Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, foma144 сказано:

... наголосив на температуру, приїхати і провести заміри не правильно. 

Та я зрозумів, чому ти саме про температуру написав :) Просто, поки я дібрався б в себе до свічок, поки повикручував би, то мотор вже точно охолов би. Та й мені, по суті, не так діагностика, як просто підтвердження мого діагнозу.

1 година тому, foma144 сказано:

Крім того є інші, більш надійні, точні методи безрозборної діагностики двигуна мотор-тестером.. Наприклад, тут я описував проблему, яку ніякою компресією не виявити - https://www.drive2.ru/b/496233787944862028/

Таку - да, але й твій тестер тобі теж не особо допоміг, шоб ти там не писав :) шо проблема є, ти й без тестера бачив, а що саме з гідриком проблема, ти виявив вже просто розбираючи ;) тобто термін "безрозборна діагностика" в цьому прикладі недоречний.

Але респект однозначно. Картинки "кардіограм" виглядають круто ;)

До речі, раз ти вже прорекламувався, скільки коштує в тебе ця діагностика?

Опубліковано

Чи є сенс дивитись нагар на клапанах і в камері згорання бензинового двигуна за допомогою камери-ендоскопа? 

Хто може таке зробити?  Орієнтовна вартість? 

• 2 тижня потому...
Опубліковано

зчеплення на першій погано хапає. Де можна продіагностувати і відремонтувати?

Опубліковано (змінено)
18 годин тому, APN сказано:

зчеплення на першій погано хапає. Де можна продіагностувати і відремонтувати?

правильно задане запитання - половина відповіді. Що значить "зчеплення на першій погано хапає"? Бо взагалі-то такого словообороту "щеплення хапає" я досі не чув... Щеплення може "пробуксовувати", може "вести", а от "хапає" не зрозуміло... Відпускаєш педаль щеплення, а машина не їде? Чи що? Поясни внятніше, і можливо "продіагностуєм" прямо тут ;)

А вже де відремонтувати - це вже питання твого гаманця і часу. Де тільки не ремонтують...

Просто якщо "продіагностуєм" тут, то вже будеш знати, за яку роботу запитувати майстрів.

On 14.03.2019 at 20:52, Unknown сказано:

Чи є сенс дивитись нагар на клапанах і в камері згорання бензинового двигуна за допомогою камери-ендоскопа?

А для чого дивитись, який нагар? Просто щоб не спати спокійно? Чи є якась проблема?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
4 годин тому, jack74 сказано:

А для чого дивитись, який нагар? Просто щоб не спати спокійно? Чи є якась проблема?

Проблем, крім низької температури відкривання термостата,  не помітив.  Хочеться детальніше розібратись зі станом двигуна, щоб, при потребі, поправити недоліки. Теоретично ендоскопом можна і стан поверхні циліндрів побачити,  але як по факту не знаю. 

Опубліковано

Профілактика - це те ТО, ті пункти ТО, котрі написані заводом-виробником в сервісній книжці.

Коли ти себе нормально почуваєш, ти ж не біжиш ковтати "шланга" (робити ендоскопію шлунка), правда? Чи до проктолога, що він тобі позаглядав "для профілактики" ;) 

... хоча да, є такі люди, в котрих є такий пунктик... і вони регулярно бігають в поліклініку шось там обстежувати "про всякий випадок"... Це навіть якось називається по медичному... 

;)

А ще в мене сусід був (він і є, просто вже не сусід), то він теж любив регулярно позаглядати своїй машині в різні клоаки... В результаті то десь болта заломає, то запчастину, котра ще б походила, замінить на якесь гуано з ринку, то ще якусь додаткову роботу собі навишукує... 

Ти краще або дівку заведи, або рибалкою займись :) 

А якщо так руки сверблять, купи "для душі і рук" Запорожця :D

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

Профілактика - це те ТО, ті пункти ТО, котрі написані заводом-виробником в сервісній книжці.

Джек,  ти ніби не дукак,  але іноді фігню пишеш явну! 

От у мене в сервісній пише заміна мастила раз на 30 тис,  навіть на 32 чи то 35, і в Європі так і міняли (третій раз на 93 тис.), а про заміну масла в механіч.  коробці нічого не пише,  і вони його не міняли.  А наші сервісники пишуть 15 тис двигун,  120 тис.  коробка. І про заміну антифризу я нічого в сервісній не знайшов,  а в кривому укр. перекладі адаптованому під наш ринок пишуть міняти щороку антифриз. То який регламент застосовувати? 

А про нагар на клапанах у поямопвприскових двигунах ти чув? Що пише виробник з цього приводу? А про осипання каталізаторів і наслідки чув?  Каталізатор відразу вирізати потрібно і не паритись, чи перевірити стан і тоді вирішувати? 

Хочу один раз перевірити все по максимуму,  і спокійно їздити далі.  

З чого ти взяв,  що мені немає чим зайнятись? 

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Unknown сказано:

З чого ти взяв,  що мені немає чим зайнятись? 

Бо ти хєрнею переймаєшся.

Ок, більше переконувати не буду :) Зрештою, це твоя заморочка, тобі з нею і носитися

Змінено користувачем jack74
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть, де заварити тріснутий чавунний вихлопний колектор?

Колектор знятий потрібно просто заварити.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Кенго 1,5dci K9K806

Погнало масло в антифриз.

Попередні причини - негерметичність маслоохолоджувача або пробій прокладки ГБЦ

Хто може діагностувати причину і усунути несправність

Чекаю на відповідь

Опубліковано (змінено)

Доброго вечора. Потрібний толковий електрик, роботи трохи є, це вже по ходу буду озвучувати. Але головне, це треба розібратися з центральним замком. Гольф 4. Бажано до Великодня.

Змінено користувачем espert
Опубліковано (змінено)

хто порадить, де краще зробити, чи то на кожній другій сто зроблять?

viber image 2019-04-23 , 11.12.24.jpg

Змінено користувачем Revolver
Опубліковано

+380661812386

Звати Сергій, працює на Карпенка-Карого біля ТЦ Варшавський, декілька разів в нього таке виправляв. І радив би вам пошвидше це зробити, бо піде тріщина.

Опубліковано

порекомендуйте майстра, до кого можна звернутися з такою проблемою: Гольф 4 бензин 1,6 при старті двигуна стрибають оберти самі по собі (піднімаються до 2 тисяч, потім падають до 500, і стабілізуються на рівні холостого ходу). і заодно зробити діагностику паливної системи. дякую!

Опубліковано
12 годин тому, Тьомич сказано:

порекомендуйте майстра, до кого можна звернутися з такою проблемою: Гольф 4 бензин 1,6 при старті двигуна стрибають оберти самі по собі (піднімаються до 2 тисяч, потім падають до 500, і стабілізуються на рівні холостого ходу). і заодно зробити діагностику паливної системи. дякую!

Можна глянути...

Опубліковано

Привіт! Підкажіть, будь-ласка, хто в Луцьку може якісно зробити шумку (при цьому акуратно зібрати/розібрати салон і нічого не скрутити)?

Опубліковано

Де якісно зробити підвіску на бусі? 

Цікавить в першу чергу діагностика ходової + перевірити подушки двигуна. Бажано знайти якогось частника...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...