Перейти до змісту

Foxik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибачаюсь може щось пропустив, але як могли зняти гроші без коду підтвердження на номер власника карти. Будь яка операція, навіть поповнення мобільного з цією процедурою... І в смс чорним по білому написано скільки і куди лаве збирається піти. Якщо шахраї в цьому моменті перехитрили систему, то це єдина зачіпка по якій можна тягатись в судових інстанкціях

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 07.01.2015 в 22:38, vrm сказав:

Вибачаюсь може щось пропустив, але як могли зняти гроші без коду підтвердження на номер власника карти. Будь яка операція, навіть поповнення мобільного з цією процедурою... І в смс чорним по білому написано скільки і куди лаве збирається піти. Якщо шахраї в цьому моменті перехитрили систему, то це єдина зачіпка по якій можна тягатись в судових інстанкціях

не завжди смс дуже інформативні, деколи в тексті просто написано латиницею: "для підтвердження операції введіть пароль ********" і це все! А схем існує всяких без смс.

Опубліковано
  В 07.01.2015 в 18:02, paolvo сказав:
  В 07.01.2015 в 18:00, Deemon сказав:

жінка насварена?

більше нікому не буде розповідати те чого ніззя? :)

угу....

... тільки що звонив корешочек мого кидали.

0567850831 - шахраї!

!ПОСЛАН НА ПУЙ!

Опубліковано

Ніхто нікого не перехитрив. Щойно оплачував кабельне телебачення (Воля) і інтернет (Датагруп) через Портмоне і робив покупку на Аліекспресс, ніяких смс. Якщо вводиш номер картки, термін її дії і CVV-код, більше інформації для зняття грошей не потрібно. Щоб уникнути шахрайства, достатньо тримати в секреті цю інформацію (зрозуміло, що і саму карту в руки нікому не давати).

Щоб не стати жертвою шахраїв на OLX чи ще десь, бажано не вказувати в оголошенні номер телефону, до якого прив'язана банківська карта. Писано-переписано і в інтернетах, і на Борді, і мною, в тому числі.

Щоб отримати платіж достатньо дати 12 16 цифр з вашої карти (хххх-хххх-хххх-хххх на лицевій стороні карти), для впевненності можна добавити прізвище і ім'я власника карти, щоб гроші не пішли невідомо куди, при помилці під час вводу номера карти, більше ніякої інформації давати не потрібно.

Опубліковано
  В 07.01.2015 в 15:10, Nokian сказав:

Свіжачка не можна ідентифікувати, тому він може нести все що завгодно, крім відповідальності за свої слова.

І в який же кращий банк ти перейшов?

Звісно, віднині – тільки державні банки! :_02:

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:30, nickel сказав:

Ніхто нікого не перехитрив. Щойно оплачував кабельне телебачення (Воля) і інтернет (Датагруп) через Портмоне і робив покупку на Аліекспресс, ніяких смс. Якщо вводиш номер картки, термін її дії і CVV-код, більше інформації для зняття грошей не потрібно. Щоб уникнути шахрайства, достатньо тримати в секреті цю інформацію (зрозуміло, що і саму карту в руки нікому не давати).

Щоб не стати жертвою шахраїв на OLX чи ще десь, бажано не вказувати в оголошенні номер телефону, до якого прив'язана банківська карта. Писано-переписано і в інтернетах, і на Борді, і мною, в тому числі.

Щоб отримати платіж достатньо дати 12 цифр з вашої карти (хххх-хххх-хххх-хххх на лицевій стороні карти), для впевненності можна добавити прізвище і ім'я власника карти, щоб гроші не пішли невідомо куди, при помилці під час вводу номера карти, більше ніякої інформації давати не потрібно.

+1000

Точно. Саме через це в мене гроші в наявності і шахраї ще назвонюють, щоб щось там уточнити.

Опубліковано

Дуже бажано мати ДВІ картки, це зараз зовсім не важко. На одній ви тримаєте основну суму грошейі і ТРИМАЄТЕ ЇЇ ЧИМПОДАЛІ від любого розголошення любої інформації.

