Dieselsmart Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:18 #4951 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:18 Голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт побував у Луцькому гарнізонгому військовому госпіталі, де лікують волинян, котрі були поранені бойовиками під Волновахою.особливо вражає фразаНе могли якісно відстрілюватися, адже в Україні не оголошена війна. Хлопці стріляли у повітря, по ногах, хто куди, адже атака була раптовою. На ураження не стріляли.мені от цікаво невже вони б теж соплі жували коли б їх частину в Володимирі почали лазити невідомі по казармах й оружейках, невже для того щоб їх зупинити потрібно оголошувати війну, чи на караул полізуть невідомі теж війну будемо оголошувати, командири безпосередньо відповідають за особовий склад згідно статуту незалежно від наказів з гори, виникає питання чи безпосередні командири взагалі знають що таке статут. найлегше списати бездіяльність на те що колючку не привезли а до того два дні що робили, сало на пікнічку жарили.
nickel Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:20 #4952 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:20 Не фанат Єрємєєва, але мені здається, що Ви говорите якийсь брєд.Я спеціально кинув все і вирішив знайти, скільки ж дійсно платить "Континіум". На жаль, ніякої інформації з цього приводу я не знайшов, але все ж одного факту буде достатньо, щоб спростувати Вашу тезу про 50 млн. грн. податків.Акцизний податок набензин = 198 євро/т , на дизпаливо = в середньому 113 євро/т.У 2013 році усі заправки ВОГ продали сумарно 2 млн. т. палива.Давайте забудемо про бензин і уявимо, що ВОГ продав 2 млн. т. дизпалива. зі знааачно меншим акцизом.Результат. Сума одного-єдиного акцизного податку однієї-єдиної складової "Континіуму" == 113 * 2000000 = 226 млн. євроАкциз платять водії, просто збір акцизу покладено на Єремеєва і йому подібних. Він його просто збирає і передає державі, при цьому не забує цими грошами певний час і користуватися. Це той самий транспортий збір, який ми раніше платили в ДАІ, тільки його тепер включили у вартість палива. Заслуги Єремеєва у сплаті акцизу немає ніякої, це наші з вами податки. Так що не треба про брєд писати.
seolutsk Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:24 #4953 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:24 Про сухпайкі скоріше-всього шо фейк. Їх на сландо давно продають.
Ko3bMa Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:26 #4954 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:26 Поранені під Волновахою бійці: Ми стріляли у повітря, адже в Україні не оголошена війнаБійці, що воювали під Волновахою, розповіли, що стріляли в повітря або по ногах терористів, тільки не на враження, адже в Україні не оголошена війна.Про це пише видання «Волинська правда».Зараз бійці, що родом із Волині, перебувають у місцевому шпиталі.Як зазначає видання, хлопці розповіли, що на них напали вночі, коли вони спали у палатках. Чергував лише наряд.Вони не до кінця облаштували блокпост, вранці мали привезти колючий дріт. Не могли якісно відстрілюватися, адже в Україні не оголошена війна.Хлопці стріляли у повітря, по ногах, хто куди, адже атака була раптовою. На ураження не стріляли. Поранених добивали снайпери, котрі причаїлися із двох боків у лісі.Поранених із місця розстрілу забирали «швидкими» і автомобілями місцевих жителів.Спочатку волинянам надали медичну допомогу в лікарні Волновахи, тоді вертольотами відправили до Дніпропетровська. Потім автобусом перевезли на Волинь.Чоловіки розповіли, що командири перед тим їх заспокоювали, що нічого страшного з ними не трапиться. Мовляв, простоять вибори – і все.Напад стався на третій день перебування на Донеччині.22 травня терористи напали на пост українських військових.Терористи під’їхали начебто на двох інкасаторських броньованих бусах та двох джипах, а обстріл вели зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів та ПЗРК.В резльтаті бою терористи вбили 16 людей. 32 було поранено.Чи це не привід, щоб позвільняти до бісової матері 80% недіючої, паразитичної офіцерні?
