Перейти до змісту

Пропозиції щодо роботи нового движка форуму

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 часа назад, jack74 сказал:

"Ctrl"+"Home"

працює всюди, на всіх сайтах і браузерах

Якраз на компі і ноуті кнопка "наверх" не потрібна, вона потрібна коли зі смартфона сидиш на борді, що я найчастіше і юзаю. Де мені на смарті Ctrl чи home шукати? Не давай тих порад, які очевидні. 

За цю кнопку вже попросили раз зо п'ять, а адмін навіть не відписав по цьому питанню, зато за якісь моди вже два рази відписався...

• Адміністратори
Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Якраз на компі і ноуті кнопка "наверх" не потрібна, вона потрібна коли зі смартфона сидиш на борді, що я найчастіше і юзаю. Де мені на смарті Ctrl чи home шукати? Не давай тих порад, які очевидні. 

За цю кнопку вже попросили раз зо п'ять, а адмін навіть не відписав по цьому питанню, зато за якісь моди вже два рази відписався...

не біси мене в свято. одписувалось 100 разів. кнопка "наверх" - мод. в цій версії не працює. нового поки не вийшло. understand?

Опубліковано

А не в свято можна бісити? Звідки я знаю, що кнопка "наверх" це мод? За тапаталк ти говорив, чув читав, а за кнопку "наверх" відповіді не було.

А за полотно біле що скажеш? Чи це теж мод?

• Адміністратори
Опубліковано
31 хвилин тому, Юріч сказано:

А не в свято можна бісити? Звідки я знаю, що кнопка "наверх" це мод? За тапаталк ти говорив, чув читав, а за кнопку "наверх" відповіді не було.

А за полотно біле що скажеш? Чи це теж мод?

телепати в відпустці, "полотно"

Опубліковано
Цитата

21 час назад, t0rik сказал:

телепати в відпустці, "полотно"

Цитата

я до сих пір від минулого апгрейда не відійшов, а тут на тобі. Причому кількість "білого моря" тільки збільшується, ще минулий раз було багато скарг, що форум виглядає ніби тупо текст на білому фоні, тепер ще гірше

В 27.07.2017 at 16:19, Kiolan сказал:

З кожними змінами вигляд форуму стає все страшніший. Це спеціально, щоб люди порозбігались? :)

В 27.07.2017 at 16:29, Amor сказал:

А мені подобається. Тільки білий фон - це боль для очей

В 27.07.2017 at 17:46, Amor сказал:

Дарк дуже темно. Треба щось нейтральніше, яке легко зприймається оком. Попередній фон був супер

В 27.07.2017 at 19:02, Nana сказал:

Мені теж попередній фон подобався. Тільки що зайшла, то аж присіла - не туди потрапила? А чорний - страшно стало, як в пеклі))) Я там не була, але, мабуть, схоже)

В 27.07.2017 at 20:46, barbariska сказал:

Мене ці зміни не

приємно вразили.  Візуально дуже стало схоже на звичайні форуми для тимчасового спілкування. Це особисто моя думка. :unsure:

Цитата

оформлення форуму, стало вирви глаз

тепер сюди заходити не хочеться

Мова йде про фон форуму, його оформлення, тему - називай як хочеш. 

Опубліковано

Давно не був тут, але вигляд " активного сердечка" з повними можливостями тепер вирівняє всіх...  простих , VIP і Power users   ...похвально і демократично!

Не знаю чия ідея але :ok:

P.S   тепер всі боти і " слішком актівниє" трохи прозріють... імхо

• Збентежений 1
Опубліковано

Слухайте, не знаю, чи туди пишу, але задовбало оте Loading..  Це не сьогодні почалося, але як по сторінках йдеш, перечитуючи тему, воно, замість відкрити нову сторінку зависне і знущається: Loading..

Це тільки в мене така фігня трапляється? Читаєш, воно зависне, тоді плюнеш.... ОН про цукор не дочитала, набридло виходити на головну і знову пиляти назад((( 

• Подобається 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Nana сказано:

Слухайте, не знаю, чи туди пишу, але задовбало оте Loading..  Це не сьогодні почалося, але як по сторінках йдеш, перечитуючи тему, воно, замість відкрити нову сторінку зависне і знущається: Loading..

Це тільки в мене така фігня трапляється? Читаєш, воно зависне, тоді плюнеш.... ОН про цукор не дочитала, набридло виходити на головну і знову пиляти назад((( 

В мене теж так, при чому в браузерах на  ПК і мобільному. Я оновлюю сторінку в таких випадках

• +1 3
Опубліковано
4 годин тому, VojinSvitla сказано:

В мене теж так, при чому в браузерах на  ПК і мобільному. Я оновлюю сторінку в таких випадках

угу,

на попередній версії так само було

• +1 1
Опубліковано

А в Опері-міні Борда запрацює нормально коли-небудь? Бо поки (і вже здавна) можна лише читати. Писати не дає, мусиш для відповісти запускати інший браузер. А тепер ще й "плюсанути-мінусанути" неможливо (в Міні), бо "сердечко" не розгортається...

