Перейти до змісту

Рибалка на фідер р.Стир

Igor K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знову був у Малево. Вода дуже прозора і низька. Як результат риба ховається в інших місцях. Риби мало і клює вона рідко. На прикормці не стоїть. Піймано 12 хвостів. Рибу доводиться шукати.

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 364
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шкода бобра, а де саме це було?

Бачив за Колками десь в Градді плакат вбий бобра спаси природу. Чи може я на швидкості не те прочитав. хто бачив?

Опубліковано

Шкода бобра, а де саме це було?

Бачив за Колками десь в Градді плакат вбий бобра спаси природу. Чи може я на швидкості не те прочитав. хто бачив?

Треба писати: вбий браконьєра врятуй природу.

Опубліковано

Ку!

Тільки зайшов додому. 8 ранку ми в Малево. Я на фідьор (2 шт), колега донка+поплавок. Заїхали хз куди до 12-00 на всіх одна покльовка - верховодка, сцуко :).

Переїхали до моста. Там з 13 до 17 в мене 11 фостів: густера, підлящик, дві величезних плотви. В колеги три плотви, теж великі. Клювало нерівномірно, наживка мотиль.

Погода шептала, відпочили і порибалили. Треба буде їхати туди ще :)

Опубліковано

а де само "хз куди" ви були?

а то вже в самого "фідер чухається". і в хрінах хочеться спробувати.

Опубліковано

Заїхали хз куди -в Малево не до школи поїхали спочатку (до моста), а лівіше до церкви, і понад берегом по вулиці ще з кілометра 2. Там ями-переміли, місця ніби непогані, але не лапалось. Я взагалі там перший раз був - так що вот. ІМХО, починати з мосту добре для розвідки....

Опубліковано

теж туди ганяю. там рибалок менше. якби ще не корови то взагалі була би благодоть.

позаминулої зими в райні нового року за парком товкли карася по 10кг. я був тоді на різдво - зловив одну плотву. вода впала. назад підвезли рибаки то казали що ловили типу на вбивцю з пінопластом.

так що потрібно ще втрапити на кльов.

Опубліковано

теж туди ганяю. там рибалок менше. якби ще не корови то взагалі була би благодоть.

позаминулої зими в райні нового року за парком товкли карася по 10кг. я був тоді на різдво - зловив одну плотву. вода впала. назад підвезли рибаки то казали що ловили типу на вбивцю з пінопластом.

позаминулої зими в райні нового року за парком товкли карася по 10кг.

А про норму вилову - НЄЄ не чув ...

Опубліковано

позаминулої зими в райні нового року за парком товкли карася по 10кг.

А про норму вилову - НЄЄ не чув ...

я ж написав, що чув, а не ловив. вранці в автобусі їхало більше десятка рибалок, які вихвалялися досягненнями.

якщо хто встиг замітити, я не ліплю звіти лише з вдалих рибалок. 10 кг не ловив. ні, один раз, дві риби на спінінг на платній водоймі.

але якщо там так "товкли", то думаю туди варто зганяти з надією на успішну рибалку. але, звичайно ж, щедрість матінки природи не безмежна.

Опубліковано

а хто що знає по карасю? кажуть вже успішно ловлять на удар, а де і на що незнаю...

і я гадаю, потрібно цю тему переназвати, просто "РИБАЛКА НА ФІДЕР".

Опубліковано

Ставок біля госпіталя мабуть ?

Не мабуть а сто відсотків.Там завжди на ньому ловлять, від раньої весни і до осені.

Але там тяжкувато карася зловити, був багато раз і ні разу не попадав на кльов, і взагалі він там якийсь специфічний( в плані кльову)

Опубліковано

товариш був тиждень тому, то бачив як рибалка виволік коропа біля 3 кг.

але ж ми не шукаємо легких шляхів.

і тут мабуть інша тема.

так шо беремося за патики і до води.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

сьогодняшні 4 % можна упустити? а то я вже замахався ходити в засаду. зараз навіть не на рибалці. позавчора на річці чолов"яга казав що спецом взяв 5 днів відпустки і голяк.

друг на гесі зараз має кілька дрібних лобатих на хруща, жерех, каже, мерву робить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...