Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну город сложнее взять чем строение на открытой местности, главное чтобы не окружили.

москалям не важко взяти місто - розбомблять як Грозний та й все...

Ну якщо Донецьк дозволить рашці себе розбомбити як Грозний, то сильно плакати не будемо.. А взагалі в 1 млн. місті як мінімум 200 000 здорового населення, яке може і саме погнати рашку аж до Ростова.

від кацапського голодомору скільки українців загинуло? Чому не програли до ростова?
  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Ну город сложнее взять чем строение на открытой местности, главное чтобы не окружили.

москалям не важко взяти місто - розбомблять як Грозний та й все...

Є негласна домовленість обох сторін не застосовувавти авіацію.

Опубліковано

Ну так з часів Іловайська щось не було повідомлень про застосування нашої авіації..Напевно тоді і було в Мінську домовлено

Опубліковано

Напевно тоді і було в Мінську домовлено

хм... а мені чогось здавалось що в московії срати хтіли на всі домовленості, цікаво звідки в мене такі хибні думки зьявились...
Опубліковано

Коли в держави такі Герої та такі громадяни - ми непереможні!

Километровая очередь желающих сдать кровь для киборгов: фото

По приблизительным оценкам, около 3 тысяч жителей Днепропетровска выстроились в почти километровую очередь у донорского пункта на территории Днепропетровской областной клинической больницы им. Мечникова, чтобы сдать 400 л крови для раненых защитников Донецкого аэропорта. Об этом сообщает РБК-Украина.

По словам медиков, люди начали собираться около 6:00 утра, несмотря на то, что старт процедуры забора крови был назначен на 10:00. У всех желающих принять кровь медики не имели технической возможности.

Напомним, за последнюю неделю в больницы Днепропетровска поступило более 100 раненых украинских военнослужащих из зоны АТО.

176c781032b40d0a74f073d5cd98328e.jpg

658c338c34bd1cc0aea798bb02badc86.jpg

465f54f9b98855f4ca077c3bde7ab4e9.jpg

Фото: ГромадськеТБ Дніпро

Опубліковано

«Киев-1»: Боевики на танках начали наступать на Мариуполь

Террористы начали наступление танками на Мариуполь. Об этом на странице в соцсети Facebook написал координатор батальона патрульной службы милиции специального назначения «Киев-1» ГУ МВД в Киеве Евгений Дейдей.

«После заявления Александра Захарченко о намерении взять Мариуполь, в прилегающих к городу районах террористы начали наступление танками. Не исключаю, что активные атаки террористов в других секторах АТО – отвлекающий маневр. Сейчас сильно гремит в Талаковке»,– написал он.

хто має у ФБ його, гляньте, чи правда.

Бойовики розстрілюють Станицю прямою наводкою, зруйновано 40 будинків, є загиблі - Москаль

"Через прямі влучення снарядів розірвані й горять труби газопроводів, пошкоджені кілька будинків. Наслідки обстрілів поки що невідомі. Загалом за вчорашній день та минулу ніч Станиця зазнала кількох інтенсивних обстрілів. В приміщення Укртелекому влучили три снаряди, поблизу райдержадміністрації зруйнований приватний будинок, вибуховою хвилею в будівлі РДА вибиті вікна. Пошкоджені близько сорока будинків, деякі відновленню не підлягають. На вул. Катаєва артилерійський снаряд влучив у житловий будинок і зруйнував його. Загинули господарі – подружжя 60 років. Інформація щодо інших потерпілих уточнюється", - повідомляє Москаль.

Опубліковано

Террористы начали наступление танками на Мариуполь. Об этом на странице в соцсети Facebook написал координатор батальона патрульной службы милиции специального назначения «Киев-1» ГУ МВД в Киеве Евгений Дейдей.

«После заявления Александра Захарченко о намерении взять Мариуполь, в прилегающих к городу районах террористы начали наступление танками. Не исключаю, что активные атаки террористов в других секторах АТО – отвлекающий маневр. Сейчас сильно гремит в Талаковке»,– написал он.

Є таке на його сторінці.

Але "Азов" поки що мовчить... Чекаємо інформації з інших джерел...

Опубліковано

Юрий Бирюков added 14 new photos — разом із Татьяна Рычкова та 2 others.

Щойно ·

Абсолютно неуважаемый товарищ Лавров! Вот вы все утверждаете, что российских военнослужащих в Донецке нет, что все это происки и инсинуации. У меня коротенький вопрос: тела этих ваших несуществующих российских десантников закапывать в карьере? Или все-таки передавать в вашу страну? Ась?

Сегодня на рассвете два грузовика с личным составом (ДНР? России?), несколько стволов МТ-12 (Рапира) под прикрытием БМП и БТР выдвигались на штурм Донецкого аэропорта. Наша разведка навела нашу же арту, те отработали. И уже никто и никуда не выдвигался больше. Еще часа два они предпринимали попытки отползти, потом сами копали могилки, а потом... Ну, потом.

