Onil Опубліковано 4 Липня, 2016 в 14:32 #251 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 14:32 http://ua.112.ua/golovni-novyni/poroshenko-pidpysav-zakon-pro-znyzhennia-aktsyziv-na-vzhyvani-avtomobili-322612.html Порошенко підписав закон про зниження акцизів на вживані автомобілі
Serpent Опубліковано 4 Липня, 2016 в 14:44 #253 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 14:44 10 хвилин тому, Onil сказано: http://ua.112.ua/golovni-novyni/poroshenko-pidpysav-zakon-pro-znyzhennia-aktsyziv-na-vzhyvani-avtomobili-322612.html Порошенко підписав закон про зниження акцизів на вживані автомобілі Чудова новина! Тільки от мені щось не подобається фраза Домовилися в четвер внести в нього зміни, щоб уникнути зловживань", - повідомив Цеголко. Це як, можна вносити зміни пост-фактум до вже прийнятого закону?
BARAKUDA Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:12 #254 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:12 Уже й на УП появилася новинаhttp://www.epravda.com.ua/news/2016/07/4/598007/
la20 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:13 #255 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:13 Ви всє врьотє. психіатр ще другого червня сказав що заветував.
yu2007 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:25 #256 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:25 On 02.07.2016 at 7:28 AM, Ha3aP said: Ііііі? Ну що, зрадофіли, ще сумніваєтесь в нашому гаранті?
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:55 #257 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 15:55 Коби бакс був хоча б 10 грн можна було б про щось говорити. А так: гарант гарантом, ситуацію зараз буде цікаво спостерігати на авторинку, як люди свої авто цінити будуть ))
sergkots Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:04 #258 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:04 1 година тому, Serpent сказано: Домовилися в четвер внести в нього зміни, щоб уникнути зловживань", - повідомив Цеголко. Це як, можна вносити зміни пост-фактум до вже прийнятого закону? Чекаємо на четвер.
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:09 #259 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:09 Стоп, стоп, стоп. То він його не підписав, а відправив на доопрацювання? Ага, а там поки проголосують, поки знову пройде по всіх комітетах, поки знову гарант підпише... Все так? )))
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:20 #260 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:20 5 хвилин тому, Rock сказано: а ще краще, якби було 1гр.76коп. Ну, я пороха за язик не тягнув, він сам по 10 обіцяв!
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:27 #261 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:27 Хах! Ще ж може бути варіант що в четвер не проголосують і що тоді буде, аліс? о_О
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:54 #262 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 16:54 16 хвилин тому, Rock сказано: в мене таке відчуття ,що ти будеш ,дуже щасливий ,якщо ВР ще щось втне з тим законом. Я його дуже чекав і можна сказати не дочекався: купив машину. Я нів"якому разі не зловтішаюсь тим, я буду дуже радий якщо його підпишуть і він вступить в дію! Але з нормою Євро 5 пересічний громадянин нічого не виграє, ну хіба пару баксів ((( Також бісить сам закон в деяких пунктах: - чому саме євро-5? чому не 4? чому не 3? - бензину для євро-5 у нас немає! - чому дія закону тимчасова? - що за доопрацювання? Там що хоч завернути зможуть! - тянуть його принняття теж не просто так, якийсь підводний камінь для людей все ж готують! + люди до цього, хто ще рік-два назад купував авто за 8-9 і при продажі вона зараз стане 4-5 морально не готові. Вже в коментарях великий срач іде. Хоча цей пункт мене турбує менш за все.
Nokian Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:03 #263 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:03 Долар по одній гривні, всім алкашам по пляшці,всім бабам по мужику. Мир, дружба, халява,шара.все всім безкоштовно. БЮТ, ЛЯШКО, САМОПОМІЧ. БР.
yu2007 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:09 #264 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:09 11 minutes ago, Ha3aP said: Я його дуже чекав і можна сказати не дочекався: купив машину. Ну так і пиши тоді: нещадно душить жаба.
