Serpent Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 16:28 #26 Опубліковано 7 Серпня, 2015 в 16:28 І подав в суд на скасування рішення щодо стягнення чужого боргу з мене Укртелекомом.Оце правильно. Тримайте нас в курсі справ. Думаю, всім буде цікаво.
StatusQuo Опубліковано 19 Серпня, 2015 в 05:36 Автор #27 Опубліковано 19 Серпня, 2015 в 05:36 Прийшла відповідь з ДАІ про те що мій ТЗ було доставлено на штрафмайданчик по вул. Ківерцівській, 34. Хоча фактично я з авто добу перебував на посту ДАІ "Цумань" і звідти поїхав своїм ходом, тому що авто зняли з розшуку за поданням виконавчої служби. Доречі я не перший, хто попадає в таку ситуацію за чужі борги або помилки. При чому, про те що накладено арешт на авто ніхто не отримував і взнають про це на стаціонарному посту ДАІ, як і я.
StatusQuo Опубліковано 14 Вересня, 2015 в 17:43 Автор #28 Опубліковано 14 Вересня, 2015 в 17:43 Сьогодні відбулося судове засідання про скасування судового наказу на користь Укртелекому від 2007 року. Засідання вів той самий суддя, що й у 2007 році. На засіданні також був присутній представник від Укртелекому, яка подала заперечення на мою заяву про скасування і переконувала, що я мав сплатити борг, навітьякщо я не мав жодного відношення до квартири за адресою якої виник борг.Моя заява про скасування рішення про стягнення на користь Укртелекому задоволена. На мою думку рішеня суду є об"єктивне і відповідає нормам закону і моралі.З виконавцем судитись вважаю недоцільним, так як він виконував рішення суду.Ще хочу взнати в ДАІ чи в них є до мене якісь притензії. Якщо є то я буду розбиратись з ними у площині закону. Якщо ж ні, то всю цю справу можна буде вважати закритою. Окрім витраченої купи часу, нервів і грошей. І не тільки моїх, а ще і суду, виконавчої служби і ДАІ, швидкої допомоги. І все це через халантне ставлення до своєї роботи працівників Укртелекому.
vaz75 Опубліковано 14 Вересня, 2015 в 18:10 #29 Опубліковано 14 Вересня, 2015 в 18:10 Ще один позов на моральне відшкодування?
Electronshik Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 04:28 #30 Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 04:28 Може й добром для вас закінчилось, якщо Укртелеком не подасть на апеляцію.
Zheny@ Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 06:05 #31 Опубліковано 15 Вересня, 2015 в 06:05 якщо Укртелеком не подасть на апеляцію.Заради такої суми?А чоловік молодець.
StatusQuo Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 16:55 Автор #32 Опубліковано 16 Вересня, 2015 в 16:55 Сьогодні прийшла відповідь від ДАІ. Написали, що нарахування коштів не здійснювалося, так як транспортний засіб не був доставлений на штрафмайданчик.Про моральне відшодування в суд подавати не буду. Побережу свій час і нерви. Апеляцію Укртелеком не подасть, тому що це адмін справа, там рішення було остаточне і оскарженню не підлягає.Невже в нас в державі, щось таки міняється на краще?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.