Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 минуты назад, difoto сказал:

Чому я потягнув? Чому США та Європа тягнуть? Я в 40 років можу дозволити собі кухоль пива саме тому, що в 30-ть будував гараж, робив ремонт і т.п.

Ти би вже визначився чи що. То ти на сигарети в доці стріляєш, то жируєш і пиво п'єш.

• +1 3
Опубліковано

Про що мова ?! В усьому світі нормальні держави дають нормальні кредити з нормальними умовами і нормальними зарплатами для погашення цих кредитів.

Не пий пива, не кури...може ще не їсти? 

Опубліковано
52 хвилин тому, nickel сказано:

Це балабольство - в одній темі сиги стріляти, в другій тіпа жирувати.

Давай ти будеш жирувати, а я буду сігі стріляти, ок? І тоді я не буду казати, що ти - балабол.

Опубліковано

Я так розумію, Діфото на майдан всіх кличе? Чи як?

2 часа назад, difoto сказал:

Я - незадоволений тарифами. Я незадоволений владою. Я не нию тільки тому, що поки вас не почнуть на вулиці влада відстрілювати - ви не вийдете, а самому - трохи важко.

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, difoto сказал:

Постав за ціль побудувати будинок. Свій. За років 7 заселишся!

Цікаво як. Ціль звичайно круто, але краще цілі - нормальна програма кредитування, як у всьому світі. Відсотки так 2-4% річних, а не 20-21%.  З нуля, на так сказати зароблені до 40 років в Європі чи в Америці ніхто і нічого майже не купує. Можна і будинок і квартиру в іпотеку взяти, тільки переплачувати в рази так три якось не хочеться. Така сама фігня з комунальними, за рік підняти на 80% ну це м'яко кажу не нормально. Проблеми в економіці  - ну звичайно, 50% перебуває в тіні. Автономку поставити в квартирі не можна бо тоді котельна стане не рентабельною, а те що я стану не рентабельним скоро з такими тарифами стану всім пох. Та навіть лічильника тепла в квартирі поставити не можливо. 

Опубліковано
6 хвилин тому, youman91 сказано:

Та навіть лічильника тепла в квартирі поставити не можливо. 

Ну то платіть по квитанціям, йопта! Нахуа ви жалієтесь тут? Вам показати приклад з ОСББ - нах*й пошлете, бо "нема кому". 

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, difoto сказал:

Ну то платіть по квитанціям, йопта! Нахуа ви жалієтесь тут? Вам показати приклад з ОСББ - нах*й пошлете, бо "нема кому". 

Толку з твого осбб, коли все одно в квартирі котел з лічильником не поставиш і сам собі хазяїн не будеш.

Опубліковано
12 минуты назад, Юріч сказал:

Толку з твого осбб, коли все одно в квартирі котел з лічильником не поставиш і сам собі хазяїн не будеш.

Як це толку? Можливість утеплитись, температуру по будинку міряють по температурі в квартирах на першому поверсі і т.д.. Куча плюшок з самоуправлінням, тільки цим треба займатись, або ж наймати когось толкового.

Опубліковано
28 minutes ago, youman91 said:

Відсотки так 2-4% річних, а не 20-21%.

Що є такі відсотки по кредиту? Де? При депозитних ставках в ті самі 20-21%.

Опубліковано

@seolutsk , ти думаєш, що весь дом утеплиться? 180 квартир? Тут мусор до контейнера комусь впадло донести, а ти говориш за цілий будинок? Ідеалісти...

Опубліковано
10 минут назад, Юріч сказал:

@seolutsk , ти думаєш, що весь дом утеплиться? 180 квартир? Тут мусор до контейнера комусь впадло донести, а ти говориш за цілий будинок? Ідеалісти...

Про таку штуку, як збори не чув?

Опубліковано
12 хвилин тому, Юріч сказано:

ти думаєш, що весь дом утеплиться? 180 квартир? Тут мусор до контейнера комусь впадло донести, а ти говориш за цілий будинок? Ідеалісти...

Оооо... чувак! Не хочеш - не буде! Не віриш - будеш далі у совку жити. 

В Луцьку зафіксовано наймаштабніший проект ОСББ по Україні - утеплення та інші штуки, дуже цікаві.

А ти носи сміття до контейнера, якщо бажаєш.

• +1 1
Опубліковано
41 минуту назад, difoto сказал:

В Луцьку зафіксовано наймаштабніший проект ОСББ по Україні - утеплення та інші штуки, дуже цікаві.

Я не хочу? Та я цивілізацію за кордоном бачив задовго до того, як ти гараж почав будувати. І на збори я хожу, тому і знаю наших жильців. Я ходив, гроші збирав за ремонт в під'їзді, який зробив за свій кошт, так п'ята частина не здала. Якщо в під"їзді хтось на щось толкове збирає гроші, я навіть не вникаю в суть, відразу здаю скільки кажуть. Я завжди за хороші начинання. А на рахунок сміття - то що, його не потрібно буде до контейнера носити, коли буде в нас проект осбб? Будуть по квартирам ходити забирати? ))

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

Форум для того і створений, щоб висловлювати свою думку. На рахунок ОСББ в якому 80% пенсіонерів на субсидії...

Опубліковано

@Юріч не ображайся, але ото всьо "збирають - здав" не зробить з тебе домовласника. І якщо ви не створили досі ОСББ, а хвалитесь рахунками за опалення - це Трамп винуватий, або Путін. Або обидва.

Опубліковано
43 минуты назад, difoto сказал:

При чому тут віриш чи не віриш. Система не працює. Працюєш офіційно плати 20% відсотків державі і повна комуналка. Не працюєш офіційно - на субсидію бідненький ти наш... Третина населення на субсидії. Цікаво, якщо буде половина таких, хто буде оплачувати рахунки.

Опубліковано
1 час назад, SunSeth сказал:

Що є такі відсотки по кредиту? Де? При депозитних ставках в ті самі 20-21%.

Заїдьте в Словаччину запитайте, який відсоток у них під будівництво власного житла.

Опубліковано
26 minutes ago, youman91 said:

Заїдьте в Словаччину запитайте, який відсоток у них під будівництво власного житла.

Я питав, де У НАС є кредити під 20-21%?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...