Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 07:04, rulon сказав:

цікаво чи буде жити конячка-винуватець,винуватиця, травмування Ігора Мироновича,чи після одужання прийде гляне йому,їй, у вічі й натисне на курок?

Цій конячці, на якій катався Єремеєв і так повезло в житті на відміну від інших, яких здали на ковбасу.

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 27.07.2015 в 05:20, swmarmalade сказав:
  В 26.07.2015 в 22:05, Nokian сказав:
  Цитата

Тоді яка різниця - Єрємєєв, Палиця чи Коломойський?

Дружина Єрємєєва відкрила в Луцьку окулістичну клініку , а дружина Палиці відкриває в. Швейцарії різні гулянки.

Я зовсім не ідеалізую Єрємєєва але він був меншим злом, в порівнянні з тим, що прийде.

офтальмологічну клініку. До речі надзвичайно дорогу та не з дуже доброю репутацією.

а ви були там ?

я була

поганого нічого не скажу

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 06:19, Basil сказав:

Буде жити:

Цитата
Помічник Єремеєва розповів про інцидент і стан нардепа

Лікарі заявили, що критичний момент минув і організм впорався з загрозою

«Стан - стабільно важкий, але організм бореться. Зараз лікарі кажуть, що критичний момент минув, буде жити. Організм впорався з загрозою», - зазначив помічник.

є інфо, що насправді стан такий же поганий як і вчора, все критично і на межі

а байку про стабілізацію запустили щоб трохи відвернути зайву увагу від теми та знизити тиск

яким би не був Миронович, хай виздоровлює та поправляється

те що може бути в гіршому сценарії Волині не на користь - переділи, чвари, відкрите рейдерство і скандали

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 07:12, paksivatova сказав:

офтальмологічну клініку. До речі надзвичайно дорогу та не з дуже доброю репутацією.

а ви були там ?

я була

поганого нічого не скажу

Це та, що на пр-ті Волі? були там... ставлення, ну відчуття таке... ніби "чого приперлись, ніщеброди". Користуємось послугами (син, дружина) іншого закладу.

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 07:04, rulon сказав:

цікаво чи буде жити конячка-винуватець,винуватиця, травмування Ігора Мироновича,чи після одужання прийде гляне йому,їй, у вічі й натисне на курок?

"Коні не винні" (новела М.М. Коцюбинського (1912)

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 07:20, Slavco сказав:

а ви були там ?

я була

поганого нічого не скажу

Це та, що на пр-ті Волі?

Єремєєвська на Грушевського.

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 07:20, Slavco сказав:

а ви були там ?

я була

поганого нічого не скажу

Це та, що на пр-ті Волі? були там... ставлення, ну відчуття таке... ніби "чого приперлись, ніщеброди". Користуємось послугами (син, дружина) іншого закладу.

це та,що на Грушевського

а як ви себе позиціонуєте - то вже інша справа

p.s якщо можна - в приват ,до кого можна звернутися в частному порядку з окулістів

бо як треба було - нікого не знайшла,крім даної клініки

Опубліковано

Дружина Єрємєєва відкрила в Луцьку окулістичну клініку , а дружина Палиці відкриває в. Швейцарії різні гулянки.

Я зовсім не ідеалізую Єрємєєва але він був меншим злом, в порівнянні з тим, що прийде.

а ви були там ?

я була

поганого нічого не скажу

Чому ж тоді шукаєте іншого лікаря?

Опубліковано
  Цитата

любить в нас народ депутатів,

ой як любить

Дивно. Чому б це? <_<

Цитата
p.s. а ті хто по 500 грн брали - інтернет не читають

Повір - читають.

Опубліковано

«Я теперь всегда говорю: хочешь почувствовать себя оккупантом — начни бизнес в деревне. Мы приехали в деревню, а местные говорят: «Сейчас все захватят». Что у них захватывать? Сами все вырезали и разорили. В деревне, если ты хоть сколько-нибудь отличаешься от соседей, они сделают все, чтобы поднять тебя на вилы. Если ты начал что-то делать, а у тебя не получается — для них это счастье»

Це в Росії, від якої ми так прагнемо відійти.Раб словянин міцно засів і у нашій свідомості та своєю ядучую заздрістю випалює будь який прогрес.

