Перейти до змісту

Реформи МВС? Міліція-->Поліція? ДАІ давайдасвіданья?

jack74

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 994
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Только что, vadim7000 сказал:

2 часа назад, jack74 сказал:

це відео, звичайно, напряму поліції не стосується, але декілька сторінок тому тут якраз трішки цепанули тему пацанчиків з "дорожнього контролю", тому покладу сюди цей "офтоп"

Отже, "барєц" Шапошнікоф понаписував хєрні в себе на мордокнизі, обісрався аж втік в Штати, тепер звідти тролить поліцію України, щоб заробити собі підгрунтя на "політичний притулок"...

Короче, 20 хв виправдовувань "Дартаньяна"

Я убил патрульного полицейского. Признание
Hide

Не люблю Я этого человека,но Шляпа дело говорит!!!!

Опубліковано

"Деканоидзе сказала "ххххх", но на самом деле она задумала страшные вещи! Вы то не знаете, а я, весь такой умный, сейчас вам растолкую, ну, чтобы вы понимали!"

"Вы ещё не знаете, но я уже вам говорю - ФСЬО БУДИТ ТО ЖЕ САМОЕ!" я - ПРОРОК!

Шо за буйні фантазії?! Дивився я це відео, і він мені нагадував клоуна, котрий ніжиться в променях самослави... нарцисизмом вже попахує. Корчиться, кривляється, мигикає, перекривляє... а словесний пронос його аж розривав, біднягу...

Я так дивлюсь, він готовий обсирати все, що би тільки не пропонувалось. Чувак може хоче анархію?

Почав наче з критики пропозицій Деканоідзе, а закінчив тими редисками, котрі його нагинають... Це для вагомості своїх попередніх висновків?

А, ні ні! Закінчив він інтригуючим анонсом прем'єри сєбялюбімого в ролі супермена-ізоблічітєля всєякарупциї

Конструктиву в його висєрі було рівно "0". А яду, як в ображеної циганки.

Опубліковано
55 минут назад, Cherman сказал:

Звісно, скручувати літніх людей - це вам не якихось там злочинців ловити. Тут треба неабияка мужність.

А що, патрульні - то перевіряючий орган? А чого не ходять по барах  і не перевіряють санітарні книжки в працівників кухні? Зловживання/перевищення наліцо, наскільки я зрозумів сюжет.

Опубліковано
8 часов назад, d.u.a.l сказал:

Пздц, пенси влаштували срач посеред вулиці - це у них "базаром" зветься. Діда походу вже не вперше попереджали про заборону стихійної торгівлі. Той спочатку впирався, потім дав на лапті. Хто винен - ну звичайно, що поліція. Я хотів би побачити реакцію дописувачів, якби у них під домом влаштували б такий "базар" і нічого вдіяти не можна було б, бо вмовляння ніц не діють.

А Я хотів би почути це від вас якби на місці діда цьго був ваш родич -якому немає за,що купити поїсти при нинішніх цінах на житло та продукти!Для початку потрібно бути людиною,не бісь свого батька воно так би не крутило-"лайно коповське",Буть людиною і люди до тебе самі потягнуться-стара добра промова!Сказати мягко ГОВНЮКИ вони-літню людину крутять а в Миколаєві(знову згадую)пообсирали кінцівки по самі пяти,коли їм в обличчя всяку фігню говорили!ГОВНЮКІ!НАКОЛ!

Опубліковано

Це відео вже давно було зняте,нова поліція тільки починала працювати.Ще старе ДАІ повним ходом *шерстило*.Просто з США  тільки зараз виклали,Віталік обіцяв,що багато роликів буде.

Опубліковано

Look Gorky

COPSLOCK, або Пропажа экипажа «07-16» (парт тво)

Сьогодні о 17:47

18+  

за лінком

п.с. правити текст ліньки, а за матюки мене вже на борді в рід-онлі відправляли

Hide  
Опубліковано

Zoya Melnik додала 4 нові світлини.Стежити

8 год · 

Не успели утихнуть слухи о якобы изнасиловании, как разгорелся новый скандал: "6 патрульных избили женщину-патриота-волонтера". Постараюсь в двух словах пролить свет на произошедшее , так как речь идет о людях, которых я знаю очень хорошо и с очень хорошей стороны и которых сейчас втаптывают в грязь лживые псевдопатриоты.

Человек, который совершил ДТП, двух слов связать не мог. 
Со слов второго водителя, после того как он врезался в его автомобиль, пытался далее ехать и таранил уже побитую машину, уперевшись в нее. ДТП произошло сразу после начала движения. 
Что было бы, если бы он набрал скорость, сложно представить. 
Патрульным оба водителя передали документы, командирский экипаж привез алкотестер и начали оформлять материалы ДТП и протоколы на водителя по ст124 и ст 130 КУоАП.