Ну а друга для прихода грошей та невеликих трат з неї.Номер цієї картки даєте в оголошеннях, розплачуєтесьь нею в магазинах та ресторанах і т д. Після оплати в ресторані варто не забути змінити ПІН. код

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:40, Nokian сказав:

Дуже бажано мати ДВІ картки, це зараз зовсім не важко. На одній ви тримаєте основну суму грошейі і ТРИМАЄТЕ ЇЇ ЧИМПОДАЛІ від любого розголошення любої інформації.

Ну а друга для прихода грошей та невеликих трат з неї.Номер цієї картки даєте в оголошеннях, розплачуєтесьь нею в магазинах та ресторанах і т д. Після оплати в ресторані варто не забути змінити ПІН. код

Если после каждой операции менять пин код, можно чёкнуться. Лучше тогда её не иметь вовсе. :)

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:47, DarkMonk сказав:

Если после каждой операции менять пин код, можно чёкнуться. Лучше тогда её не иметь вовсе. :)

Саме краще це розплачуватись готівкою там де це можливо, а картку використовувати в крайньому разі коли готівкою немає можливості заплатити.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:50, Maniko сказав:

Саме краще це розплачуватись готівкою там де це можливо, а картку використовувати в крайньому разі коли готівкою немає можливості заплатити.

Тоді який сенс взагалі мати картку? :) Знаю багато людей, які майже постійно розраховуються з допомогою картки, і проблем не виникало.
Опубліковано

Кращий банк - це банка (панчоха, матрац, паркет і т.п.) бо як сказала мені операціоніст Прихватбанку, шахраї зараз на 3 кроки йдуть наперід ніж банківські програми. Захист вам банк не гарантує, все тільки у руках клієнта. Краще на картці мати нульовий баланс.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 10:08, Foxik сказав:

Кращий банк - це банка (панчоха, матрац, паркет і т.п.) бо як сказала мені операціоніст Прихватбанку, шахраї зараз на 3 кроки йдуть наперід ніж банківські програми. Захист вам банк не гарантує, все тільки у руках клієнта. Краще на картці мати нульовий баланс.

Тоді взагалі навіщо мати карту? З панчох ще швидше можуть вкарсти як з карти.

Якщо треба купити щось з сайту типу алі з банки чи з матраса особо не розплатишся.

Опубліковано

Операціоніст в банку - це спеціаліст по шифруваню даних банківської системи та захисту банківських карток :)(сарказм)

Опубліковано

Може ти ще й електрикою не користуєшся, бо це небезпечно, чи все таки ознайомився з технікою безпеки, бо може йобом токнути?

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 10:10, la20 сказав:

Тоді взагалі навіщо мати карту? З панчох ще швидше можуть вкарсти як з карти.

Якщо треба купити щось з сайту типу алі з банки чи з матраса особо не розплатишся.

з карток мабуть крадуть частіше ніж з панчох, а картку з нульовим балансом можна поповнити перед купівлею, або взагалі віртуальну поповняти бо на неї пластик не виготовляється і пінкоду ніякого не треба, ніхто її ніде не бачить, ніколи не вкраде.

В 08.01.2015 в 10:11, MrVes сказав:

Може ти ще й електрикою не користуєшся, бо це небезпечно, чи все таки ознайомився з технікою безпеки, бо може йобом токнути?

якщо електрика цікавить то відкрий нову тему, там напишу як користуюсь, якщо тобі кортить

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:40, Nokian сказав:

Ну в ресторан же не кожен день ходиш і не кожен день даєш чужій людині свій пін код

Ще варто після операцій з банкоматом завжди збивати екран на режим головного.

Як кажуть одні розумні люди ,, ДІРА В ПАРКАНІ_ЗАПРОШЕННЯ ЗЛОДІЮ,,

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 10:20, Foxik сказав:

якщо електрика цікавить то відкрий нову тему, там напишу як користуюсь, якщо тобі кортить

Якщо метафора не доходить, то вернемось до першооснов. Ми говорили про банки, карточки і відповідно про гроші.

