Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2010

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  ursa сказав:

офигенное правило

ето не правило,ето закономерность:

загляделся на девущку-въехал в задницу

не успеваешь на свидание-не вписался в поворот

за рулем по телефону с женой-чуть пещехода не задавил

в пробке-чья-то мать виновата

застрял в болоте-вот дурак,на гостиннице съекономил

Я ЗА ЖЕНЩИН В АВТОМОБИЛЕ!(на пассажирском сиденье)

• Відповідей 868
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Також трапилась аварія біля 14.00 на Конякіна на перехресті на Федорова. Бачив лише зелену 9-ку з розбитою дупою. По тому як швидко прибрались, зрозумів, що своїм ходом.

Опубліковано
  petronik сказав:

Бачив лише зелену 9-ку з розбитою дупою

ну да,кто-то загляделся на девушку.

дождь а она ходит туда-сюда,туда-сюда

Опубліковано

Учёные из Организации дорожной безопасности в Вене официально признали женщин лучшими водителями! Боковое зрение у женщин лучше развито, по сему лучшие гонщики в будующем - это женщины!

Опубліковано
  В 05.11.2008 в 15:07, b0rg сказав:

нова гілка, прохання дотримуватись правил

тут лише свідчимо про факт, можливо даєм уточнення. обговорення самих аварій - в темі "Обговорення ДТП та їх наслідків"

Опубліковано

Вчора в районі 10.00 була аварія перед мостом, що на рівненській, з сторони автоколони. 3 автівки. перша гальмувала на переході, друга видать теж встигла, а от третя скоріше всього нагнала обох. Всі три вроді іномарки, середня автівка в гармошку :(

Опубліковано

три иномарки стали на переходе, и я так понял что их всех догнал какойто грузовик - он лупит фольца (который ГАРМОШКА), фольц в Лексуса (джип :( ), а джип, в какую-то иномарку первую - не разглядел.

Опубліковано

На дубнівській близько 13-30, між заправками Укрнафта і ЛукОіл шось маленьке сріблястого кольору догнало Мерса "чемодана". В чогось сріблястого передок сильно зімятий, на мерсі пошкоджень не помічено.

Опубліковано

Їхав, бачив тільки мерса 123 і попереду ноього нова беха сімьорка збоку, подумав що мо беху тронув ... а те маленьке напевно було дужемаленьке і не таке сріблясте, бо крім цих двох машин і гаі більш нікого не було )

Опубліковано
  В 30.09.2010 в 05:28, Zheny@ сказав:

Вчора в дворі в мене. Тітонька, яка ледь випала з машини, (зі слів очевидців), намагалася проїхати через арку, на виїзді якої розміщені перешкоди від таких розумників, які люблять їздити по тротуарам. (Нагадую, ці арки пішохідні, тобто являються тротуаром). П'яна була в дризг. Втікла, лишивши машину в арці, із увімкненою аварійкою, чи то вже ДАЙ-ці увімкнули, бо приїхали, і пішли до неї додому.

Казали діти, що вона 3 рази намагалася переїхати через загорожу.

У дворі на той час було маса дітей і мамочок із колясками. Страшно подумати, якби вона таки знесла б той газончик. (Він прикручений металевим штирем в землю і вбетонований)

P.S. П'яна баба за кермом - це я навіть не знаю як сказати. Просто баба за кермом - це страшно, а п'яна... слів не маю.

Фото подаю.

c7b583c2524acabc038328a73b5ffcf2.jpg

А я по цьому випадку бачила що хлопець викликав ДАІ і розповідав їм що сталося. Очевидно не встиг затормозити. А менти треба для страховки.

В 30.09.2010 в 05:28, Zheny@ сказав:

Вчора в дворі в мене. Тітонька, яка ледь випала з машини, (зі слів очевидців), намагалася проїхати через арку, на виїзді якої розміщені перешкоди від таких розумників, які люблять їздити по тротуарам. (Нагадую, ці арки пішохідні, тобто являються тротуаром). П'яна була в дризг. Втікла, лишивши машину в арці, із увімкненою аварійкою, чи то вже ДАЙ-ці увімкнули, бо приїхали, і пішли до неї додому.

Казали діти, що вона 3 рази намагалася переїхати через загорожу.

У дворі на той час було маса дітей і мамочок із колясками. Страшно подумати, якби вона таки знесла б той газончик. (Він прикручений металевим штирем в землю і вбетонований)

P.S. П'яна баба за кермом - це я навіть не знаю як сказати. Просто баба за кермом - це страшно, а п'яна... слів не маю.

