Перейти до змісту

Новини батальйону "АЙДАР"

ODZER

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я подивився повне відео, а тепер почитайте ПДР як має рухатися колона.

ок. "Айдарівці" винуваті. Війни в країні немає. Ніхто не загинув. Все робим по правилам.

в чому вина пацана з дружиною на шкоді, щоб підрізати їхнє авто, виходити і розпускати руки? якби то був мажор на лексусі, то ще якось понятно, хоча для людей честі це неприпустимо. а так..... :_03:

• Відповідей 353
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не знаю,як там було насправді,але це були не похорони братків після розборок,а похорони бійців,які загинули за нашу волю і свободу і нічого не станеться,якщо хтось трішки затримається на трасі.Ми повинні з почестями і шаною ховати не тільки тих,хто загинув першим,а й усіх інших.Це не повинно перетворюватись в щось рутинне й заурядне.

Я часто їзжу і бачу похоронні процесії,мені ніколи й в думці не було обганяти,підрізати тощо.

Колега розповідав,як їхав трасою Дубно-Львів і айдарівці також їхали похоронною процесією,всі спокійно їхали за колоною,але один крутяк на джипіку почав обганяти машини,при чому постійно порушуючи(через 2 суцільних,витискаючи інші машини з колєйки,підрізаючи) і хлопці не витримали,двома джипами його відтіснили на узбіччя.Морду не били,але виїхати з узбіччя самотужки крутелик не зміг.

Якщо чесно,то іноді самому хочеться таких крутеликів випихати далеко за узбіччя.Бо по іншому бидло не зрозуміє.

Опубліковано

ок. "Айдарівці" винуваті. Війни в країні немає. Ніхто не загинув. Все робим по правилам.

а знаєш, друже, що найгірше у всій цій ситуації?

те що замість визнати свою вину, почали прикриватись загинувшими побратимами. верх цинізма.

думаю ти не гірше мене знаєш, що являє собою айдар й що там далеко не всі такі, як наші та афганці...

Опубліковано

І досі ніхто не знає , кого Айдар слухається насправді.Між тим наближається перемиря і робити їм на передовій не буде чого.

Тож по вечерам у нас стане веселіше.

І якщо на любого міліціонера можна знайти його начальника- то хто в Айдара начальник?

Опубліковано

Не знаю,як там було насправді,але це були не похорони братків після розборок,а похорони бійців,які загинули за нашу волю і свободу і нічого не станеться,якщо хтось трішки затримається на трасі.Ми повинні з почестями і шаною ховати не тільки тих,хто загинув першим,а й усіх інших.Це не повинно перетворюватись в щось рутинне й заурядне.

Я часто їзжу і бачу похоронні процесії,мені ніколи й в думці не було обганяти,підрізати тощо.

Колега розповідав,як їхав трасою Дубно-Львів і айдарівці також їхали похоронною процесією,всі спокійно їхали за колоною,але один крутяк на джипіку почав обганяти машини,при чому постійно порушуючи(через 2 суцільних,витискаючи інші машини з колєйки,підрізаючи) і хлопці не витримали,двома джипами його відтіснили на узбіччя.Морду не били,але виїхати з узбіччя самотужки крутелик не зміг.

Якщо чесно,то іноді самому хочеться таких крутеликів випихати далеко за узбіччя.Бо по іншому бидло не зрозуміє.

Хлопці що загинули - герої! Вічна їм пам"ять!

От ти кажиш що нічого не станеться коли всі проїдуть за колоною. Що сталося коли жовтий бус обігнав колону? Відповідаю: нічого не сталося! Обганяти колону (хоча це колоною важко назвати) це діло особисте!Хто має бажання - буде їхати за колоною, хто не має бажання - буде їхати після. В любій ситуації потрібно бути людиною, а не бидлом як на відео!

Чим ці люди відрізняються від тих людей які рік назад били журналістку (здається теж на бориспільскій трасі)? Таке ж саме бидло, тільки тепер зі зброєю яка рано чи пізно вистрелить в невинну людину!

