Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як глянув як тема тільки за сьогодні набрала у вазі то стрілянина в мукачево курить нєрвно. Сьогодні закриюсь на 2 замки. а то ж пишуть що лізуть скрізь.

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

С чего вы решили что "соціальна роль відповідна тільки в одного з батьків", и почему это плохо?

Тому що я не вважаю, що чоловік може виконувати функції жінки, та навпаки.

А погано це тому, що майбутня людина при "старті" отримує викривлене поняття про інститут сім'ї та свою роль в ньому.

И что-же по вашему ребенок получет в результате?

В результаті дитина отримує непристосовані до соціальних відносин базові поняття.

С чем он столкнется когда будет общаться с другими?

З почуттями, які мають інші діти (материнська любов та батьківський пасок, наприклад) та яких не мають вони та з відносинами "чоловік-жінка" (включаючи психологічні та фізіологічні тонкощі, які можна отримати, перш за все, від батька та матері).

И почему "Її досвід буде корисний тільки у випадку, коли оточення буде мати такі ж сім'ї."?

Тому що досвід спілкування двох чоловіків або двох жінок в межах однієї сім'ї буде корисний виключно в межах таких сімей; досвід класичної сім'ї - ширший та більш пристосовний до умов проживання.

Назадавали кучу вопростов а там додумывай сам. Вся аргументация на уровне "Потому-что я так считаю"

Все те, що я написав, є виключно моєю думкою. Відкриті питання залишались для продовження обговорення та заради банальної зацікавленості думкою форумчан. І так, я так вважаю тому, що я так вважаю.

Згідний, аргументацію не підкріпив дослідженнями авторитетних (?) та незалежних (?) джерел, але вона власна і виходить з логічних міркувань.

Якщо маєте альтернативну думку - я завжди готовий її вислухати

Опубліковано

Трохі є. Ви страшні люди, якби тут реально геї написали, вже певно по ід вичисляли і пішли хату палити. Бо вони лізуть скрізь, понаїхали.

прошу ЗАМІТИТИ !!!!!!!!!! що 90% дописувачів, НІЯКИМ ЧИНОМ не пропагують яку б то не було міру впливу на геїв (декілька неумних не рахуєм) , просто висказують своє НЕГАТИВНЕ СТАВЛЕННЯ до популяризації гомосексуалізму як явища, ви ж починаєте загострювати увагу на тому, чого нема, автоматично переводячи геїв в стан жертв, що знову ж таки автоматично заслуговує жалю й толерантності. Десь такі прийоми я вже бачив

Опубліковано

Трохі є. Ви страшні люди, якби тут реально геї написали, вже певно по ід вичисляли і пішли хату палити. Бо вони лізуть скрізь, понаїхали.

прошу ЗАМІТИТИ !!!!!!!!!! що 90% дописувачів, НІЯКИМ ЧИНОМ не пропагують яку б то не було міру впливу на геїв (декілька неумних не рахуєм) , просто висказують своє НЕГАТИВНЕ СТАВЛЕННЯ до популяризації гомосексуалізму як явища, ви ж починаєте загострювати увагу на тому, чого нема, автоматично переводячи геїв в стан жертв, що знову ж таки автоматично заслуговує жалю й толерантності. Десь такі прийоми я вже бачив

Я ж не пропагандую нічого. Нікого не примушую розділяти свою думку. Мені цікава логіка опонентів, їхній тип мислення, аргументи. Не закидав їм фрази, типу з якого ти району області, чи хто ти пажизні, чи є діти і тд. Сама назва теми є не коректною. Добре що є адекватні люди, які підтримують діалог. І те що вже стільки сторінок без конфліктів (редісок не рахуємо), це вже добре.

Хочу востаннє відділити мух від котлет.

Доросла, сформована людина, має повне право сама вибирати з ким зустрічатися і яку сімю заводити, подобається це нам чи ні. НА рахунок пропаганди, я проти будьякої - релігійної, воєнної, і тд. Якщо комусь огидно, бридко, це його право, не дивитись, виховувати своїх дітей так як рахує вірним. Я хочу аби мої діти жили в країні де на запитання, "а чого дядя з дядьою, або тьотя з ттьотею цілуються, чи тримаються за руки?" не відповідали, " тогошо це збочені пі**ри, вони друг друга в ж***", а казали що це такі самі люди як і ми, що вони разом, бо таке теж є в світі, пояснювали що з багатьох причин така пара не може бути в традиційному сенсі повноцінною. Але їх це влаштовує.

Вже багато тисяч років люди борються з несхожими на них, по кольору шкіри, розрізу очей, і тд, нічого ж не вийшло. Хіба не лекше всім жити дружно. І вирішувати всі спірні питання мирно, а не грубою силою? Мабуть це утопія.

