Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Це 120мм міни та що ближче це 3ОФ36 (проглядається маркування), далі імовірно ОФ843Б.

тут http://desantura.ru/.../35/?PAGEN_1=10 на першому фото справа вони.

п.с. можу помилятись, міни бачив лише навчальні, так як стріляти була не моя спеціальність.

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Roman Sinicyn

18+

Roman Sinicyn

22 год ·

Зніміть блядь рожеві окуляри.

" Незнаю, як таке публікувати. Вчора убили одного птурщика. Піхота психанула і з усіх видів зброї влаштувала там пекло. Поранили кількох підарів (чечени, між іншим). Ті ж валяються між позицій, приїхало двоє рос офіцерів:дайте поранених забрати. Комбат: Пажалуста. Ті поїхали збирати. Наші знову їх, навіть птурами їбашили. Нарубали м'яса. Посутеніло, два мужика з ножами полізли і дорізали всіх. Зранку обсє приперлось. І вже під їх наглядом збирали. Повний урал накидали. Неблагородно, але хлопців обідили крики: Я тібє в жопу єбать буду. Кількість важко сказати, бо багато м'яса досі там лежить. Нога на дереві висить."

Опубліковано

Прес-центр АТО

5 хв ·

Брудні грошики тю-тю!

Базовий принцип існування «ватних» вояк з Луганди та Домбабве «заради грошей підемо на все», дає збій. Мутне джерело, з якого в кишені озброєних апологетів «руського міра» щедро вливалися гроші, раптово різко обміліло.

Підтверджена з різних джерел інформація засвідчує, що останнім часом російські найманці, які воюють на стороні самопроголошених республік, сидять на урізаній грошовій «пайці». А в деяких випадках – взагалі по декілька місяців отримували від своїх господарів лише самі боєприпаси. Якщо влітку ці горе-вояки вихвалялися зарплатами в доларах, то тепер телефонують додому із проханням прислати цигарок.

Ті з бандитів, хто любив гроші більше, ніж пропагандистські гасла про звірства хунти, вже масово почали тікати з лав «армії Новоросії» та повертатися в Російську Федерацію. До того ж, найбільш адекватні з них почали розуміти сутність власного становища у цій авантюрі: ролі гарматного м’яса. Що також не сприяє, й без того підупалому бойовому духу бандюків.

Для того, щоби хоч якось перекрити кадрове спустошення власних рядів, «менеджери по набору персоналу» бандитів почали видзвонювати на телефони…українським солдатам та офіцерам.

За вірну службу в бандах, українцям пропонували: солдатам та сержантам – до 5,5 тисяч гривень. Офіцерам – від 7 тисяч гривень.

Відповідь українців не забарилася і, здебільшого, складалася з лексико-граматичних конструкцій, витриманих у стилі листа козаків турецькому султанові.

Опубліковано

"Укроборонпром" хочет купить для АТО ненужную рухлядь и заработать почти 8 млн

29 ноября в 08:03

Речь идет о британских бронетранспортерах Saxon AT-105, которые разрабатывали еще в далеких 60-х. Они больше похожи на полицейские машины с броней, которая позволяет спасти экипаж лишь от пули калибра 7.62.

103884.jpg

"Укроборонпром" пытается закупить рухлядь 60-х годов - Saxon AT-105.

"Укроборонпром" совместно с "Укринмашем" пытается провернуть аферу с закупкой ненужной и при этом устаревшей для АТО техники, в результате которой они получат более 7,8 миллионов гривен прибыли. Речь идет о британских бронетранспортерах Saxon AT-105, которые разрабатывали еще в далеких 60-х. Они больше похожи на полицейские машины с броней, которая позволяет спасти экипаж лишь от пули калибра 7.62.

Читайте также: В сейфе у арестованного экс-чиновника Минобороны нашли $ 420 тысяч

Как пишет в своей статье для ZN.UA Дмитрий Менделеев, все началось еще в сентябре. Тогда появились первые сообщения о том, что волонтеры якобы собрали деньги для закупки 50 таких бронемашин. Им оставалось лишь решить вопрос с получением разрешения на ввоз этих изделий в Украину. С этим они якобы обратились в "Укроборонпром" и Минобороны.