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:45 #4955 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:45 В Славянске активизировалась АТО: применяются гаубицы
Dieselsmart Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:46 #4956 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:46 Дмитро ТимчукПо американским сухим пайкам. Представители Министерства обороны Украины пообещали дать нам разъяснения о распределении поступающей помощи по подразделениям.В свою очередь, мы констатируем обращения военнослужащих по поводу того, что, по их словам, по документам эта помощь прибывает в подразделения в зоне АТО, однако в реальности военнослужащие ее не видят. К слову, как сообщают журналисты, подобные обращения поступают и в СМИ.Как я и обещал, мы начинаем расследование по этой теме. О результатах обязательно сообщим. так що не все тут ясно як вище писали.
Mykola81 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:51 #4957 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:51 Сьогодні вночі на кордоні з Росією українські прикордонники затримали три автомобілі зі зброєю та боєприпасами. Прикордонники спочатку зупинили "Мерседес-Віто", який повинен був зустрічати і супроводжувати автомобілі з Росії. Через деякий час затримали дві "Газелі", які рухалися з боку РФ. Повідомляється, що всього в автомобілях було 28 автоматів АК, 6 кулеметів, 3 гранатомети типу "Муха", 4 снайперські гвинтівки і 40 ящиків з боєприпасами і гранатами. Читайте також: В аеропорту Донецька спецпризначенці знайшли російську зброю Серед пасажирів "Газелі" була жінка, яка при собі мала 10 тисяч доларів США. Всього прикордонники затримали 13 осіб.Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/na-kordoni-z-rf-prikordonniki-zatrimali-tri-mashini-z-avtomatami-kulemetami-i-granatometami-352267.htmlПо лінку --- фото .
Dieselsmart Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:53 #4958 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 06:53 По оперативным данным группы "Информационное Сопротивление", прошедшей ночью подвергся обстрелу отдел Госпогранслужбы Украины "Станично-Луганское".Обстрел террористами производился из гранатометов. Пограничники открыли огонь в ответ.Со стороны пограничников потерь нет.В то же время, после боевого столкновения было зафиксировано прибытие 4 машин "скорой помощи" к позициям боевиков, с которых велся обстрел.
Skorpio76 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:16 #4959 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:16 Ахметов попросил для себя государственную охрануЯ б не дав.
Ko3bMa Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:20 #4960 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:20 Ахметов попросил для себя государственную охрану Жінки, діти та особливо вразливі! Увага! Матюки!
Mykola81 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:23 #4961 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:23 Охорона -- не проблема . Мільйон доларів за добу
-=Mr.BrooX=- Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:24 #4962 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:24 Mykola81, з його грошима він так до старості може під охороною ходити
Belzer Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:30 #4963 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:30 Поранені під Волновахою бійці: Ми стріляли у повітря, адже в Україні не оголошена війнаЦе просто бред, даже читати противно. "Волиньська правда" за дибілів своїх читачів рахуе?Я ще можу зрозуміти "партизан",давно устав читали - позабували, але командири...Є положення несіння караульної служби. Там ясно прописані дії при збройному нападі на караул. Ніяких додаткових наказів не потрібно, щоб відкрити вогонь на ураження.
foma144 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:43 #4964 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:43 Поранені під Волновахою бійці: Ми стріляли у повітря, адже в Україні не оголошена війнаЦе просто бред, даже читати противно. "Волиньська правда" за дибілів своїх читачів рахуе?Я ще можу зрозуміти "партизан",давно устав читали - позабували, але командири...Є положення несіння караульної служби. Там ясно прописані дії при збройному нападі на караул. Ніяких додаткових наказів не потрібно, щоб відкрити вогонь на ураження.Щойно це підтвердив в.о.МО на прес-конференції. Ще додава, що за останні роки (можливо за всі незалежні, не зрозумів чітко) Героями України нагородили лише 2 офіцерів, одного посмертно, іншого за якусь серйозну справу (не сказав) і просив ЗМІ писати статті про подвиги, а не тільки про негатив. Я з цим згідний.
