Перейти до змісту

Ігор Лапін придбав одразу дві квартири

Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лапін знайшов для Луцька 5 мільйонів, які не були закладені в бюджет міста

Вибачте, але ви хоч розумієте що пишите? :) У вас поняття немає що таке бюджет, міжбюджетні трансферти, дотації, фонди розвитку, резервний фонд і т.д. і т.п. "Так вот шел, шел... и что-то нашел" :) Добре їм там у ВР "ходиться", чому і рвуться туди! :) Пля... що робиться в цій країні - жах :(

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Стоп-стоп. Якщо цих 5 мульойнів мали потратитися, скажімо, на ремонт Верховної ради, а Лапін ці гроші правдами-неправдами вмрвав і перевів в бюджет міста і за які зробили ремонт ПУМу, то я потисну йому руку. Хай вириває ще 5-ть, 3,1 мульойн, хоч 100 тисч.

А якщо всі будуть тільки критикувати за таку допомогу місту\громадянам в нестандартний спосіб, бажання робити відпаде саме-собою.

Опубліковано

natalka), дякую, що попередили про відсутність необхідності відповідати на ваші листи. Нам дуже важлива ваша думка. 

Я напевно повернусь до свого стилю спілкування, який був кілька років тому. Вибачайте, але нема сили стримуватись. 

Наталка, Ви ідіот.

Не вибачаю!

Коли закінчуються аргументи - починаються образи...

Будьте Людиною.

Опубліковано

Стоп-стоп. Якщо цих 5 мульойнів мали потратитися, скажімо, на ремонт Верховної ради, а Лапін ці гроші правдами-неправдами вмрвав і перевів в бюджет міста і за які зробили ремонт ПУМу, то я потисну йому руку. Хай вириває ще 5-ть, 3,1 мульойн, хоч 100 тисч.

А якщо всі будуть тільки критикувати за таку допомогу місту\громадянам в нестандартний спосіб, бажання робити відпаде саме-собою.

наївний, так тобі з грошей на ремонт ВР дадуть для ПУМу)))

були додаткові надходження в бюджет, які перевищили ті, що заплановані і розподілені ЗУ Про держбюджет, от їх і могли розподілити

Опубліковано

Навіть для Мсьє Хамидло це занадто!

Ну, ви говоріть та не заговорюйтесь! Ще залишилось наших волонтерів-активістів брудом облити!

З такими друзями як ви і ворогів не треба! ©

Опубліковано

Навіть для Мсьє Хамидло це занадто!

Ну, ви говоріть та не заговорюйтесь! Ще залишилось наших волонтерів-активістів брудом облити!

З такими друзями як ви і ворогів не треба! ©

:) Рада, що ви уважно читаете мої пости, та де ж ви тут побачите, що я Дмитра брудом обливаю? Мені стало не зручно саме тому, що difoto дуже прямий в своїх коментарях (що мені завжди подобається), та на цей раз "перегнув". Думаю це від не бажання повторювати кожному (на його погляд) прості та очевидні речі, він міг "охарактеризувати" її вчинок, допис, думку, але не її саму, бо це вже називається образа.

Хочу вірити, що це моральна та психологічна втома. Як кажуть в народі "бере все близько до серця", йому болить за країну і бездіяльність інших або їхнє "нерозуміння" його дратують.

Але квартири Лапіна не варті образ...

Опубліковано

То що, нікого не бентежить, що в центрі Луцька гуртожиток під ВУЗ, який вже пару років не працює, перетворився у Житловий комплекс? Навіть Лапіна? Ну це ж не яма на дорозі, все-таки.. Треба серйозно відноситись до такого.

Опубліковано

Будьте Людиною

А судячи з постів, відповідей, "аргументів"... з цим, що у депутата що у вашого опонента, проблеми!

волонтерів-активістів

А ось цим прикриватись не треба!!! Тут мова не про волонтерство йде і якщо людина в чомусь не тямить, то краще туди не суватись або промовчати! А то вже так повелось скрізь, що якщо волонтер, то пуп-землі. Навчиться відрізняти мух від котлет і не валити все на купу!

Опубліковано

Хіба запитання про 2 квартири депутата вибачають таке ставлення до жінки? Навіть для Мсьє Хамидло це занадто!

Це інтернет, часом є більш важливіші справи і не завжди є час, щоб все розжовувати. І нічого такого як кужель/тетерук не сталось.

Опубліковано

То що, нікого не бентежить, що в центрі Луцька гуртожиток під ВУЗ, який вже пару років не працює, перетворився у Житловий комплекс?
З будівництвом цього комплексу одні скандали!
Опубліковано

Покійний Клімчук регулярно заводив пару лямів на область,щоб "парішать" якісь "народні" питання і ніхто йому не задавав питань шо й звідки взялось.Він був герой,який хоч щось робить для області.Половина "борди" й досі його таким вважає.І спробували б ви задати йому запитання,ооо,він би вам відповів.Десь так, приблизно,як Діфото))))

І ще,стосовно скандальної забудови я піднімав питання ще в лютому http://board.lutsk.ua/topic/173138-як-обкрадають-нашу-громаду/?p=1053244639

наскільки знаю,то в самообороні є всі документи для прокуратури і депутатського запиту,тільки прокуратури у нас немає.

Опубліковано

І ще,стосовно скандальної забудови я піднімав питання ще в лютому http://board.lutsk.ua/topic/173138-як-обкрадають-нашу-громаду/?p=1053244639

наскільки знаю,то в самообороні є всі документи для прокуратури і депутатського запиту,тільки прокуратури у нас немає.

