Перейти до змісту

Загинув Кузьма Скрябін

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

А ось останнє інтерв'ю (обережно,мат )) :

http://www.youtube.com/watch?v=OU88YtzAVd8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 274
  • Створено
  • Остання відповідь

А ось останнє інтерв'ю (обережно,мат )) :

http://www.youtube.com/watch?v=OU88YtzAVd8

В дусі Кузьми, конкретно, без зайвих шмарклів.)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрія буде не хватати, але він з нами НАЗАВЖДИ!

post-7472-0-17356100-1423225253_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше не опубліковане інтерв'ю Андрія Кузьменка, записане в грудні 2014 р. спеціально для нового проекту Маші Єфросиніної.

Кузьма Скрябін: Кожен плекає своє щастя сам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше не опубліковане інтерв'ю Андрія Кузьменка, записане в грудні 2014 р. спеціально для нового проекту Маші Єфросиніної.

Кузьма Скрябін: Кожен плекає своє щастя сам

Сказано СУПЕРСЬКИ! Не хочу офтопити, ( для політики є інший розділ), скажу просто -Кузьма, декількома реченнями зміг "обмалювати" все , що відбувається, і саме відношення людей до цього.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть, нажаль, в нашій країні це не багатьох здивує.

ну що ж, хлопали ж на мітингах і голосували шоб за перший тур...

Я ще тоді казав що поміняли шило на мило а тепер бачу шо те мило покруче шила буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Срані б*ядь тупі довб*йоби.та шо ви читаєте і перепощуєте. Та подивіться на карту, та які на*уй 20 хв.з Дніпропетровська. Там відстань в 5 разів більша ніж з Кривого Рога. І всі інші "факти" такі "факти". Ну не йоб же ж вашу мать

P.S. откуда вы, б*ядь, лезете??©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

послухайте Андрія

https://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=55523

Я, Паштєт і Армія (320)

https://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=1311&sid=fac1d1e95272f16e809d31ddb2e2e06c

«Я, „Побєда” і Берлін» (320)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dj_design, Tolik... Хлопці. Або приберіть за собою, або...І сріться де-інде, а не в ЦІЙ темі.

..будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще пам*ятаю його короткостриженного коли в 1999 році слухав його пісню чорнобиль форева

Мої співчуття...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво за що мінусів то наставили.

Але це не питання.

Питання в тому була це аварія чи було це вбивство.

Хто дасть на це відповідь? да ніхто!

навіть ті хто знає правду.

Але, послухайте що говорив Андрій останнім часом щодо ситуації в УКраїні, щодо влади, нашого президента...

Його діяльність як соціально-політична.

Як не крути ми памятаєм з чого починав Скрябін і будемо щирі це не були глибокі пісні. Але з роками гурт і Андрій виросли. І виросли значно. Тематика пісень ставала дедалі серйозніша і глибока. Помножте це на кількість людей які дослухались до нього...

Кузьма ніколи не боявсь говорити правду...

Я не стверджую що це було вбивство але я кажу що такий варіант рівноймовірний в нашій країні де до сих пір Гонзадзе вбитий невідомо ким а Чорновіл загинув в автокатастрофі, а Кравченко віртуозний кілер-самогубець стрілив у себе двічі...

А хто ставив мінус за шило і мило, Янукович вбив Небесну сотню. А скільки Небесних сотень вбив Порошенко...?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро прошу будь-кого з модераторів потерти все зайве...з санкціями, навіть мені. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути ми памятаєм з чого починав Скрябін і будемо щирі це не були глибокі пісні. Але з роками гурт і Андрій виросли. І виросли значно. Тематика пісень ставала дедалі серйозніша і глибока.

про лєксуси в целохфані, хтось комусь не дає і як всіх кинули - яка глибина !!!

а ранній скрябін - так, супер музика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене глибина почалась з пісні Шукав свій дім, далі вже можна читати між рядків і тільки так. Феномен в тому як взагалі можна було поєднати прості і несерйозні слова як стиль Скрябіна з сильним сенсом. Пісня про лєксуси то пісня про олігархів, як контраст жття звичайного нашого люду. про хтось комусь не дає, думаю чи не найкраща пісня на випадок "непорозумінь з половинкою", а про кинули так це чи не найперша патріотично-політична пісня...

все це більше ніж пісні, принаймі так я то відчуваю.

просто кожному своє, тим Скрябін і цікавий. Комусь до вподоби ранній Скрябін

.

Але як не крутіть, Скрябін це унікальне явище на українській естраді.

Щось подібне вже в нас ніхто не створить.

