Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ага, в мене доця з'їздила в Буковель за рахунок Палиці, а тепер директор 18-ї школи збирає вчителів на зустріч з панянкою Констанкевич - всьо куплено давно.

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

у всіх школах збирають, в держ-організаціях також збирають

бо в хазяїна є куплений держ.ресурс - я про те і написав

але, погодься, вони б це робили і без фонду бо завжди робили

а доця все ж відпочила

і таких діток багато

оце і є підготовка до виборів

звісно що це технологія а не доброчинність, але вона працює

Опубліковано

Хто підскаже за кого голосувати по 20 округу, нема ні правого сектору ні свободи, ні самопомочі. За кого? http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP033?PT001F01=910&pf7331=20

Опубліковано

Хто підскаже за кого голосувати по 20 округу, нема ні правого сектору ні свободи, ні самопомочі. За кого? http://www.cvk.gov.u...1=910&pf7331=20

Мда. Там дійсно вибрати когось важко. Про бондаря скажу, що рідкісне г@вно - особисто стикався. Дуже шкода, що доказати не можу нічого - ні відео ні аудіо на жаль нема. Мартиняк - олігарх, пишуть, що голосував за закони 16 січня. По іншим не знаю. Пошукайте на "чесно": http://chesno.org/

Опубліковано

Я вже писав про 20 окург, шо там піпець, реально Мартиняку конкуренцію там ніхто не складе. Я був би навіть готовий проголосувати і за кандидата від Пороха, але за Бондаря голосувати не буду принципово.

Опубліковано

Що могло заставити Рицка йти торгувати таблом я розумію, а що з Омельчуком? І цікаво, люди недавно воювали пліч о пліч, а тут підставляють один одного. До речі, ще одне свідчення того, що участь у війні не робить людину святою

Upd. Тільки що прочитав, що Омельчук знявся на користь Данильчука.

Опубліковано

Інсайд інфа, що пана Омельчука попросили з Айдару за алкоголь і внесення розбрату після чого він поїхав в Луцьк і більше не повертався. Зара він це продовжує в Луцьку. Особиста образа. Вся Самооборона в шоці.

+ ще одне відео з останньої поїздки Лапіна до Щастя.

Опубліковано

До речі, на момент тих всіх дій Андрій Сотник Омельчук вже в Самообороні не перебував. Зараз він підтримує Данильчука, чекаємо серіалів.

Опубліковано
Як зауважив Данильчук, нині чимало людей, маскуючись камуфляжною зброєю, косухами та зброєю на передвиборчих листівках, намагаються здобути місце у верховній раді. А політичні сили, користуючись гаслами Майдану і війни, використовують командирів добровольчих батальйонів та відомих майданівців для того, щоб маніпулювати думкою громадян. Попри це, справжні герої, які ризикують своїм життям не Сході, часто просто забуті.

ПС, разом з бувшим самооборонівцем (притому далеко не "рядовим"), проти кандидата, якого підтримує Самооборона? Та що ж це за фігня така?

p.s. два українці - три гетьмани <_<

Опубліковано

Як Паша жваво почав. Так вон оно чьо Міхаличь! Во гдє враг схоронілся. В камуфляж замаскіровался і сунє алігархов в владу. Добре хоч інші, не в камуфляжі, чісті стьоклишка.

Опубліковано
Ну так Лапін чи Данильчук, вот в чем вопрос... ???
не зовсім коректно. Достатньо велика кількість лучан має певні сентименти в бік Порошенка і всіх хто його представляє. Спочатку намалювались Рицько і Омельчук, але чогось значного для зміни рейтингу Лапіна так і не зробили. З приходом Данильчука виборець буде роздвоїний між ним і Лапіним, який до того ж, виборчу компанію почав на місяць раніше і реальні шанси отримати першість може мати персонаж на умовно третьому-четвертому місці рейтингу....

ТА я чекаю інфу, що типу ми сіли і вирішили, що один знімається, а інший йде на вибори... МОжна ж провести попереднє орпитування по цих двох кандидатах, щоб виявити в кого зараз з них вищі шанси...

або інфу про те, що хтось із них двох відмовився від діалогу...

Опубліковано

Мій Округ 21 також жопа, крім Івахіва немає за кого голосувати.. і знову його виберуть. Нашим олігархам чьотко позливали округи :)

Опубліковано

В мене одного таке враження, що половина студентів універа замість занять на вулицях роздають агітки за лису алісу?

І це сама свідома частина суспільства, його майбутнє, цвіт...

Опубліковано

В мене одного таке враження, що половина студентів універа замість занять на вулицях роздають агітки за лису алісу?

