Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума v2

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Жмеш скарга і коли буде час хтось з модераторів відреагує твоє 1 повідомленя

нафіга мені когось задрочувати, якщо я сам прекрасно можу це зробити і робив до цього?

Просто добавте правило про РО за зловживання правкою повідомлення і все.

• Відповідей 750
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бачу можливість видаляти власні теми у групи Power users теж зникла...

Для чого ще й це забирати, за вброс РО, за серйозний вброс бан + модератор видалає тему.

Опубліковано

Бачу можливість видаляти власні теми у групи Power users теж зникла...

Видаляти - правильно.

Видаляти можна лише теми клоновані. Або явно тупі.

Опубліковано

Думаю, адекватных людей ( использующих кнопку "изменить" по назначению) гораздо больше , чем "зловживальників".

А в барахолке без нее вообще сложно

А какой смысл в редактировании в течении часа? Увидел ошибку? Ляпнул сгоряча?

Опубліковано

Організуйте голосовалку про необхідність повернення редагування повідомлень та видалення тем - "за" і "проти". Демократія йопта

• 2 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Я вас ПРОШУ - верніть як було. Справа не в демократії, справа в зручності.

Пройдуть вибори - подумаємо.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Пропоную зробити в тему політика вхід по "інвайтах", (аналог із "будуаром") задля того, щоб тролі не могли там харчуватися. І щоб інформація, яка може бути цікавої колорадським жукам, була закритою.

Активним дописувачам теми, а також форумчанам, які виявлять бажання - присилати інвайт в ПМ, типу массової розсилки від адміністрації (думаю, така можливість є).

Опубліковано

Zheny@, мені здається, простіше час від часу банити тролів. Їх же небагато.

Рєпа -10 - РО 5 днів, -15 - 10 днів, -20 бан на місяць, -50 - вєк свабоди нє відать ))

Опубліковано

З рєпою не так все просто... Часто "мінусять" не за твою позицію, а тупо за викладений тобою матеріал. Наприклад, ти виклав відео якого "сєпаратіста", і його замінусили :)

....

Десь на якомусь форумі (mobile-files.com здається) гарніше було зроблено: в кожному розділі форуму був створений ПІД-розділ для "новачків", де їм і дозволялось починати спілкуватись аж допоки вони не наберуть там визначену кількість повідомлень (50 здається), і вже аж тільки після того вони могли повноцінно постити у всіх гілках.

Можна було б зробити і тут щось схоже... Не на всьому форумі, а у "солодких" для тролів розділах. Ввести, наприклад, необхідність набраної мінімальної кількості постів (в розділах "для новачків"... в "Куплю/Продам", в "Флеймі", в "Гуморі" не рахувати) плюс необхідність набрати якусь мінімальну кількість "Підтримок"

Опубліковано

Десь на якомусь форумі (mobile-files.com здається) гарніше було зроблено: в кожному розділі форуму був створений ПІД-розділ для "новачків", де їм і дозволялось починати спілкуватись аж допоки вони не наберуть там визначену кількість повідомлень (50 здається), і вже аж тільки після того вони могли повноцінно постити у всіх гілках.

Це називається "песочница" :) І на Хабрі є і на тому ж Джої.

Опубліковано

Мене все влаштовує, окрім однієї штуки. Інколи буває, що меня вибиває з мого профілю і треба заново вводити лагін і пароль. Чи це браузер глючить? Хто підкаже?

Опубліковано

в мене комп показав вчора що борда лежить. а сьогодні вже було речення про ватників, що звичайно розсмішило.

Коли зайшов з телефона видало набір як в Oksana04

Опубліковано

сам форум на UTF-8 а проблема форума на windows-1251 красавци.

давно вже пора робити "аварійний" блог (наприклад ЖЖ), щоб люди знали що сталося....

Опубліковано

давно вже пора робити "аварійний" блог (наприклад ЖЖ), щоб люди знали що сталося....

нне знаю як ЖЖ, а от твіттер не завадив би ...

Опубліковано

kmd, гг просто підсказав, дуже багато юзерів незнало що сталося і що там писало, друзі навіть дзвонили розпитували...

а от твіттер не завадив би ..

ще краще, завжди онлайн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...