Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть,хто знає.Кондиціонер потрібно подивитися.Авто придбав,так і не заглядувавтуди.Газ в системі є,але чомусь не холодить.Потрібно фаховця який розбереться і заправить,якщо треба буде.Чув,що якийсь "Дід Мороз" в Луцьку є.Фаховець по цим справам.Де він є?

066-5ОО-12-ОО

в минулого літа в нього ремонтував кліму

Опубліковано

шукаю майстра для ремонту підвіски в ВАЗ 2103 - потрібно підварити-укріпити основи, + при потребі, заміна шарових-ричагів і т.п.

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Підкажіть,хто знає.Кондиціонер потрібно подивитися.Авто придбав,так і не заглядувавтуди.Газ в системі є,але чомусь не холодить.Потрібно фаховця який розбереться і заправить,якщо треба буде.Чув,що якийсь "Дід Мороз" в Луцьку є.Фаховець по цим справам.Де він є?

в Теремно напроти озера є база з боксами, там бачив вивіску про ремонт автокондиціонерів.

мені рекомендували хороших автозварників-рихтувальників:

1) Вул. Острозькоого

2) ГПЗ, Ігор здається зовуть

Хтось знає контакти одного з цих майстрів?

Змінено користувачем Sidor
Опубліковано
шукаю майстра для ремонту підвіски в ВАЗ 2103 - потрібно підварити-укріпити основи, + при потребі, заміна шарових-ричагів і т.п.

якщо комусь цікаво - в ківерцях знайшов - бокси біля світлофора /за шиномонтажем/

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, хто і де зможе висверлити залишки зломаного болта зі ступиці?

Якщо актуально ще, то мені висверлили в сервісі за Глобусом (за АІСом), правда це коштувало 90 грн і 1,5 години часу

Опубліковано (змінено)

на вишкові є дуже хороший моторист біля абц, і ціни в нього помірні

Змінено користувачем PPArhangel
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

На Рівненській біля заправки ОКО ремонт автоелектрики стартерів та генераторів.Самі знімають ,реонтують і встановлюють агрегати на авто.Дають гарантію. тел .097-9343392

Опубліковано

Підкажіть хто реставрував підвіску, хочу реставрувати передні наконечники, де добре роблять за доступну ціну?

Опубліковано (змінено)

06617814девять вісім - Віталій. Спеціалізується на ремонту двигунів, механічних коробок передач та підвісок, хоча мені в Рено 11 все робив (в нього теж така машина) і запчастини теж допомагав знаходити. Ціна нормальна, тільки іноді попасти важко - черга. Живе на вул.Нагірній (в районі колишньгого свинячого ринку на ГПЗ) підніматися на гірку. Але в мене було двічі що машина здохла на дорозі в Луцьк, то він виїжджав до мене.

П.С, - 1. розвал найкращий на Сафроні біля Варшавки (110 грн компютерний і 80 лазерний).

2. Карбюраторщик - живе в райні Динамо /Семінарії 05029371тридцять три Микола

Змінено користувачем Yurec
Опубліковано

Підкажіть хорошого спеціаліста по дизельних моторах, з досвідом діагностики/ремонту моторів 2.0 TDI. Автомобіль Audi A6 C6 (4F5).

Опубліковано

Підкажіть хорошого спеціаліста по дизельних моторах, з досвідом діагностики/ремонту моторів 2.0 TDI. Автомобіль Audi A6 C6 (4F5).

Найкращий по дизелям Володя в Хрінниках . Можу дати телефон .

Електроніку роблю я , якщо потрібно щось .

Опубліковано

Дякую, Ви підтвердили мою інформацію. Телефон до нього маю. По електроніці теж є кілька питань. Можна телефон в приват?

Опубліковано (змінено)

Підкажіть хто реставрував підвіску, хочу реставрувати передні наконечники, де добре роблять за доступну ціну?

Робив наконечники в сервісі за АІС біля Фуршету пару років назад. Тьху-тьху тримаються.

Ціни не пам"ятаю, але недорого, тел. сервісу лишився - 050 438 09 30.

Змінено користувачем drozl
Опубліковано (змінено)

Найкращий по дизелям Володя в Хрінниках . Можу дати телефон .

Електроніку роблю я , якщо потрібно щось .

Мені потрібно сальнички поміняти в ТНВД + виставити кут подачі та одну форсунку глянути (цьогокить , розпилювач новий маю). То це до Вас чи до Володі ? Дайте телефончик будласка. (Авто БМВ 525 ТДС)

Змінено користувачем Sem
Опубліковано

Я не роблю дизельних апаратур . Див. приват .

Нажаль Володя по БМВ 525 тдс 1993 року нічим не може допомогти (((

Опубліковано

Робив наконечники в сервісі за АІС біля Фуршету пару років назад. Тьху-тьху тримаються.

Ціни не пам"ятаю, але недорого, тел. сервісу лишився - 050 438 09 30.

Був я тут , чесно кажучи розчарувався - спробували розвести на елементарному (хотіли здерти гроші за реставрацію ричага задньої підвіски навіть не прийняли до уваги що я його взагалі міняю) + ціну назвали таку як в самих дорогих майстернях Луцька.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть, може хто стикався з такою проблемою. На Рено Кенгу зламався пластмасовий масляний щуп. Обзвонив шроти і перерив інтернет-магазини, такого добра ніде немає. Запитував і в тих, хто привозить під замовлення, сказали, що можна лише спробувати щось підібрати схоже від іншого авто. Може хто знає, де можна взяти такого щупа, бо масло не хочуть міняти :(. бензин 1.2 1999р.в.

Опубліковано

підскажіть плз, порадьте майстра

є мотор мерс МВ100 дизель

потрібно перевірити компресію (і вразі чого зробити ремонт)

також перевірити форсунки і в разі чого зробити налаштування,реставрацію (чи якщо є нормальні запчастини порадити де купити)

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, де в Луцьку можна якісно поміняти ГРМ та ролики на Fiat Fiorino (1.7 дизель)?

Рекомендую Автоцентр+ на Мамсурова (об'їзна ЛПЗ). Заміна ременя і ролика на легковому Фіаті коштувала 2 місяці тому 150 грн. Звертатись до моториста Олександра (0976493673) або ж, по всім питанням, до головного майстра Петі (0508622417).

Опубліковано

Доброго дня, панове!

Зацікавило мене встановлення ГБО на dacia logan з 1.6 мотором, але не знаю до кого ліпше звернутись в місті Луцьку.

Почитавши про ГБО зробив висновок, що 60% безпроблемної їзди на газі - грамотне встановлення та налаштування ГБО.

Порадьте будь-ласка надійного майстра .

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...