Перейти до змісту

"Улибаемся и машем... " або гудбай безвізовий режим

Basil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 829
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 minutes ago, Electronshik said:

@yucore можливо і про ЄС, принаймні у тому вигляді як зараз.

Процес настільки довгий, що думаю вони за той час знайдуть шляхи до вирішення. Хоча хто його знає. В Нідерландах сьогодні євроскептики потирають руки і кричать собі про референдум теж

Опубліковано
23 minutes ago, yucore said:

Думаю після результатів BREXIT про безвізовий режим можна забути. Причому надовго. 

Ох вже ці зрадоботи. Наслухаються "ватних" політолухів і починають тут чергову хвилю розганяти.

До кінця року Україна отримає безвізовий режим з ЄС – віце-прем'єр

Brexit не вплине на безвізовий режим між Україною та ЄС – Клімкін

:) 

Опубліковано
3 minutes ago, yu2007 said:

Ох вже ці зрадоботи. Наслухаються "ватних" політолухів і починають тут чергову хвилю розганяти.

По-перше, не зрадоботи. По-друге, а крім правди щось є? :) 

Почитайте шось інше.

А по суті, в європі зараз є багато євроскептиків, яким ідеї ЄС не по душі абсолютно. І в декількох країнах вони мають більшість в парламенті. Думаю співставити брексіт і реакцію інших можете самі

Опубліковано
20 minutes ago, yu2007 said:

раз, два, три

А, ну ше крім того шо після виходу обидві економіки обваляться на якийсь період. Беззаперечно, це все зрада і ватні "політолухи" 

Опубліковано
19 minutes ago, yucore said:

По-перше, не зрадоботи. По-друге, а крім правди щось є? :) 

Почитайте шось інше.

А по суті, в європі зараз є багато євроскептиків, яким ідеї ЄС не по душі абсолютно. І в декількох країнах вони мають більшість в парламенті. Думаю співставити брексіт і реакцію інших можете самі

Та це реакція єврогеїв, які продалися хутіну. Справжні європейці за Україну в ЄС обома руками. Про це не одноразово заявляв лідер нації, а не вірити демократично обраному президенту і уряду реформаторів в мене немає підстав.

Опубліковано
2 minutes ago, yu2007 said:

Та це реакція єврогеїв, які продалися хутіну. Справжні європейці за Україну в ЄС обома руками. Про це не одноразово заявляв лідер нації, а не вірити демократично обраному президенту і уряду реформаторів в мене немає підстав.

Це сарказм?

Якщо ні, то що у вашому розумінні "справжні європейці"?  Забули референдум в Нідерландах?

Чи ви думаєте, що в європі не чути про корупцію і стан справ в нас? Якщо так, то ви глибоко помиляєтесь. 

Тут багато хто навіть і близько не хоче бачити Україну через ряд причин. 

Опубліковано
40 minutes ago, yucore said:

раз, два, три

А, ну ше крім того шо після виходу обидві економіки обваляться на якийсь період. Беззаперечно, це все зрада і ватні "політолухи" 

Шо за спам? По кожному лінку якісь гроші просить.

https://coub.com/view/zkz1

Опубліковано

Украина_ЕС

Гаага не ратифікуватиме угоду про асоціацію України і ЄС без юридичних змін.

Про це заявив прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте після саміту лідером ЄС в Брюсселі, передає РБК з посиланням на Reuters.

«Нам потрібно юридично зобов'язує рішення, яке вирішить всі суперечки в Нідерландах, які привели до референдуму», - сказав Рютте.

«В якій воно буде формі, я поки не знаю. Можливо, ми змінимо текст [угоди про асоціацію], або ж ми знайдемо таке рішення, яке не потребуватиме змін в тексті угоди про асоціацію. Я поки не знаю », - пояснив прем'єр-міністр.

«Якщо я не зможу домогтися цього, то ми не підписуватиме документ», - підкреслив Рютте

Опубліковано

по темі якщо підвести лінію під безвізовим і дешевою розтаможкою отримуємо таке : "гриби отсосіновікі бачили?.....а вони є!))))"

Опубліковано

"Обговоримо восени." ЄС відклав безвіз для України

(зауважу, що "Корреспондент" посилається на ворожі РІА"Новасці")

Цитувати

В Євросоюзі відклали питання скасування віз для України до осені.

Країни Європейського Союзу, можливо, восени в рамках спеціального саміту обговорять Поглиблену і всеохоплюючу зону вільної торгівлі з Україною, а також полегшення візового режиму з ЄС. Про це повідомила РІА "Новости" єврокомісар з торгівлі Сесілія Мальмстрем.

"Український президент закликав до лібералізації візового режиму, який ми в рамках комісії підтримали. Тепер у руках держав-членів провести інвентаризацію і зрозуміти, на якому етапі ми знаходимося", - сказала вона.

"Трохи пізніше буде офіційний саміт, імовірно, восени", - додала Мальмстрем.

Днями Президент України Петро Порошенко заявив, що очікує найближчим часом завершення всіх формальних процедур у комітетах Європейського парламенту для голосування за надання Києву безвізового режиму з ЄС.
Опубліковано

Улибаємся і машем!