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:11 #265 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:11 1 хвилина тому, yu2007 сказано: Ну так і пиши тоді: нещадно душить жаба. Писав вище, ніразу не душить!
yu2007 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:14 #266 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:14 6 minutes ago, Nokian said: Долар по одній гривн Представник якої партії урочисто обіцяв громадянам долар по 10 грн.? а) БЮТ б)РПУ (Ляшко) в) Самопоміч г) БПП-С Готові дати відповідь вже чи попросимо комп*ютер забрати два невірних варіанта?
Ha3aP Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:16 #267 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 17:16 1 хвилина тому, yu2007 сказано: Представник якої партії урочисто обіцяв громадянам долар по 10 грн.? а) БЮТ б)РПУ (Ляшко) в) Самопоміч г) БПП-С Готові дати відповідь вже чи попросимо комп*ютер забрати два невірних варіанта? На попередній сторінці навіть мулитик показують з цього приводу ))
BARAKUDA Опубліковано 4 Липня, 2016 в 20:15 #268 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 20:15 Вчора добробати в Києві трохи шуму підняли... Хрещатик перекрили, палатку поставили ... Більш за все це і підштовхнуло радників Харанта змінити картинку новин ... от і підписав закон... Як би дійсно він особисто хотів би цього - то підписав би його давно... З сотні законів, що з ВР потрапляють до нього на підпис, лише одиниці з них на вустах всієї країни ... як цей ...
natalka) Опубліковано 4 Липня, 2016 в 21:04 #269 Опубліковано 4 Липня, 2016 в 21:04 4 часа назад, Ha3aP сказал: - що за доопрацювання? Там що хоч завернути зможуть! - тянуть його принняття теж не просто так, якийсь підводний камінь для людей все ж готують! + люди до цього, хто ще рік-два назад купував авто за 8-9 і при продажі вона зараз стане 4-5 морально не готові. Вже в коментарях великий срач іде. Хоча цей пункт мене турбує менш за все. Процедура звичайно порушена: ніде в чинному законодавстві не зустрічала норми про зміни які у невідкладному порядку внесе Глава держави, і які будуть підтримані усіма фракціями та проголосовані у ВРУ до Закону після підпису, хоча по факту таке було вже і не раз (публікували в Голосі таке, що ніхто в очі не бачив)) Я так розумію по ставках акцизу все залишиться як і в проекті до ІІ читання, а доопрацювання мають бути такі: - одна машина до кінця дії Закону; - введення заборони перепродажу; - власник авто має завезти його в Україну особисто Так що дійсно, спочатку потрібно дочекатись четверга, а потім офіційного оприлюднення. P.S. на зниження цін на на нашому вторинному ринку я особливо не розроховувала б )
AID Опубліковано 5 Липня, 2016 в 07:38 #270 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 07:38 10 годин тому, natalka) сказано: Я так розумію по ставках акцизу все залишиться як і в проекті до ІІ читання, а доопрацювання мають бути такі: - одна машина до кінця дії Закону; - введення заборони перепродажу; - власник авто має завезти його в Україну особисто Так що дійсно, спочатку потрібно дочекатись четверга, а потім офіційного оприлюднення. P.S. на зниження цін на на нашому вторинному ринку я особливо не розроховувала б ) 1. можна сказати, що вже є в законі - по пільгах дозволяється ввозити лише 1 авто на календарний рік, 2. вже є в законі - заборона продажу (відчуження, міни і т.д) авто протягом 365 днів після ввезення, точніше можна - але прийдеться заплатити повну вартість мита. 3. вже є в законі - при спробі ввезти по договорах/довіреностях на іншу особу прийдеться заплатити повне мито можливо перекриють ще якісь можливості обходу цих обмежень
Sandro Опубліковано 5 Липня, 2016 в 08:58 #271 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 08:58 16 годин тому, Ha3aP сказано: - що за доопрацювання? Там що хоч завернути зможуть! чув що мають відредагувати пункт про купівлю авто за кордоном по дорученню, договору виконання робіт по купівлі-перегону авто... Його мають замінити пунктом щось типу: 1 фіз. особа особисто має купити, перегнати і розмитнити, без права продажу протягом 1 року. Ніби то для того аби уникнути можливих постійних схем по перегону та перепродажу.
