Перейти до змісту

Кредит на енергозаощадження.

sss381

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз є держпрограма компенсації кредитів на придбання енергоощадних виробів для населення.

Хто володіє інформацією, що саме компенсує держава тіло кредиту чи відсотки по кредиту ?

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

наскільки я зрозумів, тіло кредиту - до 30%

Все правильно, только там такие проценты... В итоге, получился кридит с минимальной процентной ставкой.

P.S Да, какраз в нашой стране эти буржуи помогут, догонят и ещё раз помогут.

Опубліковано

програма діє в ощаді, укргазбанк і укрексімбанк, При отримані кредиту платите 10%, банк - 90%. Послуги банку 3%, річні відсотки - 25%. За рахунок бюджету гасять 30% тіла кредиту (якщо маєте субсидії - гасять 70 % тіла, постанова від 12 серпня ) але не більше 10 000 грн. В Ощадівському калькуляторі можна порахувати, держава гасить тіло через 2-4 місяці. Досить суттєва економія получається при достроковому погашенні кредиту.

Опубліковано

наскільки я зрозумів, тіло кредиту - до 30%

Все правильно, только там такие проценты... В итоге, получился кридит с минимальной процентной ставкой.

P.S Да, какраз в нашой стране эти буржуи помогут, догонят и ещё раз помогут.

За умов дострокового погашення можна виграти

Опубліковано

Краще вони компенсували б без кредиту.

На сколько мне извесно, так и есть. (компенсируют и без кридита) но у тех у кого есть деньги взять все это за наличку эта компенсация на не на. Это уже как правило "богатые стают богаче, а бедные..."
Опубліковано

На сколько мне извесно, так и есть. (компенсируют и без кридита) но у тех у кого есть деньги взять все это за наличку эта компенсация на не на. Это уже как правило "богатые стают богаче, а бедные..."

Ну чому . Я порахував, щоб утеплити мені хату потрібно до 10 000 грн на пінопласт клеї і сетку і дюбеля. Якщо в мене субсидії то 3000 я, 7000 держава. А приклею сам. Круто?

Опубліковано

А це ще що за новина? Хто знає подробиці?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

хто може підказати, такий кредит можливий тіко один "в одні руки"?

наприклад, я хочу замінити вікна та утеплити стелю. тобто хочу придбати мінвату. де продають вікна, не продають мінввату і навпаки. тобто в мене буде два рахунки: один на вікна, інший на мінвату...

Опубліковано

хто може підказати, такий кредит можливий тіко один ?

наприклад, я хочу замінити вікна та утеплити стелю. тобто хочу придбати мінвату. де продають вікна, не продають мінввату і навпаки. тобто в мене буде два рахунки: один на вікна, інший на мінвату...

можливий тіко один "в одні руки"

Рахунок повинен бути один.

Опубліковано

можливий тіко один "в одні руки" Рахунок повинен бути один.

А як на рахунок один кредит закрив - взяв інший? ЧИ це адин раз ?

хто може підказати, такий кредит можливий тіко один "в одні руки"?

Варто сходити в Ощадбанк. Там розкажуть .

• 3 тижня потому...
Опубліковано

хтось з бордівчан скористався цим кредитом? хотілося б взнати враження і нюанси. в ощадбанку можуть "промовчати" про "підводні камені" які зовсім можуть змінити ставлення до послуги.

Опубліковано

Я отримав ще у липні - чекаю на компенсацію, вроді як тим, хто отримував у червні вже відшкодували. Ніяких підводних - нема.

Опубліковано

хтось з бордівчан скористався цим кредитом? хотілося б взнати враження і нюанси. в ощадбанку можуть "промовчати" про "підводні камені" які зовсім можуть змінити ставлення до послуги.

Отримав на початку вересня в "УкрГазБанку" (оформляв на пр.Перемоги,12). Очікую на компенсацію 30 % десь за місяць: у них доволі громіздка система - раз на місяць передають пакет документів на Київ, ті "утрясають" з Кабміном, отримують від нього кошти, а вже тоді компенсують клієнту. Менше 2-х місяців не виходить. У мене економія вийде близько 2200 грн. (як кажуть, з паршивої Яценюка вівці, хоч шерсті жмут). Це виключно за матеріали на утеплення даху в приватному будинку - гідроплівка та мінвата.

ЗІ. Після отримання компенсації кредит відразу погашу повністю, щоб далі не платити відсотків.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це ж якщо в результаті економії народ купуватиме газу приміром удвічі менше, то Фірташу це дуже невигідно.

Тому й тормоза різні йдуть.

Ну і походу на підприємця кредит не видадуть?

Опубліковано

Ми вже отримали компенсацію, вроді як без проблем. Ньюанс: при подачі документів назву у рахунок потрібно вписувати з переліку затвердженого кабміном, а пізніше та ж назва у прихідній накладній.

Опубліковано

frv, назву чого?

Ну і походу на підприємця кредит не видадуть?

знайомий казав, що видають, правда треба розпитати, які папери вимагали.

Опубліковано

... Або дали вказівку обмежити видачу, або необхідно "рішати" з працівниками Ощадбанку.

Можливо варто спробувати в Укргазбанку?

Хоча також думаю, що кінець року - грошей обмаль...

Десь 2 місяці тому спілкувалась з одним керівником з Ощаду (він прийшов туди недавно з іншого недержавного банку), то він також казав що дуже здивований "роботою" простих працівників Ощаду... Рекомендував не боятися і при найменших недорозуміннях з персоналом банку відразу звертатись до керівництва.

Опубліковано

...

А що їм докажеш. Я приніс довідки свою та дружини. Вона в своїй програмі одразу перевірила чи достатня зарплата для кредиту. Необхідні умови виконувались. А через місяць виявилось, що нехватає.

От і задати питання: Як так - спочатку вистачає, а потім ні? Плюс по термінах явно мають бути якісь сроки які порушили.

Через нашу безініціативність і небажання доводити справу до кінця - маємо те що маємо.... І так скрізь.

Опубліковано

Власне сам кредит - доволі стандартний, можливо трохи кращий, але в межах статистичних розбіжностей. Навіть побутувала така думка, що це замануха для залучення грошей в держбанки, тому дуже дивно очікування на кредит майже місяць.. відшкодування і справді можна не дочекатись, але кредит...

тут може бути одне з двох:

1. є якісь норми по розміру кредиту, зп та місцю оформлення (умовно, людині з пропискою в селі дадуть кредит на 10000грн при справці з зп 1500грн/міс, для прописаних у місті уже треба дохід 2500, ну і при збільшенні вартості і дохід має якось там рости)

2. про@б працівників ощаду, як цілком державного банку з усіма витікаючими

Опубліковано

цікаво те, що сума відшкодування - буде рівна тій, що ви заплатили за 3 місяці.

Держава свого не випустить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...