Перейти до змісту

А ви крали на своїй роботі?

romaxa11

184 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хлопці, при чому тут тема? Ще доби немає - 2500+ переглядів, 137 постів, проголосувало 99 чоловік.

При чому якщо на старті описували власні крадіжки щоб поржати, то вже з сьомої сторінки пішов виховний процес і опис моральних принципів.

А хіба не так задумка в тебе була? Чи в інших темах не так?

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Що за дибільні варіанти відповіді?Так,ні,показати результати і вистачить...

Про себе:на роботі не крав,але іноді добирав зарплату товаром.Роботодавець не збіднів і я не розбагатів.

Янукович про себе: на роботі не крав, але іноді добирав зарплату заводами/параходами. Роботодавець (народ) не збіднів (курим статистику доходів населення, соцвиплат і т.д. за період царювання) і я не роззбагатів (клятий поросюк!).
Опубліковано

Звичайна проста людина яка вкрала в офісі степлєла, кусок хліба чи інше неробить погоди у загальному враженні про крадіжки  в Україні.

повір мені просто наслово, ДО ТИХ ПІР, поки більшість буде думати, так як ти, ми й будем жити в лайні, й ніяк не інакше. В житті стараюсь максимально дистанціюватись від людей, які вважають крадіжку В БУДЬ ЯКОМУ ПРОЯВІ - нормою й виправданою, майже будь якими причинами

Опубліковано

люди під час голодомору кругом крали їжу але це аж ніяк їх не осуджує!!!!  

Треба бути хоч трішки розумним в цьому світі

Я вже тебе починаю трішки недолюблювати. В тебе нічого святого? Найважливіша цінність в світі то ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ! Так в Конституції написано. І якщо щоб вижити (в прямому сенсі цього слова, не померти) треба вкрасти, я не осуджуватиму цього. Чесна людина потім віддасть.

Опубліковано

Фігасє, Ромаха, темку крутанув. зранку до вечора 7 сторінок... багатьом висповідатись закортілось

Опубліковано

https://www.youtube.com/watch?v=BY1GDKymDNY

Хороший діалог, прямо в яблочко по темі.

Спеціально для KarambaAramba . Перевожу - якщо кожен буде відповідати за себе і свої вчинки, буде чесний перед собою і суспільством, буде робити свою справу добросовісно і якісно - то і в країні взагалі буде порядок.

Опубліковано

Якось бував в одній держструктурі, так там людині дали фарбу і пензлика, тому що кісточку треба купляти а пензлик є.

Воно було б смішно в кіно наприклад, але таке побачити на власні очі - сумно.

Опубліковано

Якось бував в одній держструктурі, так там людині дали фарбу і пензлика, тому що кісточку треба купляти а пензлик є.

Російською - кисточка, українською - пензлик.
Опубліковано

Воно є смішно таке прочитати, а уявити - "програма тимчасово не доступна"... :)
Опубліковано

Щоб не "красти" на роботі потрібно повністю прийняти на себе праву ідеологію. Коли є хоч трохи лівої - розмиті поняття про своє і чуже, тоді й "вкрав", і "покористувався для своїх цілей" , а то і заніс щось своє, необхідне для роботи, буде мати місце :)

Так що працюймо над собою, бо тільки права ідеологія, відповідальність за себе і свої дії, приведе до успіху, за який не соромно, як особисто, так і держави, якщо більшість буде її дотримуватись ;)

Опубліковано

У нас менталітет такий. І приказки про "гость / гвоздь" про це говорять!

Між іншим, до нас це прийшло із совєтами.

Раніше, в селах навіть хати не закривали. Підпирали двері віником чи ще чим, щоб не відчинялися. Між сусідськими дворами не було парканів.

в арабських країнах на базарі речі не ховають - лишають як є на прилавках. накривають шматами від пилу.  Не крадуть (є стимул)

А в Греції знайомий відпочивав, забув біля басейну на фотоапарат. То обслуга принесла в номер.

Опубліковано

Унікальне ставлення людей до крадіжки:

Якщо знайома вкрала в працедавця - та що вона там вкрала, за таку зарплату спробуй проживи, ну це тільки раз...

Якщо вкрали в неї самої - оце бл.............нах..........сук........а щоб тебе.......

Тобто коли крадіжка не зв'язана напряму з учасниками, вона практично не викликає негативу, але тільки крадуть в самої людини. от тоді вже понеслась.

Опубліковано

Та тут 20% певно або ніде не працювали або в святі записуються.

Банк не краде - він офіційно заробляє.

Фірма не краде - вона недоплачує і накручує.

Працівник не краде- в нього така робота і він просто бере роботу додому.

Начальство не краде - воно забирає в "надійне місце", щоб ніхто не вкрав.

Держава - п...ц як не краде.

Люди в держави не крадуть - а використовують можливість.

....

Список безкінечний.

те що 20% -  Бояться Бога це добре. 

А пам'ятається мені.

Хто без гріха хай перший кине камінь.

Перевірим.

Хто ні разу не крав хай перший мені мінуса ВПИШЕ.

Опубліковано

Та тут 20% певно або ніде не працювали або в святі записуються.

Банк не краде - він офіційно заробляє.

Фірма не краде - вона недоплачує і накручує.

Працівник не краде- в нього така робота і він просто бере роботу додому.

Начальство не краде - воно забирає в "надійне місце", щоб ніхто не вкрав.

Держава - п...ц як не краде.

Люди в держави не крадуть - а використовують можливість.

....

Список безкінечний.

