jack74 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:22 Автор #1976 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:22 (змінено) 14 хвилин тому, difoto сказано: Найкраща робота - оплачуване хоббі. В еру інтернету є купа можливості кинути основну роботу і в якомусь фейсбучику продавати свої вироби з бісеру , наприклад Прикладів тому - вагон. а я вважав тебе дорослим свідомим чоловіком... м-да... Оцей "заробіток в інтернеті" ще може піти як підробіток на папіроски, але аж ніяк не як основна робота Змінено 1 Травня, 2018 в 07:26 користувачем jack74 1
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:24 #1977 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:24 2 хвилин тому, jack74 сказано: а я вважав тебе дорослим свідомим чоловіком... м-да... 2
jack74 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:28 Автор #1978 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:28 і цю тему засрали офтопом
Ukrainec Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:29 #1979 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:29 (змінено) 7 хвилин тому, jack74 сказано: а я вважав тебе дорослим свідомим чоловіком... м-да... Оцей "заробіток в інтернеті" ще може піти як підробіток на папіроски, але аж ніяк не як основна робота Змінено 1 Травня, 2018 в 07:30 користувачем Ukrainec 1
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:32 #1980 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:32 @Ukrainec не знаю, чи пам'ятаєш ти Машку, дружину Андрюхи-"лося" з велотусовки, але вона, напрімєр отим підробітком в інеті заробила собі на новенький 308-й пижик 1
Ukrainec Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:37 #1981 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:37 (змінено) 7 хвилин тому, difoto сказано: @Ukrainec не знаю, чи пам'ятаєш ти Машку, дружину Андрюхи-"лося" з велотусовки, але вона, напрімєр отим підробітком в інеті заробила собі на новенький 308-й пижик Я ніц не маю проти, син мого колеги, той що шолома на виставку фарбував, от таким же підробітком від 500 до 1000євро / міс має. (Речі під старовину клепає). Але ніц податків не платить і офіційно вважається безробітним. Змінено 1 Травня, 2018 в 07:40 користувачем Ukrainec 1
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:43 #1982 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 07:43 @Ukrainec Ігор Корець робить годинники, платить податки і т.п. , в той же час на шатерстоці має 1кілобакс, як хобі , з якого скоріш за все не платить. Він такий вже злодій? А що робити з тими, хто в танчиках має по кілобаксу - як це оподаткувати? Саме круте рішення, яке зараз на слуху - податок на виведений капітал. І то для всіх. Отримав прибуток, вклав його у бізнес - не платиш нічого. Вивів на карту/отримав переказ(який не можна пояснити просто допомогою від друга) - плати податок. Джек, вибачай знов за офтоп.
Ukrainec Опубліковано 1 Травня, 2018 в 10:15 #1983 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 10:15 @difoto тобі залишилось схрести дві ідеї: прокладання сантехніки через інтернет.
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 10:37 #1984 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 10:37 21 хвилин тому, Ukrainec сказано: @difoto тобі залишилось схрести дві ідеї: прокладання сантехніки через інтернет. кабель прокладати через сантехнічні канали я вже вмію, так шо то всьо - дєло тєхнікі!
Ukrainec Опубліковано 1 Травня, 2018 в 10:43 #1985 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 10:43 3 хвилин тому, difoto сказано: кабель прокладати через сантехнічні канали я вже вмію, так шо то всьо - дєло тєхнікі! Тю... А сантехнічний канал по кабелю? 1
difoto Опубліковано 1 Травня, 2018 в 11:17 #1986 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 11:17 34 хвилин тому, Ukrainec сказано: Тю... А сантехнічний канал по кабелю? і таке робили.
Ukrainec Опубліковано 1 Травня, 2018 в 14:30 #1987 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 14:30 3 годин тому, halcogen сказано: Уважаєм! Вчиться громадяни, як і бабло заробляти і під безробітного косити Їм по...р. Їм аби нити було про що.
