Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

де шукати росальніки?

О_оо! як усе запущено!))) Без образ просто прикалуюсь в землі! звечора на город вилейте БАГАТО!!! Дуже багато води на площу приблизно 2Х3, а якщо є сили то чим більше тим краще! і ось коли темніє ви виходите на полювання росальників,реально з ліхтариком їх треба вміти ловити)) Різко! двума пальцями! і витягувати з дирки повільно!Або альтернатива штирь у землю а на нього 220V)) і бігом збирай))тільки фазу не забудьте вимкнути перед збором))

А якщо серйозно, то вроді навіть зараз вони і продаються, в рибацьких магазинах.

все запущено це 100% але справа в тому,що рибалю на стиру реально перший рік--я про білу рибу.от й хапаю всяку інфу яку тільки можна.

P.S. на рахунок запущено-- був наминулих вихідних на річці,взяв вишні з собою,ну думаю бляха жерех мій 100% а як до діла то гачок був замалий чи то вишня нета))) коротше кажучи зїв трішки,прикормив трішки вишнею,але вже купив більшого гачка на слідуючий раз (тоді з собою не було)--тепер інша проблема,як правильно нанизувати вишню?

• Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

як правильно нанизувати вишню?

Я тут точно не радник! тут багато хто в темі нехай розказують,я чув що треба косточку виймати якийсь там сірник вставляти! короче я не знаю (( вибачте я сам любитель.

PS: слухаємо рибацюг!)))

Опубліковано

Береш манікюрні ножнички (я в дружини спіонерив, правда, прийшлось нові купити))), акуратно виймаєш костку жало гачка просажуєш з другої сторони. А взагалі як хоч так і цепляй, головне щоб не злетіла на течії.

Можна і так як на фото.

Опубліковано

це пікер, у мене такий, короткий, на 2-20

Хочу по-спорити 60гр це лайт, пікер до 40гр

Ультра Лайт фидер (Пикер)[править | править вики-текст]

Это название используется редко. Удилища этого класса имеют собственное название — «Пикер» («Picker»).

Это удилища длиной от 2,1 до 3 метров, отличающиеся небольшим тестом: от 10 до 40 граммов.

Лайт фидер (Light feeder)[править | править вики-текст]

Удилища от 3 до 3,6 метров в длину с тестом до 60 граммов.

тут

Опубліковано

Всім привіт, зараз крім малечі плотви щось на стиру ловиться....?

Стир він різний...

За трубою водоканалу, що на дубнівськи, вниз по течії може километрів з 5-10 ніц не клюнути а в Кульчені кльов зашкалити...

Здається мені треба за місто на Стир їхати, хоча б в Боратин..

Slavco, якось здибаємся ;)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

я щось цього року ні разу навіть не виходив на стир з фідером, спінінг мене заманює все бульше і більше.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Витягну тему з кладовки :).

Період нересту - саме пора для експериментів з наживками-прикормками-поводками-кормухами. Все одно ж одна палка дозволена. Хто пробував, де були, проснувся білий риб чи як?

Опубліковано

Привіт, риб проснувся, але ще рота не відкрив. Покльовки дуже вялі, а крупнішої щось не чути. Сьогодні був з ранку до обіду один головник гр700-800 так він майже не впирався і дві плітки по 50 гр. Щось ніяк не хоче вона цей сезон починати

Опубліковано
7 минут назад, bulchyk сказал:

Привіт, риб проснувся, але ще рота не відкрив. Покльовки дуже вялі, а крупнішої щось не чути. Сьогодні був з ранку до обіду один головник гр700-800 так він майже не впирався і дві плітки по 50 гр. Щось ніяк не хоче вона цей сезон починати

А я сьогодні відвів душу на Ікві. ловив з 8.00 до 11.30. Зловив зо 2 десятка риб. а може троха більше. не рахував. Ловив пікером груз скользящий 28 грам і поводок 30 см.В прилові було 7 видів окунь, протва, густера, піскар, бичок, уклійка, головень. Ловив на земляного хробака. Но місцевий казав шо на горох ловлять головня. Но в мене не було, не готувався. так виїхав на екскурсію. І не прогадав. Дуже гарна річка. При нагоді ще поїду.