Однако, как отмечает автор в статье, по всей видимости, получив от волонтеров реквизиты продавца, руководители "Укроборонпрома" начали самостоятельную реализацию этого проекта. "Куда делись волонтеры, собиравшие благотворительные средства для покупки данной техники, пока остается загадкой", - пишет Менделеев.

По решению "Укроборонпрома" посреднические функции в этой операции были поручены врио директора "Укринмаша" Крючкову, который сразу же направил британскому предприятию WSV запрос относительно возможности приобретения бронемашин SAXON и начал готовить договорную базу. Вопрос благотворительности к этому времени уже как-то сам рассосался.

Читайте также: Экс-чиновника Минобороны арестовали за закупку топлива на 440 млн у фиктивной фирмы

"Ответ компании WSV о возможности продажи 75 единиц указанной техники за 2 млн 75 тыс. фунтов стерлингов "Укринмаш" официально получил лишь 13 октября. А вот сам контракт о покупке бронетранспортеров в количестве 75 штук был подписан за две недели до получения официального ответа", - пишет Менделеев.

103883.jpg

Необходимо отметить, что практически весь процесс подготовки этой сделки изобилует многочисленными нарушениями. В контракте указано, что конечным потребителем этой техники являются Минобороны и Национальная гвардия. Однако позднее выяснилось, что ни Минобороны, ни Нацгвардия не нуждается в доукомплектации подобным видом транспорта.

"Таким образом, складывается ситуация, что включение закупки этих изделий в оборонный заказ - весьма сомнительное мероприятие", - идет речь в статье. Однако несмотря на это, 31 октября после окончания рабочего дня, премьер-министр Арсений Яценюк собрал экстренное заседание правительства, где вынес на повестку дня вопрос о внесении изменений в этот оборонный заказ.

Читайте также: Минобороны обещает добровольческим батальонам статус военнослужащих

Как отмечается в статье, по настоянию главы оборонного ведомства в заказ предлагается включить закупку 20 бронетранспортеров SAXON АТ105 по цене за единицу 1 млн 225 тыс. грн, на общую сумму 24,5 млн грн государственного бюджета. По данным источника в Кабмине, во время заседания правительства премьер-министр Яценюк заявил, что ему по поводу закупки этой техники звонил президент. В тот же день секретное постановление Кабинета министров №588-9 было подписано Яценюком.

Как указывает Менделеев в своем материале, прокуратуре понадобился всего лишь 21 день, чтобы отреагировать на эту сделку. Более того, военные прокуроры посчитали, что "Укринмаш" вместе с "Укроборонпромом" на этой сделке за свои услуги получит более 7,8 млн гривен прибыли.

Более подробно о сделке и ее последствиях читайте в статье Дмитрия Менделеева "Кто-кто в "Укроборонпроме" живет? И пока живет хорошо!" в свежем выпуске газеты "Зеркало недели. Украина".

author_bg.gifПо материалам: ZN.UA

Україна зняла арешт з рахунків Арбузова, — Бутусов [Документ]08:46

Редактор “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов опублікував копії рішення Печерського суду про повернення екс-віце-прем’єрові Сергію Арбузову восьми банківських рахунків.

“Сьогодні "Цензор.НЕТ" передали копію рішення Печерського суду у справі №757/32134/14-к... Я не міг повірити, що це можливо, але у цієї копії є всі реквізити, і перевірити достовірність нескладно”, - написав у Facebook Бутусов.

Читайте також: ГПУ розпочала кримінальне провадження стосовно Арбузова і його помічників

Він наголосив, що саме за гроші сім'ї Януковича, в тому числі й Арбузова, фінансується війна на Донбасі.

Арбузов перебуває під санкціями у всьому цивілізованому світі, який був вражений вбивствами на Майдані. Але 21 листопада український суд, який розташований за 500 метрів від Майдану, прийняв рішення - зняти арешт з майна, зняти арешт з рахунків Арбузова. За даними джерел "Цензор.Нет", близьких до слідства, на арештованих рахунках Арбузова, які йому повернули в розпорядження 21 листопада, могло перебувати близько 200 мільйонів гривень,

- повідомив редактор “Цензор.нет”.

