Перейти до змісту

Не буде гарячої води?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні вихователька садочка, куди ходить моя донька, сказала, що їм повідомили зверху, начебто по місту відключають гарячу воду аж до опалювального сезону, з метою економії.

Хоча на сайті Луцьктепло є тільки профілактика кінець липня-кінець серпня (http://www.teplo-dkp.lutsk.ua/). А на сайті Луцької міської ради ніякої інформації з цього приводу немає.

Я собі уявляю, як ці маленькі дітки будуть, мити свої маленькі рученятка крижаною водою! :_09:

А як помити сотні тарілок, кружок тощо :0157:

Хто що знає по цьому питанню?

• Відповідей 142
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чула, що першочергово воду мали відключити після травневих свят і аж до початку опалювального сезону, а працівників котелень відправити у відпустку за свій рахунок на цей час

Поки це рішення (початок відключення) відтермінували, але не відомо до коли

Опубліковано

а я ще чув що воду та хліб будуть видавати по талонах бо борги у пекарнях великі за воду і електрику.. ))))))))

Опубліковано

Уявіть собі - і минулого року, і позаминулого. Яке жахіття! ^_^

У Вас немає гарячої води кожен рік з травня до середині осені?

Опубліковано

А що, бойлер так важко поставити?

його важко правильно поставити, а не так - що потім у всього під'їзду немає води гарячої (п.с. були випадки).

Опубліковано
його важко правильно поставити, а не так - що потім у всього під'їзду немає води гарячої (п.с. були випадки).

Або не так, як одного разу на вокзалі - перепутали газові труби і водопровідні.

Опубліковано

Що складного поставити бойлер: трійники на лінію гарячої і холодної води, з холодного трійника через вентиль пластиковою трубою під'єднати до входу в бойлер, з гарячого - через вентиль до виходу. Коли використовується бойлер, то вентилі трійників відкриті а вентиль гарячого стояка закритий, коли використовується гаряча вода центрального водопостачання - то вентиль стояка відкривають, а один з вентилів бойлера закривають.

Опубліковано

Що складного поставити бойлер: трійники на лінію гарячої і холодної води, з холодного трійника через вентиль пластиковою трубою під'єднати до входу в бойлер, з гарячого - через вентиль до виходу. Коли використовується бойлер, то вентилі трійників відкриті а вентиль гарячого стояка закритий, коли використовується гаряча вода центрального водопостачання - то вентиль стояка відкривають, а один з вентилів бойлера закривають.

все так, але коли вентиль на гарячу воду закритий , а бойлер встановлений на 9 поверсі - то іде "завоздушення" системи , як з батареями, в результаті чого всім хто поверхами нижче потрібно добряче "прогнати" через систему воду, яка тарифікується як гаряча а по факту ледь тепленька .

Опубліковано

Де? В садку?

НЕ саме велике задоволення. 50 літрів дітям помити руки вистачить. до 1000 грн можна вкластися. Як і в кухні 100 літрів.

В когось криві руки були... Як таке можна вчудити.

Опубліковано

Чула, що першочергово воду мали відключити після травневих свят і аж до початку опалювального сезону, а працівників котелень відправити у відпустку за свій рахунок на цей час

Поки це рішення (початок відключення) відтермінували, але не відомо до коли

От мене цікавить питання: а як працівникам "Луцьктепло" жити в період вимушених відпусток? Нема ніде таких відповідей?

Опубліковано

Де? В садку?

Ти вважаєш хтось дасть дозвіл на знааааачне збільшення витрат електроенергії від десятка бойлерів, коли на газі економлять?

Опубліковано

Я собі уявляю, як ці маленькі дітки будуть, мити свої маленькі рученятка крижаною водою! :_09:

Можливо в мене хєрове дєтство було, не знаю, але в обох дитячих садках, які я відвідував, ми мили руки і вмивалися виключно холодною водою. Скажу більше, в кожного в групі були махрові рукавички, які ми мочили в холодній воді і обтирали ними себе. Це було і весело і корисно, а тут трагедію з цього роблять.

Те саме з уроками фізкультури, сучасні діти не можуть витримати звичайну пробіжку. І щоб вони не вмирали на уроках фізкультури, їм відміняють чи зменшують кількість уроків фізкультури. Замість того, щоб навпаки збільшити навантаження і діти росли здоровшими.

Хочемо мати хвору націю?

п.с. Вибачте за жосткій оффтоп.

Опубліковано

Ти вважаєш хтось дасть дозвіл на знааааачне збільшення витрат електроенергії від десятка бойлерів, коли на газі економлять?

Дозволь я тебе щось спитаю? Дякую.

Як ти вважаєш, оті гігантські каструлі, в яких дітям варять каші, супи, компоти - вони на газу?

Так от, оте ваше знааааачне - це ЛЕДЬ 4КВТ. Проти тієї мега-каструлі, яка мусить ЗАКИП'ЯТИТИ суп. І підтримувати температуру кипіння щоб зварити діткам м'ясо. А не ледь нагріти!

Про електричні духовки, де робиться запіканка та риба я промовчу.

Тому непримітний 100-літровий бойлер в кухні - як капля в морі. І 50-літровий для кожної групи, щоб помити з милом руки після прогулянки, та після туалету і перед їжею. Ну і помити кружки в групі.

Опубліковано

Дозволь я тебе щось спитаю? Дякую.

Як ти вважаєш, оті гігантські каструлі, в яких дітям варять каші, супи, компоти - вони на газу?

Хороше питання,самому цікаво!

Опубліковано

Хороше питання,самому цікаво!

відповідь вище. Пост відредагував, не дочекався відповіді.

У школах і дитсадках - немає газового обладнання. Я так розумію, що ніззя!

Опубліковано

Наші політики цілеспрямовано "присадили" на газ населення, тому так і маємо, в нас стільки атомних станцій, і якось не ясно куди та вся електроенергія йде взагалі.

Ця вся економія на підігріві води й так далі, до одного місця, один потужний завод за місяць в декілька разів перевищує витрати енергоносіїв чим ціле місто.

Виключать воду, народ буде викручуватись як може, кому в налом митись з чайника буде закалятись, в кого є можливість буде купувати бойлера, і так далі. Народ заганяють в куток постійно в стресі, може простіше було зробити групу яка б ходила й виясняла якого "куя" хтось не платить за енергоносії, або за ЖЕК і що буде дійсно дивно, що як правило бідота платить, бо боїться покарання, відключень, пені і так далі, а інша "бидлота при грошах деяка" нічого не боїться нічого, ну прийдуть погрозять, піде заплатить, а ні то й ні...

Опубліковано

у 15-й школі, де я вчився, точно бачив газову плиту.:)

Не буду сперечатися, все можливо. Хочу для себе це уточнити ще.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...