Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 04.03.2021 в 22:03, Zelensky сказал:

У зв'язку з відкриттям ринку землі є можливість опускання курсу нижче 27 грн./$ але думаю десь літом.

16 часов назад, Zelensky сказал:

-_-

Ринок землі запрацює з 1 липня

-_-

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Nokian сказал:

І це ще лише початок.

До нового року 25,5.

А по 22 вже був чи ще буде?

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 3
Опубліковано
4 годин тому, nickel сказано:

Я писав про відкриття ринку землі у цьому році і зниження курсу літом нижче 27 грн. Я був правий.

• -1 1
Опубліковано

Останні декілька днів присів на статистичні відосики. Не знаю наскільки поавдиві, але цікаво капець.

Сьогодні натрапив на таке. Найбільші боржники МВФ.

• +1 2
Опубліковано
On 21.06.2021 at 09:58, volks сказано:

Останні декілька днів присів на статистичні відосики. Не знаю наскільки поавдиві, але цікаво капець.

Сьогодні натрапив на таке. Найбільші боржники МВФ.

можливо, я щось пропустив, але ще в 197х - роках Сербія була боржником МВФ? і в 1979-му була на 4-му місці за рівнем заборгованості?

це такий тест на уважність?

візуалізація "прикольна", але щодо достовірності - є сумніви...

Опубліковано
15 часов назад, rrid сказал:

можливо, я щось пропустив, але ще в 197х - роках Сербія була боржником МВФ?

Також відразу звернув на 2е увагу. Югославія же.

15 часов назад, rrid сказал:

візуалізація "прикольна", але щодо достовірності - є сумніви...

Так отож. Це як з плівками Бігуса. Але якщо правда, то все печально.

Опубліковано
2 годин тому, volks сказано:

Югославія же.

ні, там Serbia ж пише.

для політика (особливо з панслов'янськи замашками) це, можливо, й доцільно, але для економіста - неприпустимо, хоча б з тієї причини, що хоча б по чисельності населення й території "Сербія" аж ніяк не дорівнює "Югославія"

Опубліковано
20 минут назад, rrid сказал:

ні, там Serbia ж пише.

Та я бачу. Кажу що мала б бути Югославія. Так само як і ссср, а не рашка.

Опубліковано
On 6/15/2021 at 10:31 AM, Nokian said:

І це ще лише початок.

До нового року 25,5.

Вікторе, я тут знову вас послухав і продав все по 26,9, з надією відкупити десь ближче до 25,5. Ще трохи почекати чи вже можна фіксувати збитки?

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Вікторе, я тут знову вас послухав і продав все по 26,9, з надією відкупити десь ближче до 25,5. Ще трохи почекати чи вже можна фіксувати збитки?

чому мене не слухали?

Опубліковано (змінено)
15 годин тому, Zelensky сказано:

чому мене не слухали?

On 04.03.2021 at 22:03, Zelensky сказано:

2 тижні пройшло і долар пробив 27,7 грн.

У зв'язку з відкриттям ринку землі є можливість опускання курсу нижче 27 грн./$ але думаю десь літом.

On 05.03.2021 at 06:26, Zelensky сказано:

Тобто ви зі мною погоджуєтесь, що курс піде нижче 27?

Ну причини, то таке.

On 14.06.2021 at 16:53, Zelensky сказано:

-_-

On 15.06.2021 at 13:20, Zelensky сказано:

Я писав про відкриття ринку землі у цьому році і зниження курсу літом нижче 27 грн. Я був правий.

:bayan1:

Цитувати
24 червня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановились на рівні 27,53 - 27,56 гривні.

Змінено користувачем rrid
  • Ха-ха 2
Опубліковано
Цитата

Возможно, вы пропустили новость о том, что на днях ставки фрахта на контейнеровозы объемом 5 тысяч TEU превзошли рекордную отметку в $100 000 за сутки. Раньше было 15. Все, что доступно на рынке отрывают с руками, как невероятный дефицит.

Такого не было, пожалуй, еще никогда. И Украина в этой ситуации в плохом положении. Все контейнеры устремились в США и Китай, украинцы не могут получить свободные слоты, потому что мы в подавляющем большинстве экспортируем сырье, а не готовый продукт. Контейнерная линия говорит нам – цена 100. Мы говорим «вы сошли с ума, у нас столько нет». Турция говорит «у нас есть. Мы производим готовый товар у себя, у нас гораздо выше маржа, потому что есть добавленная стоимость».

За январь-апрель 2021 года объем экспорта Турции оценивают в $69 млрд, на 33% больше прошлого года. Турки опередили ЕС по темпам роста промышленного производства еще в 2019. А в 20 году заняли третье в мире место по динамике ВВП.

По-честному, есть в этом дурном взлете ставок на фрахт доля сиюминутной выгоды от карантина – линии зарабатывают все, что могут. США и Китай напечатали много денег, засевшие по домам люди стали пачками скупать телевизоры и спортивные тренажеры. Само собой, взлетел спрос на медицинское оборудование. И контейнеры потянулись на Запад.

В погоне за заработком, суда начали возвращаться в Китай пустыми, не тратя время на комплектацию пустых контейнеров. В портах Европы скопилось невероятное количество порожних контейнеров, а в Азии он стали дефицитом. Что подняло тарифы на маршрутах из Европы в Китай до облаков.

Идеальный момент, чтобы начинать наращивать производство внутри Украины.

Пожалуй, запрыгнуть прямо в этот вагон, или контейнеровоз, мы не успеем – но ситуация в мире едва ли стала стабильной. Порты на юге Китая все еще заблокированы вспышкой COVID. Аналитики уже начинают говорить о сбоях поставок к Рождеству. Цепочка поставок оказалась гораздо более хрупкой, чем мы думали. Время собирать камни.

• +1 2
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
On 24.06.2021 at 18:09, yu2007 сказано:

Продав зовсім все,чи ще трохи залишилось продати по 26.70.?

Поки ще беруть по стільки.

А то як завжди прийдеться фіксувати збитки.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
Цитата

В текущем году доллар больше никогда не будет стоить так дешево, как на этой неделе.

image.thumb.png.9022efd475360a2d61f52856803e5ff8.png

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано
12 minutes ago, Nokian said:

Вже після 24 серпня буде відчутно дешевше.

То я таки відкуплюсь по 25,5?

З такими темпами Зеленський до кінця президентського терміну доведе курс до обіцяних Петром 10 грн/дол!))

• Ха-ха 3
Опубліковано
36 хвилин тому, Nokian сказано:

Вже після 24 серпня буде відчутно дешевше.

а оце "відчутно" , можна в цифрах?

Опубліковано
28 хвилин тому, yu2007 сказано:

То я таки відкуплюсь по 25,5?

З такими темпами Зеленський до кінця президентського терміну доведе курс до обіцяних Петром 10 грн/дол!))

Відкупишся до нового року.)

Гривня по 10 ,і навіть по 20 за долар не буде.

• Дякую! 1
Опубліковано
15 minutes ago, Zheny@ said:

В кожного по різному. Хто фурами айфони купує, тому й кожна копійка коливання відчутна. А хто, як я, спекулює доларом на всю стипендію, тому і гривня різниці не особливо відчувається))

• Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, Zheny@ сказано:

бажано, ще й оформити - як годиться )))

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
On 8/10/2021 at 3:03 PM, Nokian said:

Продав зовсім все,чи ще трохи залишилось продати по 26.70.?

Поки ще беруть по стільки.

А то як завжди прийдеться фіксувати збитки.

У вас часом не завалялось кілька тисяч доларів по 26.70? Під’їхав би, купив))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...