Перейти до змісту

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Во блін Луцьктепло прикалісти. Зливають все Мегаводу :)

ТЗоВ фірма "ЕКС" ЛТД

м.Луцьк Вул Рівненська 76а, тел 780152, 780394

Або приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер питання, чому ми ніде не бачимо оприлюдненого списку будинків? А що якщо, мешканці одного з таких будинків зараз заплатять власні кошти на встановлення лічильника, а вже влітку їм встановлять ІТП, тоді лічильник буде не потрібний! Зі слів людей які ходили в Луцьктепло, працівники кажуть що ніхто не знає коли прийдуть гроші від ЄБРР (це пов'язано з ситуацією в країні), тому нікому нічого не кажуть.

Ну я цього не розумію... Є конкретний список будинків, є договір в якому мають бути прописані графіки надходження коштів, чому їх не оприлюднюють? Якщо місцева влада побоюється що ЄБРР не перерахує кошти і призупинить або розірве договір - ну і нічого страшного, будемо знати що вони муд@ки ))), а якщо ЄБРР все таки перерахує кошти, а наші "мєсні" щось замутять, як ми про це дізнаємось?

Багато написала :), а прохання маленьке: де побачити весь список будинків (210 луцьких багатоповерхових будинків у 33-му та 40-му мікрорайонах міста) і коли по договору перше надходження кредитних коштів :_08: ?

Рядові і не зовсім рядові працівники Луцьктепло кажуть,що там дєрібан недєцкій йде.Туда б фіскалів натравити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

natalka), а що якщо в міськраду звернутися із запитом чи до Ромнюка. Щоб оприлюднили список та графік платежів?

так я ж не проти ), все що знала написала тут - тепер всі хто прочитав також в курсі - в кого є час, можливість, будь-ласка.

Рядові і не зовсім рядові працівники Луцьктепло кажуть,що там дєрібан недєцкій йде.Туда б фіскалів натравити.

та нууу ))), що не знаєте як податкова перевірки робить? КРУ можливо краще перевірить, але для будь-якої перевірки потрібні законні підстави, а вони є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КРУ можливо краще перевірить

КРУ вже ліквідовують... Не треба воно владі!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

Я так розумію є 210 кому поставлять, кому не ясно, хто більше хабаря відкат занесе тому і поставлять?

Чув шо Яценюк говорив про якісь лічильники безкоштовні на будинки, це він не про ці лічильники, а про газові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19077 грн за встановлення

це за "прикрутити між трубами лічильник"?

в мене в будинку стоїть лічильник, і я не знаю що вони мають під словами "обладнання кімнати" , можливо шкіряними діванами і плазмою 19 дюймів, сюдячи з ціни.

але в мене ніякого облаштування немає, це просто між трубами ставиться лічильник як вдома на воду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19077 грн за встановлення

це за "прикрутити між трубами лічильник"?

в мене в будинку стоїть лічильник, і я не знаю що вони мають під словами "обладнання кімнати" , можливо шкіряними діванами і плазмою 19 дюймів, сюдячи з ціни.

але в мене ніякого облаштування немає, це просто між трубами ставиться лічильник як вдома на воду.

Це не зовсім так. Приміщення має бути ізольованим, закриватися на замок. Крім датчика встановлюються чотири крани (два на подачу, два в зворотньому напрямку), два термометри, два простих манометри і один комбінований... Це все врізається в систему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там ще був лист;) я дописав про проект;) +2000 грн., і нафіга так палити ціни, я ж для своїх ставив

Перелік робіт хто небуть читав? Деколи оакі роботи навіть і ЖЕК робить

Блін я написав про проект...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...

До уваги лучан! Порядок погодження та встановлення лічильників тепла

ЛМР "розродилась" Порядком встановлення лічильників тепла на будинки, але на умовах співфінансування

Дольова участь мешканців у поточному році визначена програмою капітального ремонту житлового фонду міста Луцька на 2015-2019 роки і становить 40 % від загальної кошторисної вартості.