Ukrainec Опубліковано 1 Травня, 2018 в 14:35 #1988 Опубліковано 1 Травня, 2018 в 14:35 (змінено) 5 хвилин тому, Юріч сказано: По витій парі гімно текло? Ну для цього не тра бути спеціалістом, достатньо лише клавіатури. Читаючи навіть цей хфорум розумію, що його кудоюсь по чомусь закачують Змінено 1 Травня, 2018 в 14:36 користувачем Ukrainec 4 1
Ivanna Опубліковано 2 Травня, 2018 в 05:35 #1989 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 05:35 23 часа назад, volks сказал: Цікаво в якій європейській країні при розрахунку розміру пенсії враховують витрати на бухло і сигарети для непрацюючого сина. І, взагалі, навіщо та субсидія і пенсія. Потрібно зразу видавати таким пенсіонерам пенсію горілкою. А то раптом ще захоче потратити на продукти, а синок без бухла залишиться. Якщо в Польщі пенсія умовно 400 євро, то пенсіонер може собі дозволити утримувати не тільки бухарика сина, а ще й сенбернара. При тому проводити заходи з утеплення будинку, міняти вікна і двері. 1 2
Ukrainec Опубліковано 2 Травня, 2018 в 07:40 #1990 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 07:40 (змінено) 2 годин тому, Ivanna сказано: Якщо в Польщі пенсія умовно 400 євро, то пенсіонер може собі дозволити утримувати не тільки бухарика сина, а ще й сенбернара. При тому проводити заходи з утеплення будинку, міняти вікна і двері. А в Китаї і ще в деяких країнах пенсій немає взагалі. Тому якщо син не починає братися за розум до того часу то сембернара скоріш за все з"їдають першим. Змінено 2 Травня, 2018 в 07:40 користувачем Ukrainec 2
Fahrenheit Опубліковано 2 Травня, 2018 в 08:41 #1991 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 08:41 3 hours ago, Ivanna said: Якщо в Польщі пенсія умовно 400 євро, то пенсіонер може собі дозволити утримувати не тільки бухарика сина, а ще й сенбернара. При тому проводити заходи з утеплення будинку, міняти вікна і двері. Ключове слово може, так як в 99% випадків син на роботі і з його податків платиться і їй пенсія, і йому відкладається на пенсію.
difoto Опубліковано 2 Травня, 2018 в 08:47 #1992 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 08:47 Цитувати І, все-таки, Bit був трошки правий на рахунок мого "надмірного оптимізму" про США... Дійсно, не все так добре і в Америці... Мій батько, відпрацювавши в Україні в доволі шкідливих умовах 24 роки, тобто в шахті в проходці, уже давно маючи право на законну пенсію в Україні (до речі, по сьогоднішньому законодавсву Україна її так і не виплачує бо працівник виїхав за кордон) і відпрацювавши ще 15 років в США... зараз, в віці 64 роки, щоб отримати хоча би $850 пенсії на місяць, при тому що батьківський будинок тільки має пейменту (сплати місячної оплати по кредиту на 30 років) $1500 на місяць - мусить працювати до 67 років!!! Батьку уже тяжко працювати бо сказуються роки (64) і тяжка праця в Україні... але, якщо він зараз вийде на пенсію, тобто достроково, то буде отримувати тільки близько $650 пенсії на місяць!!! Це при місячній сплаті кредиту на будинок $1500 на місяць + комунальні платежі (ще близько $200 на місяць)... в общім, як не крути, але якщо батько по стану здоров'я більш не зможе працювати, мої батьки навіть вдвох разом, з сумарною зарплатою і пенсією, не можуть це все не витянути, і навіть після виходу на пенсію в 67 років!!! Та ж сама ситуація і у мене... З офіційною (з якої суми оплачуються податки) середньою зарплатою за останні роки в $45 тис. на рік, при виході на пенсію в 67 років, а це ще ого-го як далеко, зможу отримувати пенсії (кожен рік приходить "стейтмент") тільки близько $1600 на місяць... (що є навіть на сьогоднішній день недостатньо для нормального прожиття в США)... І, в тому "стейтменті", офіційно вказано, що з сьогоднішньою пенсійною системою США, в 2034 році уже на кожен офіційно нарахований доллар буде виплачуватись тільки близько $0,75... і це не враховуючи інфляцію доллара... А ще, враховуючи те що, із за Обами, змушений тепер, за обовязкове медичне стахування платити близько $1000 на місяць (це при тому що це дешева страховка і яка не все і всі сумми покриває)... і якої у нас з дружиною немає бо, ми просто не платимо бо ми не боліємо і це близько $120 000 за 10 років, і заплатили останній рік за відсутність цієї страховки штраф $600 (на цей рік за законами Обами буде близько $1000)... і це при тому що, більшість тих хто взагалі не працює (половина чорного населення) мають цю страховку за законами Обами безкоштовно (бо взагалі немають ніякого доходу)... в общім, щоб багато не писати, але іменно із за цього, цей раз багато хто за демократів не голосував... В общім, уже давно "забив" на їхню пенсійну систему і - працюю, працюю, і ще раз - працюю"! Так як, на їхню американську пенсію теж розраховувати нічого, уже майже як рік, крім основної роботи (водієм-далекобійником) мусив зайнятись ще й "дечим іншим" крім основного доходу... і усвідомленням того що, певно дуже скоро ще й мені прийдеться допомагати батькам з оплатою кредиту за їхній будинок, також, щоб для свого "іншого доходу" і збереження коштів на майбутнє, залишалось хоч щось що би мені допомагало це все робити, змушений був трошки змінити свої доходи і свою роботу. Ризиковано звичайно, але... Тому, два дні назад, купив (звісно під банківський кредит) нарешті власну і повністю нову, моделі 2017 року фуру... Разом з дружиною (я на фурі, вона позаду) вночі і пригнали (з за 300км) Ну і, ось декілька фото... на днях почну працювати трошки по іншому, ні і... тепер ще є і додаткові справи... 1
nickel Опубліковано 2 Травня, 2018 в 09:15 #1993 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 09:15 1 час назад, Ukrainec сказал: А в Китаї і ще в деяких країнах пенсій немає взагалі. Тому якщо син не починає братися за розум до того часу то сембернара скоріш за все з"їдають першим. Ти забув сказати, що в них крім пенсій немає і пенсійних зборів: "Жители сельской местности не платят пенсионные взносы от доходов, в связи с этим не получают трудовую пенсию." Але й це не вся правда: "В Китае, напротив, пенсионная система только начинает появляться. Изначально право получать выплаты по старости в Китае имели только чиновники и работники государственных компаний. В 2007 году пенсии получали только 30% китайцев, остальных граждан по традиции кормили дети. В 2009 году власти Китайской Народной Республики ввели пенсии для жителей сельской местности, в 2012 году пенсионная система охватывала всего 55% населения." 1
Ukrainec Опубліковано 2 Травня, 2018 в 09:18 #1994 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 09:18 1 хвилина тому, nickel сказано: Ти забув сказати, що в них крім пенсій немає і пенсійних зборів: "Жители сельской местности не платят пенсионные взносы от доходов, в связи с этим не получают трудовую пенсию." Але й це не вся правда: "В Китае, напротив, пенсионная система только начинает появляться. Изначально право получать выплаты по старости в Китае имели только чиновники и работники государственных компаний. В 2007 году пенсии получали только 30% китайцев, остальных граждан по традиции кормили дети. В 2009 году власти Китайской Народной Республики ввели пенсии для жителей сельской местности, в 2012 году пенсионная система охватывала всего 55% населения." Ладно, переконав! Пенсія в нас мала дійсно щоб прогудувати на неї всіх бухаючих. 2
paksivatova Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:04 #1995 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:04 1 час назад, difoto сказал: А можна я трошечки процитую @Waver ? @yu2007 - давай свою чергову шуточку йумора про плиточників. щодо Штатів - чи можна з зарплати 4 000-5 000 $ віддавати 1500 за будинок в кредиті? коли ,наприклад,в Штаті Вашингтон оренда квартири на 1 спальню коштує 1 000 ? чи можна в Украіні з зарплати 5 000 гривень віддавати 8 000 за кредит 2х кімнатноі квартири? 6 2