Опубліковано

Знову був на Ікві. В прилові було 4 вида риб:  піскар, бичок, плотва та жерех. Ловив на земляного хробака. На горох жодної покльовкі. Течія несе купу зілля яке постійно повисає на лесці. Поки туда не поїду, хіба шо як вилетять хрущі. А так кажуть шо линок почав покльовувати. Потрібно перестроюватись на пузатого.

100_2249.JPG

100_2247.JPG

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Виходив в суботу в парк, таке враження, що покидав в балію (2 ледве помітних клюваки за 2 години експериментів)

Опубліковано

Власник Стиру теж скотиняка така! (навіяло темою за Новостав) :) . Чи то воду спустив, ще й намутив, погодою вертить - піпец ваще...

Вранці Боратин - густера-піскар, та кілька тиків в кінчик, з обіду район маяків, густерка та ще одна покльовка. Ужоснах! 

Дядьки з падьонкою трохи краще клювали, а опариш з червом ігнорується. Після дощу хижак під берегом безчинствував, дитсадки розганяв.

Вопшим - я обідився! :)

Опубліковано
Цитата

Власник Стиру теж скотиняка така!

:rolleyes:. Я на вертушку сьогодні 5 Гокунців злапав і 3 сходи заробив. Один, на копію кокетки, гарненький такий був, грам 400 точно мав, під берегом за якусь гілляку завів, поки я гілляку діставав він втік) І жерех гарно лупить верховодку. Замість Новоставу піду завтра зранку на Стир краще)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Вчорашній пробний вихід на річечку. Опариш, пшениця в кормушку трапер. Проте кльов не постійний. .періодами. .

Пробували на проводку - і результат гірший і розмір менший.

20160819_103416.jpg

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Малево вчора. Біля моста.

Ловив з 10-30 до 15-30. Дві палки, кормухи по 40 і 60 грам, поводки теж по 40 і 60 см. Поводок 0.08, гачок- мікроскопічний дротик рожевий на мотиля. В кормухи зимовий трапер з грунтом річковим, на гаки бутікі - опариш+мотиль. Постійно треба перекидати, течія несе купу прошлорічного зілля, чіпляється за жилку, кормуху, гачки В заліку порядка 20 плотиць середнього розміру. Крупних і дрібних не було. Клювало майже постійно. Рип гачиться добре, хоча покльовки слабенькі і супротиву немає при витягуванні (може сильна течія нівелює).

Через річку сидів поплавочник - теж піднімав плотвичок. Ходили спінінгісти, бачив два рази піднімали окунів до торби :). Сезон з рибами в залік відкрито, Бо перед тим 2 виїзди в Боратин результату не дали. 

Опубліковано
3 часа назад, Slavco сказал:

Малево вчора. Біля моста.

Ловив з 10-30 до 15-30. Дві палки, кормухи по 40 і 60 грам, поводки теж по 40 і 60 см. Поводок 0.08, гачок- мікроскопічний дротик рожевий на мотиля. В кормухи зимовий трапер з грунтом річковим, на гаки бутікі - опариш+мотиль. Постійно треба перекидати, течія несе купу прошлорічного зілля, чіпляється за жилку, кормуху, гачки В заліку порядка 20 плотиць середнього розміру. Крупних і дрібних не було. Клювало майже постійно. Рип гачиться добре, хоча покльовки слабенькі і супротиву немає при витягуванні (може сильна течія нівелює).

Через річку сидів поплавочник - теж піднімав плотвичок. Ходили спінінгісти, бачив два рази піднімали окунів до торби :). Сезон з рибами в залік відкрито, Бо перед тим 2 виїзди в Боратин результату не дали. 

Вітаю з відкриттям сезону, в районі Боратина на що пробував ловити і чи були хоть якісь покльовки, чи взагалі глухо?

Опубліковано
1 година тому, bulchyk сказано:

Вітаю з відкриттям сезону, в районі Боратина на що пробував ловити і чи були хоть якісь покльовки, чи взагалі глухо?

В Боратині ловив на Стиру, ще минулого тижня, не на старицях. Сильна течія, вода мутніша ніж в Малево, кормуху зносить до берега. Покльовок не бачив взагалі. Пробував і мотиль, і опариш. Більше наживок не мав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...