Опубліковано

Я ж не пропагандую нічого. Нікого не примушую розділяти свою думку. Мені цікава логіка опонентів, їхній тип мислення, аргументи. Не закидав їм фрази, типу з якого ти району області, чи хто ти пажизні, чи є діти і тд. Сама назва теми є не коректною. Добре що є адекватні люди, які підтримують діалог. І те що вже стільки сторінок без конфліктів (редісок не рахуємо), це вже добре.

Хочу востаннє відділити мух від котлет.

Доросла, сформована людина, має повне право сама вибирати з ким зустрічатися і яку сімю заводити, подобається це нам чи ні. НА рахунок пропаганди, я проти будьякої - релігійної, воєнної, і тд. Якщо комусь огидно, бридко, це його право, не дивитись, виховувати своїх дітей так як рахує вірним. Я хочу аби мої діти жили в країні де на запитання, "а чого дядя з дядьою, або тьотя з ттьотею цілуються, чи тримаються за руки?" не відповідали, " тогошо це збочені пі**ри, вони друг друга в ж***", а казали що це такі самі люди як і ми, що вони разом, бо таке теж є в світі, пояснювали що з багатьох причин така пара не може бути в традиційному сенсі повноцінною. Але їх це влаштовує.

Вже багато тисяч років люди борються з несхожими на них, по кольору шкіри, розрізу очей, і тд, нічого ж не вийшло. Хіба не лекше всім жити дружно. І вирішувати всі спірні питання мирно, а не грубою силою? Мабуть це утопія.

Я, особисто, нічого не маю проти того, що дядьо з дядьом, чи тьотя з тьотею щось там роблять, любляться, живуть. Нехай, коли вже їм так кортить)))) Питання в іншому, а це, на разі назва теми, що саме наступають. Забагато "реклами" саме по цій темі-шоу бізнес, і таке інше. Ви, як приклад, привели несхожість( колір шкіри, розріз очей), але це трохи інший варіант, погодьтесь)) Чогось афроамериканці не роблять мітингів чи парадів, щоб заявити-ми такі як всі, ми маємо право бути, чи китайці, в тій самій Америці, не бігають с плакатами з вимогою визнати їх . Вони живуть, працюють, не виділяючи себе серед всіх.Тому, Ваш приклад трохи, м'яко кажучи, троха не теє)))
Опубліковано
Чогось афроамериканці не роблять мітингів чи парадів, щоб заявити-ми такі як всі, ми маємо право бути, чи китайці, в тій самій Америці, не бігають с плакатами з вимогою визнати їх . Вони живуть, працюють, не виділяючи себе серед всіх.Тому, Ваш приклад трохи, м'яко кажучи, троха не теє)))

Ви історію взагалі знаєте? Слова - Мартін Лютер Кінг, сегрегація вам щось говорять? В згаданій вами Америці постійни мітинги чорношкірих. Спитайте Бітса.

І що значить забагато реклами. Забагато для кого? Для мене не забагато. Один плакат це норм. І чому її має бути замало? Бо є люди які проти? Це їх проблеми :)

P. S Он Клички знялися для гейжурналу, хай моралісти скажуть їм в обличчя що вони не праві)

Опубліковано
Чогось афроамериканці не роблять мітингів чи парадів, щоб заявити-ми такі як всі, ми маємо право бути, чи китайці, в тій самій Америці, не бігають с плакатами з вимогою визнати їх . Вони живуть, працюють, не виділяючи себе серед всіх.Тому, Ваш приклад трохи, м'яко кажучи, троха не теє)))

Ви історію взагалі знаєте? Слова - Мартін Лютер Кінг, сегрегація вам щось говорять? В згаданій вами Америці постійни мітинги чорношкірих. Спитайте Бітса.

І що значить забагато реклами. Забагато для кого? Для мене не забагато. Один плакат це норм. І чому її має бути замало? Бо є люди які проти? Це їх проблеми :)

Бо трішкі піддістав той "тренд".

P. S Он Клички знялися для гейжурналу, хай моралісти скажуть їм в обличчя що вони не праві)

Клички то показник? Послухай но їхні інтерв'ю, особливо Київського :_07:

Можеш і сам для гейжурналу знятись. :) Переконаєшся в нашій неупередженості :_07:

Ви по-вашому, а ми по-нашому, а вони по-своєму.

.