P.S. І не прикривайтесь похоронною процесією, вибачте за грубі порівняння, та доставка тіла з моргу до домівки похоронною процесією назвати важко!

Опубліковано

Так, по правилам, по законам і т.д. В добровольчих батальйонах значний відсоток майданівців, які вийшли щоб припинити беззаконня, свавілля тої влади, а потім продовжили боротьбу уже з зовнішнім ворогом, якому майдан зіпсував усі плани. І найбільше неповаги до тих загиблих, проявили самі айдарівці з відео, бо люди гинули на майдані і на сході не за таке бикування на дорогах, а щоб його не було. Та й мені особисто все-рівно хто бикує на дорозі: охорона Януковича чи Айдар, хто кришує бізнес: СБУ чи Айдар. Суть думаю зрозуміла?

А тепер про повагу: в Україні не обганяють покійника, бо це - погана прикмета, ніби можеш швидше за нього в могилу попасти. До прояву поваги чи неповаги така дія немає жодного відношення. Повагу я собі не так уявляю і проявляю.

Опубліковано

nickel, деякі стояли на Майдані, щоб отаке бидло не тикало факуни у вікно, посилаючи інших. Менше пафосу, друже. За подібну поведінку в Луцьку б на*%й машину розвалили.

nickel,

Опубліковано

По перше чому ви всі акцентуєте увагу саме що це Айдар. Так чи інакше це звичайні бійці, я надіюсь. Вони з війни повертаються, а не з нічного клубу, без реабілітації і тим більше везуть тіла загиблих побратимів, а це ще додаткові емоції.

По друге водій матюкав їх і показував не пристойні жести тобто провокував,це може не сподобатися будь-кому, а зважаючи на те що це можуть бути бійці які перед тим були в зоні бойових дій плюс супроводжують загиблих.

По третє його що там побили до напів смерті? вивезли в лісосмугу і там замучили до смерті? відрізали голову ?

Та блін отримав мужик пару раз по морді, не він перший, не він останній на дорозі по морді отримує.

Опубліковано

Діма, перестань передьоргуавати.

А на Майдані якраз стояли за те, щоб не було бєспрєдєла (ні на дорогах, ні в кабінетах), щоб не було "хто сільнєє, тот і прав".

Так, хлопці сивіють поруч загиблих товаришів, але це не дає їм права перетворювати всю країну в зону війни! Якщо вони пішли воювати, щоб захистити нас від східного бидла, то після таких дій (як у відео) ЧИМ вони відрізняються від них?!

Були "данєцкіє браткі", а тепер, виходить, все дозволено "браткам айдарівцям"???

Ні, Діма, так не повинно бути. Те, що я бачу на відео - це не похоронна процесія! Це БЄСПРЄДЄЛ і махновщина!

Вони самі умисне створили цю ситуацію, самі спровокували інцидент! І вони добре розуміли, що вони порушують всі правила (я не тільки про ПДР). Потрібно було дійсно зробити колону, з початковою і заключною машинами, з проблисковими маячками. Щоб всі розуміли що діється! Ну хоча б чорні стрічки поцепити! Постав себе на місце водіїв - їдуть якісь машини з аварійками, виляють по трасі, махають автоматами, підрізають машини, ганяються за ними... Це ПОХОРОННА ПРОЦЕСІЯ?!?!???

Якщо вони хотіли дійсно з почестями поховати свого побратима, то для чого було перетворювати це в гидку демонстрацію сили? Для чого оці кардебалети на трасі?! Для чого ці автородео?! Ні, так шану не виражають, і тим більше, так до шани не примушують.

Хлопці прийшли з війни, і не можуть змиритися з тим, що тут існує мирне життя, і починають бачити у всіх мирних - своїх ворогів. А це вже недобре. Якщо перетворити всю країну в зону війни, то сенс тоді взагалі воювати?

Діма, я розумію твої почуття, я сам схиляю голову перед мужністю і самовіддачею цих людей, але в цьому випадку вони не праві, абсолютно не праві. І не потрібно все списувати на війну.

