Перейти до змісту

Ровер кафе

ANANAS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Смачно. Ні, реально смачно. І чебурек прийшовся навіть дуже до речі. Думав, не голодний, але коли він захрумкотів скоринкою на зубах.. мм.. ))))

Порадились і вирішили. Можна заливати в термос ( а зимою це навіть дуже актуально), і - у будь-яку покатушку. Пиво РЕАЛЬНО ГРІЄ!!

Здивувало те, що пиво було безкоштовне. Заплатили лиш за чебуреки. Це як першим клієнтам. Приємно..

Ні, у цьому житті я такого ще точно не бачив.

Своїх клієнтів ви маєте. 100%.

Опубліковано

На рахунок "стріли": пропоную будь-яку п'ятницю. Та й хоча б найближчу

На котру? Хочу ще раз.. Двадцятка - невеликі гроші, а живемо лише один раз, щоб відмовляти собі в маленьких приємностях.

P.S. Знаю ще мінімум ще двох, хто схоче спробувать

( ЗБОЧЕННЯ!!! )

, аби потім сказати

( СМАЧНО!!! БУДУ ПИТИ..!!! )

P.P.S. Вже будучи в Дерно, далеко після відвідин "Ровера", відчував, як чутно віддає теплом із середини.

Алекс, бережіть персонал. Душевний він у вас, хороший. Якнайкращі враження.

Опубліковано
На котру? Хочу ще раз.. Двадцятка - невеликі гроші, а живемо лише один раз, щоб відмовляти собі в маленьких приємностях.

Імхо або одразу після роботи, приблизно 18:30 +\-, або годину на восьму. Мо кому інший час підійде - пропонуйте.

Опубліковано

Що за розмови неорганізовані без "смотрящего"???  :P  :P  :P

Дякую друзі за вичерпну інформацію про відвідини "Ровера". Приємно читати.

Трохи зненацька ви застали моїх дівчат, бо ж ми тільки "обкатали" гжанець тбм у вузькому сімейному колі і не думали, що аж так раптово на нас зваляться бажаючи його скуштувати... Але може це і добре.

Ми дуже раді, що вам сподобалося гаряче пиво і ставимо його в меню.

Готові прийняти вас компанією в будь-який зручний для вас час.

Якщо буде бажання взяти з собою в покатушку термос "гжанця" - не проблема. Єдине прохання - зателефонувати хоча б за 10 - 15 хвилин, щоб ми підготувалися до вашого приїзду і нагріли пиво. Не хотілося б змушувати вас чекати.

Доречі... Якість чебуреків ви, я так зрозумів, зацінили. Як я казав раніше - ми не робимо заготовок. Чебурекі ліпляться тбм "по факту".

Тел. барменів "Ровер Кафе"  : 095.202.33.42

На вечірні "посиденьки" прошу також зателефонувати заздалегідь. Хочете великий стіл і 10 порцій чебуреків "Мікс" - дзвоніть.  :beer:  :drink:  :beer:  :drink:  :beer:

Р.С. Дякую за добрі слова про дівчат. Вони мені сьогодні всі уха прожужжали! "От бачите, Сергійович!!! Народ пише, що ми хороші і працьовиті, а ви нас сварите кожен день!!!"

Опубліковано

Без меду "гріти" кінцівки напій не буде.

Я покопАвся троха в інеті по рецептах "гжанця" і тому каже зі впевненістю, що існує безліч варіантів. Як мінімум в половині з них використовується саме цукор, а не мед. Як варіант : 

"...рецепт гарячого пива від застуди дещо нагадує глінтвейн: на півлітра пива візьміть 250 грам цукру. З двох великих лимона видаліть кісточки, лимони прокрутите в м'ясорубці, прямо зі шкіркою. Слідом додайте чайну ложку листя анісу і дві столові ложки подрібненого кореня солодки. Цей склад треба годину варити на водяній бані, після чого остудити і процідити через марлю. І пити його потрібно як мікстуру, дрібними дозами, по столовій ложці тричі на день..."

Це для лікування простуди, тож має гріти і, повір мені, воно таки ГРІЄ!!! Я лікувався таким чином.

Опубліковано

Шановні друзі !

Ви не встигнете озирнутися, як прийде переддень святкування Нового 2016 року…

Не відкладайте замовлення залу для проведення дружньої вечірки на останній день.

Пам’ятайте - «Ровер Кафе» чекає на вас.

Опубліковано

Alex.62, приємно було познайомитися! Навіть не очікував :)
P.S. Засвідчую: чебуреки "мікс" - без перебільшення, одні з найкращих, якщо не найкращі, у місті.
Спробували деруни з піджаркою... - от це-то так.. Вдома ми досить не зле підхарчувались налісніками з сиром, голодні ж й не були.. але язик ледь не ковтнули  ^_^ 
Ну а медовий гжанець.. Незчувся, як побачив дно))))

Опубліковано

Alex.62, приємно було познайомитися! Навіть не очікував :)

Дякую, старий! Прошу пробачити, що не зміг приділити більше уваги, бо був трохи заклопотаний!

Ти і Степан - завжди бажані гості! Запрошую.

Опубліковано

Ви хоч кажіть, коли плануєте зібратись наступного разу, не?

Вони мабуть боялися, що чебуреків та "гжаньця" на всіх не вистачить! Не морочись! Для тебе знайдемо! :D  :D  :D

Опубліковано

Коли вчора увечорі, після закінчення матчу, всі, хто був у кафе заспівали гімн України...

