Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

питання до модерів - чи можливо якось зафіксувати в першому повідомленні, або в новій темі тільки номери майстрів, щось типу:

електрика: 05012345**  Андрій,

09712345**  Сергій,

карбюраторщик: 06812345** Олександр

підвіска: ...................

двигун: .....................

зварювальник: ........

і тд

Опубліковано

Погнало масло з насоса ГУР (renaul master 2.5dci). Шукаю майстра для вирішення проблеми.

За теремнівську вкурсі з відгуків невдоволених власників авто. Зателефонував сьогодні і я туди, був мякокажучи вражений від такого ставлення до клієнтів.

Я - доброго дня, потекло масло з насоса ГУР у renaul master 2.5dci, візьметесь?

Він ("майстер") - треба дивитись, там є два типа насосів (один піддається ремонту, інший - тільки заміна), можливо прийдеться міняти..

Я - в моєму (наскільки мені відомо -ремонтопригодному) відкручується плунжерний клапан, мо....... 

Він (не давши мені договорити) - якщо такий розумний, бери сам тоді крути (повишеним тоном) і кинув слухавку.

Я так і незрозумів що то було, версія - походу були плани киданути на новий - б/в насос...

Опубліковано

Счастье - это когда у тебя среди друзей есть медик, мент, юрист и киллер.

добавив би, що для повного щастя треба ще і свого  автомайстра мати 

Опубліковано
24 минуты назад, Litovets сказал:

Або самому ремонтувати своє авто.

по можливості так і роблю. якщо товариша напрягати постійно крутити автомобіль то його це дійсно напряже. мав на увазі того хто може порадити щось, чи встановити більш-менш причину, по ціні з орієнтувати, одним словом захистити від аферистів на сто

Опубліковано

Хто може допомогти . Форд конект - при мінусовій температурі погано заводиться ,або взагалі не заводиться . Свічі накалу робочі.

Опубліковано
33 хвилин тому, лучанин сказано:

Хто може допомогти . Форд конект - при мінусовій температурі погано заводиться ,або взагалі не заводиться . Свічі накалу робочі.

А реле і його похідні?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

57 минут назад, FOX сказал:

Підкажіть телефон майстра який переварить вихлопну систему.

095 000 11 30

• +1 1
Опубліковано
В 05.12.2016 at 11:53, SergVyg сказал:

095 000 11 30

Цей майстер відмовився робити.

А вихлопну переварив трохи далі на Карпенка-Карого 68. Перший гараж якщо їхати від варшавки.

Опубліковано

Добрый вечер.
Может кто дать номер мастера по дизельным моторам который находится в Хринныках (мастера вроде как Володя зовут)

Опубліковано
В ‎12‎.‎12‎.‎2016 at 20:48, VovkleV сказал:

099 75486 сорок три) дозвонитись дууже проблематично

Дозвонился с первого раза .
Спасибо большое за номер ! :)

Опубліковано

Де зробити діагностику підвіски, а потім напевно заміну розхідників на заз сенс?

На "Волиньавто", поки в черзі стояв, наслухався від автовласників негативу, то вирішив попитати знавців :)

Опубліковано

Всі пі..аси. Літом заїхав на діагностику: написали стільки, що мама не горюй. Почав сам перевіряти і 2/3 деталей ще спокійно відходить 10-30тис. А от пружин поломаних на задку - не побачили. Одна, взагалі, на половину була переломана. Так, що ....

Опубліковано

Хлопаки, може хто знає спеців по гальмам. В брата Скудо 99 р.в., 1.9 ТДі. Пропадають тормоза. Коли їде (газує), а потім жме, то гальма є, на другий, третій жим вже тормозів нема. Насос вакуумний поміняв на інший б/в, це він так працює. А старий взагалі навіть з першого жиму слабо гальмував. Хто що скаже?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...