Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, difoto сказал:

Був, але для сумнівного "криміналу". Сумнівного в тому плані, що не завжди людина, яка бажає лишитись інкогніто при оплаті є "кримінальною" (з точки зору закону)

Я тобі можу назвати з десяток способів оплати будь-чого не втрачаючи анонімності. Біткоін (криптовалюта) далеко не перший, хто дає таку можливість. Хоча вже давно стверджують, що анонімність біткоін-платежів- міф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

1 хвилина тому, nickel сказано:

Я тобі можу назвати з десяток способів оплати будь-чого не втрачаючи анонімності

Поїхали.

1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, difoto сказал:

Поїхали.

1.

WebMoney

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WebMoney вже давно не анонімна, контролюється москалями. Та й перекинути більше 10к дол. з формальним атестатом не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, nickel сказано:

WebMoney

Бгггг :)))))) Смішно. А серйозно?

Хочу купити ядєрну бонбу, напрімєр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бгггг :)))))) Смішно. А серйозно?

А я і пишу серйозно.

Хочу купити ядєрну бонбу, напрімєр.

Щось твоя бонба з початковими вимогами не клеїться "не завжди людина, яка бажає лишитись інкогніто при оплаті є "кримінальною" (з точки зору закону)". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

А я і пишу серйозно.

Тоді зрозуміла твоя риторика. Віріше мені зрозуміло рівень експерта, з яким спілкуюсь. Без образ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, difoto сказал:

Тоді зрозуміла твоя риторика. Віріше мені зрозуміло рівень експерта, з яким спілкуюсь. Без образ :)

Ти ще добав, що пишеш це в окулярах і з розумним виглядом обличчя, ну щоб вже всі зрозуміли, що ти спеціаліст з інтернет-безпеки, такого рівня, що йому потрібно вірити на слово.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, Barugan сказал:

Хіба що виходити в інтернет і поповняти в Антарктиді, чи десь посередині пустелі Сахара. А так, мнима анонімність.

Як і біткоін ;)

п.с. Я коли завтикаю за інтернет заплатити, то просто в дворі вмикаю ві-фі на телефоні і завжди знайду чийсь незапаролений, щоб через приват24 оплатити інтернет. Ці незапаролені вафлі = Сахара в Антарктиді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, nickel сказано:

Як і біткоін

Ти в курсі, що Вебмані отримують ліцензію? Отримують в країнах. В країнах з ГРУ, СБУ і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти в курсі, що Вебмані отримують ліцензію? Отримують в країнах. В країнах з ГРУ, СБУ і т.п.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Barugan сказал:

зовсім ні, чийсь ві-фі нічого не дає:rolleyes:

А Антарктида і Сахара дає.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, Ukrainec сказал:

По другій причині теж "майнюсь", але без фанатизму.

І який профіт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, vaz75 сказано:

І який профіт?

По сьогоднішньому курсу десь чистими 65% з 20го жовтня, з вирахуванням електрики.

Змінено користувачем Ukrainec
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, Ukrainec сказано:

Не все так однозначно!

Сильні світу цього ще не визначильсь, що з нею робити, тому ще це "чудо" може або взлетіти в ціні до небес, або попнути по завершенню наперід визначеного терміну.

Рахуй що зараз лише триває період "бета тестування". так, або ні. "Жирні дяді" сидять десь там і спогладають, грохнути все це чи дати йому розвиток. При цьому кожен має її запаси. 

Подумати в тому числі й над запитанням, чи є система криптовалют фінансовою пірамідою? Як визнають експерти, про класичну схему Понці не йдеться, тому що зростаючі виплати за біткоїни не фінансуються за рахунок тих, хто купуватиме їх у майбутньому. Проте певні елементи шахрайства присутні, тому що зростання ціни біткоїнів не зумовлене реальними економічними процесами, а базується на спекуляції та штучному ажіотажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха ха ха. А звідки ж беруться шалені виплати  всім цим шмайнерам, ? З якої  доданої вартості? 

Вони беруться з грошей реальних доларів, які очманілі та хитродупі інвестори вкладають на біржах у це криптолайно.

Очманілі та хитордупі -не одній тіж самі.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, Nokian сказал:

Ха ха ха. А звідки ж беруться шалені виплати  всім цим шмайнерам, ? З якої  доданої вартості? 

Вони беруться з грошей реальних доларів, які очманілі та хитродупі інвестори вкладають на біржах у це криптолайно.