22.05.2015

Порядок погодження та встановлення загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії по програмі капітального ремонту житлового фонду міста Луцька

І. Організаційні питання

1.1. Для встановлення вузла обліку теплової енергії по програмі капітального ремонту житлового фонду міста Луцька на 2015-2019 роки (далі Програма) мешканцями житлових будинків проводяться загальні збори та складається протокол (зразок протоколу додається), який підписують не менш як 2/3 уповноважених співвласників квартир багатоквартирного будинку. Протоколом підтверджується згода стати учасником реалізації заходів Програми на умовах співфінансування.

1.2. Загальні збори проводяться ініціативною групою мешканців будинку та, при необхідності, за участю представників департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

1.3.При підрахунку голосів враховуються як голоси, подані під час зборів співвласників, так і голоси уповноважених співвласників багатоквартирного будинку, які проголосували під час проведення письмового опитування.

1.4. В разі згоди власників на проведення робіт на умовах співфінансування (коли учасники загальних зборів простою більшістю голосів приймають позитивне рішення) серед співвласників будинку обирається уповноважений представник мешканців житлового будинку ( старший по будинку).

1.5. Старший по будинку звертається з письмовою заявою в житлово- експлуатаційне підприємство, яке обслуговує даний будинок, щодо надання згоди на встановлення в будинку лічильника обліку теплової енергії.

1.6. Дольова участь мешканців у поточному році визначена програмою капітального ремонту житлового фонду міста Луцька на 2015-2019 роки і становить 40 % від загальної кошторисної вартості.

1.7. Першочергове право на встановлення вузла обліку теплової енергії мають мешканці тих будинків, де відсутня заборгованість за житлово-комунальні послуги.

1.8. На будинок може встановлюватися лише один загальнобудинковий лічильник обліку тепла. Встановлення лічильників обліку тепла на окремі під’їзди буде співфінансуватися в межах Програми Луцькою міською радою не буде.

2. Виготовлення проектно-кошторисної документації

2.1. Уповноваженому представнику мешканців житлового будинку необхідно подати заяву та відповідні документи (копії: паспорта, ідентифікаційного персонифікованого номеру, протоколу загальних зборів мешканців будинку, дозвіл балансоутримувача) для на отримання технічних умов в ДКП "Луцьктепло" (вул. Гулака Артемовського, 20; кабінет 202) на встановлення загальнобудинкового вузла обліку теплової енергії.

2.2. На підставі отриманих технічних умов організація, яка має відповідний сертифікат на виконання проектних робіт, розробляє проектно-кошторисну документацію “ Реконструкція системи теплопостачання в житловому будинку №____ на вул._______ (встановлення вузла обліку)”.

Проектом передбачити встановлення лічильників класу точності - 2 (СВТУ-10М(М2) RP або аналогічний) з забезпеченням :

- наявності двох незалежних аналогових виходів (наявність інтерфейсів RS 232 та RS 485 для автоматичного зняття показів теплової енергії з подальшою передачею інформації на диспетчерський пункт;

- віддаленого керування та налаштування параметрами;

- можливість інтегруватися в системі SCAD, що використовується на підприємстві ДКП «Луцьктепло»;

- двох видів живлення (живлення 220 В з резервним живленням);

- можливості встановлення додаткових пристроїв для погодного регулювання системи опалення будинку (вбудований блок РЕГ).

2.3. Проект погоджується із теплопостачальним підприємством та з територіальним органом виконавчої влади у галузі метрології (ДП "Волиньстандартметрологія" вул. Світла, 4).

Погоджена проектно-кошторисна документація подається на експертизу в Волинську філію ДП "Укрдержбудекспертиза" (вул.Даргомижського, 7).

Проектно-кошторисна документація зі всіма погодженнями передається в департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 40а) для прийняття рішення щодо можливості проведення робіт в рамках Програми.

У разі прийняття позитивного рішення департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради виділяються кошти відповідно до Програми на встановлення лічильника обліку теплової енергії. Решту коштів, згідно кошторисної документації оплачують мешканці будинку, як частку співфінансування.

3. Монтажні роботи

3.1.Уповноваженим представником будинку до початку проведення робіт мають бути зібрані кошти на співфінансування та укладена трьохстороння угода із виконавцем робіт, на рахунок якого перераховуються кошти співучасників програми.

3.2. Монтажні роботи повинні бути проведені спеціалізованою організацією згідно затвердженого проекту, ДСТУ-Н Б В.2.5-73:2013, «Правил обліку, відпуску і споживання теплової енергії» , ДБН В.2.5-67:2013.

