Перейти до змісту

Приколи Луцька

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Зробив собі нову емблему VW.Думаю не позаряться відірвати.

Зроби мені таке!!! значок фіат добло, 2 штуки, на перед і на зад.Звісно заплачю якщо без "загона"))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

bodia88888, це типу, беріть діти, нам не шкода, закопаєте ті колеса по пояс, буде вам стрибанка)

Как по мне так дети готовят "майдан-чик", где будут выступать за сокращение дневного сна, побольше сладкого и убрать комочки из манной каши :)

• +1 2
Опубліковано

bodia88888, це типу, беріть діти, нам не шкода, закопаєте ті колеса по пояс, буде вам стрибанка)

Как по мне так дети готовят "майдан-чик", где будут выступать за сокращение дневного сна, побольше сладкого и убрать комочки из манной каши :)

а я люблю комочки....мммммням

Опубліковано

Вчора зранку проходив повз сервісний центр МТС, що на Волі... Телефон дзенькнув що доступна відкрита мережа, зупинився на секунду глянути в неті дещо і дуже здивувався назві їхньої точки доступу))) Трохи спішив, тому не зайшов до них поцікавитись що це в них за приколи... Назва мережі була щось на зразок "Fucking MTS!" :_16:

• +1 1
Опубліковано

1. Вул. Львівська:post-20055-0-08425100-1414480732_thumb.j

2. Вул. Львівська (через пару метрів):post-20055-0-40034800-1414480929_thumb.j

3. Р-н цукрового з-ду. Креатив зашкалює))):post-20055-0-43340400-1414481624_thumb.j

4. "Всі на вибори!" Вул. Рівненська:post-20055-0-74220100-1414481232_thumb.j

• +1 2
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Туалет в Карабасі

я там не був, але походу, це мийка на кухні.

туалет не може бути металевим, а от мийка - самий раз

Опубліковано

бачив на днях іномарку на рос номерах. там де має бути код регіону - синьо-жовта карта України з Кримом )

Опубліковано

бачив на днях іномарку на рос номерах. там де має бути код регіону - синьо-жовта карта України з Кримом )

Кылькома постами вище

Точно було?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...