Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

Ще є питання - хтось курсі, де подівся Сашко Положинський?

Від початку революції приймав активну участь, а зараз десь пропав.

Олександр Положинський: Залишатися на Майдані немає сенсу від 09.01.14
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Інформація від ПРАВОГО СЕКТОРУ

Титушкам на заметку. Есть информация из-за забора. Авторитетные люди объявили по СИЗО и зонам Украины "майданцев" - политическими, вне "мастей" и запретили любой наезд на них, а только поддержку куревом и продуктами. Что касается так называемых "титушек". Любое сотрудничество с мусорами расценивается как "КОНТАКТ КУМОВСКОЙ" и сотрудники, объявляются "КАЗЛАМИ". (К распространению!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колесніченко вивозить родину з Києва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ніхто не прораховує варіант, що після такої пропозиції президента його можуть здати "беркутята" і інша звірина. Якщо Сєня прем"єр, то відповідно і новий глава МВС.

Ой не факт про мвс. Ера з 2 їм мвс дадуть.

А це має бути обов,язковою умовою, як і мають бути узгоджені репресії для вищого керівництва мвс і беркуту, який був у Києві (посадити всіх на 10-15 років по одному в різні звичайні тюрьми). І ще трохи відморозків з беркуту туди ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та є такі гачки але толку з них коли стріляють.

Зміна системи прийде автоматично, коли народу дозволять володіти зброєю на рівні Конституції. Тоді пофіг амбіції і бажання влади, фінансові мутки і шизанутість ментів. Коли два кума матимуть по калашику, вони з любим чинушою домовляться. Тоді закон рятуватиме не народ а чинуш. Тому головна мета цих подій - зброя в руках психічно здорових громадян України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mustafa Nayyem @mefimus 40 сек.

RT! Оппозиция не приняла предложение Виктора Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку - потрібно дожимати до кінця, уже сильно багато вклали у це, захопили пів України. Щодо сходу - це питання рішить Ахметов і Ко,які вже давно протистоять нашому "напівпрезиденту". Яценюком в прем*єри - це стид!!! гляньте на нього - наляканий-переляканий, єврей з народження -> єврей до кінця (нічого проти них не маю,але жидську натуру я знаю), тому впевненний, що через 2роки його підкуплять.

Я за Луценка як міністра внутрішніх спарв - діло робив, ДАЇшників попускав, не боявся нічого.

Головне дали свододу діям, щоб не так було,як при Ющенко, коли Яник всерівно рішав усі питання.

я за майбутнє, за свободу, за Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думка Лесі Оробець про останні події - не погоджуватись ні в якому разі!!!

http://texty.org.ua/pg/news/devrand/read/51268/Shvydkyj_analiz_propozycij_vlady_vid_Lesi_Orobec

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так, але мєнта безкарно ніде не застрелиш, а більшість зних гопота ще та.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому головна мета цих подій - зброя в руках психічно здорових громадян України.

Ну взагалі це доволі спірне питання.

Я б всетаки не поспішав би роздавати зброю у вільний доступ. ІМХО, не доросли ще та і менталітет не той.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми повинні вимагати тільки таке:

Президент-відставка

Парламент-відставка

КМ-відставка

Беркут- розпуск

ЦВК-відставка

Відкат до конституції 2004р

Введення бразильської виборчої системи.І тільки тоді

- перевибори парламенту,закон про люстрацію і зменьшення повноважень президента

- перевибори президента

- формування нового КМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРАВИЙ СЕКТОР

Увага!

Опозиція не має ніякого відношення до "Правого сектору".

Наші переговори - тільки переговори про повну капітуляцію бандитів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаві фото з коментами

http://zyalt.livejournal.com/983675.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беркут- розпуск

якщо іде сценарій нападу росії,вони можуть цим скористатися. Не варто розпускати бійців (так,вони скоти та убивці) але це одні із перших,хто буде на лінії фронту у випадку наступу.

для них потрібно зробити внутрішній спецпідрозділ,який буде карати поведінку усіх військ, яких будуть боятися усі.

ну це моя думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна теза-не пускати до корита Порошенка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я позавчора на барикаді так чекав, що Яценюк піде по свою обіцяну кулю в лоб. Він би її не дістав, бо як то кажуть їжака голим не злякаєш, але було цікаво як піде. Але яценюк не пішов. І вір тепер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю чи сюди. Але класна штука. Можна скинутись купити. Бо від кількості залежить ціна http://aukro.ua/grelka-dlya-ruk-nog-i-tela-20-chasov-raboty-i3886435043.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беркут- розпуск

якщо іде сценарій нападу росії,вони можуть цим скористатися. Не варто розпускати бійців (так,вони скоти та убивці) але це одні із перших,хто буде на лінії фронту у випадку наступу.

для них потрібно зробити внутрішній спецпідрозділ,який буде карати поведінку усіх військ, яких будуть боятися усі.

ну це моя думка.

Хто-хто,а ці нас точно не захищать,бо вони вже поліцаї на службі окупанта.

Та й просто,згадайте як 2000 беркутів не справились з кількома людьми зі зброєю в Одесі(Дікаєв).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..влада (презик) типу віддає всю владу і вирішення проблем опозиції.........а на майдані правильно говорять - тільки судити всіх міністрів і презика як не тут то в Гаазькому суді але неспускати їм ситуації з рук і відібрати все вкрадене!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От я не розумію.В країні фактично війна,а вони тільки у вівторок можуть зібрати раду!!!!!! Не вірю!!!!!!!!!!!!Брешуть!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а прокурорішкі, мєнті, пернаті? - їм все простити????

і збиратись на "сходку " їм час є типу в резиденції презика "голубеньким" можна і треба і час є (відать думали куда бігом тікати і ховати бабли).......сьогодні а інші питання ...а давайте взагалі через місяць - ну це взагалі ((((((((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаві фото з коментами

http://zyalt.livejou...com/983675.html

Блін,дивишся фото аж сльози навертаються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю чи сюди. Але класна штука. Можна скинутись купити. Бо від кількості залежить ціна http://aukro.ua/grel...3886435043.html

сюди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна теза-не пускати до корита Порошенка.

Аргументуй а не просто балаболь.

Мені Порошенко завжди подобався як політик і як людина. Крім того він більш освідчений економічно, ніж більшість з "грамотєїв" нинішньої революції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...