Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 02.12.2014 в 08:28, NightVision сказав:
  В 02.12.2014 в 00:44, milana сказав:

Вже Крим віддали, і що з того? Зупинились рашисти? Яка логічна поведінка надалі? Віддати ще Донбас і сподіватись, що на цей раз від нас відстануть? По-моєму відповідь очевидна. А от вашої логіки я зрозуміти не можу. Чи будемо нашу країну на клаптики рвати поки до вашої хати не прийдуть?

Ну якщо Донбас не хоче жити в Україні, то чому наші хлопці повинні там гинути??? За кого, чи за що???? За шахти, за заводи.

Питання по суті - кого саме Ви вважаєте Донбасом, який не хоче жити в Україні? Може ту купку прибацаних, типу, "расея нам поможет?" Відносно за ради чого гинуть наші хлопці... Сидіти в теплій кімнаті, і "філософувати" на подібні теми легше, ніж мерзнути в окопах під обстрілом, але скажу те, що сказав мені один з тих хлопців які ризикують зараз своїм життям там, на Сході - " я не хочу, щоб по мої землі повзала ця мерзота". Сказано було , як Ви розумієте, на багато "жорсткіше", але суть, я думаю, Ви вловили.
Опубліковано
  В 02.12.2014 в 08:53, NightVision сказав:

А на рахунок Донбасу. Він вам особисто навіщо???

Він територія України і має бути в скоаді України. А якщо переважна більшість мудаків хоче в парашу то хай валить. Там території до хрєна і троха хай освоюють. а то хачю в расєю але на території України і дай нам Україна і газ і тепло і воду і гроші.

Опубліковано
  Цитата

Скажи мені прямо і чесно - ти довб**об? (Простіть мене адміни).

Ти бл* не розумієш української?

Может тебе па-русски рассказать?

Донбас, як і Волинь, і Рівненщина і Сумщина і всі решта областей - невід'ємна частина України!! Якщо її віддати - то це вже не Україна, а Україна-без-Донбасу!

Я тобі вже на пальцях пояснював! Віддати Донбас - те ж саме, що віддати всю Україну. Бо на Донбасі не зупиняться! Невже не ясно?

Сьогодні віддаси Донбас - завтра прийдуть на Волинь! Все крапка!

Опубліковано
  В 02.12.2014 в 09:08, NightVision сказав:

Якби на Донбасі більшість була проти днр, лнр, новоросії і тп, то нічого би цього не було. Не хочуть жити з Україною-хай, що хочуть, те роблять.

от тільки воюють там кацапи проти України а не населення.
Опубліковано
  Цитата

Повірте, це не тролі, а думка великої частини людей. А ось націоналісти і ультрас своїми факельними ходами тільки ці настрої підігрівають.

Я в свій час досить активно читав і харківський форум і краматорський і донецький. І більшості за відділення там ніколи не бачив, а скоріше навпаки, і за відділення кричали в основному тролі і люди з тої самої московії, а не місцеві. І навіть в тому самому Донецьку немає стопроцентної підтримки рускага міра.

І кричать за расєю в основному алкашня і пенсіонери, які згадують водку по 4рубля і ковбасу за 2,5. Всі в кого була голова на плечах або повиїжджали, або намагаються там вижити, якщо такої можливості нема.

А по поводу відпустити їх, ну так віддамо донбас, далі те ж саме почнеться в Харькові, їх тоже відати? Тоді те ж саме буде і в Дінпрі і в Миколаїві, і Херсоні, Одесі. Їх тоже віддати? От тільки Херсон і Одеса нехочуть ні в яку расєю, але їх ніхто питати небуде, а такі як ти знову тут будуть писати шо нашо наші хлопці гинуть, давайте їх відпустимо.

А потім ота вся п*дабратіяосвободительна армія піде визволяти Київ від фашистобандерівців. Думаєш не підуть? Ще й як підуть, бо Україна буде тоди, поки буде Київ, а поки буде Україна будуть санкції проти москалів. А щоб ці санкції знати, треба знати причину, тобто взяти під контроль Україну.

Ну а після Києва все просто або ми ідем в расєюшку з криками путєн наш царь, або оця рюская освобдітєльная армія піде визволяти ісконно рюскіє зємлі заходу України. І тоді прівєт 39 роки, надіюсь історію в школі вчив і знаєш чим то для нас закінчилось.