Опубліковано

Важливо, щоб у в будь-якій ситуації КОЖЕН з нас залишався ЛЮДИНОЮ - без цього ми ніколи не станемо цивілізованим європейським народом.

Звичайно, усякому бидлоттю потрібно давати жорстку відсіч, але робити це в рамках закону, не спаплюживши при цьому високе звання патріота України.

Інакше чим ми будемо відрізнятись від того самого бидла?

Опубліковано

<p>

<br />їдуть якісь машини з аварійками, виляють по трасі, махають автоматами, підрізають машини, ганяються за ними... <br />
<br /></p>

Крім аварійок все видумки.

А щодо "все по закону" вас коли хтось зматюжить, ви в спортлото заяву писати біжите? Як мінімум скажете пару гарячих слів у відповідь, а по закону мали б змовчати і викликати міліцію.

Опубліковано

<p>

<br />їдуть якісь машини з аварійками, виляють по трасі, махають автоматами, підрізають машини, ганяються за ними... <br />
<br /></p>

Крім аварійок все видумки.

А щодо "все по закону" вас коли хтось зматюжить, ви в спортлото заяву писати біжите? Як мінімум скажете пару гарячих слів у відповідь, а по закону мали б змовчати і викликати міліцію.

Діма, якщо розбиратись вже по чесному, відео, що агресивно заблокували й побили є, відео як водій підрізав, матюжив й творив *беспрєдєл* нема. Знову ж таки, якщо повністю дистанціюватись від ідентифікації учасників подій й подати це відео на розсуд громади, то висновок буде один і категоричний. Знання - хто блокував й чому, ЗМЕНЬШУЄ провину айдарівців, але ніяк НЕ ЗАПЕРЕЧУЄ. Не можна НАСИЛЬНО заставити когось поважати та вшановувати памьять, можна лише заставити боятись, а чи є то самоціллю ? Їхала б собі колона скраєчку, зі всіма атрибутами похоронної процессії, хто поважає загиблих й захотів би вшанувати, сам би пристроївся позаду, хто ж перся б вперед, Бог їм суддя, чи ти думаєш, що псля цього інциденту в потерпілих зьявились повага і шана ? Тоді яка ціль була в цього інциденту ? І який результат в результаті був досягнутий ? Чи варта та ціль, яка ставилась на меті, того результату, що було досягнуто ?

Опубліковано

Є у мене два знайомих. Яких я непогано знаю.

Так от перший дуже вихованна, вічли, толерантна людина яка за все своє життя мабуть мухи не обідила і не порушувала законів, ідел для соціума.

Другий босяк босяком, коли розповідав про свої пригоди у всіх волосся дибом ставало, тай я сам був свідком декількох "інцидентів", які громада би засудила і я в тому числі.

Так от питання до Вас. Як Ви думаєте хто з них зараз на сході, а хто сидить в теплому офісі?

Опубліковано

Так от перший дуже вихованна, вічли, толерантна людина яка за все своє життя мабуть мухи не обідила і не порушувала законів, ідел для соціума.

Другий босяк босяком, коли розповідав про свої пригоди у всіх волосся дибом ставало, тай я сам був свідком декількох "інцидентів", які громада би засудила і я в тому числі.

Так от питання до Вас. Як Ви думаєте хто з них зараз на сході, а хто сидить в теплому офісі?

й що це міняє в кінечному результаті ?

Опубліковано

MANJAK11

В тому то і справа, що тих, хто бив водія просто хочуть повністю виправдати. Так, нюанси події зменшують провину нападників, але аж ніяк не повністю їх виправдовують.

Опубліковано

Але ж просто так,теж не били!

Пропонуєте бити всіх, хто Вас або послав, або показав середній палець? Особливо, як я зрозумів двоє на одного, так?

Опубліковано

й що це міняє в кінечному результаті ?

не знаю. Мабуть осудим вчинок солдата, який базується не на правових нормах, а на поняттях справедливості, честі і поваги і все. Вони це почитають і я не знаю що подумають!

