Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 хвилин тому, Amor сказано:

Вчора цікавився цим питанням. Зараз діє заборона на купілю валюти, хоча продаж дозволений. Краєм вуха чув що міняли працюють, але особисто не перевіряв

Та про це в курсі. Тому і питаю, хто знає, який курс у валютчиків.

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
5 минут назад, volks сказал:

Та про це в курсі. Тому і питаю, хто знає, який курс у валютчиків.

Напевне саме адекватно було б купити в когось по середньому. Люди несуть в обмінники валюту і скаржаться на низький курс, а так було б добре обом сторонам. Вчора я бажаючих так і не знайшов

• 4 місяця потому...
Опубліковано

ПриватБанк встановив ринковий курс безготівкового обміну валют

Державний ПриватБанк з 6 липня встановлює ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"У першу чергу, це стосується курсів конвертації за картками: зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток, а також всі види операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карток", - йдеться у повідомленні.

У банку пояснили, що встановлюють єдині курси обміну валют для оплат картками та купівлі-продажу готівкової валюти у своїх відділеннях, виходячи з ринкової ситуації, нормативних документів регулятора, підтримки цілісності ринку та виходячи з інтересів клієнтів.

• +1 1
Опубліковано

Якщо за Приватом і Монобанком потягнуться решта банків, то прощай картковий туризм. А там і до "крутільщіків Бінансу" доберуться.

Опубліковано
10 годин тому, nickel сказано:

Якщо за Приватом і Монобанком потягнуться решта банків, то прощай картковий туризм. А там і до "крутільщіків Бінансу" доберуться.

Моно поки хитрожопий, як оплата, то по 35, а як обміняти власні долари з валютної карти на гривневу, то все ж по 29(

• +1 2
Опубліковано

А що то знов приключилось, що долар за день на гривню скокнув ? :blink:  Вже ж вроді було устаканився на 35,3-35,5 останній місяць чи й довше

Опубліковано
10 хвилин тому, volks сказано:

Так хтось там вчора заявив, уряд уввмкнув станок і нас чекає гіперінфляція

ця інфа є давно, що станок увімкнений 

Опубліковано
8 годин тому, SergLutsk сказано:

А що то знов приключилось, що долар за день на гривню скокнув ? :blink:  Вже ж вроді було устаканився на 35,3-35,5 останній місяць чи й довше

Я чув перед новиною про підняття банківських курсів до ринкових, що це призведе до росту валюти. От приват підняв, може це і стало яким поштовхом, як писали, можна просто збіг. Зараз важко вказати причину, якби знав коли здавати, а коли купувати, був би мілліонером))))

Опубліковано (змінено)

Хтось пояснить, що це за трешак відбувається с зв'язці долар-євро???

Змінено користувачем volks
Опубліковано
В 14.07.2022 в 08:54, volks сказал:

Хтось пояснить, що це за трешак відбувається с зв'язці долар-євро???

Що ти маєш на увазі? Курс? Чи ще щось?

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказано:

Тільки й того, що незвично :)

ще   й як "незвично" 1 до 1 ;)  в деяких випадках і менше...

хто на 5, хто на 10% відсотків - прогадав з депозитами, а так - все норм.

Сподіваюсь - не потрібно пояснювати? ;)

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

З двох різних джерел надійшла інформація, що НБУ 21 липня відпустить фіксований курс гривні до долара 29.25. Маємо добу, щоб привести свої фінанси до ладу, бо гривню може добряче ковбасити в перші дні, а можливо й тижні.

Перше джерело - розсилка РВС банку клієнтам, друге - пост Михайла Кухар на ФБ. Ну і можемо разом подумати що можна вижати з цієї ситуації.

IMG_20220720_015226_673.jpg

Screenshot_2022-07-20-01-54-59-772_com.facebook.katana.jpg

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
10 годин тому, nickel сказано:

Маємо добу, щоб привести свої фінанси до ладу

Це що має значити, брати всі гривні і бігти в обмінник ? :D   А якщо ті фінанси не під матрасом лежать, то що ти зробиш ? :0017:

• +1 1
Опубліковано

Для тих,хто не веде розрахунки ПІЛЬГОВИМ курсом ПриватБанк це не значить нічого.

А для тих ,хто міняє гроші в канторах  значить,що нам дали 4.5 млрд, ну і ще багато інших факторів.

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, SergLutsk сказал:

Це що має значити, брати всі гривні і бігти в обмінник ? :D   А якщо ті фінанси не під матрасом лежать, то що ти зробиш ? :0017:

Не знаю, сам вирішуй, що брати і куди бігти. Можливо комусь моя інформація допоможе, а якщо тобі не цікаво, то проходь повз тему. Чекінитись коментарем в стилі луцьких теревень не обов'язково. Але якщо комусь цікаво, розкажу, що я зробив. В мене "на харчі" лежало +-50 000 грн, це гроші які ми беремо на поточні витрати і куди кладемо надлишок з зарплати, який не встигається потратити. Так от сьогодні зранку я їх закинув на карту Монобанку (безкоштовно), з карти Моно закинув на криптобіржу (безкоштовно) і там обміняв на USDT (комісія 0,1%) і там пересиджу цей турбулентний період. При потребі виведу через п2п в гривню на карту банку (безкоштовно). Зайняло це в мене 15 хвилин, 10 з яких це пройтися до терміналу айБокс. Тому будь-хто встигне це зробити ще сьогодні, навіть якщо треба буде реєструватися на біржі.

3 часа назад, Nokian сказал:

Для тих,хто не веде розрахунки ПІЛЬГОВИМ курсом ПриватБанк це не значить нічого.

Нічого, крім того, що завтра для цих людей все може подорожчати "бо курс виріс". Знаючи коли і де впадеш, можна соломки підстелити. Колись усі знали, що паливо подорожчає мінімум на 50 копійок на літрі, тому що після відміни ТО (техогляду), дорожній збір включать в вартість палива. Знали усі, але мало хто придбав талони на паливо і перепродав потім за ціною вищою на 0,5-1 грн на літрі. А я придбав.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • Збентежений 1
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Але якщо комусь цікаво, розкажу, що я зробив. В мене "на харчі" лежало

Я за тебе радий, що ти їх зміг взяти і щось зробити, але як я і зазначив в своєму пості, якщо гроші не лежать під матрасом, то мало що вдієш в цій ситуації. Та банально навіть якщо вони на депозиті без дострокового зняття.

Але якщо вже пішла така п'янка, то ще розкажи що то таке за USDT, якась криптовалюта ?

Опубліковано
6 минут назад, SergLutsk сказал:

Та банально навіть якщо вони на депозиті без дострокового зняття.

Депозит - це і є невелика страховка від таких форс-мажорів. Тоді нічого й робити не треба.

6 минут назад, SergLutsk сказал:

Але якщо вже пішла така п'янка, то ще розкажи що то таке за USDT, якась криптовалюта ?

Usdt - це стейблкоін, стабільна монета, криптоаналог готівкового долара. Стабільна вона відносно, її також буває ковбасить.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...