Onil Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:51 #4965 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:51 Семен Семенченко (командир "Донбасу") просто зараз на Громадському: говорить дядько багато цікавих речей, чесно кажучі дуже сумні вони..... от як вони сюди лізуть, тварини Прикордонники беруть 15 тис. євро за пропуск КамАЗа з терористами, – активістка За безперешкодний перетин державного кордону деякі українські прикордонники беруть 15 тисяч євро з КамАЗа з терористами. Таку інформацію мають громадські активісти, заявила в ефірі «5 каналу» організатор акції на підтримку АТО Тетяна Заровна. «Є така інформація, що пропуск КамАЗа з терористами у прикордонників коштує 15 тисяч євро. Машини пропускають ті, у кого мала зарплата. Не будемо забувати, що не усе населення у нас дозріло, щоб бути громадянином», – заявила Заровна.
Belzer Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:54 #4966 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:54 і просив ЗМІ писати статті про подвиги, а не тільки про негатив. Я з цим згідний.Я також згідний. Але прикривати халатність командування, не виконання єлементарних заходів по забезпеченню безпеки особового складу, це вже занадто. За таке - розстріл на місці.
Mykola81 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:55 #4967 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 07:55 Mykola81, з його грошима він так до старості може під охороною ходитиЦе добре , головне , щоб платив справно =)
ferryman Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:03 #4968 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:03 От така собі точка зору.АТО на востоке Украины.Читая сегодняшнюю прессу и ленту Facebook во мне борются две реальности.Первая реальность - локальная. Я знаю что гибнут люди, население прячется по подвалам, кругом страх и ожидание новой бойни. Паническое восприятие информации о подкреплении прорывающемся через границу и вводе войск, которую подают не совсем адекватные эксперты - раня в голову своих же сограждан.Мне больно за каждого погибшего патриота не меньше, чем каждому из Вас, но учитывая наличие у меня информации и понимания процессов, которыми я с Вами делюсь на протяжении последних 2 месяцев, у меня параллельно первой, сформировалась и вторая, гораздо более определяющая с точки зрения конечного результата реальность - геополитическая. И если смотреть на нее и учитывать тот факт, что в международной политике практически не бывает мгновенных процессов, а важны тенденции, то становится спокойней:1) вспомните середину и конец апреля и сравните с положением дел сегодня - явная тенденция к снижению внешней поддержки сепаратистов Донбасса и начало попыток активных действий со стороны украинских силовиков, не без провалов и сложностей - система прогнила, есть управленческие ошибки, но процесс идет.2) проведены выборы и формируется законно избранная власть - поддержка, впрочем как и контроль со стороны черного охотника колоссальны и не дадут кондитеру свернуть с нужного пути3) Петя кулуарно "трет" с русскими и это правильно, нельзя решить проблемы с РФ только на официальных встречах, важно что б суть диалога кондитера с околокремлевскими элитами сводились не к совместной коррупции в международных торговых схемах, а к формированию проукраинского лобби в окружении умирающего узурпатора. Пока, по моей информации, торговец сладкой смертью ведет диалог в национальных интересах и глупо его упрекать контактами с Сурковым и Ротенбергами4) наконец то сформировалась и озвучена твердая политико-юридическая позиция по вопросам закупки газа.5) под давлением международного сообщества умирающий узурпатор однозначно отказался от идеи военного вторжения на восток Украины, более того заявление Мустафы Джемилева о том что Крым вернется в период от 2-3 месяцев до 2-3 лет, сделано не без оснований на то и имеет все шансы стать реальностью (скоро расскажу нюансы формирующегося в эти дни крымского расклада)P.S.: на последок скажу, общаясь с крайне близкими к руководству АТО людьми получил ответ на вопрос "когда все успокоится?" - через 2-3 недели обещали мирное небо и чистую от террористов землю Донбасса. До этого на подобный вопрос, четких временных рамок в ответах этих людей не было.Можно завершить и быстрее, но это подразумевает бомбардировки и использование систем "Град", что повлечет гораздо большие жертвы среди мирного населения(вспомните Чечню), поэтому наберитесь терпения и просто верьте в успешное завершение операции, Фильтруйте информацию от "военных экспертов" и прочих производителей слухов и спите спокойно, ведь учитывая первый пункт моей публикации - завтра у Вас стабильно лучше чем вчера и скоро все закончится.Помолитесь перед сном за погибших героев. Слава им и вечная память.Очень важно, что б сегодняшние жертвы были не напрасны и стали платой 46 миллионной страны за использованный шанс новое будущее.
