Перейти до змісту

Вага і все з нею повязане.

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це тема про вагу. В ній ділимось власним досвідом, думками і не завлюємо тему непотрібними трольними посиланнями. Живе інтернет спілкування:) Подобається, долучайтесь, ні, йдіть за посиланням.:)

Вага одна з надважливих характеристик людини. Впливає на всі процеси пов'язані з здоров'ям, довголіттям, самопочуттям, психо-фізичним станом. Тому давайте будемо її аналізувати.

Отже з чого складається вага людини: кості, мязи, шкіра, підшкірний жир, внутрішній жир. Все важливе і потрібне. Міцний скелет - прекрасно, розвинені мязи - прекрасно, підтягнута шкіра - прекрасно, тонкий шар жиру для зігрівання і запобігання травмам - прекрасно, тонкий внутрішній жир для захисту внутрішніх органів від травм- прекрасно. Про хімічний склад нічого писати не буду, знаю що купа води і всяких мінералів.

Мязи не страшні, природнім шляхом ви їх не докачаєте до Шварца, тому боятись мязевої маси не потрібно. Чим більша мязева маса, тим менша жирова і це вличзний плюс до вашого здоровя.

Проблеми виникають, коли баланс втрачається і найбільша проблема - внутрішній (вісцеральний) жир, який накопичується всередині, і навколо органів. Це практично всі наші хвороби: інфаркти, інсульти, діабети і т.д.

Як з ним боротись? Отут і будемо говорити.

Здоровий спосіб життя, фізичні навантаження - це все прекрасно і потрібно для здоров'я. Але головне - їжа, повно їжі, неякісна їжа, шкідлива їжа, отрута.

Ми тут говоримо не про малих дітей, які можуть в олосальних кількостях засвоювати цукорки, булочки, кашки, морозива. Ми говоримо про зрілих людей від 25 років і вище. Тому можу сміло написати, особливо жінкам і дівчатам:

Хліб усьому целюліт.

Спокійно і безстрашно відмовляйтесь від хліба, здоби, всяких хрустіків, макароні, картоплі у всіх видах, навіть бананасів. Від всього де містяться вуглеводи. Це принципово, бо все одно ви не зможете їх не з'їсти в якихось інших продуктах, але з дуже малою їх концентрацією. Їжте мало, нафіга вам обжиратись? Взагалі старайтесь на їжу не звертати увагу. Яйця, сир, мясо, овоч, фрукти, зелень, морепродукти. Є стільки всього, щоб перестати їсти хліба. Навіть чорний шоколад 72-80%.

Тема відкрита і буде наповнюватись:)

• Відповідей 182
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Їжте мало, нафіга вам обжиратись?

Це ж саме - тобі і жінки зможуть сказати. А взагалі, можуть заявити :

Что за параметры придумали мужчины для женщин 90-60-90?! Давайте установим параметры, 20 см, и делайте что хотите: морковку жуйте, на дрожжах сидите, в «Растишку» макайте.
Опубліковано

Хліб усьому целюліт.

Спокійно і безстрашно відмовляйтесь від хліба, здоби, всяких хрустіків, макароні, картоплі у всіх видах, навіть бананасів. Від всього де містяться вуглеводи. Це принципово, бо все одно ви не зможете їх не з'їсти в якихось інших продуктах, але з дуже малою їх концентрацією. Їжте мало, нафіга вам обжиратись? Взагалі старайтесь на їжу не звертати увагу. Яйця, сир, мясо, овоч, фрукти, зелень, морепродукти. Є стільки всього, щоб перестати їсти хліба. Навіть чорний шоколад 72-80%.

Тема відкрита і буде наповнюватись :)

Приклад:

Зустрів у Ковелю давню знайому.Не бачились з нею років 5-6. Ледве впізнав,бо останній раз,коли її бачив,вона була трохи більша за повненьку.А зараз тендітна,струнка жіночка.Вона вже роки 4 живе і працює в Італії.Звісно я не втримався від компліменту стосовно її вигляду.А вона каже,що то все їталійська їжа,майже щодня вона їсть пасту і салати.

Отже не завжди можна однозначно говорити про шкідливість якогось продукту.При вживанні любого продукту треба враховувати час,місце,обставини.

Час -хліб,злаки потрібно вживати в час,максимально наближений до полудня.Бо Сонце сприяє гарному засвоєнню злаків.