Помер український Фредді Меркюрі, але він залишив те що матиме відклик в серцях людей багатьох поколінь, в наших серцях...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випуск уже раритетної української передачі "Не всі вдома" з Ігором Пелихом та Кузьмою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не крути ми памятаєм з чого починав Скрябін і будемо щирі це не були глибокі пісні. Але з роками гурт і Андрій виросли. І виросли значно. Тематика пісень ставала дедалі серйозніша і глибока.

Ніби хтось починав інакше! Бумбокс починав із "Хто наклав у бобик" а зараз зовсім інша тема.

Рівно як і Серьога - із "слюсар шостого розряду" до "трамвая".

Мабуть, один лише Цой починав із політика і весь час політика була у його піснях.

Із ним Тальков..

Де вони всі?

Не дуже вірю, що то звичайне ДТП. Типове. Будь яка смерть кумира чи просто відомої людини - не проста. По-перше втрата, навть якщо помер від старості, по-друге, майже ніхто із таких людей від старості не вмирає.

Кузьма був Учителем. Він учив жити. Учив нас лухати рідну музику. Учив знати своє. Це свого роду Шевченко. У його творчості життя і долі.

Хай спочиває з Миром!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть що то була заказуха.

Молоковоз стояв на дорозі чекав коли йому їхати,а якийсь джип декілька разів обганяв наганяючи швидкість Кузьми...

Нажаль правди ми ніколи не дізнаємось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ж з Андрієм у машині була дівчина, котра вціліла, невже вона неможе нічого сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому коли вмирає нікому невідома людина, яка їхала 160 км/год і влетіла в молоковоз, то вона безапеляційно винна, бо "на... було так гнати? ідіот".

А як тільки це Скрябін, то молоковоз стояв-чекав, швидкість спеціально йому наганяли, ще щось робили.

Прийміть той факт, що він їхав дуже швидко і будь-яка помилка могла коштувати йому життя.

Щодня розбиваються насмерть люди, які не говорять правду про наших політиків.

P.S. Я теж важко сприйняв новину і ще досі здається, що загинув близький друг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скрябін (офіційна сторінка)

Людоньки добрі, ми, як і ви, не хочемо вірити у випадковість такої безглуздої смерті нашого Кузьми, але для усунення та попередження подальших спекуляцій на цій темі, мусимо прояснити декілька деталей.

Лист до президентів був опублікований в соцмережах ще в липні 2014 року, а не напередодні трагічної загибелі, як це подають більшість ЗМІ.

https://www.facebook...?type=3

Відверте інтерв'ю з Кривого Рогу, майже нічим не відрізняється від всіх інших інтерв'ю останніх років. Кузьма критикував владу завжди.

Нам би дуже хотілося, щоб хтось був винний, що з нами більше нема нашого ідейного лідера Кузьми. Але на жаль, незважаючи на багаторічний досвід водіння та завжди безпечну їзду доля секунди вирішила все. Не потрібно шукати підгрунтя замаху, та спекулювати цим. Нам зараз всім важко змиритися з жахливою втратою.

Джерело

Я гадаю, він, як світла людина, втішений на тому світі тим, що не забрав за собою жодного життя. Світла пам'ять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випуск уже раритетної української передачі "Не всі вдома" з Ігором Пелихом та Кузьмою.

Я, чомусь, як новину про Кузьму почув - зразу Пелиха згадав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мати Кузьми: "Мого сина ніхто не вбивав. Заспокойтеся"

«Не було ніякої підстави, трапилась звичайна ДТП... Мені вже все доклали, є свідок, є людина, яка їхала з ним в машині. Поговорили з нею. На середині дороги був лід. Все було наче сухо, та посередині дороги була льодова брила. І він на неї потрапив», - каже Ольга Кузьменко.

Мама Кузьми звернулася до українців з проханням «відпустити» її сина та не маніпулювати щодо начебто підставної ДТП.

«Не було ніякого вбивства! Мого сина ніхто не вбивав! Заспокойтеся! Я вам всім дуже дякую! Усім дякую, хто був зі мною в цей тяжкий час! Та нехай його душа спокійно спочиває», - зазначила пані Ольга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мати Кузьми: "Мого сина ніхто не вбивав. Заспокойтеся"

«Не було ніякої підстави, трапилась звичайна ДТП... Мені вже все доклали, є свідок, є людина, яка їхала з ним в машині. Поговорили з нею. На середині дороги був лід. Все було наче сухо, та посередині дороги була льодова брила. І він на неї потрапив», - каже Ольга Кузьменко.

Мама Кузьми звернулася до українців з проханням «відпустити» її сина та не маніпулювати щодо начебто підставної ДТП.

«Не було ніякого вбивства! Мого сина ніхто не вбивав! Заспокойтеся! Я вам всім дуже дякую! Усім дякую, хто був зі мною в цей тяжкий час! Та нехай його душа спокійно спочиває», - зазначила пані Ольга.

Крапка. АМІНЬ,
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...