Опубліковано
Можеш і сам для гейжурналу знятись. :) Переконаєшся в нашій неупередженості :_07:

Я б подумав над вашою пропозицією, але думаю дружина буде проти:)

Опубліковано

Історію трохи знаю, і такі слова як Мартін Лютер Кінг, сегрегація, мне, таки, щось "говорять" . В бітса питати не буду, в нього своє ставлення до афроамериканців))) Я вам не скажу про всю Америку( перефразовуючи одну відому пісню), але мені достатньо слів однієї людини, яка ще в 1990 році виїхала в штати на пмп. Є окремі райони, в яких живуть афроамериканці, і, якщо не "пхатися" в їх район, вони тебе спеціально шукати не будуть. Тому, я повторюю, нічого не маю проти цих секс меншин, до поки вони не лізуть в загальне життя, всякими засобами рекламуючи себе. ПС, я не гомофоб))))
Опубліковано

Я б подумав над вашою пропозицією, але думаю дружина буде проти :)

Кхм, дружина не розділяє позицію?

Опубліковано

Кхм, дружина не розділяє позицію?

Розділяє, просто ревнива :0163:

Опубліковано

Розділяє, просто ревнива :0163:

Даєш повід? :_07:

Опубліковано

Ок, не подобається пропаганда нетрадиційних, давайте зайдемо з іншої сторони. От уявіть живе в Луцьку наприклад такий собі Канановічь (більшість знає про кого я), сидить собі дома і тихенько любить Хуйла, прапор повісив, ікону поставив. І всім посрать на цей факт. Але як тільки Канановічь вийде в центр помахати аквафрешем, одразу знайдеться купа бажаючих запхати йому древко в одне місце. Те саме і з п_дорами. Любляться - нехай любляться, але без паліва.

Опубліковано

Я, особисто, нічого не маю проти того, що дядьо з дядьом, чи тьотя з тьотею щось там роблять, любляться, живуть. Нехай, коли вже їм так кортить)))) Питання в іншому, а це, на разі назва теми, що саме наступають. Забагато "реклами" саме по цій темі-шоу бізнес, і таке інше.

Процитую, бо то тут така собі "усереднена" думка в противників гомосексуалістів. Тобто ви пропонуєте заборонити геям/лесбійкам йти у шоубізнес, виступати на ТБ і т.д.? Якщо вам не подобається - вас же ніхто не заставляє слухати пісні у їх виконанні, чи йти на концерт. Мені теж, наприклад Борька Моісєєв не подобається, я його просто не слухаю. А ще мені чимало натуралів не подобаються - їх я теж не слухаю і не дивлюсь. А пісні деяких виконавців нетрадиційної орієнтації подобаються - і тут я порівняно з хейтерами у виграші - мені не потрібно обирати між своїми "принципами" і гарною музикою.

Якби хейтери не роздували такі теми - то, фактично, і не було б до чого придертись. Але вони завше знайдуть повід, а якщо не знайдуть, то створять. Що тут скажеш, haters gonna hate

Зі всією повагою, d.u.a.l , де Ви прочитали. що я пропоную заборонити, геям, лезбійкам йти в шоубізнес?))) Вибір кожного, що і коли слухати, кого сприймати чи ні. Я, як і кожний форумчанин, висловив своє бачення. але аж ніяк і нікому нічого не пропонував зробити, чи заборонити. До того ж, я не акцентував саме на шоубізнесі, там є дописка- і таке інше.
Опубліковано

P.S. Vadimm, прихильники нетрадиційних орієнтацій не вбивають твоїх товаришів чи знайомих, тому приклад недоречний. Тут якраз все навпаки - агресія відбувається проти гомосексуалістів, а не від них.

Це ти зараз хочеш щоб я мимоволі почав применшувати зло від Хуйла, і прибільшувати від нетрадиційних? Суть не в особистостях, а в принципі. Поставимо на місце Канановіча з Хуйлом копрофілів з гавном, результат думаю буде той самий.

Опубліковано

Ні, це якраз ти сам і зробив своїм порівнянням. Ти порівняв вбивцю і агресора з людьми, які хочуть визнання того, що вони існують. Якщо вже навіть продовжувати твою аналогію про площу і аквафреш (або й її модифікацію про копрофілів) - геї ж не виходять на площу і не займаються привселюдно сексом, правда ж? Бо якби вони таке зробили, то це явно було б порушення громадського порядку.

Воу воу, де там я порівняв одного з другим? Типу якщо копрофіли не будуть жерти гавно привселюдно на площі, а лише роздаватимуть газети, натягнуть транспаранти, і повдягають говнофутболки, то люди одразу стануть до них лояльнішими? Хуйло як приклад а не як порівняння, я тобі таких прикладів можу понаписувати багато, ти будеш до_обуватись до них, чи нарешті проаналізуєш суть?