те що 20% -  Бояться Бога це добре. 

А пам'ятається мені.

Хто без гріха хай перший кине камінь.

Перевірим.

Хто ні разу не крав хай перший мені мінуса ВПИШЕ.

Опубліковано

Виправдання крадіжці немає, можна все списувати на ефимерну державу, яка по факту являє собою сукупність конкретних людей наділених тими чи іншими повноваженнями; можна зганяти вину на роботодавця, але ж ви вільні знайти собі найкращого працедавця, який буде вам доплачувати; ви можете самі почати працювати на себе і побачити на що саме ви варті, тільки виправдання крадіжці немає.

Опубліковано
19 годин тому, romaxa11 сказано:

Виправдання крадіжці немає,

Тобто "вкрав кусок хліба, щоб не померти з голоду" - уже не проходить? 

Якби я точно знав, що в мене хтось вкрав аби реально вижити - я б зрозумів.

Коли крадуть бо "ніхто не бачить" / "нікому не треба" / "так повелося" / "задля збагачення" / "нафіг бабло своє тратити" і тому подібне  - це

незрозуміло і практично не має виправдання.

Опубліковано
Щойно, KarambaAramba сказано:

"почати працювати на себе" менше ніж у відсталих країнах.

Якщо зібрати Ваші пости із цього топіку буде непоганий старт для написання блокбастЄра "Я святий, або як Я ніколи не крав на роботі"

Опубліковано
В 18.01.2016 09:47, KarambaAramba сказал:

Звичайній чесній людині на чесних умовах нереально просто почати бізнес, бо яка б у тебе не була геніальна ідея чи бізнес план , банк більше 50000 не дасть особі яка працює на невелику зарплату на такі гроші навіть продуктову лавку на базарі не відкриєш, а йти за грошима до авторитєтів, палиця контініум і тому інших їх прибліжонні, то нає_уть  заберуть ідею якшо нормальна а грошей не дадуть бо модно в них зараз то казати криза

тобі мабуть зразу мільярд треба, й головне щоб нічого не робити, горобцям дулі крутити й зверху плювати ? Саме головне, щоб хтось щось ДАВ ? Бажано без процентів й на 100 років ? А ти з маленького почни, зі столика й пару тисяч гривень, дивись, якщо не будеш бухати й гульдибасити, за пару років, мо що й вийде путнє, правда не зараз, коли все й так в жопі, треба хоч якусь стабільність . Але ж нє, таким як ти треба бізнес, щоб зразу ПЬЯТЬ магазинів, ну мінімум три, й щоб там хтось інший працював,а не такий вумний як ти, ти ж зразу *з грязі в князі* хочеш, правда ? То чо ти дивуєшся (чи заздриш), що хто зміг, той й вискочив *з грязі в князі* й зараз при владі чи *в шоколаді*, а ти не зміг чи не можеш таким способом, але в мріях так і просліджуєтся тип збагачення *здесь и сейчас*. Те що при владі багато уродів, які тупо накрали, ніхто ж не спорить, але не варто ізза цього виправдовувати крадіжки й тим більше винити в неможливості відкрити свій бізнес

Опубліковано
В 18.01.2016 10:23, alexvvv сказал:

KarambaAramba, робіть якісь абзаци чи що, бо не можливо таке читати.

Або писати стисліше, саму суть. А то коли бачиш його опуси про все і ні про що, та й ще на 30 рядків -  вже немає охоти читати і вникати. От дійсно, заходиш, бачиш купу тексту, потім переводиш погляд на нік, ага - КарамбаАрамба, і листаєш сторінку далі...

Опубліковано
16 минуту назад, KarambaAramba сказал:

Ну маньяк ти маньяк) Зайди на говерлу це раз і дивись її кожен день... і потім скажеш мені як почати бізнес зі столика й пари тисяч гривень, це шо фокуси показувати чи наперсточніком стати?))) Сам жеш розумієш але ще зі мною спориш! ) Я теж кажу, що при такій жопі нічого нехочеться робити бо не бачиш майбутнього, можна розпочати бізнес і з 2-ох тисяч долларів але толку то, якшо все залежить від купівельної спроможності громадян а вона зараз ніяка. І я мав наувазі бізнес який дійно приносиме користь країні а не купи-продай, наприклад є в людини реально прибуткова ідея але треба нормальне технологічне забезпечення ось і там і треба щоб були якісь реальні механізми інвестування а в нас такого немає, бо на відкриття такого бізнесу людина за рік не заробить і навіть не за десять. Наприклад заводи чи підприємства по переробці, чи випуску якеїсь продукції, в такому бізнесі треба великі фінансові можливості, але й такий бізнес набагато перспективніший.

ти хочеш мені довести, що в якійсь цивілізованій країні, *лєвий пасажир* прийде з вулиці й скаже, дайте мені бабла, бо я шибко вумний й бізнес зараз, піпєц який прибильний, почну ? ну ну

Опубліковано
24 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ти хочеш мені довести, що в якійсь цивілізованій країні, *лєвий пасажир* прийде з вулиці й скаже, дайте мені бабла, бо я шибко вумний й бізнес зараз, піпєц який прибильний, почну

Ем. Там це називається "кредит під бізнес план".

У нас колись хтось давав бабло. Не помню розкладів усіх, але було.

Звісно є дуже багато але і т.д.  Але факт.

У нас подібна ідея була із "Акули бізнесу". І да, форумчанка lanima отримала гроші. Можеш сам запитати - вона писала в одній із тем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...