Перейти до змісту

Квартирні крадіжки

Da108

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розказував знайомий який працює у міліції. У ночі біля 4години,заходять у під"їзд піднімаються на 9 поверх і спускаються донизу пішки при цьому шарпаючи усі ручки дверей підряд, на "авось відкрито" і за пару пройдених будинків, велика ймовірність що хтось не закрив або просто забув про замок, і поки господарі гарно спунькають, вони шманають коридори,а інколи навіть спальні де ті нічого не чують.

Я перед тим як іду спати завжди перевіряю чи зачинений замок, і вам раджу.

Колись мої друзі зняли квартиру на Новий Рік. Я туди попав в останню мить, мене привели на все готове, посиділи-попили-поїли. Молоді були, на грудь поприймали ого-го. І один почав сваритися і з своєю дівчиною і з усіма присутніми, потім вдягнувся і брязнув дверима. З деяким запізненням, побігли його доганяти, розійшлися в усі сторони по одному щоб збільшити наші шанси на пошук. Я побродив, товариша не знайшов, вирішив повернутися. Зорову пам'ять маю хорошу, тобто будинок і під'їзд знайшов швидко, від ліфта як дійти до квартири також пам'ятаю, а який поверх навіть не знаю, в ліфті на кніпку не я тиснув. Пішов пішки і починаючи з другого поверху заглядав у квартири. Дійсно відкриті були майже усі, а ми, виявилося, зняли на 9 поверсі. Навіть якщо половину списати на Новий рік, то все рівно забагато людей безпечно залишають двері відкриті.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

. Навіть якщо половину списати на Новий рік, то все рівно забагато людей безпечно залишають двері відкриті.

Мда що ще добавити?

Закривайтеся!! на ніч, да навіть просто завжди-закривайте замки!!

PS: блін погані часи настають(чи вже настали),треба бути уважним!

Опубліковано

я вже часом ловлю себе на думці, що я "потрохи схожу с ума", перед тим, як іти спати провірю двері зачинені, поки дойду спати, ще пару раз провірю, вляжусю і думаю, закриті двері чи ні.)))))))))))) на 9а не відправляйте . :0159::_08:

Опубліковано

Історія з життя.

Ніч. Лежить батя і бачить що в коридорі починає зявлятись світло. Відкривають двері вхідні. Батя з спальні хто там. Мужик по голосу чути що готовий. тут живе такий то такий. Ні не тут. а це будинок 26б ні це будинок 26в.

Чувак поматюкався бо пішки валив на 9-й поверх вибачився закрив двері і пішов.

От так вот завтикали двері закрити.

Головне що батя встав з ілжка тільки толи той чувак закрив двері.

Опубліковано

5 копійок про переселенців: маємо дачу. за всі 25-30 років її існування вскривали хату тільки 1 раз. після хвилі переселяції - вже декілька разів.

співпадіння і все таке...

Опубліковано

я цеї зими на дачі на льосі багато разів заставав замок відкритим

раз діло було коли морози вдарили я на лачу поїхав підхожу хвать щамок а він в маслі як бутто купався!!!

буду робити якусь сигналку з телефоном, шоб фазу на замки вмикала по смс,

стрьормно блін, не додобра то всьо

а ручку нераз за цей рік хапали і коли виходять з підїзду падли ідуть в сторону протилежну мого вікна,

коли хворий лежав то чути що зайшли постояли і вийшли з тамбура,

Опубліковано

присутня "прихована" реклама.

з такою логікою будь-який огляд товару чи відгук на товар, чи навіть рекомендації друзів, треба сприймати як приховану рекламу.

Опубліковано

на дачі чи квартирі прекрасно поставити "сигналку" 220В на металеві двері чи замок

і сядеш в тюрму, якщо когось вб'є.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сидимо вдома, батьки вже лягли спати.

Тут дзвінок в двері, але так як вже всі полягали спати, то вирішили не відкривати. Зазвичай не відкриваємо так пізно.

Наполегливо так дзвонили в інтервалі 2-1 хвилин декілька разів. Насторожило - підійшли до дверей. Почалося дьоргання за ручку чи відкрито.

А коли почали відкривати замок ми відкрили двері, але догнати, нажаль, не вдалося. Все дуже бистро, навіть не встигли толком зрозуміти, що трапилося.

Отак от...

Опубліковано

Насторожило - підійшли до дверей. Почалося дьоргання за ручку чи відкрито.

А коли почали відкривати замок ми відкрили двері, але догнати, нажаль, не вдалося. Все дуже бистро, навіть не встигли толком зрозуміти, що трапилося.