nickel Опубліковано 5 Липня, 2016 в 10:21 #272 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 10:21 Відміни віз не відбулося. Згідно статистики, 77% українців ніколи не були за кордоном. З решти 23% думаю 2/3 були в безвізових країнах в туристичних подорожах 1-2 рази за все життя. Кому стане краще серед решти 7-8 %, скільки з них планувало придбати вживане авто в Європі, не старше 5 років? Тепер зрозуміло чому в Пєті така рожа довольна.
yu2007 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 11:28 #273 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 11:28 58 minutes ago, nickel said: Відміни віз не відбулося. Згідно статистики, 77% українців ніколи не були за кордоном. З решти 23% думаю 2/3 були в безвізових країнах в туристичних подорожах 1-2 рази за все життя. Кому стане краще серед решти 7-8 %, скільки з них планувало придбати вживане авто в Європі, не старше 5 років? Тепер зрозуміло чому в Пєті така рожа довольна. Не страше 6,5 років, мова ж йшла про 1 січня 2010 чи вже щось поміняли? Десь в цій чи схожій темі на борді був цікавий коментар, що купівля такого авто — підстава для позбавлення людини субсидії. От вам ще один «заєць» для уряду.
BARAKUDA Опубліковано 5 Липня, 2016 в 12:12 #274 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 12:12 15 часов назад, Rock сказал: Як вже достало це "і нашим і вашим"... Більшість і так розуміють, що і до чого, але наведу пару тез з форуму для ЛЮБИТЕЛІВ нашого ХАРАНТА: 1) Більшість українців не поїде в Європу, щоб купити автомобіль: більшість в принципі не мають досвіду навіть туристичних поїздок за кордон, не кажучи вже про комерційні. Так, за даними опитування Research and Branding Group, 77% українців не були за кордоном жодного разу. 2) Ті хто й зважаться на поїздку в принципі, навряд чи вважатимуть її комерційно доцільною. Дорога з віддалених від західного кордону України регіонів в країни ЄС «з’їсть» частину зекономлених коштів на акцизах. До того ж багатьох відлякає обмеження з продажу. А що робити, якщо автомобіль з якихось причин не влаштує покупця? 3) Інтрига з підписанням закону про зниження акцизів тривала більше місяця. У парламенті проект закону проголосували ще в кінці травня. Закон передали в адміністрацію президента, І здавалося, що вже нічого не заважає Петру Порошенко підписати документ. Але проект залишався без візи глави держави ще кілька тижнів. І вчорашнє відео повністю пояснює чому – президент не хотів підписувати закон у нинішній редакції і готував свої зауваження. Вочевидь, на позицію Порошенка вплинула його близькість до корпорації «Богдан». Колись нинішній глава держави був співвласником корпорації. Потім він запевняв, що продав свою частку давньому бізнес-партнеру та приятелю Олегу Гладковському (колишній Свинарчук). Однак, незважаючи на вихід з бізнесу, відносини Порошенка і Гладковського залишилися дуже тісними. Фактично власник «Богдана» – одна з основних фігур в команді президента. Зокрема після перемоги на президентських виборах власник «Рошену» протягнув свого друга на посаду заступника секретаря РНБО. У Раді безпеки Гладковський відповідає за оборонно-промисловий комплекс. «Богдану», так само, як і «АІСу», невигідне зниження акцизів на старі автомобілі. Адже корпорація теж торгує російськими автомобілями «Лада». До того ж в портфелі її брендів – китайські марки, які теж конкурують зі вживаними машинами.
Гість rl72 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 15:29 #275 Опубліковано 5 Липня, 2016 в 15:29 3 годин тому, BARAKUDA сказано: Як вже достало це "і нашим і вашим"... Більшість і так розуміють, що і до чого, але наведу пару тез з форуму для ЛЮБИТЕЛІВ нашого ХАРАНТА: ці пару тез писані гонщиками, які машин ганяють і на базарі продають 1) якщо, є потреба придбати авто, то можна знайти і як виїхати за ним за кордон 2) а зараз машини гонщики на халяву гонять і ще за свій рахунок заправляють
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.