Перейти до змісту

За яку партію голосуватимете осінню 2015

Nokian

383 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

я був просто в шоці від того, що наголосував цей народ!

ем... а вибір був?

Назви хоч одного!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь

я був просто в шоці від того, що наголосував цей народ!

ем... а вибір був?

Назви хоч одного!

ну хоча б Мирка, Климчук, Рижков...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти шо, здурів??? Цеж Самопоміч, Солідарність та Самопоміч!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може ці:

http://www.volynnews...ment_num_511516

Найдостойніші і найчесніші. їй-бо на зарплату живуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особливості української політичної філософії:

І по грошах його воздастся йому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Евгений Ростовский

16 ч · отредактировано ·

Спасибо Вам за Кернеса, Петр Алексеевич. Если с Мариуполем еще все несколько туманно и малопонятно, то с Харьковом - полная ясность. Так легализовать и легитимизировать подонка - это дорогого стоит. Только вот не надо мне про бабушек и бюджетников - если бы этот упырь-землеройка сейчас сидел, его просто не было бы в бюллетене. Ни у бабушки, ни у дедушки. Расширяйте и далее свою коалицию, Петр Алексеевич!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ні разу не бачила Порошенка в суддівській мантії. Чи тепер обов"язок президента ловити злочинців, збирати докази, судити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То може ці:

http://www.volynnews...ment_num_511516

Найдостойніші і найчесніші. їй-бо на зарплату живуть.

чим Климчук відрізняється від Павловича?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви знаєте обох? Я не знаю хто такий Павлович.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так знаю того і того, голова обласної спілки ветеранів Афганістану, в нього заслуг не менше а то й в рази більше чим в Климчука... зайдіть в спілку і поспілкуйтесь з людиною, перш ніж щось писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так знаю того і того, голова обласної спілки ветеранів Афганістану, в нього заслуг не менше а то й в рази більше чим в Климчку... зайдіть в спілку і поспілкуйтесь з людиною, перш ніж щось писати.

А що поганого я написала про Павловича? Я його не знаю. В списку за посиланням викладацький бомонд. Напевно це і є найдостойніші. Павловича там я не бачу. Ці вибори були орієнтовані на кандидатів. А проголосували за партію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці вибори були орієнтовані на кандидатів.

на вибори не ходили ? що саме в бюлетенях Вам здалося орієнтованим на кандидатів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже хотілося б повернути позначку "Не підтримую жодного кандидата"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Вас в бюлетнях не були вказані прізвища кандидатів по вашому округу? Може Ви голосували за партійні списки? Чи багато Ви знайшли серед кандидатів членів партій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Укропу швидко зліпили імідж опозиції і, за відсутності її як такої, народ повівся на казочку про різні політичні сили

не погоджусь що люди голосували за укроп саме завдяки іміджу опозиції.

Всі мої знайомі які голосували за укроп - голосували через пряму чи опосередковану причетність до коломойського/палиці.

Не забувайте, що Палиця в Луцьку розпочав "роботу з виборцями" вже давно. Дуже багато людей залежні від нього. Практично все керівництво 2-ох провідних вузів Луцька - в Укропі, і вони, і всі їх родичі, а може і деякі студенти ;) проголосують "за". Менеджмент ЦУМу, Проміня, Директорії, Залєскі, ФК "Волинь", медіа ресурсів (Волинські новини, Хроніки Луцька, Під прицілом і т.д.), працівники фонду "Новий Луцьк" і всіх його численних відділень - тоже "за". Я вже писала що зараз активно триває набір в "Варту порядку" - маса чоловіків з радістю йде туди за ті гроші що їм пропонують - а це також голоси "за" і їх, і як правило їх родин (знаю таких особисто). Працівники мавекса, заправок ANP, Авіас та в кінці кінців Приватбанку і А-банку - це також голоси "за". Може ще когось забула (бо бізнес в Коломойського дуже диверсифікований і великий). Вообщем куда не плюнь - скрізь попадеш :)

Для всієї цієї маси людей прихід до влади їхніх власників/керівників - це гарантія стабільної роботи і заробітної плати. А що простим людям ще треба?

Тому результати голосування цілком очікувані...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже хотілося б повернути позначку "Не підтримую жодного кандидата"

Якщо я не помиляюсь (а я можу помилятись :) ), така графа була лише під час одних виборів.

Чомусь усі українські законодавці вперто не хотіли включати таку норму в виборчий закон. Випадково не знаєте чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі мої знайомі які голосували за укроп - голосували через пряму чи опосередковану причетність до коломойського/палиці.

