Перейти до змісту

Проблема з лічильниками води


matros

Рекомендовані повідомлення

Ситуація така.Було встановлено лічильники 2-3 місяці назад.Опломбовані,повірені,паспорти і тд. все ок.За цей час, сім*я з двох людей по них використала 90 кубів холодної і 19 кубів гарячої,що є практично не реальним показником.В когось були схожі проблеми?Прошу поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перед входом в лічильник стоїть завужена прокладка (з дуже малим внутрішнім отвором або, зазвичай, там зворотній клапан забитий накиппю) лічильник вдвічі "збільшує" розхід. Кібеніматіка, йопт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ніфіга сєє....я як же ви платили за воду? то ж по першому місяці було видно, коли 20 куб холодної і 5 куб гарячої, хо єрунда твориться!!!!! напишіть заяву на провірку лічильників внепланову. але якщо надієтесь що спишуть, то шансів 0, 01%. да і як казали (подивіться добре чи не тече вода в унітазі, якщо біжить, то воно й накрутило холодну).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було намотав лічильник холодної води на 800 грн, як виявилось, протікав бачок, а саме клапан через раз нормально закривався. Так як приїжаю додому лише на вихідні, тому не знав, а домашні не слідкують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу поради.

Шукай де вода дівається. Щоб виключити протікання, засічи покази лічильників на ніч, останній ляж спати і перший встань. "Лунатіків" попередь, щоб не включали воду посеред ночі. Якщо покази за ніч не зміняться, то протікання немає. Перевір лічильники в домашніх умовах хоча б відром з відомим об'ємом. Набери з десяток відер і звір чи дає лічильник похибку, бо якщо справа в лічильнику, то він тобі має не 100 літрів, а десь 500 показати на десяти відрах (на око). Далі в залежності від результатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...