Onil Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:03 #4969 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:03 http://mashable.com/2014/05/29/ukraine-separatist-coup-donetsk/Зверніть увагу на екепіровку. Там всі наймані люди, думаю місцеві як м"ясо тільки для прикриття.
alexvvv Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:32 #4970 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:32 Украинский миллиардер, любимец донетчан и владелец "Шахтера" Ринат Ахметов не уверен в своей безопасности и просит государственную охрану, пишет на своей странице в Facebook журналист Юрий Бутусов."Вчера украинский миллиардер, любимец донетчан и владелец "Шахтера" запросил государственную охрану. Просит закрепить за ним спецподразделение, потому что не уверен в своей безопасности", - написал журналист.Согласно сообщению, два месяца назад, когда Ахметову предложили сформировать два батальона добровольцев в составе Нацгвардии для собственной защиты, олигарх не предпринимал никаких мер.А сегодня он просит спецназ для своей охраны. "Человек, с молчаливого согласия которого был разожжен костер терроризма и бандитизма, уехал в Киев, и здесь просит себя защитить. А Донбасс, который он оставил без защиты – полыхает", - говорит Бутусов.http://obozrevatel.com/politics/36192-ahmetov-zaprosil-gosudarstvennuyu-ohranu-zhurnalist.htm
Holy Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:51 #4971 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:51 якщо молитись, то молитись треба за всіх, як за тих то загинув так і за тих хто перебуває в лікарні з пораненням(а таких багато просто їх не особо згадують в новинах), і за тих хто стоїть на блок посту 3-й день без їжі і води, і кінець цьому не близький.
seolutsk Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:51 #4972 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:51 Поранені під Волновахою бійці: Ми стріляли у повітря, адже в Україні не оголошена війнаЧи це не привід, щоб позвільняти до бісової матері 80% недіючої, паразитичної офіцерні?Якщо у військового стріляють на ураження - у відповідь треба стріляти у повітря? Це точно військові? Бо, можливо, я щось не так зрозумів.
xriaps Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:59 #4973 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 08:59 Ребята добрый день,сори что не потеме,кто подскижит у кого можно купить футболки с нашими лозунгами Слава Украине ,и всё что связано с патриотизмом Украины и надписи правый сектор с гербом украины по середине,надо срочно,сори что не тудаЕду в Грецию,хочу потролить ватниковтут - http://superfutbolki.com.ua/products/futbolka_slava_ukraini_geroyam_slavaтакож тут - http://ultras-fashion.com/product/ufashion-439249/
zaHARE Опубліковано 30 Травня, 2014 в 09:08 #4974 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 09:08 Поранені під Волновахою бійці: Ми стріляли у повітря, адже в Україні не оголошена війнаЦе просто бред, даже читати противно. "Волиньська правда" за дибілів своїх читачів рахуе?Я ще можу зрозуміти "партизан",давно устав читали - позабували, але командири...Є положення несіння караульної служби. Там ясно прописані дії при збройному нападі на караул. Ніяких додаткових наказів не потрібно, щоб відкрити вогонь на ураження. Ви ніколи не спілкувались з військовими прокурорами? Написав би я детально,але не можу.Але кілька тез:1. Людині психологічно важко стріляти в іншу людину.,а стріляти без чіткого наказу та інструктажу взагалі майже неможливо.2. Караули там були відсутні,інакше там би не совались вільно сторонні люди.3. Мої друзі були свідками масового ужирання горілкою Нововолинських і В-Волинських призовників.Мер змушений був на 2 дні ввести у місті сухий закон.А ми тут про спитий Схід пишемо. ІМХО: Вбивство Кульчицького-заказуха.Конкретно злили інфу. Такі генерали становлять небезпеку для ригівських щурів у МВС і МО.
difoto Опубліковано 30 Травня, 2014 в 09:09 #4975 Опубліковано 30 Травня, 2014 в 09:09 seolutsk, за уставом караульної служби вартовий має зробити три речі перед стрільбою на ураження:"Стой, кто идет?!""Стой, стрелять буду!!!"Попереджувальний у повітря.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.