3.3. Після завершення монтажних робіт вузол обліку теплової енергії здається в експлуатацію згідно «Правил технічної експлуатації теплових мереж і установок» Розділ 7.2.

3.4.Мешканці будинку обирають особу, яка буде відповідати за збереження, безпечну експлуатацію вузла обліку теплової енергії до моменту його передачі на баланс ДКП "Луцьктепло".

3.5. Передача на баланс ДКП "Луцьктепло" вузла обліку теплової енергії здійснюється на підставі підписаного 3-х стороннього акта передачі (старший по будинку, департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради і ДКП "Луцьктепло") та рішення Луцької міської ради.

Розроблено департаментом житлово-комунального

господарства Луцької міської ради, відповідно до Програми.

http://www.lutsk.ua/fast-news/do-uvagy-luchan-poryadok-pogodzhennya-ta-vstanovlennya-lichylnykiv-tepla

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

І як справи з дольовою участю, в когось це питання рухається, чи все тільки на папері?

Зустрів пост, що людина з лічильником платить менше, але в п'ятиповерховому будинку, вони реально мерзнуть. Цікавить, чи ще у когось виникли проблеми з реальною температурою після встановлення, і чи взагалі існує процедура про відмову у перспективі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже решили ставить на дом! Сейчас в стадии разработки проэкта. Цена всех бумаг по предварительным подсчетам около 6000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В будинку також вирішили поставити, але на перших стадіях відмовили, так як в будинку є декілька квартир боржників на загальну суму майже 35к грн. Поки не погасять борг - не дадуть згоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В будинку також вирішили поставити, але на перших стадіях відмовили, так як в будинку є декілька квартир боржників на загальну суму майже 35к грн. Поки не погасять борг - не дадуть згоди.

Якщо будинковий лічильник ставити власним коштом, за гроші які здали мешканці будинку, тоді такі боржники не беруться до уваги. Головне, щоб вони здали гроші на встановлення лічильника, а не платили за них сусіди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де можна подивитися зразок протоколу загальних зборів мешканців житлового будинку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будинковий лічильник ставити власним коштом, за гроші які здали мешканці будинку, тоді такі боржники не беруться до уваги. Головне, щоб вони здали гроші на встановлення лічильника, а не платили за них сусіди.

Якби ми чекали, поки боржники здадуть гроші на лічильник, то і досі були би без нього. А так скинулися з запасом, 2 квартири не здали. Вже, здається, третій рік з лічильником, а ті 2 квартири і досі не здали, хоча економія давно перекрила те, що ми переплатили за тих "несвідомих".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо будинковий лічильник ставити власним коштом, за гроші які здали мешканці будинку, тоді такі боржники не беруться до уваги. Головне, щоб вони здали гроші на встановлення лічильника, а не платили за них сусіди.

Якби ми чекали, поки боржники здадуть гроші на лічильник, то і досі були би без нього. А так скинулися з запасом, 2 квартири не здали. Вже, здається, третій рік з лічильником, а ті 2 квартири і досі не здали, хоча економія давно перекрила те, що ми переплатили за тих "несвідомих".

Все вірно. Ми також встановили лічильник 5 років тому. На той час в нас було дві квартири з боргом 20-25 тисяч гривень за гарячу воду і опалення. Але здали гроші на лічильник всі власники квартир, в тому числі і боржники. Ті всласники двох квартир і далі не платять комуналки, тому борг для Луцьктепло в них вже більше 30 тисяч гривень.

а де можна подивитися зразок протоколу загальних зборів мешканців житлового будинку?

Тут є зразок протоколу:

http://vk.com/wall-29178368_74497

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаток

ПРОТОКОЛ

загальних зборів співвласників будинку

Збори співвласників будинку № _______ на вул. ____________________________________

у м. Луцьку, що відбулися ____________________________________________.

