igorrrko Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:01 #301 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:01 Розжуйте,знаючі. К-ть,"Айдару". Хто головний нині?Які завдання виконують,де дислокуються?Це так,для загального розвитку.ИМХО.Двоє,візуально знайомих,служать в "Айдарі". Лапіна знаю,трохи більше ніж досить. Андрій Віталійовичщо думаєш?
Skorpio76 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:13 #302 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:13 Розжуйте,знаючі.К-ть,"Айдару". Хто головний нині?Які завдання виконують,де дислокуються?Це так,для загального розвитку.ИМХО.Двоє,візуально знайомих,служать в "Айдарі". Лапіна знаю,трохи більше ніж досить. Андрій Віталійовичщо думаєш?Цілком природнє бажання небайдужої, патріотичної людини знати відповіді на ці питання, але ми розуміємо, що розкриття такої інформації (понад те, що відомо з відкритих джерел) нам користі мало принесе (так, швидше підніме дух), але може завдати школи військовим.Тому, zigorko, користуємося і далі відкритими джерелами та вболіваємо за успіхи та життя і здоров"я військових.
igorrrko Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:16 #303 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 20:16 Так,надибав на "Цензорі".http://censor.net.ua/news/322496/vo_vremya_provokatsii_pod_minoborony_psevdoayidarom_pohischen_nastoyaschiyi_komvzvoda_batalona_maksim
Андрій Віталійович Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:01 #304 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:01 що думаєш?батальйон розпустити. бійців переатестувати (багатьох з радістю заберуть ВДВ, та сама 80-та). "бійців" посадити. керівництво під трибунал.
romaxa11 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:06 #305 Опубліковано 30 Січня, 2015 в 21:06 Сергій Іванов, блогєр, описав ситуацію з Айдаром, і до речі, з Донбасом, таким чином, що на керівництво призначили чуть не кадрових кацапських офіцерів. Тому і кіпіш.
rusel33 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 17:28 #306 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 17:28 що думаєш?батальйон розпустити. бійців переатестувати (багатьох з радістю заберуть ВДВ, та сама 80-та). "бійців" посадити. керівництво під трибунал. Ну если Андрей Витальевич такое пишет, значит там действительно проблемы, а я не хотел верить во все, что пишут, думал наговаривают, пиар черный и т.д. Жалко, много хорошего слышал, но плохое легче запоминается и "отмыться" от него не возможно.
Андрій Віталійович Опубліковано 31 Січня, 2015 в 18:49 #307 Опубліковано 31 Січня, 2015 в 18:49 Жалко, много хорошего слышал, но плохое легче запоминается и "отмыться" от него не возможно.так в тому й справа, там багато толкових, вправних бійців, що прийшли захищати Україну, але частина прийшла заробити "бонусів" й створила славу батальйону. серед моїх знайомих з айдару (а у мене їх вистачає) більшість самі розуміють, що ім'я батальйону уже не відмити...
CompService Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:23 #308 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:23 Забагато уваги АйдаруВ последние 3 месяца идут переговоры о сдаче этого особо важного объекта Луганщины. Руководителю охраны ТЭС, вернее, его командиру от «Айдара», охраняемому особо важный объект, звонил лично Ахметов с предложением выйти из занимаемого объекта, предлагая суммы от 1 млн. долларов США, и закончив на сегодня суммой в размере 25 млн. долларов США.http://vchaspik.ua/region/301171deputat-severodoneckogo-gorsoveta-ahmetov-lichno-predlagal-sdat-schastinskuyu-tes-za-25
Гість rl72 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 14:58 #309 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 14:58 не будівля У Києві горить будівля Міноборони (фотофакт) Опубліковано: 2 лютого 2015 о 16:46 | Переглянули: 897 Це горить Міністерство оборони. Підпалили його ті, хто називає себе айдарівцями. Підпалили тому, що колишній командир батальйону Сергій Мельничук, який на моєму горбу став народним депутатом України, вимагає поставити свою людину на посаду комбата. Це диверсія. Під час війни за таке розстріляли б. Про це у Фейсбуці пише нардеп Олег Ляшко Справжні Герої зараз ціною власного життя захищають Україну на Східному фронті. А покидьки, користуючись складною ситуацією в Україні, вирішують свої шкурні питання. Не виключаю, що за спробами дестабілізації ситуації в Києві стоїть російська ФСБ і кремлівська агентура в наших політичних колах Теги: Міністерство оборони України, МОУ, Олег Ляшко
SOAD Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:08 #310 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:08 Лапін походу один з тих покидьків
Vadimm Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:11 #311 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:11 Лапін походу один з тих покидьківКонкретизуйте, щоб ті бордівчани, які за нього голосували, зрозуміли чому допустили помилку.
bublik007 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:24 #312 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:24 Лапін походу один з тих покидьківЧоловіче, аргументуйте ТАКІ обвинувачення.
SOAD Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:34 #313 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:34 Лапін походу один з тих покидьківЧоловіче, аргументуйте ТАКІ обвинувачення.ну за час роботи в ВР 2 законопроекти, притому таке Г..., якого світ не бачив, кому цікаво читайте на сайті ВРв АТО він уже не їздить, навіть той Семенченко там буває
bublik007 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:54 #314 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:54 Лапін походу один з тих покидьківЧоловіче, аргументуйте ТАКІ обвинувачення.ну за час роботи в ВР 2 законопроекти, притому таке Г..., якого світ не бачив, кому цікаво читайте на сайті ВРв АТО він уже не їздить, навіть той Семенченко там буває І це аргумент, що б ображати людину.?))) До речі, він в мордокнизі є, і як що ви вважаєте його "таким" самим, аргуменгтовано прямо на загал там це питання підніміть.