Не буду приводити перелік економістів, однак вони всі як один стверджують, що гроші повинні приносити гроші, а у Вашій шкарпетці вони зможуть лише набути нового відтінку аромату.

Опубліковано
  Цитата

Щоб отримати платіж достатньо дати 12 цифр з вашої карти (хххх-хххх-хххх-хххх на лицевій стороні карти)

чи мо 16?

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 10:43, MrVes сказав:
  В 08.01.2015 в 10:20, Foxik сказав:

Якщо метафора не доходить, то вернемось до першооснов. Ми говорили про банки, карточки і відповідно про гроші.

Не буду приводити перелік економістів, однак вони всі як один стверджують, що гроші повинні приносити гроші, а у Вашій шкарпетці вони зможуть лише набути нового відтінку аромату.

))) ви ще економістів слухаєте і читаєте?! ви за 23 роки в Україні ще економістам вірите? теорії не завжди і не всюди справджуються, це точно не для нашої економіки. Якби я жила в штатах то вірила би. Ви рахуєте що в нашій країні слід довіряти банкам? Спитайте де тримає гроші Янукович чи Лазаренко. Поки в Україні дурне законодавство і шахраї через одного, то мабуть хай чим гроші не пахнуть, але лежать в панчосі (між іншим це образно, а не дослівно і звичайно валюта). До речи, гроші не пахнуть(вислів такий)

Опубліковано
  Цитата

Якби я жила в штатах то вірила би.

Леман Бразерс Банк
  Показати контент
Lehman Brothers — в прошлом один из мировых лидеров в инвестиционном бизнесе. Также банк специализировался на оказании финансовых услуг и инвестиционном менеджменте. Банк имел региональные штаб-квартиры в Лондоне и Токио, а также офисы во многих странах мира. Численность персонала в 2006 году составляла 26 тыс. человек. Выручка в финансовом году, завершившемся 30 ноября 2006 года, — $46,7 млрд, чистая прибыль — $4 млрд. Активы — $503,5 млрд
в Америці накрився мідною панчохою теж.На рахунок продуктів банкінгу то Bit мешкає там зараз і розказує про переваги нашого банкінгу перед американським.

А панчоха дуже виграє в картки повною відсутністю піна та CVV кода.

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 09:36, Kulishus сказав:

Свіжачка не можна ідентифікувати, тому він може нести все що завгодно, крім відповідальності за свої слова.

так, для загального розвитку - про банки, карти, шахраїв, і, як не дивно - державний Ощадбанк: http://blog.olx.ua/7081/ostorozhno-moshenniki-pokupateli-i-bankomatyi-oshhadbanka/

та й сам Ощадбанк підтверджує, що не все гладко з банківськими технологіями і злочинцями: http://oschadnybank.com/ua/press-service/news/2087925/

Опубліковано

... і, як не дивно, топікстратер, починаючи тему "шахрайство з картками ПБ", невдовзі розпочинає нову тему - " ідентифікації шахрая - власника картки Ощадбанку": board.lutsk.ua/topic/170611-shukaju-vlasnika-bankvsko-karti/

Можливо, варто добиватись заборони пластикових карток взагалі?

Опубліковано
  В 08.01.2015 в 12:27, rrid сказав:
  В 08.01.2015 в 09:36, Kulishus сказав:

так, для загального розвитку - про банки, карти, шахраїв, і, як не дивно - державний Ощадбанк: http://blog.olx.ua/7...yi-oshhadbanka/

та й сам Ощадбанк підтверджує, що не все гладко з банківськими технологіями і злочинцями: http://oschadnybank....e/news/2087925/

Гонять шахраї й до банкоматів привату, їм вигідніше знаходити жертв-власників карток прихватбанку, бо майже кожен власник має кредитку, а з неї можна більше сперти грошей. Ощадбанк не видає так направо-наліво кредитні картки з великими лімітами.

В мене є запис одного такого падлюки, мої дані звичайно вигадані, я зрозуміла що це шахрай, але цього він не зрозумів. На слідуючий його дзвінок я відповіла що на банкоматі відображається велика дуля. А звонив він з МТС 0950455323.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...