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 08:29, swmarmalade сказав:

а ви були там ?

я була

поганого нічого не скажу

Чому ж тоді шукаєте іншого лікаря?

люблю все знати

на той момент знайшла лише дану клініку з приватними окулістами

Опубліковано
  Цитата

В деревне, если ты хоть сколько-нибудь отличаешься от соседей, они сделают все, чтобы поднять тебя на вилы

В селі справді важко відрізнятись, але не все там вже так критично

Опубліковано

пише Айдарівець

Alexandr Harkovsky

1 год. ·

О Еремееве..

Завязывайте плясать на костях...злорадствовать чужой беде, это удел мелких закомплексованных людишек..Я понимаю ,что жаба великая сила и не дай Бог проблемы со здоровьем коснутся ЛЮБОГО из богатых людей Волыни найдутся злопыхатели..Я Вас прошу заткнуться хотя бы ради тех Майдановцев и АТОшников которым Ерема и Степан помогли стать на ноги и не остаться инвалидами, ради тех кого вытащили из плена ..Этот пост я написал ради "Макса" за которого просил лично и который не стал инвалидом в 28 лет ,ради моего друга Боди получившего пулю снайпера на Майдане и после служившего добровольцем в Айдаре.Народ оставайтесь людьми ...не опускайтесь до уровня животных..

с уважением Харьковский.

Опубліковано

Коменти з "Волинських новин":

111 Сьогодні 10:58

а чому за кордон краще в Ківерцівську районну або в Маневицьку лікарню

Платон до 111 Сьогодні 12:49

Коневі депутатська недоторканість - по**й!

Роман Сьогодні 11:10

red_strilka.pngвідповісти+ 82- 0

Не маю нічого проти Єремеєва особисто, але я б заборонив цим всім чиновникам лікуватися за кордоном. Може б тоді власну медицину розвивали.

Ірина Сьогодні 11:30

red_strilka.pngвідповісти+ 22- 0

За все треба платити і не завжди допоможуть мільйони !

Правдоруб Сьогодні 11:39

red_strilka.pngвідповісти+ 27- 4

Коня до державної нагороди

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 09:36, difoto сказав:

О Еремееве..

Завязывайте плясать на костях...злорадствовать чужой беде, это удел мелких закомплексованных людишек..Я понимаю ,что жаба великая сила и не дай Бог

якби не "Єремєєви" - то і війни не булоб

Опубліковано

Згадалося з шкільної програми

Твой конь не боится опасных трудов;

Он, чуя господскую волю,

То смирный стоит под стрелами врагов,

То мчится по бранному полю.

И холод и сеча ему ничего...

Но примешь ты смерть от коня своего ...

А.С.Пушкин "Песнь о вещем Олеге"

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 10:53, Zevs_Isver сказав:
  В 27.07.2015 в 09:36, difoto сказав:

О Еремееве..

Завязывайте плясать на костях...злорадствовать чужой беде, это удел мелких закомплексованных людишек..Я понимаю ,что жаба великая сила и не дай Бог

якби не "Єремєєви" - то і війни не булоб

Просто мало кому дано проаналізувати і вивести причинно-наслідкову діаграму. Для більшості все просто: дають - бери, не дають - ну тебе на...й, "дядя жлоб".

Любий бізнесмен який зараз в політиці ніколи не дає просто так, це скоріш "прикормлює" чи іншими словами сказати: інвестує в рейтинг!

Зазвичай саме меценатство притаманне "рибам" по менше.

Бог судить по своєму...

Опубліковано
  В 27.07.2015 в 11:08, swmarmalade сказав:

jurgen007, можна віршик трошки більшим шрифтом?

Твой конь не боится опасных трудов,

Он, чуя господскую волю,

То смирный стоит под стрелами врагов,

То мчится по бранному полю

И холод и сеча ему ничего,

Но примешь ты смерть от коня своего...

А.С.Пушкин "Песнь о вещем Олеге"

Опубліковано

Знаю сім"ю на окрузі Єремева, яка зверталась за допомогою для онкохворої людини. Відмовили, в штабі на вушко сказали, чекайте виборів тоді приходьте......Хай живуть і виздоровлюють всі хворі....на жаль є люди, які змушені звертатись до таких, щоб пожити.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...