Но жена пьяного водителя позвонила волонтеру Вале, которая прибежала на место ДТП, грозила патрульным увольнением, кричала что сейчас позвонит Лорткипанидзе и всех поувольняют ( за то, что писали протокол на пьяного), рассказала что она волонтёр и помогает батальону "Шторм")) 
Была с перегаром , ( позже вбольнице от освидетельствования на состояние алкогольного опьянения отказалась)
В какой-то момент она успокоилась и патрульные продолжили оформлять ДТП. Воспользовавшись моментом , пока сотрудник писал протокол схватила документы и пыталась спрятать в сумку. 
Документы пытались отобрать, она зажала в кулак, оказывала сопротивление, дралась и пыталась укусить патрульного. 
После чего надели наручники, дама при этом сопротивлялась, вырывалась, пыталась вытащить руки. После задержания делала вид что ей плохо, симулировала рвотные рефлексы, потому ей вызвали скорую. 
В больнице были сотрудники УВБ , так что все утверждения о том, что якобы на врачей давили, всего лишь чья-то буйная фантазия.

Конечно, эта публикация не наберет столько репостов и лайков как зрадопост( вбросы всегда распространяются быстрее, нежели скучные опровержения), но промолчать я не могу, зная что происходило на самом деле

P.S. Логичный вопрос: почему нет видео. Во -первых у меня его быть не может, я такой же сотрудник как и эти ребята, а у офисных сотрудников выходной, да и разрешений куча должна быть для его изъятия) Сама очень жду, чтоб выложили. Надеюсь. с понедельника будет. Полиция связана по рукам и ногам бюрократией, а вот "волонтеры" ( в кавычках, ибо нормальные волонтеры не ездят отмазывать пьяных водителей) не ограничены ничем)

Опубліковано
9 хвилин тому, NightVision сказано:

Щойно через Цуманський пост проїхала біла ML-ка з номером "ОРХІДЕЯ" зі швидкістю не менше 100 км/год. Поліцай, який стояв біля дороги, навіть не спробував її зупинити.

саме через Цуманський? знайома куми нічого наплутала?

Опубліковано
18 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

знайома куми нічого наплутала?

Все не так було,то бачила на свої очі сусідка знайомої куми,а та не збреше.

Опубліковано

Реготала з останього діалогу вся сімя-ахахахахахахахаххах,що бабки сплетниці.А ви мені скажіть,що цей поліцейський міг зробити,прогулюючись біля траси-приборів що контролюють швидкісь руху поліція ще не має!(догнати і пальчиком насварити)?

Опубліковано

На цуманському діє система фотофіксації "Рубіж". Не знаю, чи фіксує вона швидкість, але й не виключено, що власнику авто згодом прийде лист щастя. А так - на даний момент копи не мають обладнання для "ручної" фіксації швидкості (маю на увазі радар, який тримає сам коп)

Опубліковано
59 хвилин тому, NightVision сказано:

Ой, шутка-мінутка, Пєтросян недороблений.

Що,переходимо на особистості?

Опубліковано
1 година тому, NightVision сказано:

Не люблю переходити на особистості

А *недороблений*,це кому сказали?

Опубліковано

В армии все плохо, зато МВД ...
Вот выдали батам ментовским комплекты формы.
Сразу не заметишь, но рукава перепутаны местами. Карманы сзади, налокотники спереди...
И кто-то ж это принял на приемке...

Світлина від Паши К. Кашчука.

Опубліковано

:) реклама тотального контролю :)

хоча я - ЗА. "ЗА" - в громадських місцях, в мегаполісах, в містах і т.д. В туалетах і в лісі не треба :)

Опубліковано
1 час назад, rl72 сказал:

рекламний ролик грузинської поліції

Гарно знято... От вміють на сльозу пробити)). Якби то воно насправді так було....

Опубліковано
2 часа назад, rl72 сказал:

рекламний ролик грузинської поліції

36 минут назад, Юріч сказал:

Гарно знято... От вміють на сльозу пробити)). Якби то воно насправді так було....

Маму позбавити батьківських прав :)

У нас теж є не менш сльозливі історії.

Багато хто вважав, що поліцейська робота це бабусь переводити, водіям аяяй казати чи дітей шукати, а насправді такі реалії

Опубліковано

@vaz75 , що ти в крайнощі кидаєшся? Я лише висловився про конкретний знятий ролик. І що поганого в тому, якщо поліцейський знайде дитину чи переведе бабушку? І про позбавлення материнства... Ситуації різні бувають, діти є діти...я також в дитинстві не раз губився (тобто сам кудись уходив), то раз чужий дядько прямо з двора кудись повів, приманюючи цукерками(потім виявилось, що той був психічно хворий), ледь знайшли мене з тим дядьком в центрі міста біля ЦУМу, то на морі з братом пішли без спросу дивитись маяк, який був в двух кілометрах по пляжу... Мама наша (в нас батька не було) десь відволіклась, а як спохватилася, то ми вже затєрялись між відпочиваючими (а при Союзі їх було огого), то вона чуть з розуму не з'їхала, шукаючи нас, говорила ( через надцять років, коли ми вже дорослі були), що хотіла вже в море йти за нами топитися (так як вже здавалось їй, що ми в море пішли)... І що, потрібно її материнських прав лишити? Та вона нам з братом все своє життя віддала (віддає до цих пір).

Вибачте за офтоп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...