і всім венсіонерам в поштові скриньки розіслані мантри про велику пенсію :0152: хоча наскільки я знаю це незаконно....

Опубліковано

Питання в наступному: в Лапіна штаб інтенсивно працює більше місяця. Організовано великий штаб з Самообороною. Проведено купу зустрічей по дворах, персональне спілкування з купою людей, роздача агітпродукції. Задіяно цілу купу людського ресурсу. І тут появляється Паша, який відкрито претендує на того ж виборця, отже відкрито валить Лапіна. Я не впевнений, що Лапін буде відповідати, оскільки принципова позиція не валити опонентів, доводити позитив обрання.

На рахунок "разом зібратися і поговорити", говорили декілька разів і з Омельчуком і з Данильчуком. Результат: один йде на вибори а другий його довірена особа.

В принципі в маштабах України це все фігня. Може й дійсно лапіну вдасться виграти вибори, а може на хвилі такого протистояння проскоче Констакевич-Іванюк. Були ж і Єрємєєв, і Івахів, і Мартиняк, кінець світу ж ненастав і зараз не настане.

Тільки от слова про побратимство тепер викликають тошноту. По ходу проблема не в народжені нового владного дракона, а тому яка черга бажаючих стати владним драконом.

Опубліковано

Хз як з роздачею листівок, але на зустрічі з нею їх зганяли насильно.

Опубліковано

WTF? 0_o

Айдарівський «Алмаз» - гідний довіри лучан*

Ігор Рицко – корінний лучанин, кадровий військовий і, волею долі, підприємець. Він на собі відчув як це – опинитися поза увагою держави, коли ти нікому не потрібен, Тоді, коли він став непотрібен своїй країні, він не здався, а продовжив боротьбу. А коли Батьківщині була потрібна його допомога – не чекав виклику, пішов в саме пекло війни. І нині він - начальник штабу, перший заступник командира батальйону «Айдар» під псевдо «Алмаз».
Опубліковано

Питання в наступному: в Лапіна штаб інтенсивно працює більше місяця. Організовано великий штаб з Самообороною. Проведено купу зустрічей по дворах, персональне спілкування з купою людей, роздача агітпродукції. Задіяно цілу купу людського ресурсу. І тут появляється Паша, який відкрито претендує на того ж виборця, отже відкрито валить Лапіна. Я не впевнений, що Лапін буде відповідати, оскільки принципова позиція не валити опонентів, доводити позитив обрання.

На рахунок "разом зібратися і поговорити", говорили декілька разів і з Омельчуком і з Данильчуком. Результат: один йде на вибори а другий його довірена особа.

В принципі в маштабах України це все фігня. Може й дійсно лапіну вдасться виграти вибори, а може на хвилі такого протистояння проскоче Констакевич-Іванюк. Були ж і Єрємєєв, і Івахів, і Мартиняк, кінець світу ж ненастав і зараз не настане.

Тільки от слова про побратимство тепер викликають тошноту. По ходу проблема не в народжені нового владного дракона, а тому яка черга бажаючих стати владним драконом.

Яка черга, яким драконом? У Лапіна штаб, він реально веде роботу, зустрічі. У Рицка купа боргів, арешти майна та інші приколи. Звідки взялися гроші на заставу, лайтбокси, наклейки??? Якоі довіри він вартий? Технічний кандидат щоби відірвати голоси у Лапіна. Такий самий був Омельчук. Пашу, скорше за все, роздирають амбіції. Його аактивностей, крім виграного суду за право балотуватись і історіі з Омельчуком, не видно. Ні собі, ні людям. Все для Гламурного падонка і Викладачки.

Опубліковано

Дивно, сьгодні бачив бігборд (а вони існують все таки) де Лапін йде від Народного фронту. Думав його Самопоміч підтримує....

Чи я щось не розумію?

Опубліковано

Це все фігово попахує.

Можеш прямо говорити- Рицку дали грошей, щоби відтяпав відсотки в Лапіна. Більше шансів має Констанкевич, за нею гроші Палиці. Бо хто такий Іванюк і хто його тут знає.

А от про Пашу шо думаєш- амбіціі чи тоже дєнєг дали?:-)

І не попахує- смердить:-)

Опубліковано

Його підтримує партія Воля, про що відкрито сказав Соболєв. (що в складі Самопомочі) та люди з Луцької Самопомочі та Громадянської Позиції Гриценка. + Народний Фронт, від якого він офіційно висунутий. Проте, сам Лапін є безпартійний. Оскільки бігборди дав та оплатив НФ, то відмовлятись сенсу не було. Бо що не кажіть а без реклами нереально нічого зробити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...