Перейти до змісту

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами.........

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Головний харизмат вже ніби біля 3 років на тому світі відпочиває, розігнаний поїзд поки їде, Кук гідний машиніст?

• Відповідей 343
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Головний харизмат вже ніби біля 3 років на тому світі відпочиває, розігнаний поїзд поки їде, Кук гідний машиніст?

"Харизмат" дрова одного розміру закидав в поїзд, а теперішній машиніст кожного року дрова збільшує в пічку, скоро не пролізе і потяг зупинеться=)

Опубліковано

Ідеї не вмирають.Просто різні керівники реалізовують їх в різній ступені.

Айфон попер, бо він зручний, простий, потужний і надійний.+дешевий у ремонті.

А колупатись з рутами, шмутами абсолютній більшості не потрібно так само, як і не цікавить людей заглядати під капот авто.

В житті є набагато цікавіші речі.

Опубліковано

4. у нього міцніше скло, ніж раніше. а тО. ой, а чого не горіла глас? грошей забракло чи гордість защемило?

Ти упапще в курсі, хто виготовляє скло для айфона і кому всі любителі самсунгів і аштісішок мають завдячувати тогровій марці Горила?))))

P. S. Смішна темка) Найнедолугіша з усіх. Ну і дякую дописувачу, котрий усіх епловодів обізвав стадом. О великий і справедливий модер його звісно ж не забанить, оскільки і сам є прихильником андроїда)

Опубліковано

Айфон попер, бо він зручний, простий, потужний і надійний.+дешевий у ремонті. А колупатись з рутами, шмутами абсолютній більшості не потрібно так само, як і не цікавить людей заглядати під капот авто.

Так, ставити хай-копі-китай-шіт модулі, які працюють один з 5, і кривуваті панельки по 2-3 бакси, дійно, дуже доступно.

Без рута відрофон не звонить? Софт з маркета не стає? Не підключається до ПК як флешка?

Ах да, скромно промовчим про джейлбрейк)

Опубліковано

Мені ще не попадався ЖОДЕН неробочий модуль на айфон.І беру я їх раптом на 5 доларів дорожчі від копі.І у підсумку клієнту заміна модуля на 3 річний айфон стає 500 грн.

В той час як заміна модуля на 3 річний самсунг С3 стає 1800 грн.

Рут це ,,перевага ,, користувачів відроїда , це вони нею хваляться.

Ну і мені не попадався жоден айфон, в якому простотупо пропала би іконка виклику і ніяк не можна було б подзвонити.

А андроїди такі попадались і досить дорогі.

І понту з 8 ядер , коли потрібно просто зателефонувати.

Опубліковано

Nokian, і понту телефона за 1200 баксів коли потрібно просто зателефонувати???

Читай уважніше.айфон дзвонить завжди, а андроїд може просто втратити таку функцію.Просто від вірусів.

Опубліковано

В невмілих руках і мільйон ядер не поможе.... так що таке порівняння я вважаю невдалим...

а те що айфони в 2 - 3 рази частіше в ремонт здають то нічого???

Опубліковано

Nokian, і понту телефона за 1200 баксів коли потрібно просто зателефонувати???

Читай уважніше.айфон дзвонить завжди, а андроїд може просто втратити таку функцію.Просто від вірусів.

Вже років 8 як не юзаю антивірус взагалі. І живий комп і залізо )))

Андроіду вже 3 роки і теж глюків немав.

Опубліковано

доля андроїда на ринку складає 85%, це майже ширпотреб

мій викладач з маркетингу (американець) любив казати, що "ніхто не купує годинник за за декілька тисяч для того, щоб знати час"

питання айфона - це питання статусу власника

імєю айфона - значіт харашо зарабатую

Опубліковано

заміна модуля на 3 річний самсунг С3 стає 1800 грн.

На базаре б/у С3 по 1800 или дешевле сейчас. Нет смысла менять только модуль за такую цену.

Опубліковано

доля андроїда на ринку складає 85%, це майже ширпотреб

мій викладач з маркетингу (американець) любив казати, що "ніхто не купує годинник за за декілька тисяч для того, щоб знати час"

питання айфона - це питання статусу власника

ага, порозказуйте. це тільки в нас люди будуть ходити в сандалях за 300 грн зато з айфоном (на який рік збирав).

Опубліковано

поправлю,

імєю айфона - значіт харашо зарабатую, або хотяби создаю відімость шо харашо

Опубліковано

поправлю,

імєю айфона - значіт харашо зарабатую, або хотяби создаю відімость шо харашо

ага. особливо студентики, які на 30 грн в місяць не можуть поповнити свій мтс чи лайф.

Опубліковано

Насправді більшість деталей до айфонів є в Луцьку в наявності. А от майстрів ,які добре розбираються в айфонах мало.

Опубліковано

І ще трошки свіжої інфи про iPhone 6

Как сообщает ресурс Cult of Mac, ссылаясь на комментарии, полученные от представителей Apple, в iPhone 6 и iPhone 6 Plus функциональность NFC будет строго ограниченной. Применять данную технологию владельцы устройств смогут исключительно для взаимодействия с мобильной платёжной платформой Apple Pay.

Ласкаво просимо в третє тисячоліття.

Опубліковано

А світлодіод для оповіщення так і не поставили? Дуже зручна штука.

цю зручну штуку особисто я оцінив ще два роки тому у своєму Zoppo ZP100, на мою думку ця функція повинна бути як базова у всіх телефонах

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...