Не забувайте, що Палиця в Луцьку розпочав "роботу з виборцями" вже давно. Дуже багато людей залежні від нього. Практично все керівництво 2-ох провідних вузів Луцька - в Укропі, і вони, і всі їх родичі, а може і деякі студенти ;) проголосують "за". Менеджмент ЦУМу, Проміня, Директорії, Залєскі, ФК "Волинь", медіа ресурсів (Волинські новини, Хроніки Луцька, Під прицілом і т.д.), працівники фонду "Новий Луцьк" і всіх його численних відділень - тоже "за". Я вже писала що зараз активно триває набір в "Варту порядку" - маса чоловіків з радістю йде туди за ті гроші що їм пропонують - а це також голоси "за" і їх, і як правило їх родин (знаю таких особисто). Працівники мавекса, заправок ANP, Авіас та в кінці кінців Приватбанку і А-банку - це також голоси "за". Може ще когось забула (бо бізнес в Коломойського дуже диверсифікований і великий). Вообщем куда не плюнь - скрізь попадеш :)

Для всієї цієї маси людей прихід до влади їхніх власників/керівників - це гарантія стабільної роботи і заробітної плати. А що простим людям ще треба?

Кріпаки легітимізують свого пана у владі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Укропу швидко зліпили імідж опозиції і, за відсутності її як такої, народ повівся на казочку про різні політичні сили

На рахунок одного з пунктів вашого списку - технічного університету...

Не те, що тиску не було, не було навіть агітації за УКРОП ні серед студентів, ні серед викладачів...

Сам в шоці, бо очікував що щось, але буде....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь (а я можу помилятись ), така графа була лише під час одних виборів. Чомусь усі українські законодавці вперто не хотіли включати таку норму в виборчий закон. Випадково не знаєте чому?

Тому що якщо відсоток перевалить за певну позначку (чи то 25%, чи то 50%, вже не пам'ятаю, давно було), вибори скасовувались, призначались нові нові, а колишні кандидати не мали права брати в них участь. Тільки нові.

Цю позначку відмінили в той же час, коли збільшили прохідний бар'єр до 5%, до цього вона завжди була.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То Крава пройшов у міськраду? Кравченко Олександр – солдат 14 ОМБ (31,77 % від загальної кількості голосів виборців по округу 20)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відомий на Волині адвокат Василь Нагорний, що захищає права бійців 51-ї бригади, звернувся в соціальній мережі до Президента України з приводу провалу його партії на місцевих виборах на Волині.

Василь Нагорний

4 ч ·

Пане Президенте не думаю, що ви мене читаєте))), але цікаво чи ваші помічники та радники пояснили одну з причин провалу партії Солідарність ( від якої дійсно балотувалось багато порядних бійців, волонтерів, громадських активістів) на Волині? Це ж вони без будь-яких розслідувань «обгаджували» волинських бійців, називаючи боягузами, зрадниками, алкоголіками, і саме вони дали «правильні» меседжі військовій прокуратурі. Так пожинайте плоди...

Вже пішли чутки, що це кінець губернаторства пана Гунчика…Мені, в принципі все одно, але навряд чи він має вплив на військову прокуратуру, яка переслідує бійців 51ОМБР... А це не просто пару тисяч бійців, це їхні сім’ї, родичі, куми, друзі, знайомі, односельці – тобто виборці. Відніміть не одну тисячу громадян, які саме через це або голосували проти, або просто не пішли на вибори. Військова прокурори хизувались, що в них ще на 2 роки вистачить бійців, щоб робити показники на наших хлопцях, то якраз пік «популярності» вашої партії припаде на нові вибори. Тому цілком справедливо буде Справедливості подякувати саме військовій прокуратурі та пану Матіосу, який так браво публічно рапортує вам про високі показники розслідувань мнимих дезертирів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

У Волинську облраду пройшли 7 партій

Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії, оприлюднені в п'ятницю, 6 листопада.

Так, партія «Укроп» отримала 17 мандатів (26,56%),

«Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 13 мандатів (20,31%),

ВО «Батьківщина» – 12 мандатів (18,75%).
ВО «Свобода» - 7 мандатів (10,94%),

Радикальна партія – 6 мандатів (9,38%),

«Самопоміч» – 5 мандатів (7,81%),

«Наш край» – 4 мандати (6,25%).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"наш край" то регіонали?

чи від мережі магазинів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, вони, госпідарники...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...