Згідно з документом, Арбузов не був попереджений про підозру у скоєнні злочину, тому “надалі в накладенні арешту на майно Арбузова С.Г.т і Арбузової І.О. відпала необхідність”.

514766_1096984.jpg514766_1096985.jpg

Нагадаємо, у червні цього року Генеральна прокуратура України заарештувала рахунки колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова, на яких зберігаються облігації державної позики. Як заявив тоді заступник генерального прокурора Олексій Баганець, йдеться про 1 мільярд 800 мільйонів доларів і 1 мільярд 200 мільйонів гривень, загалом у перерахунку в національній валюті – понад 24 мільярди гривень.

Джерело: Телеканал новин "24"

Опубліковано

"Укроборонпром" хочет купить для АТО ненужную рухлядь и заработать почти 8 млн

29 ноября в 08:03

Речь идет о британских бронетранспортерах Saxon AT-105, которые разрабатывали еще в далеких 60-х. Они больше похожи на полицейские машины с броней, которая позволяет спасти экипаж лишь от пули калибра 7.62.

103884.jpg

"Укроборонпром" совместно с "Укринмашем" пытается провернуть аферу с закупкой ненужной и при этом устаревшей для АТО техники, в результате которой они получат более 7,8 миллионов гривен прибыли. Речь идет о британских бронетранспортерах Saxon AT-105, которые разрабатывали еще в далеких 60-х. Они больше похожи на полицейские машины с броней, которая позволяет спасти экипаж лишь от пули калибра 7.62.

Читайте также: В сейфе у арестованного экс-чиновника Минобороны нашли $ 420 тысяч

Как пишет в своей статье для ZN.UA Дмитрий Менделеев, все началось еще в сентябре. Тогда появились первые сообщения о том, что волонтеры якобы собрали деньги для закупки 50 таких бронемашин. Им оставалось лишь решить вопрос с получением разрешения на ввоз этих изделий в Украину. С этим они якобы обратились в "Укроборонпром" и Минобороны.

Однако, как отмечает автор в статье, по всей видимости, получив от волонтеров реквизиты продавца, руководители "Укроборонпрома" начали самостоятельную реализацию этого проекта. "Куда делись волонтеры, собиравшие благотворительные средства для покупки данной техники, пока остается загадкой", - пишет Менделеев.

По решению "Укроборонпрома" посреднические функции в этой операции были поручены врио директора "Укринмаша" Крючкову, который сразу же направил британскому предприятию WSV запрос относительно возможности приобретения бронемашин SAXON и начал готовить договорную базу. Вопрос благотворительности к этому времени уже как-то сам рассосался.

Читайте также: Экс-чиновника Минобороны арестовали за закупку топлива на 440 млн у фиктивной фирмы

"Ответ компании WSV о возможности продажи 75 единиц указанной техники за 2 млн 75 тыс. фунтов стерлингов "Укринмаш" официально получил лишь 13 октября. А вот сам контракт о покупке бронетранспортеров в количестве 75 штук был подписан за две недели до получения официального ответа", - пишет Менделеев.

103883.jpg

Необходимо отметить, что практически весь процесс подготовки этой сделки изобилует многочисленными нарушениями. В контракте указано, что конечным потребителем этой техники являются Минобороны и Национальная гвардия. Однако позднее выяснилось, что ни Минобороны, ни Нацгвардия не нуждается в доукомплектации подобным видом транспорта.

"Таким образом, складывается ситуация, что включение закупки этих изделий в оборонный заказ - весьма сомнительное мероприятие", - идет речь в статье. Однако несмотря на это, 31 октября после окончания рабочего дня, премьер-министр Арсений Яценюк собрал экстренное заседание правительства, где вынес на повестку дня вопрос о внесении изменений в этот оборонный заказ.

