Jack Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 18:10 #776 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 18:10 ПыСы: в мене шиповка. як відомо по льоді шиповка не поможе, варто знати що на ній краже зчеплення по свіжому снігу чи чегко вкатаному.
marko Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 19:34 #777 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 19:34 Так усем в сад - двоешнікі. В мене Гіславет, і нормально по трасі лукьк володимир 70-90 )))) В місті 20-70 , як де. Нормальна погода та дороги супер ))) Вернувся зі львівщини години 3 тому, не знаю дети там нормальну дорогу бачив.Зранку їхав, нечищено до самого Нововолинська . Після обіду пішов мокрий сніг,місцями дощ на дорозі до Торчина каток.Певно ти мене обганяв ліхо віляя задом на півтори полоси?
Harddriver Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 19:35 #778 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 19:35 На льоді якраз нормально, для того вони і придумані. Особливо якщо близько нуля - вгризаються в ковзанку присипану снігом там де люба "липучка" іде юзом. Я до того, що не варто борщити, на швидкості від 75-80 на зимовій дорозі в любу секунду можливий "сюрприз".
Гість petronik Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 20:29 #779 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 20:29 ПыСы: в мене шиповка. як відомо по льоді шиповка не поможе, варто знати що на ній краже зчеплення по свіжому снігу чи чегко вкатаному.А Ви їздили на шиповці? Бо я чую такі відгуки лише від тих людей які начитались "теорії" на інших форумах від інших "спеціалістів". Я 4 останні роки поїздив на шиповці і маю з чим порівняти. Зараз їжджу на нешипованій гумі і дуже шкодую. Але тут не місце обговорювати гуму...
nemo Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 20:35 #780 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 20:35 Так усем в сад - двоешнікі. В мене Гіславет, і нормально по трасі лукьк володимир 70-90 )))) В місті 20-70 , як де. Нормальна погода та дороги супер ))) Вернувся зі львівщини години 3 тому, не знаю дети там нормальну дорогу бачив.Зранку їхав, нечищено до самого Нововолинська . Після обіду пішов мокрий сніг,місцями дощ на дорозі до Торчина каток.Певно ти мене обганяв ліхо віляя задом на півтори полоси? Все можливо, а конретно де це було ?
Andrew_Best Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 21:31 Автор #781 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 21:31 небезпечні ділянки для проїзду створюють водії які припарковують свої автівки на вузьких вуличках, та ще й стають далі від обочини боячись не виїхати - ось наприклад як на суворова (виїзд біля капрі). Там біля стомат поліклініки мають дурну привичку ставити свої корчі як завгодно і боком і раком і за метр від бордюри, а коли їх намагаєшся акуратно проїхати і даєш вправо - наїжаєш на сугроб -відповідно автівко особливо зад видкидає вліво з того сугробу, що може призвести до зіткнення з тими припаркованимни автівками. Не розумію тих воділ які паркують авто і навіть дорній голові в голову не стрелить глянути чи нормальний обїзд навколо неї чи ні.
Andreyko Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 14:23 #782 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 14:23 Вчора спускався з Кривого валу, Гранд персона, справа припарковані джипіки, з ліва Залескі - наставлено стовпчиків і сугроб, їдемо по зустрічній спереду дві автівки, перша зупиняється бере пасажирку, друга тормозить, я за нею, дорога не чищана взагалі сніг, а знизу лід, понятно несе всіх, повільно але впевнено, доганяю передню машину сигналю вона трогається, дистанція см 50 залишається і тут з заду бабах мене в дупу, і я переднього тоже в дупу, а той що зупинився спокійно їде далі. Що скажеш, винні ті хто не тримав дистанцію, але і розум треба мати де зупинятися в таку погоду. Результат: в першої машини форкоп, їй пофіг - в мене передній номер вгнувся, з заду бампер металевий, тому вгнувся також трохи, жіночка на хонді яка вїхала в мене поламала собі плейта на номері. Розійшлись миром.
nickel Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 14:44 #783 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 14:44 Вчора спускався з Кривого валу, Гранд персона, справа припарковані джипіки, з ліва Залескі - наставлено стовпчиків і сугроб, їдемо по зустрічній спереду дві автівки, перша зупиняється бере пасажирку, друга тормозить, я за нею, дорога не чищана взагалі сніг, а знизу лід, понятно несе всіх, повільно але впевнено, доганяю передню машину сигналю вона трогається, дистанція см 50 залишається і тут з заду бабах мене в дупу, і я переднього тоже в дупу, а той що зупинився спокійно їде далі. Що скажеш, винні ті хто не тримав дистанцію, але і розум треба мати де зупинятися в таку погоду. Результат: в першої машини форкоп, їй пофіг - в мене передній номер вгнувся, з заду бампер металевий, тому вгнувся також трохи, жіночка на хонді яка вїхала в мене поламала собі плейта на номері. Розійшлись миром.починаю задумуватися про фаркоп...
Arden Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 19:56 #784 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 19:56 В Теремно, на перехресті недалеко біля Епіцентра Жигуль 6 - ка з побитим передком стояв, а збоку ланос без переднього лівого колеса... Ждали гайців.А зараз їхав, то бачив, як на Карпенка - Карого біля Сарфону (на розвороті) стояла прадо і біля неї ланос з аварійкою. Десь боком тернулись, ланос думав розумніший, що розвернеться по більшому радіусу і проскочити)) а не проскочив.