Очманілі та хитордупі -не одній тіж самі.

Не тринди, сам нєбойсь на телефонах втіхаря, покі не продав, монеро майниш.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 21.01.2018 в 13:52, difoto сказал:

Був, але для сумнівного "криміналу". Сумнівного в тому плані, що не завжди людина, яка бажає лишитись інкогніто при оплаті є "кримінальною" (з точки зору закону)

В 21.01.2018 в 14:37, difoto сказал:

5 часов назад, difoto сказал:

Друже, я з вебманями працював на рівні власного з т0ріком обмінника ще років 10 тому. Ти зараз ніби пробуєш пояснити автослюсарю, що шліфанути клапана можна не знімаючи головки блоку з двигуна. Давай пояснення в ПП, я тебе або здивую, або здуюсь і скажу, що ти був правий.

Тут в ПП немає що писати. Отже покрокова інструкція для автослюсарів:

1, На очі натягнути шапку, до очей шарф або кофту чи куртку

2, Шуруєш до найближчого терміналу, я скористався City24

3, В терміналі на головному екрані знизу-зліва тицяєш в значок вебмані, вбиваєш номер гаманця отримувача коштів, впихаєш необхідну суму, друкуєш чек.

профіт

Спойлер

оплатив

5a662c7715e13_2018-01-2219-34-11.thumb.JPG.15c60dbb4283259ecb1e8d9fdbc663bb.JPG

отримав

2018-01-22_19-55-20.png.855b580d5fb1201dec50ed97386b0a15.png

Ніяк не можу зрозуміти на якому етапі ви втрачаєте анонімність, бо термінал не вимагає жодних даних відправника, від слова "взагалі", ні телефону, ні мила, в ньому навіть камери немає, а шапка і шарф треба, бо зима на вулиці.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel але отримувач коштів не зашифрується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, case_l сказал:

@nickel але отримувач коштів не зашифрується

А це й не стояло в задачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

Шуруєш до найближчого терміналу, я скористався City24

от ти правда дурачок, чи стібешся з мене?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, difoto сказал:

от ти правда дурачок, чи стібешся з мене?

Ти шапку не вдягнув і тобі надуло? Не думав, що ти балабол, але мене це й не дивує.

7 часов назад, difoto сказал:

я тебе або здивую, або здуюсь і скажу, що ти був правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 1/22/2018 at 20:26, nickel сказано:

Ніяк не можу зрозуміти на якому етапі ви втрачаєте анонімність, бо термінал не вимагає жодних даних відправника, від слова "взагалі", ні телефону, ні мила, в ньому навіть камери немає, а шапка і шарф треба, бо зима на вулиці.

Те,що сьогодні (начебто) не можна персоніфікувати,  можна буде визначити завтра, чи післязавтра.В самому блокчейні закладено,що ніхто не забутий, ніщо не забуте.

Ну і ще пошукайте,що сказала про  все це лайно Касперська,дружина  і співзачновниця.антивіруса.Правда майже ніде нема  повної версії її інтервю, а там дуже багато цікавого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 22.01.2018 at 20:26, nickel сказано:

Я канєшна парєнь гарячій, зразу вибачаюсь, але...

камери немає тільки в баби Ориськи в Закарпатті, яка вроки яйцем викатує. Це раз.

Вирахувати переказ з терміналу від відправника до одержувача для сучасних засобів, якими користуються спецслужби - як два пальця об асфальт. Це два.

А три - це ніби як був один чувак, думав, що він суперагент, секретний на 100500%, а потім виявилось, що він лошара, а друзі(мої, не його), які його затримували, навть шеврончик мені підігнали.

2018-01-23 22.35.49.jpg

Те, що я не можу описати про те, як і коли відслідковують платежі через термінал, не означає, що їх не відслідковують. Можеш вважати мене балаболом, але.... частина бордівчан трохи знають, хто такий мій кум і що він міг у свій час.

Можеш створити таку тему: "А шо за х*й цей кум діфото? Він реально такий?" 

А ще я ... нє, більше не буду, бо вже і так палюсь :)

Гарного вечора!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 22.01.2018 at 20:26, nickel сказано:
  Hide contents

оплатив

я то через термінали всяких айбоксів лише мобілку декілька раз поповнював, але отам де картинка підписана "оплатив"

що таке "Ідент. платника" ?

5a662c7715e13_2018-01-2219-34-11.thumb.JPG.15c60dbb4283259ecb1e8d9fdbc663bb.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...