Читайте также: Минобороны обещает добровольческим батальонам статус военнослужащих

Как отмечается в статье, по настоянию главы оборонного ведомства в заказ предлагается включить закупку 20 бронетранспортеров SAXON АТ105 по цене за единицу 1 млн 225 тыс. грн, на общую сумму 24,5 млн грн государственного бюджета. По данным источника в Кабмине, во время заседания правительства премьер-министр Яценюк заявил, что ему по поводу закупки этой техники звонил президент. В тот же день секретное постановление Кабинета министров №588-9 было подписано Яценюком.

Как указывает Менделеев в своем материале, прокуратуре понадобился всего лишь 21 день, чтобы отреагировать на эту сделку. Более того, военные прокуроры посчитали, что "Укринмаш" вместе с "Укроборонпромом" на этой сделке за свои услуги получит более 7,8 млн гривен прибыли.

Более подробно о сделке и ее последствиях читайте в статье Дмитрия Менделеева "Кто-кто в "Укроборонпроме" живет? И пока живет хорошо!" в свежем выпуске газеты "Зеркало недели. Украина".

author_bg.gifПо материалам: ZN.UA

Україна зняла арешт з рахунків Арбузова, — Бутусов [Документ]08:46

Редактор “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов опублікував копії рішення Печерського суду про повернення екс-віце-прем’єрові Сергію Арбузову восьми банківських рахунків.

“Сьогодні "Цензор.НЕТ" передали копію рішення Печерського суду у справі №757/32134/14-к... Я не міг повірити, що це можливо, але у цієї копії є всі реквізити, і перевірити достовірність нескладно”, - написав у Facebook Бутусов.

Читайте також: ГПУ розпочала кримінальне провадження стосовно Арбузова і його помічників

Він наголосив, що саме за гроші сім'ї Януковича, в тому числі й Арбузова, фінансується війна на Донбасі.

Арбузов перебуває під санкціями у всьому цивілізованому світі, який був вражений вбивствами на Майдані. Але 21 листопада український суд, який розташований за 500 метрів від Майдану, прийняв рішення - зняти арешт з майна, зняти арешт з рахунків Арбузова. За даними джерел "Цензор.Нет", близьких до слідства, на арештованих рахунках Арбузова, які йому повернули в розпорядження 21 листопада, могло перебувати близько 200 мільйонів гривень,

- повідомив редактор “Цензор.нет”.

Згідно з документом, Арбузов не був попереджений про підозру у скоєнні злочину, тому “надалі в накладенні арешту на майно Арбузова С.Г.т і Арбузової І.О. відпала необхідність”.

514766_1096984.jpg514766_1096985.jpg

Нагадаємо, у червні цього року Генеральна прокуратура України заарештувала рахунки колишнього першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова, на яких зберігаються облігації державної позики. Як заявив тоді заступник генерального прокурора Олексій Баганець, йдеться про 1 мільярд 800 мільйонів доларів і 1 мільярд 200 мільйонів гривень, загалом у перерахунку в національній валюті – понад 24 мільярди гривень.

Джерело: Телеканал новин "24"

Я в шоці...залишилось ще Януковича "Понять і простить" - і все , ми справжня демократична країна. Краще б гроші з тих рахунків Арбузова на АТО відправили.

Я бачу по рішеннях Печерського суду, скоро потрібно буде судити суддів.

Опубліковано

Здається мені що замість пшонки головного мозку прийшла ярема прямої кишки
Опубліковано

Я в шоці...залишилось ще Януковича "Понять і простить" - і все , ми справжня демократична країна. Краще б гроші з тих рахунків Арбузова на АТО відправили.

Саме тому треба починати з люстрації судової системи , аж до запрошення з-за кордону або розгляд в закордонних судах резонансних справ .

Поки не буде вичищено суддів --- вся інша люстрація не має ніякого енсу

Опубліковано

1621947_1015052961854143_3577841747266082912_n.jpg?oh=f6155b14855a0f69b51908c12aa961ca&oe=551A9159

Borislav Bereza

27 листопада ·

Я даже не буду разглагольствовать об интеллектуальных особенностях сепаров и рашистов. Они верят в любой бред. Распятые мальчики, рабы, а теперь и Рада под дулом пулемета. Феерические мудаки!