Мабуть що так гражданські праві, морди бить не можна, а може і стрілять не можна у людей це ж не гуманно, а давайте ми все кинемо тут і підемо будувати правову країну, тим більше шо в тих гражданських це мяко кажучи фігово получається. То хай вони всі із диванної сотні ідуть воювать, будуть робити на війні правильні вчинки, нести світло і людяність і будуть прикладом для всіх.

просто всі умніки, які все знають, все вміють і люблять всіх осуджувати сидять тут. А прості хлопці для яких дати по морді або получити по поняттям і потім не умнічати мабуть там.

І ще єдине що їм зараз не вистачає це осуд їхніх вчинків, які не базуються на понятті права (бо там такого поняття не має, вона забувається дуже швидко), а на поняттях справедливості.

Це все надто роздули, надто.

Опубліковано
Мабуть осудим вчинок солдата, який базується не на правових нормах, а на поняттях справедливості, честі і поваги і все. Вони це почитають і я не знаю що подумають!

Зайняти 4 полоси, нікого не пропускати, крім мажорів та машин типу мерседесів S класу (по словах свідка), їхати 40 км/год і це все на трассі міжнародного рівня - це справедливість, честь, повага? WHAT-WHAT?

Опубліковано

Пропонуєте бити всіх, хто Вас або послав, або показав середній палець? Особливо, як я зрозумів двоє на одного, так?

Спочатку пошлють,покажуть середній палець,плюнуть в лице,відіжмуть майно,а ви будете дякувати,і говорити шо так робити не можна?

В мужика борзометер зашкалив - получив,шо не так?

Опубліковано

Спочатку пошлють,покажуть середній палець,плюнуть в лице,відіжмуть майно,а ви будете дякувати,і говорити шо так робити не можна?

В мужика борзометер зашкалив - получив,шо не так?

Наступний крок буде - показав середній палець - отримай кулю в ногу у відповідь? А чого ж, борзометр зашкалив? Маю повне право? По понятіям!

Опубліковано

До речі читаю що всі панічно бояться закінчення війни і повернення хлопців додому. Бояться що їх буде клинити, що буде стрілянина, що будуть бити морди на дорозі. І я Вам скажу, що будуть ой як будуть. І не вони винні вони заручники тих обставин в які потрапили, здебільшого не по своїй волі. А винні ми !!! Бо не хріна не робимо для того щоб це не сталося. Я не знаю але чи є у нас реабілітаційні центри, спец програми для таких хлопців? Та ні не має! Та більшості на них пофіг! З вас багато хто підходив до солдати на вулиці і просто тиснув йому руку і дякував?

Опубліковано

До речі читаю що всі панічно бояться закінчення війни і повернення хлопців додому. Бояться що їх буде клинити, що буде стрілянина, що будуть бити морди на дорозі. І я Вам скажу, що будуть ой як будуть. І не вони винні вони заручники тих обставин в які потрапили, здебільшого не по своїй волі. А винні ми !!! Бо не хріна не робимо для того щоб це не сталося. Я не знаю але чи є у нас реабілітаційні центри, спец програми для таких хлопців? Та ні не має! Та більшості на них пофіг! З вас багато хто підходив до солдати на вулиці і просто тиснув йому руку і дякував?

Не треба всіх рівняти під одну грєбьонку і робити висновки про суспільство чи військовим по деяким його особам. На рахунок моральної адаптації військових - я про це тут писав вже пару сторінок назад. Я погоджусь, що так, в них зараз загостренне почуття справделивості, що з ними ніхто не працює в психологічному напрямку, або працює мінімально. Але, одна справа, якби вони просто признали свою провину, вибачились (як одна, так і друга сторона), зробили висновки, пообіцяли, що такого інциденту більше не повториться - все, питання було б закрите. Так ні, вони себе оправдовують і рахують таку поведінку за нормальну. Ну так жеш не можна.

Опубліковано

Наступний крок буде - показав середній палець - отримай кулю в ногу у відповідь?

А ви хочете сказати шо зараз не так?Не кулю,но люлєй відхватити,шо два пальця об асфальт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...