Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2012

GoDDrill

Рекомендовані повідомлення

Приблизно о 9-50 на вул.Львівська, напроти тубдиспансера бус на литовських чи польських номерах збив мужика, який перебігав дорогу (поза переходом). Мужика забрала швидка в реанімацію, бус втік.

12-06. Уточнення. Це був пацан, а не мужик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

бус втік.

Напевно "пальоний" бусік був, якщо втік. Або воділа "з душком".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О 10,30 На пішоходному переході біля троянди збили жіночку(залишилась жива але підвестись сама незмогла) м/а спрінтер водій з місця події втік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чи на авторинок спішив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачасто,по одному в день!

Шось аж страшно дорогу переходити!

Може то один той самий(бусом)!Маньяк!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба дивитись куди йдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба дивитись куди йдеш

А може куди їдеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Некоторые ходят как коровы по пешеходному, не в право не влево не смотрят с таким видом типо не поезд объедешь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може і перше, і друге?

Ніби частенько й стоять дайці на дорозі, а таке трапляється....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там,на відрізках від фієсти,до світлофору гостинця,і далі ко кільця рзганяються як болідах формули1 (хоча там багато переходів і+ дитячий майданчик).

Питання;куди так спішити?Розумію,потужний двигун,багато очей які спостерігають,панти-велику роль грають!Тількі н*хєра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба дивитись куди йдеш

А може куди їдеш?

не може. ті хто їдуть - їдут ьв металевій коробці... а ти на своїх двох...сам маєш думати про свою шкуру.

він зіб"є і поїде далі а ти докажи потім що він не прав( якщо живий залишишся)

дотримуватись правил мають всі...але наслідки для пішохода і водія різні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s, Не правий в корені.

1) Водій, який сів за кермо автоматично відповідає за своє життя, життя пасажира, і за життя тих, кого він може збити, за-часту через свою ж необачність чи легковажність.

2) Крім того п'яний водій у 1000 разів більш небезпечніший, аніж п'яний пішохід.

3) Якщо вже сталася така ситуація - ні в якому разі не тікати. Втік, все - вбивця. Злякався, то одне, всім страшно. Але збити і втекти - це навіть не більш, ніж підло, це низько і я б за таке вішав би. Привселюдно.

Я не виправдовую пішоходів, більшість справді, як телята лізуть під машину типу "Чё? Я ж на переході! " ПДР не бачили в очі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не виправдовую пішоходів, більшість справді, як телята лізуть під машину типу "Чё? Я ж на переході! " ПДР не бачили в очі.

Ха, багато лізе, як телята, і не на переході. Приклад - за мостом біля 5 школи, можуть і з дітьми. Зловили б декілька раз, та зі штрафами - може б думали <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха, багато лізе, як телята, і не на переході. Приклад - за мостом біля 5 школи, можуть і з дітьми. Зловили б декілька раз, та зі штрафами - може б думали <_<

штрафи не поможуть. тра :0094:. Батьків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Днем еще куда не шло, а вот ночью, особенно когда фонари не светят, а люди перебегают дорогу в черной или серой одежде, то я их замечаю за 30-40 метров, а перебегают везде. На переходах, даже в вечерний час, особенно девушки идут не спеша, демонстрирую что-то наверное, не знаю. Пешеходы, или люди, которые не "крутят баранку", вас ночью нихрена не видно, не перебегайте непосредственно перед машиной, если вам на свое здоровье пох.., то я не хочу сидеть или лечить вас итд, от того что вам пох...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

штрафи не поможуть. тра . Батьків.

Та яких батьків? Перебігають дорослі люди, пенсіонери!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто їздив по Боратину наприклад той знає, як там пішоходи ходять. Я вже не говорю як ходять переводячи худобу, або їздять на ровері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто їздив по Боратину наприклад той знає, як там пішоходи ходять. Я вже не говорю як ходять переводячи худобу, або їздять на ровері.

Села - то окрема тема, там свої, неписані, правила ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці, тема ж не у "Флуді"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ДТП, і Слава Богу, але... з завтрашнього дня буду записувати номери ох...вших маршрутчиків. сьогодні млять переходив дорогу зі сторони парку до роуз кафее на ПІШОХОДНОМУ ПЕРЕХОДІ і на мене на повному ходу ледь не налетіла 15ка синя. ледь притормозив, я поспішив і він далі педаль прижав і полетів. я-то завжди дивлюсь на переході і якшо летить на мене не посоромлюсь втікати з-під коліс, але у мене дві ноги і сили не 200 конячок, як у цих льотчиків під капотом. та і чого я маю бігати від машини чи автобуса? педаль тормоза є у всіх! перехід-це не значить млять скинути до 40 і їхати плавно на людей в надії шо перебіжать, перехід-значить зупинись і пропусти пішоходів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пам"ятаєте наїзд на пішохода в лютому-березні 2012 на пугачова? Хтось знає, жіночка вижила, як закінчилась справа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перехід-це не значить млять скинути до 40 і їхати плавно на людей в надії шо перебіжать, перехід-значить зупинись і пропусти пішоходів.
йди пдр читай.

І так - обговорення в іншій темі. Да, :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пам"ятаєте наїзд на пішохода в лютому-березні 2012 на пугачова? Хтось знає, жіночка вижила, як закінчилась справа?

Эта женщина работала на почте, разносила почту в глубинке, между ул. Владимирской и ул. Ковельской. Около месяца в тяжелом состоянии пролежала в реанимации, потеряла память, некоторые рефлексы. На данный момент кое что вспомнила, кое что нет. Но на работу не вернется уже из-за сильной травмы головы.

У меня эта информация, так как мы улицами скидывались на ее лечение кто сколько может, и ходили в больницу к ней проведывали. Владелец "шкоды" тоже платил за лечение каждый день, сколько - не знаю.

Жить будет, но работать нет - инвалид уже..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жить будет, но работать нет - инвалид уже..

І все через вічно поспішаючих любителів дешевих (чи дорогих) понтів!

От не понтанувся би - не пересік подвійну суцільну і нікого б не збив. Правду кажуть - "спеши медленно!".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в 13:55 їхав в маршрутці біля 2-ї лікарні. Як тільки 17-ка вирулила з зупинки, зліва вилетіла Шкода октавія ( універсал ), з визгом ледь вирулила з зустрічної на маленьку вуличку ( між будинком навпроти 2-ї лікарні та "Проспілковим" ), універсал майже задів Авео на зустрічній ( може і задів, на ходу так не зрозуміти, та авео встало посеред дороги, одразу, з аварійкою ) чи то Шкода перегазувала і вирішила обігнати маршрутку, чи маршрутчик не глянув в зеркало і вирулив, так не скажеш. Та Шкода влетіла на вуличку, а там ну дуже людно якраз. Ніби ДТП і немає, та людей було багато, може хто бачив що далі було і чи не заділа Шкода пішоходів? Бо шось здалось шо все таки задів людей. Хтось бачив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...