Отак от...

А як же наша доблесна міліція, чому не позвонили. Авось десь рядом патруль був. Мо взяли б на гарячому.

Опубліковано

А як же наша доблесна міліція, чому не позвонили. Авось десь рядом патруль був. Мо взяли б на гарячому.

Ага. Треба було не видавати своєї присутності, і тихо подзвонити 102. От би грабіжники здивувалися, коли би позаду себе виявили наряд. От тільки замок напевно би вже зламали до моменту їх приїзду, прийшлося би новий врізати.

Опубліковано

Ще б нормальний закон про зброю..для людей...

Отака бл@дота замок вломила, двері відкрила, і...в пузо шроту або 2-3 7.62х39....І конай, падло.

А зараз за захист себе чи майна на 5-7-10 років сісти можна.

П.С. Хіба (то залізні нерви, правда, треба мати, а ще в такій стресовій ситуації) коліно прострелити..На все життя каліка буде, а з грамотним адвокатом і на "условку" "порішати" можна.

Опубліковано

вже мабуть розказував, але розкажу ще раз. Періодично дивлюся передачі про суди, й от в одній з передач розглядалась ситуація, коли людина, в власному будинку (всередині) тримала домашнього удава, ну й розмалював його по приколу світловідбиваючою сумішшю, така собі повзаюча собака Баскервілей, домашні знали й не боялись, ну й удав походу повзав не по спальнях. Так от, в цей будинок заліз грабіжник, побачив випадково того удава й вмер від серцевого нападу. В ітозі хазяїна удава таки ОСУДИЛИ чи за вбивство по необережності чи щось подібне (не памьятаю точно). Хоч історії і видумані, але я РЕАЛЬНО ПРОЗРІВ від дибільності нашої судочинної системи, коли власник не може захищастись ВСЕРЕДИНІ своєї оселі доступними йому способами й падло, яке лізе в ту оселю, має більше прав ніж її (оселі) власник, бо в падли завжди більше шансів залізти, скоїти (будь який) злочин й безнаказано втікти (зловлять, не зловлять, не факт) ніж у власника оселі, який при скоєнні протиправних дій проти грабіжника, нікуди не втіче бо ж він тут живе.

Опубліковано

я, звичайно розумію, всі християни і таке інше. але хто заважає закопати засранця на задньому дворі, особливо якшо у вас приватний будинок і високий паркан від сусідів?

Опубліковано

я, звичайно розумію, всі християни і таке інше. але хто заважає закопати засранця на задньому дворі, особливо якшо у вас приватний будинок і високий паркан від сусідів?

а то те саме...суть то в тому, що людина може захищати власне майно так, щоб не покалічити грабіжника чи бандюга--ідіотизм. а має бути дозволено як хочеш і чим хочеш, тоді той двічі подумає чи варто лізти в будинок чи ні..

Опубліковано

Поки наша судочинна система забороняє нам захищати себе ж, треба використовувати її 'діри' у власних цілях - раз нападаючий захищений більше жертви, то і треба стати нападаючим. Всипати люлей по саме небалуйся і відвезти в лісок, кудись у сусідню область, нехай собі шкандибає.

Опубліковано

нехай собі шкандибає.

Це не вихід, як на мене. Може з часом знову до Вас дошкандибати і не один, а може і не до Вас але вже розумнішим буде і візьме з собою самопал якійсь, бо в більшості випадків ці грабіжники наркомани і відморозки.

Однозначно треба закон, треба судити і садити, і вкрай необхідна можливість захищати своє майно законно!!!!!

Опубліковано

Воно то так і потім думаєш, що можна було зробити так і так. Можна було щось важке наготовити і в спиняку запустити. Але в той момент не дуже розумієш, що діється.

Блін, але ствол треба купляти полюбому.

Опубліковано

Є схожа історія з удавом. Мужик, який по півроку ходив у море і кожен раз повертався, а квартира пограбована поставив замість сигналізації корабельну сирену. Уявляєте, що це таке. Коли грабіжник вліз у помешкання - сирена спрацювала і цього храбіжника схопив від страху серцевий напад і він помер. А мужика засудили до ув'язнення за необережне вбивство. Отак то. Обідно.

Опубліковано

Воно то так і потім думаєш, що можна було зробити так і так. Можна було щось важке наготовити і в спиняку запустити. Але в той момент не дуже розумієш, що діється.

Блін, але ствол треба купляти полюбому.

Підключитися до ДСО і не потрібно ніяких стволів,бо вистрелиш,потім хєр що докажеш що ти захищався!

Як кажуть:"Від гріха подалі!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...