Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2014

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

<p>

<br />Туман надворі - будьте обережні!<br />
<br /></p>

Так тяпница ж сегодня. С туманом действительно аккуратно надо. Он может быть в самых неожиданных местах. )))))

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не треба снігопадів(((

Щойно, 00:30. Міст на пр.Перемоги. Напрямок "до Там-Таму". ДТП. Учасників не розгледів. Похолодання, мокра дорога і недотримання дистанції зіграли свою роль. Один з водіїв, скоріш за все, пригальмував перед ямками в правій полосі, інший не встиг. Сподіваюсь, що без значних пошкоджень.

С#к@...напророчив....Швидка понеслася(((

Опубліковано

upd.

Три авто - Опель Омега Б, Хонда Аккорд та Рено Трафік. Хто винен дуже важко розібрати. Зі слів водія Трафіка - винен водій Опеля, але я не чув всього. Найбільше постраждав Опель - пошкоджено зад, "морда", якою він "увіткнувся" в бордюр.Скло до фари та пртитуманку я бачив на іншій стороні мосту, на тротуарі. В Хонди вщент розбитий перед, в Трафіка постраждала ліва сторона.

Швидка була, але ніби ніхто не госпіталізований.

П.С. Слизько на мосту, дуже навіть. Будьте обережні в пізній час доби.

• Адміністратори
Опубліковано

На мостах, підвищеннях, завжди приморозок.

якщо на бортовому показує +0,5 +1 то на асфальті гарантований 0

Кількість аварійних ситуацій та дтп виросла в рази.

Опубліковано

Наскільки я знаю, то винен водій Honda. По словах таксиста, який не брав участі в ДТП, власник Аккорда вилетів за зустрічну смугу і здійснив удар.

Підтвердити чи спростувати цю інформацію не можу, але таксисти, як правило, знають все ж, що говорять.

Опубліковано

Це ДТП сталось не у нас

Я так зрозумів, що водій не вижив.

Аварія сталася в Північно-Казахстанській області Казахстану, поряд з обласним центром (18км). Водій не вижив (24 роки). Пишуть, що відмовили гальма, але вони мабуть і не допомогли б на такому дорожному полотні. Якби не пасажирський, можливо водій лишився б живий.

Опубліковано

це ще добре, що лиш вибило тєлєжки у вантажного, і він зійшов з рейок, інакше б було тьма жертва серед пасажирів...

Опубліковано

але дивно, що друга фура нормально зупинилась ще задовго до переїзду.

Можливо не завжди доречно, але часом, якщо не можеш загальмуввати - прискорся.

Але, підозрюю, що гума і покриття - не дозволили б це зробити.

Опубліковано

Zheny@, маю надію що випригнув... але дивно, що друга фура нормально зупинилась ще задовго до переїзду.

Судячи з відео - фура майже зупинилась на переїзді (можливо таки дійсно відмовили гальма і водій гальмував коробкою), товарняк почав тягнути головку в напрямку руху, можливо заламав би, та й усе, але пасажирський фактично влупив головку лоб в лоб. Тому й вагони товарняка злетіли з рейок.

Крім водія ніхто серйозно не постраждав. Рух відновили через 6 годин. Експерти знаходяться на місці вже 2 доби.

На рахунок другої фури, видно що вона також зупинялась ненормально. В одному місці все-таки занесло, та водій справився.

Опубліковано

На машинку піску грошей не знайшли, головне щоб власник шубохраніліща себе добре чухав

42570_900.jpg

Аварія сталася на території Казахстану. До чого це хвото?

Опубліковано

Ходять чутки що у МАЗі відмовили гальма, тому пісок сип не сип - не допомогло б ((( Ну це в даній ситуації, а в цілому... Чому ви дувуєтесь? Тому що переїзд не посипаний?

Опубліковано

Дтп. Старий ринок, навпроти зупинки, зустрілися посередині дорогі 2 гонщика.

) О_о що трапилось? де знаменитий жаргон?

Просто якось не привично :-)

Опубліковано

А в ПП запитати, якщо такий вагон цікавості? Чи обов'язково нафлудити?

Опубліковано

А в ПП запитати, якщо такий вагон цікавості? Чи обов'язково нафлудити?

Ото-то я нафлудив)) , а чому ви в приват мені не написали? :-)

Опубліковано

Я не знаю які там гонщики. АЛе судячи з розстановки машин вони не розїхались на зустрічній тобто 2 машини стояли біля зупинки центральний ринок і 2 машини були мордами доповороту на ковельську. таке враження що там був потрійни чи ще більший обгін.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...