Місцеві органи державної влади по моєму досвіду дуже часто самоуправствують, допомагає звернення в Київ - зразу починають шевелитись. Можливо, варто спробувати в Генеральну Прокуратуру дати запит?

Опубліковано

Генеральній зараз не до якихось гуртожитків, там всі сили направлені на пошук власників надсучасних тепловізорів.

Варто відразу передавати документи у Всесвітню лігу сексуальних реформ, 3,14раси їхній профіль.

Опубліковано

В мене тільки одне питання: люди а вам завидно чи що? Ну купив 2 квартири і що з того? Замість того щоб тут писати йдіть і працюйте, так буде більше шансів і вам купити квартиру

Опубліковано

В мене тільки одне питання: люди а вам завидно чи що? Ну купив 2 квартири і що з того? Замість того щоб тут писати йдіть і працюйте, так буде більше шансів і вам купити квартиру

так не купив ж, через те і шумимо,

а міг би

p.s. тепер має повне право купити - все одно вже звинуватили в чому тільки могли....

Опубліковано

Підтримую. Не заздрити, а радіти треба, що чоловік нарешті вирішив житлове питання для своєї сім'ї. Правда новина виявилось фейком, тому причин для радості нема :(

Та можна порадіти за сотню-півтори інших щасливих родин, які незабаром матимуть житло в цьому гарному, сучасному і затишному будинку. Але ж ні, знаходяться ті, які незадоволені якимось рішенням про виділення землі за часів царя гороха, чи якоюсь зміною цільового призначення. Ці люди напевно просто заздрять майбутнім мешканцям будинку, оскільки самі живуть в старих незручних радянських будовах.

Опубліковано

Розумієш, друже. Коли ти купуєш квартиру чи я. Це одне. Ми прості роботяги-трудяги. А часом і не прості. Мо' бізнесмени.

А коли народний обранець, який (умовно і утріруючи) вчора був голий-босий, а сьогоні купує 2 НОВІ квартири на первинному ринку!

Як ти вважаєш, це привід для заздрощів? Чи привід для запитань?

Якби ти (не депутат) купив  2 квартири - мені було б монопенісуально.

Якби ти-депутат) купив 2 квартири - я б задався запитанням.

Ем. зараз будуть запитання в стилі Чому раніше нікого не і*пало а зараз і*пе?  Так і раніше така ж була історія. Просто ми жили трошки стабільніше. І питання зникали. А тепер, у часи "змін" в країні. "!Люстрація". Боротьба із продажними депутатами і т.д.

Це ультр-мага-актуально.

Опубліковано

А чому всі вирішили, що він раніше був "голий-босий"? Мав нормальну машину, БМВ 7-ку, потім Міцубіші Л-200. Про нерухомість не знаю, але точно голотою його не назвеш.

Cherman, в тебе є до нього запитання? Лапін ні разу не ухилився від прямого спілкування. Ось я за нього відповім:

%D0%9B%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%BD.jpg 

Опубліковано

А чому всі вирішили, що він раніше був "голий-босий"?

але точно голотою його не назвеш.

Діма, я не конкретно про нього сказав. Я знаю, що він успішний юрист "состоятєльний" як бізнесмен - він состоялся. Я це чудово розумію.

Але як обранець народу - уже ніякого бізнесу бути не може. Тіко діпутатська діяльність.

До чого вся мова?  Все зводиться до 2-х речей

1) Це голімий вброс, щоб підісрати / підмочити репутація депутата.

2) Це не голімий вброс, а правда. І він таки купує 2 хати в новобудові.

Якщо перше, то мала би бути відповідь. Як мінімум людська. Хай навіть через помічника. Через громадську приймальню. (Між іншим, навіть уяви не маю чи є. В і якщо є, то де? ) а не відповідь в твітері "фейк".   Статус людини, як мінімум ЗОБОВ'ЯЗУЄ відповідати людям по-людськи.

Це ти можеш назвати мене ідіотом на борді, і будеш правий.  А от депутат такого собі не повинен дозволяти!

Якщо друге.

То знову ж таки пояснення! Откуда деньги, Нурик?

Якщо його сім'я продовжує його успішний бізнес, від якого він мав відмовитися, тоді все одно пункт перший. Пояснення.

А не "Фейк!".

Вважаю, що відповідати людям, які його обирали - потрібно по-людськи. Це не інтернет, де пруф / мем / этапцяь і лол - є норма.

Опубліковано

І спробували б ви задати йому запитання,ооо,він би вам відповів

Звідки така обізнаність? :) До вашого відома, Клімчук відразу повідомляв журналістам звідки і що за гроші він "добував" у Києві і він "добув" не один десяток, а може і сотень лямів для області! 

Опубліковано

Чим сотня активних користувачів краща за 25 тисяч його виборців?

Ну, з своєї родини - я один спілкуюсь на борді. Але по моїй агітації, за Лапіна проголосувало приблизно 10-12 родичів та знайомих.

в мене +2 родича і 1-2 знайомих що точно

Опубліковано

в мене +2 родича і 1-2 знайомих що точно
хлопці, ви зараз хвастаєтесь демонополізацією цигаркового бізнесу (від москальського монополіста) , боротьбою за "прихватизацією" Укртелекому і боротьбою за Запорізький алюмінієвий комбінат, за що вам подяка! А вибрані вами депутати працюють.

https://youtu.be/uDp-oqW_yaA

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...