А може їм ще й з дому не виходити? А то раптом ви його/її (хоча навряд її, бо чомусь до лесбійок ставлення куди толерантніше, правда?) побачите, ви ж бо знаєте хто він/вона і що він/вона, і вам, не дай Боже, буде неприємний один його/її вигляд. Хоча ні, не варіант, бо, не дай Боже, буде жити по сусідству... Краще взагалі їх виселити в окрему місцевість подалі. Так? Хід думок можна продовжити, в результаті вийдемо до фашизму, де право на життя буде лише у тих, хто "нормальний". А назавтра виявиться, що по якомусь критерію ви до тих "нормальних" не відноситеся - і що буде тоді?

А може свої домисли краще тримай при собі? Бо ти так б'єш себе п'яткою в грудь, що наштовхуєш мене на певні домисли щодо тебе, але я їх злишу при собі щоб не переходити на особистості.

Може ти вважаєш моє бажання захистити свій мозок, свої очі і своїх близьких від нетрадиційних, дивним?

Опубліковано

А може свої домисли краще тримай при собі? Бо ти так б'єш себе п'яткою в грудь, що наштовхуєш мене на певні домисли щодо тебе, але я їх злишу при собі щоб не переходити на особистості.

Може ти вважаєш моє бажання захистити свій мозок, свої очі і своїх близьких від нетрадиційних, дивним?

Моделюю ситуацію. Є Ви, а є гіпотетичний гей Вася. Ви маєте бажання "захистити свій мозок, свої очі і своїх близьких від нетрадиційних", гей Вася хоче рівноправ'я, визнання своїх прав. Чому ви є пріоретитнішим ніж Гей Вася? Якщо всі люди рівні. Тільки через ваше ставлення до Васі?

Я не їм грибів, Дружина їсть, то я маю рахувати себе вищим за неї? Тільки через те що мені щось там не подобається, і я вважаю це деструктивним?

Мені теж створити тему збоченці наступають? лізуть прям понаїхали?

Опубліковано

Може, я вважаю, що немає від чого захищати, проблема роздута такими як ти і топікстартер. Ти особисто багато знаєш геїв чи лесбійок? Я РЕАЛЬНО не зміг згадати жодної людини, з якою я знайомий, що має нетрадиційну орієнтацію.

Ви їх небачили через ставлення як там сказали "хейтерів", аля ПС які розганють гей-паради. Через гноблення в суспільстві вони наразі бояться сильно висовуватися, ну крім Ляшка. Я дуже надіюся що так буде і далі.

Опубліковано

Авжеж, на особистості одразу переходять, як тільки закінчуються аргументи. Дай вгадаю, хто не з нами - той проти нас, хто не проти геїв - той п...рас? Ви, хейтери, уже двох заочно звинуватили в нетрадиційній сексуальній орієнтації, в одного з них виявилась дружина і дитина. Які ж ви жалюгідні, їй Богу. Хочеш вважати мене гомиком - флаг тобі в руки, мені абсолютно наплювати, якої ти про мене думки. Я, зі своєї сторони, теж можу назвати всіх гомофобів латентними пед..ками, але то не значить, що всі ви такі. Лише дехто з вас :)

Ну, тепер, певно трьох?

Опубліковано

К чему людям логичные доводы когда они могут напидумывать себе всякой ерунды и верить в это. Верить что гей "обратит" в свою веру их ребенка, верить что само существование геев и их требование относиться к себе как к равным можно приравнивать к пропаганде и навязыванию, верить что геи не могут воспитать нормального человека только потому что они геи, верить что геи даже имеют определенные привилегии в обществе. Так зачем вообще вести диалог с такими людьми? я не вижу смысла. Над такими людьми можно только потешаться и жалеть их недалекость.

П.С. гомофобы все твердят что геи пытаются им что-то навязывать, НО при этом они сами постоянно указывают как должны вести себя геи в обществе, что должны делать и что не должны, двойные стандарты такие двойные стандарты.

Опубліковано

К чему людям логичные доводы когда они могут напидумывать себе всякой ерунды и верить в это. Верить что гей "обратит" в свою веру их ребенка, верить что само существование геев и их требование относиться к себе как к равным можно приравнивать к пропаганде и навязыванию, верить что геи не могут воспитать нормального человека только потому что они геи, верить что геи даже имеют определенные привилегии в обществе. Так зачем вообще вести диалог с такими людьми? я не вижу смысла. Над такими людьми можно только потешаться и жалеть их недалекость.

П.С. гомофобы все твердят что геи пытаются им что-то навязывать, НО при этом они сами постоянно указывают как должны вести себя геи в обществе, что должны делать и что не должны, двойные стандарты такие двойные стандарты.

wDg7T.jpg

щоб дійшло- http://board.lutsk.u...entry1053308791

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...