Перейти до змісту

Усе про соєвий соус,хто що знає?


yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Усім привіт! Останнім часом,мені дуже смакує соєвий соус і майже додаю до всього,нуу дуже смакує у салатах,інколи до м"яса.

Народ! питання? можна його ну "тіпа" багато вживати, перерив у неті,одні пишуть нічого страшного,а одні що не можна, я так і не знаю.А Борда є Борда як тут не запитати :_07: (ну шуткую).А якщо серйозно,то мож хтось взнавав,можливо у кого є якийсь повар знайомий,який дійсно знає коли він додається а коли категорично не можна ним псувати страву.

PS:але все рівно перше що цікавить, чи це корисно ну принаймні чи не дуже шкідливо.Усім дякую.

Опубліковано

до 50 гривень за 100 грам – це не соус, а "нєвєдома хєрня" з водичкою та глютамінатом натрію. навіть коли написано, що "натурального бродіння", то читаєш дрібний шрифт, а там щось на кшталт "з сировини ідентичної натуральній" :dont: якщо це тебе не зупиняє, то додавати можна всюди, де воно тобі смачно, обмежень нема ) натуральний соус зазвичай густий та концентрований, тож не лий його ложками.

ps. дуже смачно не додавати його кудись, а макати щось в нього. наприклад, вареники :smile3:

Опубліковано

до 50 гривень за 100 грам – це не соус, а "нєвєдома хєрня" з водичкою та глютамінатом натрію. навіть коли написано, що "натурального бродіння", то читаєш дрібний шрифт, а там щось на кшталт "з сировини ідентичної натуральній" :dont: якщо це тебе не зупиняє, то додавати можна всюди, де воно тобі смачно, обмежень нема ) натуральний соус зазвичай густий та концентрований, тож не лий його ложками.

ps. дуже смачно не додавати його кудись, а макати щось в нього. наприклад, вареники :smile3:

Дякую.Я ж те і розпитую.Дорогий і якісний це скільки?,дешевий і так зрозуміло! Так справа не у кіко там за 100грам.ціна питання,його ж потрібно КАПЛІ !!!(хватить на довго) Краще купити дорогий і якісний,моя думка.

PS : вареники тільки з сметаною))))))))))

Опубліковано

Не обовязково. В тих же сушиях він рідкий, хоч і натуральний.

Може й натуральний (сумнівно, правда) але розведений, як не крути...

Опубліковано
натуральний соус зазвичай густий
Не обовязково. В тих же сушиях він рідкий, хоч і натуральний.

Бо там його розводять водою, щоб не занадто концентрованим був. Рекомендую Yamasa. Соус абсолютно не шкідливий. Але звичайно, що зловживати не варто, як і будь яким продуктом.

Опубліковано

Соєвий соус останні роки завжди є в холодильнику. Особливо подобається маринувати курку. В основному беру ТМ Сен Сой. Адекватна ціна, враховуючи склад продукту.

MXZJE.th.jpg gC9W3.th.jpg

Для прикладу, склад соєвого соусу ТМ Новаро (самий дешевий і самий популярний):

vP2ix.th.jpg

Опубліковано

Теж брав Сен сой, але вже не беру, бо країна-виробник неподобається. Купую якісь китайські в Сільпо

Опубліковано

Теж брав Сен сой, але вже не беру, бо країна-виробник неподобається.

Ого, скільки беру його, а на країну виробника уваги не звертав. :_08:

Треба буде переглянути свій вибір. Благо, є з чого.

Опубліковано

Використовую рунівський класичний.

Написано, що склад без добавок... а як насправді?

Склад: Вода питна, пшениця, соєві боби, сіль кухонна.

Складники ідуть в порядку спадання їх кількості у продукті (спочатку більше, потім менше). Тобто щось мені підказує, що соєвих бобів у цьому соусі - кіт наплакав, зате не пошкодували дешевої української пшенички. :)

Опубліковано

Скільки раз купував в Україні "соєвий соус" - він завжди доволі солений...

Скільки раз його пробував в Китайских та Японських кафешках в США - ніякої солі...!

Опубліковано

Складники ідуть в порядку спадання їх кількості у продукті (спочатку більше, потім менше).

В Україні чиєсь лобі пропихнуло закон, де ця вимога розміщувати складники в порядку спадання вже не обов'язкова, тепер на першому місці може стояти все що завгодно.

  • 3 місяця потому...
Опубліковано

Хто в неті купував?А то сайтів багато а от провірений і привабливими цінами і якістю хто мож підскаже.Також цікавить горіховий соус і чука.

Опубліковано

Рунівський хороший був. Він справді без добавок. Але його знімають з виробництва. Так що закупляйте поки є на полицях...

Опубліковано

Розчарувався в рунівському... одна сіль. Купував на "варшавці" Кікоман з Європи... трохи ціна кусається (90 грн./150 мл, вже 95 грн.)

Зараз купив там же інший, назви не пам"ятаю... 45 грн./150 мл... Не такий солений, відчувається смак солі...

 

Опубліковано

Рунівський хороший був. Він справді без добавок. Але його знімають з виробництва. Так що закупляйте поки є на полицях...

 

я завжди соуси тільки Руну купую...вони натуральні 100%. Жаль що соєвий знімають..дуже подобався

Опубліковано

Розчарувався в рунівському... одна сіль. Купував на "варшавці" Кікоман з Європи... трохи ціна кусається (90 грн./150 мл, вже 95 грн.)

Зараз купив там же інший, назви не пам"ятаю... 45 грн./150 мл... Не такий солений, відчувається смак солі...

Не знаю що за кантора але ціни не погані

http://yaponskiy-kvartal.com/g5203473-sousy

Опубліковано

я завжди соуси тільки Руну купую...вони натуральні 100%.

Хто на Руні працював, той їхнє не купує (с) колишній працівник.

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні в "Метро" (ой, "Бери Вези" :)) випадково побачив і взяв ось такий

post-8369-0-59383500-1450305579_thumb.jppost-8369-0-85197600-1450305581_thumb.jppost-8369-0-31467200-1450305578_thumb.jp

десь 50 грн. за літру, пляшка пластикова. Смак не знаю, не вживаю, використовуєм для курячих ніжок

 

До речі, ось тут вже була тема про соєвий соус

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...