Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
10 минут назад, nickel сказал:

А колись був підтверджений золотом. А базар до матеріальних цінностей не віднесеш і в карман не положиш. 

Цей діалог не несе ніякого конструктивізму. Адже кожен залишиться при своїй думці, тому є простою патетикою. Розбагатіли на біткоїні - я за вас радий. 

P.S Якщо влазити в золоті дебрі і його вартість та значимість в сучасному світі на форумі є більш свідомі в даному питання;)

Змінено користувачем AnimaNoir
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Ну ось золото наприклад, в моїй родині і родині моєї дружити так повелося, що воно не має ніякої ні матеріальної, ні моральної цінності. І навіть якщо мені запропонують бздюльку  за пів ціни, навряд хтось з моєї родини спокуситься на неї. Але є панянки, які в "дермонтині" з мокрими ногами будуть зиму виходжувати, але не відмовлять собі в побрякушці.

Так я бачу і тут, все залежить від кількості  людей, що "увірували", попит і інтерес є головним рушієм будь яких монетарних стосунків. Відносини з криптою, як і золотом ніхто не може заборонити людям любити, можна лише обмежити, але тоді з"явиться тіньовий ринок, який для крипти апріорі технологічно не є проблемою.

В мене є знайомий, з одного року, так він рахує що гроші лише ті, що в нього в шкарпетці під "подушкою", але якби були всі такі, а таких реально багато в нашій країні, то банки б не мали на що існувати.

Змінено користувачем Ukrainec
  • -1 1
Опубліковано

Всі дуже сміялися, коли недавно в Індії тупо взяли і відмінили всі крупні купюри( Бо вон нажитиі нечесно). В самійІндії індус трохи помайданили і заспокоїлись.

Реформа таки виявиласьправильною,бо в її ході була не тільки відміна крупняка ,а ще і поголовне оцифровування,і тепер кожен індус дійсно має страховий поліс.

А ми насправді живемо,як папуаси.

Опубліковано

Вартість біткоіна може впасти до нуля, у випадку якщо його не почнуть використовувати в якості платіжного засобу, вважають експерти Morgan Stanley.

Про це йдеться у спеціальній аналітичній записці компанії за результатами дослідження ринку криптовалют, пише Business Insider.

Причиною можливого падіння курсу біткоіна може стати те, що приймати його в якості платіжного засобу зараз готові лише одиниці. За даними Morgan Stanlеy, з 500 найбільших світових онлайн-ритейлерів в якості розрахункового засобу біткоін приймають тільки три гравці.

Цей факт свідчить про те, що валюта в майбутньому може знецінитися.

"Якщо ніхто не буде приймати дану технологію для здійснення платежів, тоді вартість (біткоіна, - ред.) дорівнюватиме нулю", - сказав аналітик Джеймс Фосетт.

Зниженню курсу сприятиме і низький обсяг торгів криптовалютами. Щоденний обсяг торгів біткоіну зараз становить близько $3 млрд, у той час як середній обсяг щоденних торгів на глобальному валютному ринку дорівнює приблизно $5,4 трлн, пише видання.

Не може похвалитися мережа і великим обсягом транзакцій: добовий обсяг транзакцій біткоіна становить $300 млн, у той час як на базі системи Visa щодня проходить операцій приблизно на $17 млрд.

Нагадаємо, що станом на 22 грудня Bitcoin різко обвалився нижче $13 тис. Менше ніж за тиждень ціна Bitcoin обвалилася майже на 36%.

Facebook
Опубліковано (змінено)
34 хвилин тому, Nokian сказано:

. Щоденний обсяг торгів біткоіну зараз становить близько $3 млрд,

станом на сьогодні обсяг торгів 12млрд , 22 грудня був 22 млрд і це для нещасного біткоїну :)  Це як річний бюджет України, за день.

Змінено користувачем alexvvv
  • +1 1
Опубліковано
8 годин тому, Nokian сказано:

Всі дуже сміялися, коли недавно в Індії тупо взяли і відмінили всі крупні купюри( Бо вон нажитиі нечесно). В самійІндії індус трохи помайданили і заспокоїлись.

Реформа таки виявиласьправильною,бо в її ході була не тільки відміна крупняка ,а ще і поголовне оцифровування,і тепер кожен індус дійсно має страховий поліс.

А ми насправді живемо,як папуаси.

На готівку завжди буде попит: Живя в безналичном мире, молитесь, чтобы вам не отключили электричество

Цитувати

Определённо, отмена наличности скорее разрушит бедную экономику, чем богатую. Богатая страна, с более распространённой и надёжной инфраструктурой, с лучшим доступом к ресурсам, лучше сумеет выдержать дефицит физических денег и природные катаклизмы. Но в целом безналичная экономика становится более хрупкой и превращает простых людей в мишени в случае наступления стихийных бедствий или ещё больших проблем, таких, как войны.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, fenmix сказано:

а борда буде працювати без електрики? 

Опубліковано (змінено)
3 hours ago, fenmix said:

Китай би з тобою посперечався :)

Змінено користувачем yucore
Опубліковано (змінено)

Цей вже  домайнився.

https://strana.ua/news/114106-v-kieve-pokhitili-rossijskoho-ajtishnika.html

Ну і тут цікавинки українського  криптокриміналу.

https://strana.ua/articles/analysis/112320-bitkoiny-i-kriminal-kriptovaljutnyj-jashchik-pandory-sudebnoho-reestra.html

Остапу Бендеру і не снилось.

Змінено користувачем Nokian
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
On 30.11.2017 at 8:05 PM, Deemon said:

@nickel

1. Exmo

2. https://vilkov.com/

виводь-заводь-переводь - ніяких проблем, українці сабжи юзають, відгуки нормальні

Агов, шпєкулянти, що там чути за кращу біржу 2017 року? Таки кіна не буде, як пишуть на коінток?

Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Агов, шпєкулянти, що там чути за кращу біржу 2017 року? Таки кіна не буде, як пишуть на коінток?

Ти про яку біржу? Ми телепати і маємо здогадатися, що пишуть на коінток?

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Ukrainec сказал:

Я користувався. Там вся моя крипта :( 

Імхо сайт вирубили, щоб до нього не отримали доступ викрадачі Лернера, якщо тому надумається їм паролі віддати.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
14 minutes ago, nickel said:

Зареєстрований, але не користуюся (користувався). А що пишуть на коінток?

Ну в декого проблеми з виведенням депо, і пов'язують це з подією, про яку вище писав @Nokian.

9 minutes ago, Ukrainec said:

Я користувався. Там вся моя крипта :( 

О, сайт запрацював. Можливо хибна тривога, але я б в такій ситуації краще б перебдів)

Упдейт:

Инфа из телеграмм канала:
"EXMO находится под DDoS атакой.

Сайт будет доступен в течении получаса.

Приносим извинения за временные неудобства. 

С уважением, команда EXMO"

Выглядит всё конечно не очень хорошо. Почему другие биржи так не ддосят? Почему не запилить какую-нибудь защиту от ддоса, не первый день уже такое. Выглядит так, что deisik прав, и биржа скамится по уже известному сценарию. Надеюсь все покинули корабль?  :D
Кто-нибудь отслеживает транзакции по их холодным/горячим кошелькам? Есть там какое-нибудь крупное движение?

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано (змінено)
10 минут назад, yu2007 сказал:

Ну в декого проблеми з виведенням депо, і пов'язують це з подією, про яку вище писав @Nokian.

О, сайт запрацював. Можливо хибна тривога, але я б в такій ситуації краще б перебдів)

На деяких біржах проблеми з виведенням депо і без викрадення власників. Проблема може бути не лише зі сторони біржі, а й у самій криптовалюті. В біткоіна черга 177 500 непідтверджених транзакцій. А якщо ще й сайт біржі не працює чи працює через раз, то там і так мабуть всі кинулися виводити в паніці. От і черга.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано

для нєвєрующих москалів і параноїків існує зеркало - exmo.me

+- топові біржи по об"ємах і популярності.

screenshot_1028.jpg

screenshot_1028.jpg

Опубліковано
58 хвилин тому, yu2007 сказано:

як добре, що відділ весільних платтів ТЦ "Ювант" тримає в курсі актуальних подій криптосвіту :)

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано

27 декабря на блоке 501 225 от блокчейна биткоина отделилась еще одна криптовалюта - Bitcoin God. Об этом сообщает Insider.Pro.

Основатель проекта, китайский предприниматель Чандлер Го называет его "некоммерческой P2P-организацией".

Новая криптовалюта поддерживает смарт-контракты и Lightning Network, размер блока будет увеличен, подтверждение транзакций производится по принципу proof-of-stake, конфиденциальность усилена за счет концепции доказательства с нулевым разглашением (Zero-knowledge Proof).

Объем эмиссии составит 21 млн GOD, при этом 17 млн коинов получат владельцы биткоинов, а оставшиеся 4 млн будут направлены на благотворительность.

Также на сайте проекта утверждается, что о его поддержке уже заявили 46 криптовалютных бирж и электронных кошельков, в том числе Bithumb, Bittrex, Poloniex, OKEX, Kraken, GDAX и Huobi.pro.

Основную сеть Bitcoin God предполагается запустить ориентировочно в первом квартале 2018 г. Внедрение смарт-контрактов и протоколов Zero-knowledge proof ожидается во втором и третьем кварталах.

Опубліковано

Антон Швец

Я бы кстати прямо сейчас начал собирать движ из людей, которые будут требовать от государства выкупить их биток по 20к, когда он обвалится до сотки. С Гройсманом такая хуйня точно прокатит.

Обманутые вкладчики биткойна. Требуем компенсировать наши затраты.

Ну потому что государство ж не регулировало, не запретило, не предупредило. Почему молчал Нацбанк? Если нормально движ замутить, то примут законопроект и заплатят, инфа сотка. Семена подрядим на охрану, 112 даст эфиры и стрим, понабираем каких-то студентов, скажем что они ойтишеки и собирали айсики на коленках. Сами понакупаем этого битка после обвала(ниже ж уже не упадет) за копейки и будем притапливать пока не компенсируют.

Надо думать о будущем уже сейчас.

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...