Польща повідомила Україні про зупинку дії спрощеного порядку перетину кордону для мешканців прикордонних районів України.
Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.
«Відповідно до дипломатичної ноти Міністерства закордонних справ Республіки Польща з 4 липня 2016 року буде призупинено малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща», - сказано у повідомленні.
Польська сторона призупиняє застосування статті 3 пункту 1 угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі про правила місцевого прикордонного руху (затверджено постановою Камбміну №139 від 25 лютого 2009 року).
Відповідно до цього, в ніч з 3 на 4 липня 2016 року з 1:00 за київським часом громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон тільки на загальних підставах та документах визначених польською стороною (паспортні документи та віза).

Опубліковано
16 minutes ago, AgentSmith13 said:

Улибаємся і машем!

Польща повідомила Україні про зупинку дії спрощеного порядку перетину кордону для мешканців прикордонних районів України.
Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України.
«Відповідно до дипломатичної ноти Міністерства закордонних справ Республіки Польща з 4 липня 2016 року буде призупинено малий прикордонний рух між Україною та Польщею в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів України, у яких є дозволи, видані відповідними органами Республіки Польща», - сказано у повідомленні.
Польська сторона призупиняє застосування статті 3 пункту 1 угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі про правила місцевого прикордонного руху (затверджено постановою Камбміну №139 від 25 лютого 2009 року).
Відповідно до цього, в ніч з 3 на 4 липня 2016 року з 1:00 за київським часом громадяни України, які перетинали кордон з Польщею за спеціальними дозволами в рамках малого прикордонного руху, зможуть перетнути кордон тільки на загальних підставах та документах визначених польською стороною (паспортні документи та віза).

Так і добре. Я вже не пам'ятаю коли останній раз на пішому переході нормально проходив через наших бариг. Про чергу на автомобільних це теж стосується

Опубліковано
19 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Улибаємся і машем!

а це тут до чого?

в Польщі пройде самміт НАТО. на цей період Польща відновлює прикордонний контроль навіть з країнами Шенгену. і в цей же час має спокійно спостерігати, як снують сотні тисяч контрабасистів?

Польща тимчасово, на один місяць, призупиняє спрощений перетин для МПР

далі знову будуть їздити, як і їздили

Опубліковано

таак, місцеві доїздились, певно поляки замучились боротись з контрабасом.

не позаздриш тім людям в яких машинки на польських номерах, а віз нема, тепер всі ломануться візи робити...

Візові центри луснуть (((( черга тепер буде коштувати баксів 500 ((((

Опубліковано

Ви Лучани такі злі стосовно людей які мають зиск з проживання поряд з кордоном і не думаєте про те, що для когось це єдиний спосіб заробити. 80% людей які займаються контрабасом з радістю кинули це діло, якби була можливість зробити іншим способом

Опубліковано
26 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

з радістю кинули це діло, якби була можливість зробити іншим способом

а що ви вмієте такого робити, щоб за неї було варто комусь платити, ще й в розмірах в яких вам хочеться? Може серед них  є висококваліфіковані спеціалісти з ІТ, фізики ядерники, спеціалісти з аеродинаміки, кібернетики, хіміки, художники, режисери є? Ви ж навіть маючи бабло дітей не вчите бути "виробниками" робіт, максимум на адвоката/економіста/чи митника мінімум в 18 років купили буса і в"ьо!

Цитувати

80% людей які займаються контрабасом з радістю кинули це діло

НЕВЄРЮ! :0089: Це лише слова, щоб викликати сентиментальні почуття.

20...10% і то мо менше може так!

Опубліковано

@Ukrainec Робочі місця з перерахованих професій в Україні де, зокрема на Волині?

Фахівці з перелічених з тобою професій виїхали за корднон, а хто не виїхав, не мають можливості себе реалізувати.  Таких прикладів я можу з десяток навести

Опубліковано
18 хвилин тому, VojinSvitla сказано:

@Ukrainec Робочі місця з перерахованих професій в Україні де, зокрема на Волині?

Фахівці з перелічених з тобою професій виїхали за корднон, а хто не виїхав, не мають можливості себе реалізувати.  Таких прикладів я можу з десяток навести

а до чого тут на Волині/Україні? Одна працююча людина на одній з вищезгаданих професій за кордоном приносить державі більше доходу, ніж особа, яка стабільно виводить реальне бабло (валюту) за кордон. А якщо та особа раптом щось започаткує в Україні то взагалі 100км кордону можна закрити.

Опубліковано

@Ukrainec Цікаво яким чином вона приносить дохід Україні,  якщо податки вона платить країні де працює? Чи ти маєш на увазі що вона пересилає зарплату до дому? Чи є ще якась користь з того що Українець працює в іншій країні?

Погоджуюсь, певна частина валюти виводиться, але ж люди там все таки більше заробляють ніж витрачають і живуть вони тут. Як мінімум 60% заробленого тратиться в Україні

Опубліковано
1 година тому, VojinSvitla сказано:

Ви Лучани такі злі стосовно людей які мають зиск з проживання поряд з кордоном і не думаєте про те, що для когось це єдиний спосіб заробити. 80% людей які займаються контрабасом з радістю кинули це діло, якби була можливість зробити іншим способом

Те ж саме можна сказати і про злодіїв.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...