Але навіть і в інших браузер немає повної нормальної панелі редагування, лише декілька кнопок... 

І з цитатами досі біда. Не лише на смартах, а й навіть на ПК. То курсор після цитати неможливо вставити, то скопіювати, то перемістити... Короче, з редагуванням повідомлень повна кака.

ПиСи: я розумію, що ресурс приватний, "як хочу, так і дрочу", але якщо на носі свято, то нашо апгрейдити сирий движок, щоб потім відфутболювати юзерів з їхніми питаннями?

Та й взагалі, побавилися б спочатку в "пісочниці", довели б до ума, а тоді вже й апгрейдили б "онлайн", бо поки і досі "стара" Борда була краща.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано

Jack, поcтав tapatalk з маркету, мені вистачає.

Плюси: маячить як у мессенджерів коли прийшов ЛС, чи хтось тебе процитував, мегазручно :) Помітно  швидше працює, бо не грузить вебінтерфейс форуму, а звертається напряму до бази MySql, як я зрозумів. Можна підключати і інші форуми і навіть  RSS-канали з новинних сайтів.

Мінуси - дибільнувате повідомлення-"відправлено з мого тела через Tapatalk" (прибирається в настройках, але злітає при кожній обнові)

Опубліковано
22 часа назад, Harddriver сказал:

Jack, поcтав tapatalk з маркету, мені вистачає.

Плюси: маячить як у мессенджерів коли прийшов ЛС, чи хтось тебе процитував, мегазручно :) Помітно  швидше працює, бо не грузить вебінтерфейс форуму, а звертається напряму до бази MySql, як я зрозумів. Можна підключати і інші форуми і навіть  RSS-канали з новинних сайтів.

Мінуси - дибільнувате повідомлення-"відправлено з мого тела через Tapatalk" (прибирається в настройках, але злітає при кожній обнові)

Наскільки я зрозумів з сусідньої теми то він не працює, так як це мод. А моди не підтримуються даною версією, чи не встановлені просто. Коротко кажучи - не працює

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
43 хвилин тому, Oli сказано:

як можна приховати пости та теми користувача?

або краще заблокуйте нафіг продавець111   олх ходяче

В правому верхньому куті сторінки нажимаєш кнопку "профіль"(account), потім нажимаєш "ігнорування користувачів" і вже там вводиш бажаний нік.

• +1 1
Опубліковано

https://monosnap.com/file/bic7yqKtIikIbHul5EXTVvzzfxHCQE - проблема з відображенням дати

https://monosnap.com/file/HKuuT748Xug2ZB84GfDzMPruoGpfOo - проблема з відображенням дати + відсутній переклад (сторінка пошуку)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 20.09.2017 at 01:06, Юріч сказано:

В правому верхньому куті сторінки нажимаєш кнопку "профіль"(account), потім нажимаєш "ігнорування користувачів" і вже там вводиш бажаний нік.

як показувало його апнуті теми в "Непрочитаних", так і показує :( Не ховає, хоч і добавив в ігнор

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, jack74 сказано:

як показувало його апнуті теми в "Непрочитаних", так і показує :( Не ховає, хоч і добавив в ігнор

Підтримую! Додати когось повністтю в ігнор не можливо. Лише "скручує" в лінк який потім можна відкрити. 

Так гірше, те падло відкриває твій пості і робить ще зміни в твою репутацію. А інколи на зло, шукає твої теми і сиплн мінуси, хоча вже декілька тижні в ігнорі.

• -1 1
Опубліковано
On 02.10.2017 at 19:45, d.u.a.l сказано:

І це пише той, хто сьогодні ж шукав моє крайнє повідомлення щоб вліпити мінус, бо пригоріло за мій вчорашній. Агов д'Артаньян, там не лише від мене мінуси були, іншим теж поставив, чи може я чимось особливий?

Бо ти ж мені вліпив кілька день назад в темі про опалювальний сезон, але певно почитав моє це і забрав назад? А зараз "малюєшся" тут білим і пухнастим. 

Ти забрав і я забрав!

Так як модери на це забили, то думаю чого ж буду ліву щоку підставляти. 

• -1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
2 часа назад, Electronshik сказал:

А як вставити нік користувача у повідомлення? раніше був перед ніком символ @ що давав таку можливість, а зараз як?

ставиш в повідомленні @ і починаєш набирати нік, форум сам підскаже продовження.

• Дякую! 2
  • +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...