Опубліковано
  В 02.12.2014 в 09:16, NightVision сказав:

Тоді скажіть, чим ми відрізняємось від Путіна, якщо нас цікавить лише територія, яка має бути частиною України, а на думку людей там наплювати. Вибачте, якщо я когось тут ображаю, але для мене Україна - це територія, на якій живуть люди, які хочуть жити в Україні.

Ти реально дібіл чи що? Якщо ти такий як .уйло бери автомата і ще парут таких самих вали десь ну не знаю в ростов і даай починай рнфнрендум за приєднання його до гондурасу став гади і тоді ти будеш як .уйло.

Сам дурак інших до них не прирівнюй.

Опубліковано
  В 02.12.2014 в 08:53, NightVision сказав:

чекаю на ділянку земельки та 2 рабів

Опубліковано
  Цитата
Ну а після Києва все просто або ми ідем в расєюшку з криками путєн наш царь, або оця рюская освобдітєльная армія піде визволяти ісконно рюскіє зємлі заходу України. І тоді прівєт 39 роки, надіюсь історію в школі вчив і знаєш чим то для нас закінчилось.

Я думаю, навіть гірше! Мстити нам за зруйновані домівки, вбитих родичів. Адже бандерівцями вони вважають саме нас. Цей маховик війни вже запускається помаленьку.

Опубліковано

NightVision! Якщо ти говориш, що українці, які борються за свою Батьківщину, нічим не відрізняються від хуйла (до речі, вперше бачу, щоб волинянин, якщо ти дійсно волиняни, пише прізвище країни агресора з великої букви), то тоді зав'язуй з алкоголем або міняй дилера!

Опубліковано

NightVision, який референдум, хто їх би питав? Все було б по тому самому сценарію що і на донбасі. Там пропонували провести референдум, під це діло даже закон хотіли змінити, але там на це не пішли, бо чудово знали що не буде навіть 50% за відділення.

Опубліковано

Тоді скажіть, чим ми відрізняємось від Путіна

Ну для початку тим, що ми не нападаємо на сусідні держави. Дивно, що доросла людина задає такі дурні запитання

Опубліковано

Тоді скажіть, чим ми відрізняємось від Путіна, якщо нас цікавить лише територія, яка має бути частиною України, а на думку людей там наплювати. Вибачте, якщо я когось тут ображаю, але для мене Україна - це територія, на якій живуть люди, які хочуть жити в Україні.

Якби учнів питали думку, чи хочуть вони ходити в школу-там було пусто.

Проти Януковича в Києві збиралося по міліону людей, в Донецьку(так само міліонне місто) проти ,,хунти,, на мітинг вихлдило кілька тисяч.

Які ще референдуми потрібні?

Опубліковано
  В 01.12.2014 в 22:32, NightVision сказав:

Ну не хочуть люди жити з Україною, то навіщо їх силою примушувати. Чи у Вас, як і в Путіна імперські замашки???

Ну не хочуть, в чому проблема? Хіба відмінили рейси з України в Росію? Хіба тих людей хтось тримає?

Опубліковано

Україна -це та територія, яка позначена на карті - якщо комусь щось не подобається - то можна виїхати за межі.
Опубліковано
  В 02.12.2014 в 09:52, NightVision сказав:

СССР також було позначено на карті. Тільки чомусь Україна вийшла з його складу, а не всі українці виїхали в Європу.

а я то дурний думав що ссср розпалось на окремі держави, виявляється що воно досі існує!!!
Опубліковано
  В 02.12.2014 в 09:52, NightVision сказав:

СССР також було позначено на карті. Тільки чомусь Україна вийшла з його складу, а не всі українці виїхали в Європу.

Не всі ще НЕукраїнці виїхали в Росію.Тому і маємо, те що маємо..Але будемо мати краще.Скільки би хуло не валив бабла на антиукраїнську політику.

Походу воно в нього закінчується, і він зараз більше зусиль спрямовує на підривну та агітаційну діяльність.

Опубліковано

СССР приклад невдалий, по-перше це не була унітарна республіка, це був союз окремих республік, так як зараз Євросоюз. А Україна є унітарною державою.

А по-друге ініціатором розпаду була не Україна, а якраз таки раша, вони перші затіяли всю цю кашу, а ми так підхватили хвилю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...