Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тримаєм кнопочку Setup, з'являється приховане меню, Versions - Код запчасти. По коду я можу сказати, що за навігація. RNS310 і RNS315 ззовні однакові, але RNS315 має внутрішню пам'ять, а RNS310 - ні.

Опубліковано

2.5 DCI піддимлює чорнотою, походу форсунки. Де на даний час є нормальні майстри (протестити, замінити форсунки)?

В коршовці кажуть на довго можна застрягнути...

Опубліковано
8 часов назад, Black сказал:

Тримаєм кнопочку Setup, з'являється приховане меню, Versions - Код запчасти. По коду я можу сказати, що за навігація. RNS310 і RNS315 ззовні однакові, але RNS315 має внутрішню пам'ять, а RNS310 - ні.

Начитався вчора ввечері. Це на б5 vw. Диск з картами треба...їх ніколи не було на Україну і не буде. На вигляд  хороша і гарна штука але толк лише з радіо і сд челенджера коли радіо не ловить.

20170716_215754.jpg

Опубліковано
В 11.07.2017 at 23:57, user6863 сказал:

Хто підкаже, де можна максимально бюджетно пофарбувати авто?

Пофарбували? 

А хто пiдкаже на яких СТО зараз якiсно фарбують, полiрують? В межах Луцька i не в гаражах. 

Опубліковано

Доброго вечора. Хто може порадити гарного слюсаря? Треба обварити ланжерон, встановити підсилювач бампера та виставити все гарненько. 

Опубліковано
35 минут назад, V()V@n сказал:

Доброго вечора. Хто може порадити гарного слюсаря? Треба обварити ланжерон, встановити підсилювач бампера та виставити все гарненько. 

@Юріч чи @lanima 

• +1 1
Опубліковано

Чи є в нашому місті СТО-самообслуговування?

Або де можна знайти безкоштовно/дешево естакаду чи підйомник?

Опубліковано

@Black , говорять ти шиєш карти? Авто Рено Меган 2013рік. Навігація ТомТом. Якась нова версія, зимою ще не була зламана. Як зараз з тим справи? Цікалять карти Європи і України. Зараз в мене в авто є тільки карта Німеччини.

Опубліковано
12 годин тому, Юріч сказано:

@Black , говорять ти шиєш карти? Авто Рено Меган 2013рік. Навігація ТомТом. Якась нова версія, зимою ще не була зламана. Як зараз з тим справи? Цікалять карти Європи і України. Зараз в мене в авто є тільки карта Німеччини.

Я тільки VW / Audi / Seat - RNS 315 Amundsen+ Media System 2.1 / 2.2

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть будь ласка хорошого дизеліста. Попередній діагноз - не тримає клапан ТНВД, поставили тимчасово грушу в ролі клапана. Напротязі всього дня нормально. Як залишу машину на ніч - то солярка втікає в бак і вже зранку треба підкачати і добряче прокрутити стартером

В коршовець дзвонив - всі в відпуску до вересня

Опубліковано

Шукаю майстра для ремонту механічних склопідйомників. Потрібно замінити тросики, які згнили. Автомобіль Fiat Grande Punto 2011.

Опубліковано
В 31.07.2017 в 13:03, Amor сказал:

Підкажіть будь ласка хорошого дизеліста. Попередній діагноз - не тримає клапан ТНВД, поставили тимчасово грушу в ролі клапана. Напротязі всього дня нормально. Як залишу машину на ніч - то солярка втікає в бак і вже зранку треба підкачати і добряче прокрутити стартером

В коршовець дзвонив - всі в відпуску до вересня

Знайшов? бо мені це питання актуальне також )) майстер-дизеліст тобто.

Опубліковано
1 минуту назад, Fantom сказал:

Знайшов? бо мені це питання актуальне також )) майстер-дизеліст тобто.

Не знайшов. Їздив в милуші - там таким не замаються. Всі радять коршовець, хоча вони в відпуску до вересня. Вчора заїжав до знайомого, в нього то часу немає, але підкинув ідею що може бути проблема в зворотній подачі палива, трубки старі. Сьогодні зранку замінив, так що буде видно :)

Опубліковано
53 минуты назад, Fantom сказал:

Хлопці, а де супорти реставрують ?

Точно не можу сказати, але в маяках на об'їздній бачив вивіску що займаються тормозами, точно знаю до дисками займаються

• +1 1
Опубліковано

Лопнула фарба і бачу колір ржі. Після вирівнювання і фарбування дверей багажника на офіційному сервісі десь півтора-два роки тому.

Знову робити чи поки залишити, а потім міняти двері цілком? Nissan Note.

IMG_7415.JPG

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
47 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Буду третім на цій сторінці хто шукає хороших дизелистів. Крім Коршовця є ще десь?

Теоретично скокнути до Поліводи, мо роблять. Пару раз завозив їм форси на діагностику.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...