Опубліковано

А люстрація в судовій системі і не буде мати ніякого сенсу. Треба міняти саму систему.

Там завжди буде спокуса та корупція. Самі закони дають повну можливість за один і той самий злочин

з одинаковими обтягуючими і помякшуючими обставинами давати різні вироки. При цьому суддя буде правий.

Опубліковано

А люстрація в судовій системі і не буде мати ніякого сенсу.

А якщо посадити суддю.

Або розстріляти одного чи другого.

І до сраки їхня недоторканність.

Чи не так?

В мене пропозиція, розстрілювати всіх хто козел.

Опубліковано

Як будете розстрілювати розхерачте заодно приватбанк, в мене там кредит невиплачений.
Опубліковано

А люстрація в судовій системі і не буде мати ніякого сенсу.

А якщо посадити суддю.

Або розстріляти одного чи другого.

І до сраки їхня недоторканність.

Чи не так?

Потрібно щоб рішення про вину, чи в чию користь закрити спір приймали присяжні, а суддя призначав тількі термін відбування покарання, або до якого часу виконати програну справу, необхідно також зменшити кількість видів відповідальності, а то вмирають люди а за це хтось відбуває умовний термін, беруть взятки 1 000 000 відбуваються обмеженням перебування но держ службі на рік, а потім керують там же.

Опубліковано

Потрібно щоб рішення про вину, чи в чию користь закрити спір приймали присяжні,

особисто я в суд присяжних не вірю в принципі, а в нашій країні тим більше. В стопроцентних справах (де є всі факти й докази злочину) й суддя справится, а в делікатних вирішує, хто більше на жалость присяжним надавить, а якщо половина попадется, скажем так, не дуже освітченими, то взагалі піпєц

Опубліковано

Потрібно щоб рішення про вину, чи в чию користь закрити спір приймали присяжні,

особисто я в суд присяжних не вірю в принципі, а в нашій країні тим більше. В стопроцентних справах (де є всі факти й докази злочину) й суддя справится, а в делікатних вирішує, хто більше на жалость присяжним надавить, а якщо половина попадется, скажем так, не дуже освітченими, то взагалі піпєц

На сьогднішній день ми маєм 100 % продажних працівників судової системи, які часто вирішували справи в чиюсь користь, тому вони вже знаючи чиї там інтереси приймають рішення в користь бандитів, а присяжних в наш час я думаю стількі продажних немає.

Опубліковано

На сьогднішній день ми маєм 100 % продажних працівників судової системи, які часто вирішували справи в чиюсь користь, тому вони вже знаючи чиї там інтереси приймають рішення в користь бандитів, а присяжних в наш час я думаю стількі продажних немає.

ога ога, за 500 гривень голос свій на виборах продають, а тут якщо 5 штук баксів запропонують ? Та й всіх не треба купувати, більше половини треба. Скільки там всього присяжних має бути ? 10 ? 12 ? Судді наприклад гарантовано треба було 100 штук баксів занести, а присяжних 6-7 купив по 5 штук баксів й економія яка, можливо кому з присяжних 10 штук прийдется дати, а дехто й за штуку погодится, все залежить від справи й конкретно взятого присяжного й його доходів. Поки не зьявится політична воля як в того ж Саакашвілі й його прибічників, ніякі присяжні не спасуть, люди повинні просто БОЯТИСЬ красти, брати хабарі й все інше протизаконне робити. А щоб боялись, потрібне невідворотність покарання, для цього потрібні показові массові процесси, ну й знов ж таки для показових процесів потрібна політична воля та бажання влади

Опубліковано

ога ога, за 500 гривень голос свій на виборах продають, а тут якщо 5 штук баксів запропонують ? Та й всіх не треба купувати, більше половини треба. Скільки там всього присяжних має бути ? 10 ? 12 ? Судді наприклад гарантовано треба було 100 штук баксів занести, а присяжних 6-7 купив по 5 штук баксів й економія яка, можливо кому з присяжних 10 штук прийдется дати, а дехто й за штуку погодится, все залежить від справи й конкретно взятого присяжного й його доходів. Поки не зьявится політична воля як в того ж Саакашвілі й його прибічників, ніякі присяжні не спасуть, люди повинні просто БОЯТИСЬ красти, брати хабарі й все інше протизаконне робити. А щоб боялись, потрібне невідворотність покарання, для цього потрібні показові массові процесси, ну й знов ж таки для показових процесів потрібна політична воля та бажання влади

Жодних показових процесів бути не може поки не змінити повністю суддів, але це нереально країна дуже велика (з Грузією неможливо порівнювати), тому введення судів присяжних дасть час для проведення реформ.