Всього у будинку квартир ________________

Присутні власники (представники) квартир _________________________________

Голова зборів : _____________________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Секретар зборів : __________________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Учасники зборів ухвалили рішення про

1. Обрання старшого будинку

__________________________________________________________________________

Результати голосування:

Кількість голосів «За» ____________

Кількість голосів «Проти» ______________

Кількість голосів «Утримались» ______________________

2. Виконати роботи із встановлення загально будинкового лічильника обліку теплової енергії відповідно до умов Програми спів фінансування

Результати голосування:

Кількість голосів «За» ____________

Кількість голосів «Проти» ______________

Кількість голосів «Утримались» ______________________

№ з/п

№ квартири

П. І. Б. власника (представника власника)

Результат голосування

Підпис

1.

36.

Голова зборів : ___________________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Секретар зборів : _________________________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю еще нет. Но проекты на установку счетчика делают полным ходом. Нам тоже уже на следующей недели должны сделать проект.

Есть еще вариант установки автоматики регулировки подачи тепла в зависимости от уличной температури. Эффект лучше, но цена космос. Нам насчитали 120 000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить, чи є вже бордівчани, які встановили лічильник на під'їзд цього року?

Яка ціна всіх робіт та лічильника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Моє "щастячко" сьогодні прийшло:

Лічильник тепла ultraheat

post-5408-0-21829100-1437218540_thumb.jp

2 justice777 36000 ціна всіх робіт включаючи всі інстанції, проект і монтаж - це на підїзд

2 sergK якщо цікавить з автоматичним керуванням в залежності від температури, то можу запропонувати свої послуги думаю ціна вийде як мінімум втричі можливо вчетверо дешевше ніж вам запропонували з використанням найякісніших компонентів фесто чи камоцці.

Тому зараз якщо ви ще не встановили, але плануєте в скорому часі це робити, потрібно замість українських 2-х задвіжок/"батерфляїв". які й так будуть передбаченні проектом потрібно буде купити імпортні, які приблизно дорожчі всього на 30-40$ по функціоналу ідентичні навіть скажу більш якісні і дозволяють встановлювати на них автоматичні регулятори. Все інше дрібниці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 7 місяців потому...
В Saturday, July 18, 2015 at 14:37, Ukrainec сказал:

Моє "щастячко" сьогодні прийшло:

Лічильник тепла ultraheat

post-5408-0-21829100-1437218540_thumb.jp

2 justice777 36000 ціна всіх робіт включаючи всі інстанції, проект і монтаж - це на підїзд

2 sergK якщо цікавить з автоматичним керуванням в залежності від температури, то можу запропонувати свої послуги думаю ціна вийде як мінімум втричі можливо вчетверо дешевше ніж вам запропонували з використанням найякісніших компонентів фесто чи камоцці.

Тому зараз якщо ви ще не встановили, але плануєте в скорому часі це робити, потрібно замість українських 2-х задвіжок/"батерфляїв". які й так будуть передбаченні проектом потрібно буде купити імпортні, які приблизно дорожчі всього на 30-40$ по функціоналу ідентичні навіть скажу більш якісні і дозволяють встановлювати на них автоматичні регулятори. Все інше дрібниці

зараз починаемо ставити лічильник на будинок, підкажіть де все і як оформляли, чи можливо проконсультоварися по телефону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як що можна підкажіть фірми які в луцьку займаються встановленням теплових лічильників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Пізно" ви батенька спохватились!

 

Нам робило "мегавод", але я б не радив би, в 5 під"їздах де ставили лічильник ніде нормально не встановили. Скрізь були різної величини течі, а в одному навіть лопнула труба і затопило підвал + в якомусь під"Їзді були розбіжності з проектом. 

Насправді згідно закону - "статті про порядок встановлення засобів обліку тепла" (тут) на цей вид робіт не потрібна ліцензія і встановити його може буть хто, головне повна відповідність до проектної документації при здачі вузла. Я жалію, що не підключив до цієї роботи кума, бо тоді 100% гарантія була б, що все зроблено якісно, а зараз переживаю, чи не порве наступного року. 

 

Я не знаю як вам, бо на будинок в місті існує порограма про повернення 40% вартості на встановлення. Ми робили на під"їзд, за свої і вже майже їх відбили. На під"їзд в любому випадку вигідніше, коли будинок більше ніж 2 підїзди, разові вкладення великі, але потім що місяця економія.

Зараз чув, що вийшов закон, що засоби обліку мають встановлюватися за рахунок постачальника послуг.

Насправді ніколи не пізно. 

  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...