Фото подаю.

c7b583c2524acabc038328a73b5ffcf2.jpg

А я по цьому випадку бачила що хлопець викликав ДАІ і розповідав їм що сталося. Очевидно не встиг затормозити. А менти треба для страховки КАСКО.

Опубліковано

Це ще не ДТП, але було близько до нього. ДУЖЕ близько. Шановні велотусовщики! (не знаю, хто саме, але байки не "Україна" і одежа яскраво-облягаюча, було вас 4-5 чоловік) Вам жити набридло? <_< Мабуть, ви на збори спішили (по часу підходило) та так, що із Волі перший світлофор на Київському майдані переїхали на червоне по зустрічній смузі (!!), а наступний дуже схоже, розділившись на дві групи. І після цього ці люди жаліються на притіснення автомобілістами? ПРАВИЛА НАПИСАНІ КРОВЮ для всіх, хто їде по дорозі! :huh:

Опубліковано

На собрании не было НИКОГО с велосипедом, все пришли туда с работы и в официальных костюмах. Поэтому наезд необоснован.

Опубліковано
  В 02.10.2010 в 08:23, ursa сказав:

На собрании не было НИКОГО с велосипедом, все пришли туда с работы и в официальных костюмах. Поэтому наезд необоснован.

Необґрунтоване лише припущення "Мабуть, ви на збори спішили".

Опубліковано

Согласен с поправкой. Необоснован наезд на тридцать человек присутствовавших на собрании ;)

Опубліковано
  В 02.10.2010 в 08:44, ursa сказав:

Согласен с поправкой. Необоснован наезд на тридцать человек присутствовавших на собрании ;)

Протест на припущення з 30 чоловік прийнято. :blush: Але ті, хто так їхали, якщо вони бордовці, все одно не признаються. :dont: Та і не важливо. Головне, аби далі так не нехтували і власним, і чужим життям, і "розгільдяї", і інші... :( Не на безлюдному острові же ... :angry2:

Опубліковано

Перечитавши 22 сторінки статистики аварій, скажу одне: їздити треба, думаючи про інших, бажано головою.

Це я до тебе, Scabiosa і до всіх автомобілістів також.

Опубліковано
  В 03.10.2010 в 06:06, Di сказав:

Перечитавши 22 сторінки статистики аварій, скажу одне: їздити треба, думаючи про інших, бажано головою.

Це я до тебе, Scabiosa і до всіх автомобілістів також.

Повністю підтримую! Лиш від мене, в 80% пасажира, а в 19,9% пішохода мало що залежить в безпеці між ТЗ (в т.ч. велосипедами та авто) на проїжджій частині... ;)

Опубліковано

Ковельська, 1 (Воз"єднання). Десята вечора.

Якийсь чорний джип не пропустив, виїжджаючи з Хмельницького на Галицького, маршрутку, що їхала від старого ринку прямо і добренько "поцілував її" в передні двері. :(

Опубліковано
  В 03.10.2010 в 22:47, Oksana04 сказав:

Ковельська, 1 (Воз"єднання). Десята вечора.

Якийсь чорний джип не пропустив, виїжджаючи з Хмельницького на Галицького, маршрутку, що їхала від старого ринку прямо і добренько "поцілував її" в передні двері. :(

не для того вони джипи беруть, щоб всякі там маршрутки пропускати. Маю знайому, яка, при виборі авто, зупинилася на джипові тільки тому, що вважає, що так її більше поважати будуть, ну і пропускати на перехрестях. :)

Опубліковано
  В 03.10.2010 в 23:13, nickel сказав:

при виборі авто, зупинилася на джипові ...:)

права купіль, єзда не купіль ГГ

Опубліковано

Тільки що, в Рованцях, на переході - труп. Пів дороги перекрито, дайці присутні. Не знаю чи має відношення, але за 100 метрів стоїть фура з аварійкою.

Опубліковано
  В 03.10.2010 в 23:13, nickel сказав:

не для того вони джипи беруть, щоб всякі там маршрутки пропускати. Маю знайому, яка, при виборі авто, зупинилася на джипові тільки тому, що вважає, що так її більше поважати будуть, ну і пропускати на перехрестях. :)

Белаз пускай купит,тогда точно пропускать все будут..

..остановился на повороте,посмотрел или нет другого Белаза,и поворачиваешь!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...