Місце- звісно,якщо ми зайдемо перекусити булочкою в макдональдс або бургер кінг,то це ніяк не буде на користь.Бо там сполучено те,що не сполучається-хліб з мясом(рибою).Звідси й проблеми ваги,бо організм не здатен таке місиво перетравити.Те саме про хліб,куплений у наших магазинах. Близько 90% нашого масового хлібу дуже низької якості(погана сировина,домішки,розпушувачі,прискорювачі тощо).Хліб спечений вдома за традиційною рецептурою буде в рази кращий і корисніший від магазинного.Навіть,якщо домашній хліб буде з дріжджами.він буде значно якісніший за магазинний(перевірено всіма власниками хлібопічок).

Обставини(умови) - Люба їжа любить свіжість,спокій і неквапливість.Якщо ми їмо поспіхом,перед телевізором,розмовляючи або не маємо змоги їсти свіжоприготовану їжу,а тільки розігріту(особливо в мікрохвильовці),то навіть нектар стане отрутою.

Висновок- хліб і злаки потрібно їсти в полудень,не перемішувати в один прийом з мясом та рибою,істи зосереджено,ретельно пережовуючи(кажуть жувати треба не меньше 30разів).

Опубліковано

romaxa11, Які маєш зріст\вагу? :)

Ну я скинув 15кг і зараз важу 105,5кг. Про ріст скажу що є і нижчі:) Енергії дофіга, вернувся в форму 12-літньої давності. Бігаю по 2км на доріжці, качаюсь в задоволення, але головна мета скинути ще 5кг. Тоді взагалі всьо гуд. Але тре пахати. За тренування зганяю 1-1,5кг ваги.

Єдине що зрозумів - сало сила! Але це не та сила яка потрібна. При вазі в 115-120кг було багато дурної сили, що призводило до травмування мязів, важкість, втома. Зараз шустрю.

Я все одно виступаю проти хлібобулочних. З віком потрібно більше білкової їжі.

Опубліковано

За тренування зганяю 1-1,5кг ваги.

Є анекдот на цю тему. Точно не пам'ятаю, та й не по анекдотах я...

Суть:

Спілкуються між собою дві дівчини.

Одна: я схудла за тиждень на 2кг.

Друга: а я - на 2,5.

Проходить повз них громадний дядько й каже: чуєте, дівчата, 2-2,5 в тиждень. От в мене вага протягом для на 5-10 кг туди-сюди коливається.

Мені допомагає не "жерти" ввечері.

Дуже часто "заїдаю" нервові ситуації. Набираю вагу моментально. Скидаю дууууже повільно.

Опубліковано

проблема в тому що відчуття ситості дають продукти багаті на вуглеводи ну і відповідно вони і спричиняють до росту ваги. Від салати, мяса чи яєць вагу не набереш:)

Опубліковано

проблема в тому що відчуття ситості дають продукти багаті на вуглеводи ну і відповідно вони і спричиняють до росту ваги. Від салати, мяса чи яєць вагу не набереш :)

А в мене все навпаки. Їм багато, дуже люблю солодке, а більше 62 кг набрати не можу

Опубліковано

проблема в тому що відчуття ситості дають продукти багаті на вуглеводи ну і відповідно вони і спричиняють до росту ваги. Від салати, мяса чи яєць вагу не набереш :)

А в мене все навпаки. Їм багато, дуже люблю солодке, а більше 62 кг набрати не можу

У вас унікальний обмін речовин, вам реально круто повезло і старайтесь цього не втрачати, Не куріть, не бухайте і за сто років спокійно проживете. В мого батька так само, він ніколи більше 62 не важив, правда знущається куривом і прижареною їжею над собою.

Опубліковано

Спокійно і безстрашно відмовляйтесь від хліба

Категорично не згідна!

Вуглеводи надзвичайно потрібні нашому організму і отримувати їх потрібно у достатній кількості

Вуглеводи то не є зло (у розумних межах)

Хліб потрібно їсти! Житній хліб!

Так печиво, булочки, пшеничний хліб принесуть зайві кг

Уникати потрібно цукру та виробів з пшениці

Якщо їсти макарони, то з твердих сортів пшениці!

