Перейти до змісту

Нахріна взагалі той мінет?

Political

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто порадить що робити, теж на днях маю провідати знайомих, хоча є низка складностей: нема другого поверху, не мають ноутбуку та нема 17-річної доньки.... шо делать, може не йти?????

іди, а вдруг знакомі і без дочки шота атажгуть)

• Відповідей 392
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хто порадить що робити, теж на днях маю провідати знайомих, хоча є низка складностей: нема другого поверху, не мають ноутбуку та нема 17-річної доньки.... шо делать, може не йти?????

Якщо навіть ноута немає, то не треба йти.

Опубліковано
\

взять с собой ТС і гарний вечір Вам гарантовано )))))

Опубліковано

Мені тринадцятий минало...

Я бачив як сестра смоктала...

Якби мені так відсосала ...

То гарний ноут тут же б мала....

А так піду собі вздрочну...

Й "гарячу" тему я створю...

Борда поганого не радить

І сподіваюсь не забанить....

Усі пости тотчас прочту

Я авторів безмежно чту!

І завтра прямо спозаранку

Дрочити стану на світанку

І не закрию двері в кухню

Щоб бачили що я не хлюплю

І також можу як вона

Тримать рукою пісюна...

Опубліковано

Як на мене то тролі тут всі крім автора теми

Я розумію автора.

Можливо і в мене колись дочка буде, тоді подумати про той мінєт просто огидно....

А ви перевели серйозну тему на сатиру.....

Опубліковано

Я розумію автора.

Можливо і в мене колись дочка буде, тоді подумати про той мінєт просто огидно....

я думала діти це не особисті речі батьків. і наступного разу, коли захочеш мінєту - згадай, та дівчина теж чиясь дочка і не чіпай її! і на борду не забудь написати потім. всі оцінять)

Опубліковано

Я розумію автора. Можливо і в мене колись дочка буде, тоді подумати про той мінєт просто огидно.... А ви перевели серйозну тему на сатиру..

а ти подумай, а може і дружина колись тобі мінет зробить??? Ні це огидно - вона теж чиясь дочка)

але на всякий випадок не підглядай в кімнату майбутньої дочки..нерви збережеш)))

Опубліковано

Дорогая, я всё-таки не могу на тебе жениться!

- Почему?!

- Говорят, что у тебя уже было много мужчин...

- Тебе что - не нравится, как я готовлю?

- Нет, что ты! Такой вкуснятины я и не пробовал!

- Тогда, может, тебе не нравится, как я убираю в доме?!

- Да ты что? У тебя чище, чем в операционной!

- Может, тебе не нравится, как я принимаю гостей?!

- Да что ты! Все просто в восторге!

- Может, я тебя в постели не устраиваю?!

- Да я даже и не представлял, что можно получить такое удовольствие...

- Так ты что - думаешь, что всему этому я на заочных курсах научилась?!

Шуткі шутками, але я проти сексу до шлюбу.

Опубліковано

Я розумію автора.

я думала діти це не особисті речі батьків. і наступного разу, коли захочеш мінєту - згадай, та дівчина теж чиясь дочка і не чіпай її! і на борду не забудь написати потім. всі оцінять)

Лучше в рот чем жопу!

Опубліковано

Я розумію автора.

Лучше в рот чем жопу!

а це вже савсем другая тема))))

Опубліковано

Шуткі шутками, але я проти сексу до шлюбу.

я розумію коханя, господарство і всі справи важливі, але секс не менш важливий, якщо тобі буде нудно у ліжку з дружиною, відповідно бідеш шукати пригод на стороні а далі по похилій вниз
Опубліковано

А ти, собсно, з якого боку процесу то? )

Опубліковано

Мінєт від дружини чи дівчини яку любиш інша справа

А коли старший дядько пхає неповнолітній дівчині ніби за це їй допомагає чимось....

це вже вибачте занадто

Опубліковано

Мінєт від дружини чи дівчини яку любиш інша справа

А коли старший дядько пхає неповнолітній дівчині ніби за це їй допомагає з чимось....

це вже вибачте занадто

альо, там же був хороший знайомий і не особливо старший наскільки я зрозуміла. і да - треба батькам було сказати, що цей знайомий прийшов для орального сексу. уявляю реакцію батьків))

Опубліковано

в результаті читачі теми розділились на 2 табори - цнотливі монахи і хтиві розпусні Хенки Муді. Причому цнотливі монахи в основному мужики(хлопаки)

Опубліковано

в результаті читачі теми розділились на 2 табори - цнотливі монахи і хтиві розпусні Хенки Муді. Причому цнотливі монахи в основному мужики(хлопаки)

куди катиться цей світ.......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...