SOAD Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:56 #315 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 20:56 а ще ті хто мають діло з ВР знають, що депутатам виділяються кошти на які вони можуть набрати помічників)так вот у всіх 3-4 помічника, а у Лапіна 1, ввивод, куди йдуть гроші)?не подумайте я не його гроші рахую, а гроші платників податків, до яких я й відношусьЛапін походу один з тих покидьківЧоловіче, аргументуйте ТАКІ обвинувачення.ну за час роботи в ВР 2 законопроекти, притому таке Г..., якого світ не бачив, кому цікаво читайте на сайті ВРв АТО він уже не їздить, навіть той Семенченко там буває І це аргумент, що б ображати людину.?))) До речі, він в мордокнизі є, і як що ви вважаєте його "таким" самим, аргуменгтовано прямо на загал там це питання підніміть.а можна посилання?це не аргументи, а факти, Лапін йшов від АЙДАРУ, тепер його не чути і не бачити, щось я не чую що він щось робить для свого міста
bublik007 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 21:11 #316 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 21:11 а ще ті хто мають діло з ВР знають, що депутатам виділяються кошти на які вони можуть набрати помічників)так вот у всіх 3-4 помічника, а у Лапіна 1, ввивод, куди йдуть гроші)?не подумайте я не його гроші рахую, а гроші платників податків, до яких я й відношусьЛапін походу один з тих покидьківЧоловіче, аргументуйте ТАКІ обвинувачення.ну за час роботи в ВР 2 законопроекти, притому таке Г..., якого світ не бачив, кому цікаво читайте на сайті ВРв АТО він уже не їздить, навіть той Семенченко там буває І це аргумент, що б ображати людину.?))) До речі, він в мордокнизі є, і як що ви вважаєте його "таким" самим, аргуменгтовано прямо на загал там це питання підніміть.а можна посилання?це не аргументи, а факти, Лапін йшов від АЙДАРУ, тепер його не чути і не бачити, щось я не чую що він щось робить для свого міста, хоча йомо міста яке його туди "всуноло" Посилання на його сторінку?) Пишете в мордокнизі - Ігор Лапин, і все. Так за нього проголосували. От і карти вам в руку - як виборець( чи просто громадянин України), піднимайте це питання. Але я Вас дуже прошу, спершу отримайте відповідь на вашу претензію, а потім вішайте ярлик на людину.
SOAD Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 21:14 #317 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 21:14 Посилання на його сторінку?) Пишете в мордокнизі - Ігор Лапин, і все. Так за нього проголосували. От і карти вам в руку - як виборець( чи просто громадянин України), піднимайте це питання. Але я Вас дуже прошу, спершу отримайте відповідь на вашу претензію, а потім вішайте ярлик на людину.да, вішати - хороше слово, їх багатьох треба
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 08:20 #318 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 08:20 У Києві горить будівля Міноборонихєрої
difoto Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 10:49 #319 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 10:49 так вот у всіх 3-4 помічника, а у Лапіна 1, ввивод, куди йдуть гроші)?та ну? Чоловіче, не вводь людей в оману байками про Лапіна. В нього тільки в Луцьку кілька помічників офіційних і щойно склавши присягу він поїхав у АТО.
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 10:50 #320 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 10:50 та ну? Чоловіче, не вводь людей в оману байками про Лапіна. В нього тільки в Луцьку кілька помічників офіційних і щойно склавши присягу він поїхав у АТО.хтось чув дзвін, але не знає де він...
Nokian Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 19:34 #321 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 19:34 Якщо цей Мельничук від імені Айдару каламутить воду- давайте напишемо колективний лист, зберемо підписи тут , на інших форумах і передамо йому ,як волю народу.Хай знає, що люди думають про його радикальну партію, про його поведінку і про нього самого.
KentUA Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 13:02 #322 Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 13:02 та ну? Чоловіче, не вводь людей в оману байками про Лапіна. В нього тільки в Луцьку кілька помічників офіційних і щойно склавши присягу він поїхав у АТО.хтось чув дзвін, але не знає де він...В смислі? difoto не правий? Не до кінця зрозумів ваше речення.
Андрій Віталійович Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 16:56 #323 Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 16:56 В смислі? difoto не правий? Не до кінця зрозумів ваше речення.та ні, Ді правий якраз.п.с. я негативно ставлюсь до Лапіна, як політика, але це не привід писати відверту брехня чи тупі чутки.
Єретик Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 10:48 #324 Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 10:48 Бывший командир добровольческого батальона "Айдар" Сергей Мельничук после эфира на "17-м канале" ударил бойца этого же батальона и общественного активиста Максима Козуба.
Skorpio76 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 08:54 #325 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 08:54 12 бійців штурмової рати «Захід» добровольчого батальйону «Айдар» вирушили на Схід із Луцька. Везуть в зону так званого АТО гуманітарний вантаж. А ще хлопці їдуть, щоб підтримати командира батальйону Сергія Мельничука.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.