Щось-таки змінюється у цій країні...

Храни, Боже, цю землю та людей, що на ній живуть!

Опубліковано

Неприємний осад:

Сидимо сьогодні у Ровер кафе за великим столом (попередньо запитавши офіціантів чи це не проблема - великий стіл на малу компанію), у кількості трьох людей, смакуємо-насолоджуємось і тут підходять дядєнькі: "Може ви встанете, бо нас багато?! Переміститесь за малий стіл?! А?!!" Ну типу, у вас малим компаніям не раді чи як?

А все решта, дякуємо - єст гуд ;)

Опубліковано

Неприємний осад:

Сидимо сьогодні у Ровер кафе за великим столом (попередньо запитавши офіціантів чи це не проблема - великий стіл на малу компанію), у кількості трьох людей, смакуємо-насолоджуємось і тут підходять дядєнькі: "Може ви встанете, бо нас багато?! Переміститесь за малий стіл?! А?!!" Ну типу, у вас малим компаніям не раді чи як?

Друзі...

Не думаю, що хтось із вас звинуватить мене у НЕлояльності до відвідувачів нашого кафе, але це ситуація, коли я не згоден з точкою зору нашого гостя.

По-перше, особисто я не бачу абсолютно нічого образливого в тому, що ті, що прийшли пізніше вас і прийшли великою компанією, попросили вас пересісти, якщо прохання було висловлено в коректній формі. Це нормальна практика в усьому світі і я сам пересідав з дружиною в Німеччині, коли ми сіли за великий стіл, бо не було вільних маленьких, а потім вони звільнилися і привалила велика компанія попити пива. Тільки нас не просили. Ми просили кельнера перенести наші тарілки за маленький стіл...

По-друге, вас просили пересісти, наскільки я зрозумів, не дівчата-обслуга, а хтось з відвідувачів, а ми не можемо контролювати всі ваші вчинки, навіть якщо б дуже того хотіли! А ми і не дуже хочемо когось контролювати і стараємося втручатись лише тоді, коли це вкрай необхідно.

Тоді по-третє. Ми раді і малим компаніям і великим, але ми б дуже просили усіх нашіх гостів поважати одне-одного і якщо ви бачите, що реально прийшла група людей, які не сядуть за маленький стіл, то...

Ну я б в такий ситуації сам запропонував їм наш стіл, а пересів би за малий. В чому проблема?

Окрема подяка за "гуд"! Приємно читати. :beer:  :beer:  :beer:  :beer:  :beer:

Опубліковано

Неприємний осад:

Друзі...

Не думаю, що хтось із вас звинуватить мене у НЕлояльності до відвідувачів нашого кафе, але це ситуація, коли я не згоден з точкою зору нашого гостя.

По-перше, особисто я не бачу абсолютно нічого образливого в тому, що ті, що прийшли пізніше вас і прийшли великою компанією, попросили вас пересісти, якщо прохання було висловлено в коректній формі. Це нормальна практика в усьому світі і я сам пересідав з дружиною в Німеччині, коли ми сіли за великий стіл, бо не було вільних маленьких, а потім вони звільнилися і привалила велика компанія попити пива. Тільки нас не просили. Ми просили кельнера перенести наші тарілки за маленький стіл...

По-друге, вас просили пересісти, наскільки я зрозумів, не дівчата-обслуга, а хтось з відвідувачів, а ми не можемо контролювати всі ваші вчинки, навіть якщо б дуже того хотіли! А ми і не дуже хочемо когось контролювати і стараємося втручатись лише тоді, коли це вкрай необхідно.

Тоді по-третє. Ми раді і малим компаніям і великим, але ми б дуже просили усіх нашіх гостів поважати одне-одного і якщо ви бачите, що реально прийшла група людей, які не сядуть за маленький стіл, то...

Ну я б в такий ситуації сам запропонував їм наш стіл, а пересів би за малий. В чому проблема?

Окрема подяка за "гуд"! Приємно читати. :beer:  :beer:  :beer:  :beer:  :beer:

Підтримую!!!!!
Опубліковано

Це називається - чоловіча солідарність;(

1) якщо випадково до вас завітаю, знатиму, що сідати там де мені комфортно - не варто, бо хазяїн дотримується чіткого розподілення по місце/кількості.

2) персонал хороший, ввічливий, оперативний - ініціатива,справді, йшла не від них.

3) моя свобода закінчується там, де починається свобода інших - я би зі своїми друзями, в подібній ситуації, навряд би турбувала відвідувачів.

У мене все.

Опубліковано

Це називається - чоловіча солідарність;(

1) якщо випадково до вас завітаю, знатиму, що сідати там де мені комфортно - не варто, бо хазяїн дотримується чіткого розподілення по місце/кількості.

...

У мене все.

Напевно і паркуєшся ти на газоні, де тобі зручніше, поближче до під'їзду, і дорогу навпростець переходиш, де зручніше, а не де перехід?..

Шкода, що тобою керують лише емоції і твоє его і ти не розумієш,, в чому полягає бізнес-модель бару\ресторану.

В мене все.

Опубліковано

О, це вже наклеп!

Моя свобода закінчується там, де починається свобода інших ;)

О, це вже наклеп!

Опубліковано

О, це вже наклеп!

О, це вже наклеп!

Хлопче Дівчино, що ти Ви верзеште, яка свобода? Тебе Вас що, насильно витягували і ти Ви впиравлися ногами і руками? Тебе Вас просили виходячи не зі свобод, а раціональної доцільності вільних місць.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...