Опубліковано

А щоб боялись, потрібне невідворотність покарання, для цього потрібні показові массові процесси

Як мінімальна міра і така підійде.

Опубліковано

Жодних показових процесів бути не може поки не змінити повністю суддів, але це нереально країна дуже велика (з Грузією неможливо порівнювати), тому введення судів присяжних дасть час для проведення реформ.

ти не читаєш, що я пишу ? В нашій країні суд присяжних ЛЕГШЕ й ДЕШЕВШЕ підкупити буде ніж суддю. Для початку всіх суддів міняти не треба, треба ПОКАЗОВО посадити на пожиттєве з десяток особливо продажних суддів (для цього потрібно лише ОДНОГО ЧИ ДВОХ непродажних суддів поставити й ВСЕ, при чому тут вся країна?), а потім вже поступово планово всіх міняти . Після нависшої Феміди багато суддів й самі будуть раді здриснути, щоб не попасти під роздачу

Опубліковано

А люстрація в судовій системі і не буде мати ніякого сенсу. Треба міняти саму систему.

Там завжди буде спокуса та корупція. Самі закони дають повну можливість за один і той самий злочин

з одинаковими обтягуючими і помякшуючими обставинами давати різні вироки. При цьому суддя буде правий.

Правильно. Суддів змінили - а гроші хто носив? А гроші носили адвокати, куми, свати, друзі. Прийдуть нові судді - хто буде пробувати вирішити справу правильно? Думаєте підхід до нових суддів не знайдуть? Методів підсадити на гачок хабарів безліч. Починаючи від банальної підстави на дорозі закінчуючи складними психологічними схемами входження в довіру.

На мою думку, для України підійшла б наступна схема:

Є суддя, що веде справу - він присутній особисто на слуханях, рішення не приймає. Є суддя, що приймає рішення - він забезпечений одностороннім відеозв’язком (він все бачить та чує, його не видно, може задавати питання, територіально знаходиться в іншому місті), його ім’я шифрується (автоматично, без відому адміністрації).

Що ми отримаємо в результаті: маємо суддю якого знаємо але йому давати хабаря сенсу немає - він рішення не приймає, зв’язку із другим суддею, що приймає рішення, не має. Для того щоб знайти суддю, що приймає рішення, потрібно або засвітитися із "цікавими" запитаннями перед іншими суддями або оголосити на всю Україну: шукаю суддю по справі № такійто Вася Пупкін проти Володі Оселедця.

Хто, що думає?

Опубліковано

Не довго раділи волонтери допомозі з Канади. Очікування завищені... Нажаль...

Юрий Бирюков4 год. ·

Уважаемые товарищи журналисты, а также сопереживающие! Просьба НЕ использовать заголовок "Канада передала 30 000 комплектов новой зимней формы"!

1) Не 30 000, а в 10 раз меньше - остальное еще не отгружено.

2) Не новой - куртки б/у.

3) Не зимней - это скорее демисезонка.

Работа на складе идет, все под контролем.

David Braun додав 2 нові світлини

Идет приемка по документам и сортировка по размерам . В этой партии пришли костюмы , берцы , рукавицы и перчатки . Комплект будет работать если одеть 2 слоя термобелья , флисовую кофту и термоноски ...

10250123_4930677762204_9201377853916191962_n.jpg?oh=1364515ce47ce14bfab2462000581bb2&oe=54D6BE20

10306630_4930677962209_773722307257997417_n.jpg?oh=7799cb7867b07e04493c15b507019149&oe=5517180F

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...