Картопля - велике джерело калію. Їсти її також треба, але достатньо 1-2 разів на тиждень, найкраще печену

Опубліковано

Взагалі вага, не є показником здоров"я людини

Люди з однаковою вагою можуть бути захудими, затовстими і нормальними

Опубліковано

Я писав що вуглеводи в тій чи іншій кількості є практично в усіх продуктах, тільки якщо якась хімія без вуглеводів. Це раз, по друге, для скидання жиру потрібно кардинально обмежити вуглеводи інакше фіг ви той жир і за сто років зженете. Якщо ви супер і у вас всьо гуд то їжте що хочете, ящо ж у вас надлишок ваги, а тема якраз про це, то потрібно реально рятуватись.

Ну для ясності Лілечка наведіть свою вагу, Захара знаю, він десь в два рази від мене менше важить:) Ясно що йому і хлібчик можна покуштувати.

Опубліковано

Ромахо, друже, я не дієтолог, але достатньо-важливу роль грає ще й така штука. як особливості самого організму. Я знаю людей, які хліб( чорний, білий, висівковий), не вживають взагалі. Їдять достатньо мало, з "експериментуванням" всіляких дієт. Що порадиш( зв ласного досвіду)?

Опубліковано

У вас унікальний обмін речовин, вам реально круто повезло і старайтесь цього не втрачати, Не куріть, не бухайте і за сто років спокійно проживете. В мого батька так само, він ніколи більше 62 не важив, правда знущається куривом і прижареною їжею над собою.

Ну тут не все так гладко. На жаль курю, алкоголем не зловживаю, а от смажену картопельку з м'ясцем - саме то!

Опубліковано

Ви ж знаєте меню українця: вареники, пельмені -якщо повезе, макарон, спегетті, картопля жарена, варена, парена - це основа. Це їжа на 70-80% з вуглеводів - а потім інсульти, інфаркти і пішло поїхало.

Вага, якщо ви не культурист, говорить про багато чого і про проблеми з здоров'ям і про стан організму, про коефіцієнт лінивості:) З ваги можна витягнути практично всю інформацію.

Опубліковано

Ну для ясності Лілечка наведіть свою вагу

важила я близько 70 кг. Зараз 55-57 кг (вага протягом місяця коливається) - для мого зросту це вважається замало, але почуваюсь я супер

у мене на рахунок здорового харчування пунктик :)

хоча інколи і дозволяю собі дещо "шкідливе"

методом експериментів, помилок, визначила що саме потрібно моєму організму (що добре для одного - то зле для другого)

Дуже прошу, особливо, дівчаток! Не ведіться на дієти та голодання, яких повно у журналах. Якщо ви і втратите трохи ваги, то не надовго (зайві кг повернуться), а здоров"ю точно нашкодите

Лише здоровим харчуванням можна досягти бажаного результату

Опубліковано

Мене тут не так цікавить аспект краси, як безпека здоров'я. Надлишок внутрішнього жиру утруднює роботу органів, вони втомлюються і починають гірше працювати: серце гірше качає кров, що призводить до атрофації судин і проблем з ними повязаних.

і фізичними навантаженнями, через збільшення мязевої ваги:)
Опубліковано

Дуже прошу, особливо, дівчаток! Не ведіться на дієти та голодання, яких повно у журналах. Якщо ви і втратите трохи ваги, то не надовго (зайві кг повернуться), а здоров"ю точно нашкодите

Тут я з вами згідний. Моя дружина експерементувала з різнимим дієтами. В результаті декілька скинутих кілограмів і гастрит. Більше з дієтами не грається.

Опубліковано
і фізичними навантаженнями

то є так :)

на жаль, ми забуваємо, що фізичні навантаження такі ж необхідні нашому організму як вода та їжа

Для повноцінного здорового життя необхідно мінімум 30 хвилин рухової активності в день, незалежно від віку та статі

А для втрати зайвих кг треба добре попрацювати

Опубліковано

Немає дієти, просто різке обмеження вуглеводів починаючи з 30 років і вище, якщо хочете завжди бути в формі. Чого люди поправляються з віком? Не тільки через брак руху, а просто надлишок вуглеводів, який організму вже не потрібний починає відкладатись в жири. Я це хочу донести і цього вже досить:)

Опубліковано

тут повністю згоден, піндоси робили дослідження на рахунок першопричини тотального ожиріння, виявляється то не народ малорухливий став, то почали масово вбиватися цукром.*

Опубліковано

З еволюційної точки зору це вважається дуже погано :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...