Больше 20 двухсотых сепаров и россиян, десяток в плену. Активно идет допрос, но - после оказания первой медицинской помощи.

Командование АТО позвало нас на сбор вещественных доказательств и на фотофиксацию. Под грохот залпов - задачу выполнили. А, тут еще и корреспондент Los Angeles Times. Неудобно как-то, как теперь говорить о том, что тут нет россиян?

Чіпляю лише 1 фото, всі інші на сторінці Бірюкова в ФБ. Їх варто побачити...

10924177_1551700205098791_6836857233116611071_o.jpg

Опубліковано

Бойовики розстрілюють Станицю прямою наводкою, зруйновано 40 будинків, є загиблі - Москаль

"Через прямі влучення снарядів розірвані й горять труби газопроводів, пошкоджені кілька будинків. Наслідки обстрілів поки що невідомі. Загалом за вчорашній день та минулу ніч Станиця зазнала кількох інтенсивних обстрілів. В приміщення Укртелекому влучили три снаряди, поблизу райдержадміністрації зруйнований приватний будинок, вибуховою хвилею в будівлі РДА вибиті вікна. Пошкоджені близько сорока будинків, деякі відновленню не підлягають. На вул. Катаєва артилерійський снаряд влучив у житловий будинок і зруйнував його. Загинули господарі – подружжя 60 років. Інформація щодо інших потерпілих уточнюється", - повідомляє Москаль.

щось шрифт дрібний + я знаю кого би розстріляли у військовий стан :)

Капитан Жак в комменте 0629: комбаты любят сеять панику. За такое в годы войны надо расстреливать. Никакие танки на Мариуполь не идут

Опубліковано

Є таке на його сторінці.

Але "Азов" поки що мовчить... Чекаємо інформації з інших джерел...

ДЕ таке є на його сторінці?!

Вищецитований текст, вірніше саме таку інтерпретацію, "новинщики" перепощують один в одного! Не знаю, хто з них автор такої інтерпретації, а в оригіналі на сторінці Евгения Дейдея у ФБ написано тільки:

После заявления Захарченко о намерении взять Мариуполь, в прилегающих к городу районах террористы начали наступление танками. Не исключаю, что активные атаки сепаров в других секторах АТО- отвлекающий маневр.

Сейчас сильно гремит в Талаковке. Держимся!!! Мариуполь- это Украина! Без вариантов!

І ВСЕ!

Ніякого "танкового наступу" я тут не читаю! А оті журналюги, як завжди, женуться за "ЯпершийНаписав!", копіюючи якихось проплачених блогерів.

Опубліковано

я думав там яроша трохи поцарапило і все, но по фото, то даки добряче зацепило. По Бірюкову- результат людського запитання * де фото, відео полонених, техніки русні* .... ну і русня вже й не маскується

кацапи давно маскуються лише формально - бо всі вже про все знають

Опубліковано

В доповнення до #7405

Татьяна Рычкова

1 хв. ·

Хотите плюсов, их есть у меня. Мои берсеркеры 25-я раз@бошили колонну Д-30 и один танк. Это ситуация по одному флангу АП. По другому флангу: была атака у@банов на танках и броне.

Исход:

-взяты в плен и найдены документы граждан РФ (нет, это зелёные человечки и они заблудились), обратите внимание укрыты одеялом и оказана медицинская помощь.

-отжато БТР, МТЛБ, МТ-12.

подбито два танка и гора техники.

-сепары поют как соловьи.

-поменяем на наших.

Это так зарисовка, отойду еще подкину. Крыли по нам очень 152-ми, я привычная но отдышаться надо (я же девочка).

Опубліковано

jack74, так завжди буває. "Новина" з'являється невідомо де, а всі її перепощують.

:) ти розумієш, це не просто "новина"! Це конкретна ДЕЗА! І вкинута не просто так! А для правдоподібності тексту для підкріплення вже починають ліпити до неї начебто "першоджерело" з "надійних"! І неважливо, що текст там зовсім не такий. ПІПЛ ХАВАЄ!

Головне, щоб ті, хто має думати, аналізувати і вирішувати, зробили правильні висновки про наміри супротивника, бо такі вкиди просто так не робляться

Опубліковано

І після цього буде там придністров'я-2.

З таким народом як там, воно буде полюбому !!! І може воно і на краще..

Не хочу тебе ображати, але ти їбл@н чи тільки прикидаєшся?.

Я також відчуваю ненависть до цих людей і в мене уже декілька знайомих не повернеш з того світу, але - роузмію що, вони, як і ми маріонетки політичної гри ... кривавої політичної гри. Крики, що схід і захід разом, - тільки на заході. Державу уже давно поділили, а гарант став такою ж маріонеткою, як і був лєгітімний.

З останніх подій зрозуміло тільки одне, що рашка мову дипломатії не розуміє бо розуміє тільки мову сили і срав хуйло на будь, які домовленості бо "стадо" (а саме 84%) бажає "хлєба і зрєліщ" по ТВ і "воссоєдінєніє зємєль руськіх".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...