nickel Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:14 #1996 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:14 27 минут назад, Ukrainec сказал: Ладно, переконав! Пенсія в нас мала дійсно щоб прогудувати на неї всіх бухаючих. Та ні. В описаній ситуації, проблема не в субсидії чи пенсії, тут я з тобою солідарний. Не знаю хто має стати на захист бабці чи поліція чи соцзахист, ну але субсидія її точно не захищає від сина. Хоча пенсії в нас таки несправедливі. Не зміг знайти джерело, але колись читав підрахунок, скільки платить середній працівник внесків, яка сума набігає за трудовий стаж, скільки років живе середній пенсіонер і скільки мав би отримувати. Підрахунок хоч і з гумором, але задуматися заставляє. Свої внески середній пенсіонер і половини не встигає спожити при нинішніх пенсіях і тривалості життя. Люди, які важко працювали все життя, опиняються на пенсії за межею бідності і це не нормально. Вони мають отримувати достойну пенсію, а куди вони її потратять, то їх справа чи сину на бухло чи на відпочинок на морі. 4
Ukrainec Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:32 #1997 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:32 16 хвилин тому, nickel сказано: Та ні. В описаній ситуації, проблема не в субсидії чи пенсії, тут я з тобою солідарний. Не знаю хто має стати на захист бабці чи поліція чи соцзахист, ну але субсидія її точно не захищає від сина. Хоча пенсії в нас таки несправедливі. Не зміг знайти джерело, але колись читав підрахунок, скільки платить середній працівник внесків, яка сума набігає за трудовий стаж, скільки років живе середній пенсіонер і скільки мав би отримувати. Підрахунок хоч і з гумором, але задуматися заставляє. Свої внески середній пенсіонер і половини не встигає спожити при нинішніх пенсіях і тривалості життя. Люди, які важко працювали все життя, опиняються на пенсії за межею бідності і це не нормально. Вони мають отримувати достойну пенсію, а куди вони її потратять, то їх справа чи сину на бухло чи на відпочинок на морі. Тут зараз все може скотится до розмов про політику, громадянське сумління, ініціативу і гречку, але я не буду розвивати цю тему... добре? 1 1
difoto Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:45 #1998 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:45 38 хвилин тому, kroha сказано: щодо Штатів - чи можна з зарплати 4 000-5 000 $ віддавати 1500 за будинок в кредиті? коли ,наприклад,в Штаті Вашингтон оренда квартири на 1 спальню коштує 1 000 ? чи можна в Украіні з зарплати 5 000 гривень віддавати 8 000 за кредит 2х кімнатноі квартири? Цитувати Та ж сама ситуація і у мене... З офіційною (з якої суми оплачуються податки) середньою зарплатою за останні роки в $45 тис. на рік, при виході на пенсію в 67 років, а це ще ого-го як далеко, зможу отримувати пенсії (кожен рік приходить "стейтмент") тільки близько $1600 на місяць... (що є навіть на сьогоднішній день недостатньо для нормального прожиття в США).. Купіть нормальний калькулятор і не плутайте тепле з солодким. Або давайте продовжимо: чи може пенсіонер з 3000 грн пенсії виплачувати 8000 за кредит на квартиру? Де таких маніпуляторів навчають? 1 2
paksivatova Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:58 #1999 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 10:58 11 минут назад, difoto сказал: Купіть нормальний калькулятор і не плутайте тепле з солодким. Або давайте продовжимо: чи може пенсіонер з 3000 грн пенсії виплачувати 8000 за кредит на квартиру? Де таких маніпуляторів навчають? пенсіонери зазвичай вже мають житло ) тому виплати актуальніше дивитися з зарплати,імхо
difoto Опубліковано 2 Травня, 2018 в 11:03 #2000 Опубліковано 2 Травня, 2018 в 11:03 2 годин тому, difoto сказано: З офіційною (з якої суми оплачуються податки) середньою зарплатою за останні роки в $45 тис. на рік, при виході на пенсію в 67 років, а це ще ого-го як далеко, зможу отримувати пенсії (кожен рік приходить "стейтмент") тільки близько $1600 на місяць... (що є навіть на сьогоднішній день недостатньо для нормального прожиття в США)... @kroha я ще раз для вас процитую, бо ви щось в думки не попадаєте.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти