Перейти до змісту

Незайманий (22р.) і вона(25р.) з дитиною(6р.)

незайманий в 22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На рахунок повії - думаю не варто, нехай перший раз буде зі взаємними почуттями.

я не проти. Але може бути пізно. Мені відомі випадки, з аналогічним початком, які ні до чого хорошого не привели. Просто боюсь, щоб не було односторонього почуття...
  • Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

MANJAK11, Тобі робит немає що? Така тема назріла цікава, мало що не перший раз за останні кілька місяців. А ти....

Забанити встигнеться завжди.

Він зараз нового клона створить, щоб відписати людям.

Опубліковано

MANJAK11, Тобі робит немає що? Така тема назріла цікава, мало що не перший раз за останні кілька місяців. А ти....

Забанити встигнеться завжди.

Він зараз нового клона створить, щоб відписати людям.

була жалоба, жалоба правомiрна, вiдреагував згiдно правил

Опубліковано

Была похожая ситуация,тока мне 25 было, а ей 24 (с ребёнком)мать тоже против была мол прицеп нах оно тебе нада,методом раздумий и

"зозов сердца" таки решил наперекор всем быть с Ней. Ничо, седьмой год живём, малому общему уже 3 года. Конечно как выше писалось у каждого индивидуально та и 1 месяц знакомства срок совсем маленький, я женился после трёх лет совместного проживания.

Думай верхней головой!!!

Опубліковано

Батьки часто хочуть лише найкращого для своїх дітей і на їхню думку - дівчина без сімейного досвіду- найкращий варіант, але як показує досвід не завжди так буває.

а ще матері іноді настільки турбуються за своїх дітей, що буквально "вбивають" їх своє любов"ю, вирішуючи за них як їм жити, що робити, з ким дружити і т.д.

любов дітей іноді настільки сильна, що вони не можуть побороти цей вплив "добродушної" матері.

на цю тему є прекрасна книга, котру раджу прочитати бгатьом. особливо молодим і не дуже мамам, а також тим, у кого матері дуже активно втручаються у життя

Materinskaya_Lyubov.doc

Опубліковано

ПС. Подивись ще раз в паспорт. Тобі лише 22!.Вийди на вулицю, озирнись - ...

... Галкін в такому віці тільки розпочинав кар"єру

Опубліковано

Якщо тобі з дитиною комфортно - це перш за все!!!

Далі, може бути таке що батько почне палки в колеса ставити вам двом, бо побачить що його "кохана" наладила життя своє.

Як правило коли в жінки є дитина вона ставиться до життя по іншому, і якщо так сталось вона думаю зробить все що завгодно щоб вам було комфортно трьом, найголовніше найти спільну "ниточку" з дитино, бо коли дитина буде вам в тягость то ці стосунки ваші зайдуть в тупік!

Якщо жінка побачить в вас нового татка для своєї дитини, і побачить що дитині з вами супер добре, то все у вас буде чудово!!!

PS: До батьків треба прислухатись, тому що вони поганого вам не хочуть побажати, але жити вам, і тільки вам. Дитина це відповідальність, скажіть самі собі чи ви готові на всі 1000% стати дитині батьком, справжнім.

Опубліковано

Що ви йому розказуєте про такі висоти моралі сімейного життя, воно ще толком і нормально не натрахалося, а ви тут йому вже говорити про те що він для її дитини має стати батьком.... :0157:

Так він серйозно настроєний.

Молоді мамі ще ті бестії в ліжку, так що думаю з цим все буде добре :))

А перебрати купу дівчат це ще не показник якісного сексу.

Опубліковано

була жалоба, жалоба правомiрна, вiдреагував згiдно правил

Все правильно. Але я хотів розбанити. Бо тема як не як цікава. Хай кмд розбанить.

Опубліковано

Ми то все це розуміємо, але одне не розумію - "Але вчора мама підслухала розмову і зрозуміла що ВОНА розведена і з дитиною", яким чином вона це зробила, телепат, чи можливо інша магія? Чи просто нехоче щоб син рано одружився ще й на дорослій (як на мене то це самий аргумент!!!)

Опубліковано

Розбаньте вже Незайманого на строк життя цієї теми. Клон же лише на цей період і створювався, я так панімаю. Ми тут йому насовітуємо як дітей заводити і таке інше, вплоть до виходу на пенсію.

Опубліковано

ооооо, все став крапку. Не псуй дівчині життя, раз ти мамінкін синок і сам рішень не вмієш приймати.

та ну брєд, чого відразу мамінкін синок, 22 ясно що досвіду в житті ще нема, але так відразу навідріз. Ніхто ж не забороняє просто спробувати чи щось вийде, не в загс ще ж йти відразу

головне не одружуйся. все інше роби.

краще більше взагалі не заходити в цю тему топікстартеру, бо затролять або опустять нижче плінтуса, не раз бачив 90% не поради дають, а більше насміхаються в саме таких темах

Опубліковано

Розбаньте вже Незайманого на строк життя цієї теми. Клон же лише на цей період і створювався, я так панімаю. Ми тут йому насовітуємо як дітей заводити і таке інше, вплоть до виходу на пенсію.

Так, для этого его присутствие необязательно. В любом случае, ему и надо было только стартануть и сидеть, читать.

Опубліковано

Мама почула що я питав про дитину, ми знею домовилися внедылю зустрытися ы я незнаю як далы бути....

Чи кинути все поки недыйшло занадто далеко (але выд цыэи думки в мене серце краэться). Чи продовжити выдносини ...

Сиджу через телефон укр. мови немаэ

Опубліковано

зустрітись мама і вона?

чи як там?

Все йде в житті своїм чередом, так що все буде добре, думаю переживати немає чого.

Опубліковано
Сиджу через телефон укр. мови немаэ

якщо вже надумав писати, ти хоч не заходь через один компютер з клона і реального ніку, бо по IP адміни вирахують і вліплять бан :D хоча можливо вже... use tor :D

Опубліковано

Так, для этого его присутствие необязательно.

Поки збирався відповісти, мої підозри підтвердились. Він сюди не з одним питанням завітав а з цілим багажем. Ще треба вирішувати за яку руку триматись і на якому побаченні можна буде цілуватись.

Опубліковано

в неї мама тато є? де вона живе (адресу не потрібно :), з татом... з мамою... сама... свій будинок... гуртожиток і т.д.)? скільки вона прожила в шлюбі? скільки дитині? (вже побачив в шапці, що 6 років)

Опубліковано

ооооо, все став крапку. Не псуй дівчині життя, раз ти мамінкін синок і сам рішень не вмієш приймати.

та ну брєд, чого відразу мамінкін синок, 22 ясно що досвіду в житті ще нема, але так відразу навідріз. Ніхто ж не забороняє просто спробувати чи щось вийде, не в загс ще ж йти відразу

головне не одружуйся. все інше роби.

краще більше взагалі не заходити в цю тему топікстартеру, бо затролять або опустять нижче плінтуса, не раз бачив 90% не поради дають, а більше насміхаються в саме таких темах

Ну це ж брєд, питати маму, форум, друзі. Все очевидно, він не хоче бути з цією дівчиною, це є відповідальність, навіть якщо б і дитини не було б. Не хоче. Чого цирк влаштовувати.

Моя думка, просто бракує уваги хлопцю, того з'явилась ця тема, або скучно.

Опубліковано

Тобі потрібно ще кілька років набувати впевненності в собі. Судячи з твоїх постів,ти не готовий до відповідальності.

Ти написав про вік жінки,про дитину,про маму.але зовсім не написав про якості,тої про кого пишеш.Тобто ти її зовсім не знаєш.Чи сприймає тебе дитина і ти дитину?Приймати зараз якісь рішення-помилка. Радити продовжувати стосунки так як вони є також важко,бо люба жінка з дитиною вбачає в тому,хто за нею упадає батька дитини.

Думай.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...