Перейти до змісту

Форумчани. Давайте підемо в театр!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 462
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

коли це і шо це, що я пропустила?

Це, Куся, бордкава в театрі під час антракту :) І ти теж ідеш, правда?

Якщо серйозно, то долучайся до перегляду "Лісової пісні" завтра о 18.00!

Опубліковано

1. Liberta, списочок для тебе. ^_^

2. Caprichos

3. Olesya

4. Oksana04

5. solnishko

6. Vika

7. Lyusya

8. Izym82

9. (не Zheny@) Анонім

10. SvitlikOM

11. sweetlena

12. ще один анонім (теж не Zheny@)

13. kykysya5

Опубліковано

Тут така вЄсЧь...

На сьогодні на 800чол замовлено в театрі квитки для студентів ЛДТУ.

Ми пролітаєм мимо театру і плавно переміщаємось сюди.

Опубліковано

А ми сьогодні йдемо на французьку комедійну виставу Львівського академічного театру "Воскресіння" - «Ніч для жінок» (Інтегральний стриптиз).

Хтось ще збирається?

Опубліковано

Цікава вистава, не нудна, декорації, костюми, гра акторів на належному рівні :smile-zachot: . Особливо сподобалися костюми Того, що греблю рве і Русалки, прямо як з "Аватару". Після "Гамлета" хотілося подивитися щось подібне, але тут інший режисер зі своїм творчим підходом, теж талановитий.

Опубліковано

Не втримаюсь і поділюся враження про вчорашню п"єсу «Ladies Night» («Ніч для жінок»). :blush:

Такого поєднання кількості гумору і смутку в одній виставі я ще не бачила. Крізь жарти і комічні сцени показано таку вразливу чоловічу душу!

Серед чоловіків неймовірно запальним був товстун (Кевін) :ok2: Ну а фінальний номер-стриптиз із зніманням один одному чобіт, просто порвав публіку!

Ось тут є декілька фото.

І серед тих 7 чоловіків єдина жіноча роль, але яка! Актриса з фігурою підлітка, тоненька як тростинка. Її далеко немолодий вік (думаю за 80) видає мова і руки (сильно виражений артрит). І ця літня жінка вразила, як і гімнастичною берізкою з кувирком на сцені, так і душевним монологом, після якого глядачі аплодували. Браво!

post-2742-0-36104300-1301138715_thumb.jp

Будете мати нагоду, перегляньте, рекомендую.

Фото неважні, але які вже є.

post-2742-0-11297300-1301139285_thumb.jppost-2742-0-13139600-1301139303_thumb.jppost-2742-0-73561800-1301139322_thumb.jppost-2742-0-97482700-1301139406_thumb.jppost-2742-0-77361400-1301139459_thumb.jppost-2742-0-93233900-1301139506_thumb.jppost-2742-0-29050700-1301140495_thumb.jppost-2742-0-46531600-1301140548_thumb.jppost-2742-0-04459500-1301140559_thumb.jppost-2742-0-37456900-1301140569_thumb.jp

P.S.

У залі були переважно жінки, складалось враження, що частина прийшла на реальний стриптиз :D

Опубліковано

ти коли написала, що йдеш на цю виставу, я чомусь подумав, що це якесь пошловате шоу, які возять попровінціях мандрівні труппи. а тепер після цього посту згадав, що читав про цю виставу цікаву і дуже позитивну рецензію чи то якомусь журналі, чи то на культурному сайті.

сам би сходив

Опубліковано

Я ж давала лінк на довідку :)

Вперше п’єса «Ladies Night» («Ніч для жінок») була поставлена у Новій Зеландії в 1987 році, і з тих пір з неймовірним успіхом йде на кращих театральних майданчиках світу. У 2001 році сценічне життя постановки отримало новий поштовх після вручення найвищої театральної премії Франції – «Мольєр», у номінації «Краща комедія».
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

6 квітня гастролі Львівського драматичного театру ім. Заньковецької з виставою «Небилиці про Івана, знайдені в мальованій скрині з написами…».

За останнім кіносценарієм Миколайчука.

Це історія про мандрівного філософа, яка була написана в останні роки життя Івана Миколайчука. Розповідь про людину, яка нічого не шукаючи, зуміла знайти відповіді на одвічні запитання і розтлумачити правди та кривди життя. Іван – мандрівник, який не має оселі, бо весь світ його дім, який не має друга, бо кожний зустрічний його ближній і брат, який не має жінки, адже усі жінки світу можуть бути його дружиною.

Це байка, бо в ній багато чого повчального, але ця наука настільки проста, що не потребує великих премудростей: вистачить лише здорового глузду.

На глядача чекатиме колоритний карпатський світ зі своїми премудростями та духами, кумедними ситуаціями та гіркою правдою, яка викликає веселий сміх замість суму. Пісні, танці, народні музики – забавка для того, щоб збагнути життя.

Я уже з квитками :)

Опубліковано

Я уже з квитками :)

А я уже переглянула :P Вистава непогана, але мені наші місцеві більше подобаються, гра природніша самовідданіша, реалістичніша.Хоча гарний настрій- гарантовано!

Опубліковано

Ой, Лесю, не знаю чим заньківчани тобі видались гірші, а я таки лишилась задоволена і це нічого не сказати.

Реально плакала ридала від сміху (Коломия- не помия, Ірена ЗагОлена та Олена НегОлена... :D )

Калита мені чимось нагадував Миколайчука, такі ж бісики в очах.

Якось усе в ній так гармонійно перепліталось і сильні музики, і декорації . Основна пісня про Івана класнюча, хочу знайти.

Черговий раз вражена талантом Миколайчука. І як я випустила з уваги фільм з такою плеядою акторів?

Опубліковано

А признайтесь чи хтось ходив на балет Кармен-Стріт вчора? Які враження? Так хотілося сходити і несудьба :(

Опубліковано

Ми з коханим щойно повернулися з "Лісової пісні". Чудове, захоплююче дійство, приємно проведений вечір.

Опубліковано

Дійсно гарна постановка, сподобалося оформлення сцени. Костюми.

Якщо коротко, то приємно вразило. Несподівано.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...