Andrew_Best Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 20:28 Автор #785 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 20:28 Вчора спускався з Кривого валу, Гранд персона, справа припарковані джипіки, з ліва Залескі - наставлено стовпчиків і сугроб, їдемо по зустрічній спереду дві автівки, перша зупиняється бере пасажирку, друга тормозить, я за нею, дорога не чищана взагалі сніг, а знизу лід, понятно несе всіх, повільно але впевнено, доганяю передню машину сигналю вона трогається, дистанція см 50 залишається і тут з заду бабах мене в дупу, і я переднього тоже в дупу, а той що зупинився спокійно їде далі. Що скажеш, винні ті хто не тримав дистанцію, але і розум треба мати де зупинятися в таку погоду. Результат: в першої машини форкоп, їй пофіг - в мене передній номер вгнувся, з заду бампер металевий, тому вгнувся також трохи, жіночка на хонді яка вїхала в мене поламала собі плейта на номері. Розійшлись миром.починаю задумуватися про фаркоп...Да да, і краще його встановити як ззаду так і спереду
Sanjak Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 20:40 #786 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 20:40 Да да, і краще його встановити як ззаду так і спереду Рельса по периметру буде ефективніша.
swen1989 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:45 #787 Опубліковано 5 Грудня, 2010 в 15:45 фаркоп не раз спасав. були випадки коли на парковці хтось "завтикає", коли дистанцію не тримають...
yura2281 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 08:47 #788 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 08:47 Саме головне правильно гальмувати Вибачаюсь за офф
voldf Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 11:19 #789 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 11:19 Саме головне правильно гальмувати Вибачаюсь за офф вещщщщщ!!!
shur1k Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 11:22 #790 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 11:22 Вчора ввечері на Потебні стояло 4 машини: москаль з побитою мордою, джип, китаєць - легковик і ще якесь авто....на тій ділянці суцільний лід...винного знайти буде важко...
Harddriver Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:32 #791 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:32 Жаль що гальмувальнику з відео не попав камаз з піском на обочині.
SysR Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:47 #792 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 12:47 Жаль що гальмувальнику з відео не попав камаз з піском на обочині. Шкода що гальмувальник на відео не їхав на камазі з піском.
yvazhaemuy Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 16:18 #793 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 16:18 Вчора ввечері на Потебні стояло 4 машини: москаль з побитою мордою, джип, китаєць - легковик і ще якесь авто....на тій ділянці суцільний лід...винного знайти буде важко...Знайти не важко - Луцькавтодор! А ось довести їх вину буде дуууже важко. Практично не реально.
ЙОЖИК Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 20:51 #794 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 20:51 Вчора по вул. Відродження, в районі кафе "Тотем", приблизно о 21:20, лоб в лоб зіткнулись ВАЗ 21099 і Нива. Як я зрозумів, то Нива, рухаючись зі сторони "Золотого Дракона", дуууже вискочила на зустрічну, прямо в тазіка. Пошкодження в обох були серйозні. Коли я йшов то вже були дайці, викликали швидку. Навколо прикульгував водій дев'ятки, в Ниві хтось лежав на місці пасажира, живий.
VeryFate Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 21:20 #795 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 21:20 Сусід-дальнобойщік розбився (це вже другій по рахунку з будинку), вїхав в пасажирський автобус, сьогодні по ТСН було відео, ніби серце прихопило. Завтра привезуть ховати. Деталі згодом. Від себе: Гори-гори ясно штундець-сектанте. Voodoo people magic people Детальніше тут.
Deemon Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 22:25 #796 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 22:25 VeryFate та нехай хоч буддист чи мусульманин, кому адресовані такі безтолкові побажання? Покійний тобі якось заважав вільно дихати?
Andrew_Best Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 22:49 Автор #797 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 22:49 Від себе: Гори-гори ясно штундець-сектанте. Voodoo people magic people Детальніше тут. Не можна так, де ти таке вичитав шоб бажати таке людям? Язичник чи що?
VeryFate Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 23:36 #798 Опубліковано 6 Грудня, 2010 в 23:36 Не змушуйте на оффтоп пліз.Випадковості не випадкові і чекають на кожну людину з мозком розміром з горошину яка бикує, не поважає себе, сусідів, чужу думку та працю, і між тим більше перейде мені дорогу.Я не злопамятний, відімщу і забуду.
yvazhaemuy Опубліковано 7 Грудня, 2010 в 08:49 #799 Опубліковано 7 Грудня, 2010 в 08:49 Сусід-дальнобойщік розбився (це вже другій по рахунку з будинку), вїхав в пасажирський автобус, сьогодні по ТСН було відео, ніби серце прихопило. Завтра привезуть ховати. Деталі згодом. Від себе: Гори-гори ясно штундець-сектанте. Voodoo people magic people Детальніше тут. Рідним покійного щире співчуття. Анти-штундець-сектанту - щире побажання не стати наступним, третім сусідом ... НЕ бажай ближньому, те, чого собі не бажаєш. Чи такого вас не учать?
Volyniaka Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:19 #800 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:19 Десь годину тому фура МАН не надала перевагу "Деу-Ланос", яка виїзджала з переїзду на перехресті Карпенка-Карого та Задворецької (Зої Космодем"янської), в результаті чого в "Деу" добряче пошматований бампер, у МАНа - "пом"яте відро"...На диво МАН з волинськими номерами, зазвичай там не надають перевагу іногородні
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.